Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Nima21 είπε:

Αν θες μπορεις να μοιραστείς μαζι μας τι σου είπε η δικη  σου εμβρυολογος.. με ενδιαφέρει  να ακούσω γιατι εχω αντιστοιχες βλαστοκυστες - παγωτινια.

Ο δικος μου παντως που μιλησα δεν κόλλησε στις βαθμολογίες .. γενικα μου ξεκαθάρισε οτι ειναι κατα των βαθμολογιών οι εμβρυολόγοι, απλως πρέπει να μας πουν κατι οι γιατροι μας.. βλέπουν τη δυναμικη που εχουν και πως προχωρανε μεχρι 3η και 5η μερα και αναλογα βαθμολογουν.. αλλα μου ειπε κ αυτος οπως ηδη ξερουμε οτι συμβαινει μετριας βαθμολογιας να δινουν μωρα και αντιστοιχα άριστης να μην δινουν καν θετικη χοριακη .. 

Κορίτσι μου εννοείτε, άλλωστε για αυτό είμαστε εδώ για να μοιραζόμαστε τα πάντα που συμβαίνουν και να δίνουμε κουράγιο η μία την άλλη. Λοιπόν όπως προανέφερα είχα μπερδευτεί μ αυτά που διάβασα γιατί θυμάμαι πριν τρεις μέρες μια κοπέλα έβαλε μια 4 bc αν θυμάμαι καλά, και λέω ρε γαμωτο εμένα γιατί με βάλανε την3αβ ,τεσπα πήρα σήμερα τηλ και μίλησα με την εμβρυολογο αυτό που μ είπε πρώτα από όλα είναι ότι τα μηχανήματα σε κάθε κέντρο διαφέρουν από κει και πέρα η 4ββ είναι χαμηλότερης ποιότητας από ότι η 3αβ και όπως είπες και εσύ πριν δεν πηγαίνει βάση βαθμολογιών είναι κατά σ αυτό γιατί μόνο άγχος προκαλεί, μπορεί π.χ να βάλουμε την 2αβ την επόμενη φορά και να πιάσει και να πάνε όλα καλά, σημασία για αυτήν ήταν ότι όταν έβγαλε την βλαστοκυστη από την "κατάψυξη"(συγνώμη που το λέω έτσι αλλά δεν γνωρίζω τις ορολογίες τους ) συνέχισε να αναπτυσετε .αυτό που μ είπε είναι ότι τα νούμερα δεν έχουν σημασία, το 100%για αυτούς είναι η ψυχολογία της γυναίκας ακούγετε κάπως αλλά όντως από την πρώτη μέρα που πήγα σ αυτό το κέντρο αυτό κοίταξαν μέχρι και από ψυχολόγο με πέρασαν. Δεν τ είπα όλα αναλυτικά η ουσία θεωρώ ειναι νασταματησουμε να κοιτάμε βαθμολογίες και νούμερα 

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

:tongue:

:) :) :) :)

μα να σου πω κ εγω δεν τρελαίνομαι να θέλω αλλα αυτος γιατι δεν μου την πέφτει??ας μου την πέφτει αυτος κιας μην θελω εγω..

ασε που τωρα καλοκαίρι στο μαγαζι γίνετε χαμος απο γκομενακια..

κ ο καλος μου ειναι στο μπαρ..κ ξερετε αυτα τα κοριτσακια των μπαρ που ξεροσταλιαζουν στο μπαρ γιατι γουσταρουν τον μπαρμαν.

φανταστειτε τον καλο μου που ειναι δικο του το μαγαζί...μεγαλη μ....παγιδα το μαγαζι:evil::evil::evil::evil:

Μαζί σου! :tongue:

Κι εμένα στο μαγαζί όλο κάτι μικρούλες 20χρονες είναι, μήπως να βάλω ντέτεκτιβ?:twisted:

Θα του πάρω την μπέμπα κ μην τον είδατε τον Παναή...:?

Πάντως ήδη με φαντασιώνομαι στην πισίνα σας... αααχχχχ...:(

KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Περίοδος οχι δεν μου ήρθε και σήμερα ευτυχώς είμαι καλά . Τον προηγούμενο μήνα είχα πάλι πόνους , οχι τόσο έντονους σαν χθες , αλλα και πάλι δεν ήρθε περίοδος .

Cate είσαι σίγουρη οτι κάνει να πάρω voltaren ? Γιατί έπαιρνα τα υπόθετα στο μαιευτήριο (λογω καισαρικής) και οταν ζήτησα απο τον γιατρό μου να μου δώσει και για το σπίτι , μου είπε οτι απο εδώ και πέρα να παίρνω στον πόνο depon γιατί το voltaren βγαίνει στο γάλα . Εκτος αν μου το είπε για να μου τα κόψει .........

Κορίτσια εγω γλυκαίνομαι και λιώνω με όλα τα παιδακια . Εχουμε εναν πεζόδρομο εδω κοντα και οταν βγαίνω και βλέπω τα παιδάκια , σκεφτομαι πως και το δικό μου θα μεγαλώσει και θα περάσει διάφορες φάσεις και λιώνω .

Περίοδος οχι δεν μου ήρθε και σήμερα ευτυχώς είμαι καλά . Τον προηγούμενο μήνα είχα πάλι πόνους , οχι τόσο έντονους σαν χθες , αλλα και πάλι δεν ήρθε περίοδος .

Cate είσαι σίγουρη οτι κάνει να πάρω voltaren ? Γιατί έπαιρνα τα υπόθετα στο μαιευτήριο (λογω καισαρικής) και οταν ζήτησα απο τον γιατρό μου να μου δώσει και για το σπίτι , μου είπε οτι απο εδώ και πέρα να παίρνω στον πόνο depon γιατί το voltaren βγαίνει στο γάλα . Εκτος αν μου το είπε για να μου τα κόψει .........

Κορίτσια εγω γλυκαίνομαι και λιώνω με όλα τα παιδακια . Εχουμε εναν πεζόδρομο εδω κοντα και οταν βγαίνω και βλέπω τα παιδάκια , σκεφτομαι πως και το δικό μου θα μεγαλώσει και θα περάσει διάφορες φάσεις και λιώνω .

Εμένα ο γυναικολόγος μου είπε ναι, αλλά δεν χρειάστηκε να πάρω. Κι εγώ λιώνω, σήμερα μάλιστα είχαμε βγει βόλτα με το σκιουράκο και είδαμε ένα αγοράκι και το μπαμπά του να κάνουν ποδήλατο και φαίνεται χάζευα που συζητούσανε γιατί μου λέει ο μπαμπάς, "μην ανησυχείς μεγαλώνουν σύντομα"....

Διαφημίσεις

Αχ ωραίο μωράκι !!! Ωραίο και το κρεμαστό !!! Απο που το πήρες ? Κουδουνίζει καθόλου ?

5 ε απο το τζαμπο,

κουδουνιζει κιολας, ειναι το αγαπημένο της ολο με αυτο θελει να παιζει.

εχει τα κρικακια.. περνάει μεσα τα χερακια της κ προσπαθεί να τα βαλει στο στωμα.

eNortjK1UjIzNDMxV7IGXDASvAKk33.png

πεταλουδιτσα τι τελειο μαγαζι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και τι τελειο μωρουλινι! Αν ειμασταν κοντα στανταρ θα τι βγαζαμε ολη μερα στο μαγαζι σας!!!!!!!!!!!!!!!και θα βγαζαμε και τα ματακια απ τα κοριτσακια που κοιτανε τον....μπαρμαν!!!!! χα χα χα χα και συ να πηγαινεις συχνα και με το μωρο για να παιρνουν το μηνυμα ξερεις ποιες...και τωρα που δε θηλαζεις να πας και να κανεις οτι γουσταρεις και να καλομαθεις τον εαυτο σου γιατι ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ !

ελα γιατι θελω ενισχύσεις..δεν ξερεις τι θρασος εχουν ΑΥΤΕΣ..

ναι το σαββατο ελεγα να παω την μικρη στη μανα μου ολόκληρη τη νυχτα να αλητεψω αλλα η μανούλα εχει κανονίσει 2ημερακι..:|

το επομενο..:wink:

Διαφημίσεις

Κορίτσια χθες ήμουν χάλια !!!!!!!!

Κρύωνα , ποναγε ολο μου το σώμα και περισσότερο κοιλιά και μέση και είχα και τάσεις για εμετό .

Πρέπει να έχει σχέση με τον κύκλο , αλλα δεν είχα αίμα .

Το έριξα στο ντεπον , αλλα δεν έκανε πολλα . Πονσταν κάνει να παίρνουμε , ξέρετε ?

switty το δόντια με πονούσαν πολύ τις πρώτες μέρες μετά το μαιευτήριο . Οχι πλεον . Και δεν ξέρω και γιατί .

Πεταλουδίτσα ο κομμωτής σου έχει κομμωτήριο ? Βασικά εγω θέλω κομμωτή να έρχεται σπίτι ή έστω να είναι Καλλιθέα , αλλα να μην περιμένω πολύ . Πρέπει να τα κόψω αυτά τα μαλλιά , γιατί παραπέφτουν .

Οσο για το βάψιμο , δεν θα τα βάψω και ας έχω άσπρες τρίχες . Σιγά , βλέπομαι νομίζω .

περαστικά αγαπη..

ο κομμωτής εχει μαγαζι κ δεν παει σε σπιτια..αν καταφέρεις να πας για ανανεωση καλο θα σου κανει..

φρου φρου λεγετε το κομμωτήριο κ ειναι στην υψηλαντου Πασαλιμάνι.

εγω εγινα σαν καινούρια..επιτελους.

σας έπρηξα...:-D

ολη μερα δεν μπήκα κ επαθα στέρηση.

πριν λιγο ηρθα σπιτι ,ειχα παει για δουλειες σήμερα στας αθηνας..και να σας πω κ ενα ευχάριστο πηγα απο τον οαεδ κ πηρα την απόφαση για το 6μηνο που ειχα καταθέσει τα χαρτια μου πριν καμια 10ρια μερες.

εγκρίθηκε!!!ΓΙΟΥΠΙΙΙ.τα πηρα τα λεφτακιααα..

οτι παιρνεις σαυτη τη ζωη καλο ειναι:P

οκ οκ δεν γραφω αλλο μηνυμα ..παω να κανω μπανακι κ νανακια..

θα σας δω αυριο.χχχχχ

:tongue:

μα να σου πω κ εγω δεν τρελαίνομαι να θέλω αλλα αυτος γιατι δεν μου την πέφτει??ας μου την πέφτει αυτος κιας μην θελω εγω..

ασε που τωρα καλοκαίρι στο μαγαζι γίνετε χαμος απο γκομενακια..

κ ο καλος μου ειναι στο μπαρ..κ ξερετε αυτα τα κοριτσακια των μπαρ που ξεροσταλιαζουν στο μπαρ γιατι γουσταρουν τον μπαρμαν.

φανταστειτε τον καλο μου που ειναι δικο του το μαγαζί...μεγαλη μ....παγιδα το μαγαζι:evil::evil::evil::evil:

Μαζί σου! :tongue:

Κι εμένα στο μαγαζί όλο κάτι μικρούλες 20χρονες είναι, μήπως να βάλω ντέτεκτιβ?:twisted:

Θα του πάρω την μπέμπα κ μην τον είδατε τον Παναή...:?

Πάντως ήδη με φαντασιώνομαι στην πισίνα σας... αααχχχχ...:(

καλημερουδια

καλε και σεις πισινες????????

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...