Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Έβαλα 3αβ ναι μόνη της .η αλήθεια είναι ότι μπερδεύτηκα γιατί διάβαζα εδώ μέσα που γράφανε έβαλα την καλύτερη 4ββ ή4cb και υπέθεσα ότι με κορόιδευαν, έχω μιλήσει ήδη με την εμβρυολογο μου και μου τ εξήγησε ολααα 

Αν θες μπορεις να μοιραστείς μαζι μας τι σου είπε η δικη  σου εμβρυολογος.. με ενδιαφέρει  να ακούσω γιατι εχω αντιστοιχες βλαστοκυστες - παγωτινια.

Ο δικος μου παντως που μιλησα δεν κόλλησε στις βαθμολογίες .. γενικα μου ξεκαθάρισε οτι ειναι κατα των βαθμολογιών οι εμβρυολόγοι, απλως πρέπει να μας πουν κατι οι γιατροι μας.. βλέπουν τη δυναμικη που εχουν και πως προχωρανε μεχρι 3η και 5η μερα και αναλογα βαθμολογουν.. αλλα μου ειπε κ αυτος οπως ηδη ξερουμε οτι συμβαινει μετριας βαθμολογιας να δινουν μωρα και αντιστοιχα άριστης να μην δινουν καν θετικη χοριακη .. 

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

dsc01082p.jpgdsc01082p.jpg

τι όμορφη φατσούλα είναι αυτή!

και η δική σου swity κουκλάρα καλά τα μωράκια μας αντικειμενικα είναι πανεμορφα!!!

κοριτσάκια μου εγω σας αφήνω πάμε με τη μπουμπου στα μαγαζια και μετα για καφεδάκι με την κολλητουλα μου φιλάκια :D

x1n1p3.png 44EHp3.png zsH7p3.png

και η δική σου swity κουκλάρα καλά τα μωράκια μας αντικειμενικα είναι πανεμορφα!!!

κοριτσάκια μου εγω σας αφήνω πάμε με τη μπουμπου στα μαγαζια και μετα για καφεδάκι με την κολλητουλα μου φιλάκια :D

Α εσυ καλοπερνας ε?????????????????????????????? ετσι ειναι αν δεν εχεις αλλες υποχρεωσεις...αντε να το χαρειτε τωρα που μπορειτε

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Διαφημίσεις

http://img684.imageshack.us/img684/7176/p3121600.jpg

εδω ειμαστε οταν προτωηρθαμε απ την κλινικη....σνιφ σνιφ.....

αντε κοιμηθηκε και η δικια μου παω για κανα φαι....καταλαβες ? αλλοι για καφεδες και αλλοι στην κουζινα....!!!

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

http://img684.imageshack.us/img684/7176/p3121600.jpg

εδω ειμαστε οταν προτωηρθαμε απ την κλινικη....σνιφ σνιφ.....

αντε κοιμηθηκε και η δικια μου παω για κανα φαι....καταλαβες ? αλλοι για καφεδες και αλλοι στην κουζινα....!!!

Άχου τη..... Τί κάνει μες στο καλάθι καλέ και μάλιστα μπρούμυτα; Κι εγώ λέω μετά για ακροβατικά; Τρελή γλύκα είναι.....

Αντικειμένικα......:D:D:D

Καλησπέρα κοριτσάκια μου εμείς τώρα γυρίσαμε σπίτι ήμασταν όλη μέρα βολτίτσα ξέφυγα λίγο γιατί το σαββατοκυριακο μείναμε μέσα λόγω καιρού άφησα και τη μικρή στη γιαγιά της και πήγα για καφέ με μια φίλη μου πέρασα τέλεια.

Βρε κορίτσια όσες θηλαζετε βάφετε τα μαλλιά σας?

Λέω να τα βάψω με φυτική βαφη λέτε να πειράζει?

Κορίτσια εγώ από τον προηγούμενο μήνα τα βάφω κανονικότατα. Διάβασα σχετική απάντηση της Aglaias που έλεγε πως στο θηλασμό επιτρέπονται ΟΛΕΣ οι βαφές.

Άρα η φυτική joanna μου ακούγεται μια χαρούλα! Α, κ να θυμάστε πως το "φυτική" είναι πάντα λίγο σχετικό. Όλες χημικά έχουν, απλά οι "φυτικές" λιγότερα κ είναι χωρίς αμμωνία.

KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...