Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μια χαρα βλεπω το πατε ολες!!!

ο δικος μου αντρας μονο έτυχε να ειναι απο αυτους που παθαίνουν τραλαλα???:?

δε πειραζει θα περασει και θα ειστε καλυτερα και απο πριν...ειδικα εσυ που δεν εχεις τπτ απο κατω...

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

δεν το ήξερες βρε swity; Το πρώτο που μου είπε ο γυναικολόγος, πρόσεχε γιατί ο θηλασμός δε σημαίνει πως δεν κάνεις ωορρηξία. Εμένα τον περασμένο μήνα μου ήρθε κανονικά περίοδος, παρ' όλο που τον θηλάζω αποκλειστικά.....

Διαβασα ξανα το βιβλιο της Πατσουρου μηπως και δεν ειχα καταλαβει καλα..εκει λεει οτι αν θηλαζεις αποκλειστικα και εναι το μωρο κατω απο 6 μηνων και δεν εχεις περιοδο ειναι σαν να παιρνεις χαπι δλδ 99% προστασια.. Αλλα η λογικη που ειπες μου φαινεται πιο φυσιολογικη...

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Κι η δικιά μου γνώμη η ίδια είναι, να μην το κάνεις το rotarix, και όχι δεν υπάρχει περίπτωση να στο κάνει το ικα, είναι εκτός εθνικού εμβολιασμού. Στον τρίτο μήνα συνήθως γίνονται του μηνιγγιτιδόκκοκκου και του πνευμονιόκοκκου, με την προυπόθεση οτι έχετε ήδη κάνει στον δεύτερο το πενταπλο. Διαφορετικά αυτό έχει προτεραιότητα.

το πενταπλο τον 2ο μηνα το καναμε και τωρα θα παμε για 2η φορα για εμβολιο.το rotarix γιατι ειναι;για πνευμονιοκοκο;και αν δεν το κανει το ικα ποιος το κανει;ο εξωτερικος γιατρος;και γιατι το κανουν αφου απαγορευτηκε;τα χω λιγο παιξει που μαι ασχετη και σας χαιρομαι που ασχολειστε.ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

s7xl94df5dzan06a.png

bzw594dfmcxdku61.png

επίσης θέλω την βοήθειά σας περί θηλασμού.εδώ και μέρες δεν έχω γαλά παρά μόνο γύρω στα 25ml.πως μπορώ να τον κόψω φυσικά χωρίς φάρμακα;τον έβαζα στο στήθος γύρω στις 2 φορές την μέρα και τις τελευταιες 2 μέρες 1 φορά.

s7xl94df5dzan06a.png

bzw594dfmcxdku61.png

Διαφημίσεις

το πενταπλο τον 2ο μηνα το καναμε και τωρα θα παμε για 2η φορα για εμβολιο.το rotarix γιατι ειναι;για πνευμονιοκοκο;και αν δεν το κανει το ικα ποιος το κανει;ο εξωτερικος γιατρος;και γιατι το κανουν αφου απαγορευτηκε;τα χω λιγο παιξει που μαι ασχετη και σας χαιρομαι που ασχολειστε.ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

Γειά σας κοριτσούδια!

Fanoula το rotarix είναι για κάποιους τύπους γαστρεντερίτιδας (αν τα λέω καλά). Το κάνει ο παιδίατρος ιιωτικά στο ιατρείο του γιατί δεν περιλαμβάνεται στον υποχρεωτικό εμβολιασμό και είναι πόσιμο σε σταγόνες. Το είχαν απαγορέψει γιατί το βρήκαν "μολυσμένο" με ένα στέλεχος του ιού της γρίπης των χοίρων. Το επανέφεραν γιατί υποτίθεται πως του έκαναν επιπλέον ελέγχους κ τελικά ήταν λάθος συναγερμός, δεν αποτελεί απειλή για τα βρέφη.

Εγώ πάντως κορίτσια δεν θα της το κάνω. Μου φαίνονται πολύ "κουλά" όλα αυτά, αφήστε που αν ήταν τόσο απαραίτητο θα το είχαν ήδη συμπεριλάβει στον εθνικό εμβολιασμό. ;) Έτσι νομίζω τουλάχιστον :?...

KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

επίσης θέλω την βοήθειά σας περί θηλασμού.εδώ και μέρες δεν έχω γαλά παρά μόνο γύρω στα 25ml.πως μπορώ να τον κόψω φυσικά χωρίς φάρμακα;τον έβαζα στο στήθος γύρω στις 2 φορές την μέρα και τις τελευταιες 2 μέρες 1 φορά.

Θα σου πρότεινα να μπεις στο parents.gr και να δεις την ενότητα του αποθηλασμού. Ότι κ να πούμε εμείς δεν θα είναι τόσο σωστά όσο αυτά που κάνουν ήδη οι κοπέλες, άσε που αν υπάρχει συμβουλή απ'την Aglaia, ακολούθησέ την με κλειστά μάτια :mrgreen:

KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

εμενα γενικα την βγαζει στο παρκο, παρέα με το κρεμαστό της και διάφορα αλλα παιχνιδάκια.. συνήθως προσπαθεί να τα φτάσει ,τα καταφέρνει κ της αρεσει ο θορυβος..

αλλες φορες τους μιλάει.πολυ γελιο!!!

Και από πότε ξεκίνησες να την βάζεις στο πάρκο? καιρο τώρα?

KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

Αρχικό μήνυμα απο petalouditsa viewpost.gif

δηλαδή ειμαι η μονη που απέχω απο στο σεξ????

ο αντρας μου βρε κορίτσια δεν μου την πέφτει πια..

εσας δουλεύει κανονικά το συστημα??:cool:

Α, κ παρεπιπτόντως... Κι εμένα στο φτύσιμο με έχει... :twisted:

KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

Διαφημίσεις

Αρχικό μήνυμα απο petalouditsa viewpost.gif

δηλαδή ειμαι η μονη που απέχω απο στο σεξ????

ο αντρας μου βρε κορίτσια δεν μου την πέφτει πια..

εσας δουλεύει κανονικά το συστημα??:cool:

Α, κ παρεπιπτόντως... Κι εμένα στο φτύσιμο με έχει... :twisted:

:) :) :) :)

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

:tongue:

Nα κι αλλη γλυκουλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μπραβο κουκλια τα μωρουλινια μας! ολα ενα κι ενα

αντε βαλτε ολες να γελασουμε λιγο..

Φαντάσου κ τις δυο μαζί με αυτό το ύφος απορίας που παίρνουν ώρες ώρες? :-D όλα τα λεφτά!!! :tongue::tongue::tongue:

KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

:tongue:

Φαντάσου κ τις δυο μαζί με αυτό το ύφος απορίας που παίρνουν ώρες ώρες? :-D όλα τα λεφτά!!! :tongue::tongue::tongue:

Κι εγώ το σκέφτομαι. Σκέψου δυο μωράκια να χαμογελάνε το ένα στο άλλο. Τέλειο......:D:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...