Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα μανούλες τι κάνετε?εγώ σήμερα είμαι λίγο καλύτερα με την περίοδο αν και θηλάζω αποκλειστικά μου ήρθε για δευτερη φορά από τότε που γέννησα και συνεπέστατη στις 28 μέρες ακριβώς είπα και εγω θα γλιτώσω για λίγο καιρο ακόμα!

Παντως κορίτσια και εμένα το πρώτο πράγμα που μου είπε η γυναικολόγος ήταν να προσεξω να μη μείνω έγκυος

x1n1p3.png 44EHp3.png zsH7p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα μανούλες !!! Αχ νυστάζω σήμερα . Συνήθως η μπέμπα ξυπνάει μια φορά το βράδυ για γαλατάκι , αλλα οταν ξυπνάει 2 , σαν χθες , με αποτελειώνει . Εσας κρατάει καλό πρόγραμμα ή το χαλάει που και που ?

Η δικιά μου κοιμάται απο της 9.30 περίπου και αν είμαι τυχερή , κοιμάται 6-7 ώρες και μετά αλλες 2-3 . Αν είμαι άτυχη , ξυπνάει ανα 3 ωρο περίπου .

Ιωάννα πράγματι κουκλί . Της κάνω και εγω κάτι ασκήσεις , αλλα οχι ευλαβικά . Δηλαδή κουνάω το ποδαράκι της προς την αντίθετη κατεύθυνση . Μου το είπαν οι παιδίατροι στο Ελενα , αλλα και η τωρινή . Εσυ την πήγες σε ορθοπεδικό στο Παίδων ? Σου έδωσαν καλύτερες ασκήσεις ? Πόσο συχνά και για ποση ώρα ?

Thx Cate για την πληροφορία . Η μικρούλα μου τρώει συχνά , αλλα μάλλον αποφεύγει να τρώει μεγάλες ποσότητες , γιατί έχει παλλινδρόμηση . Ακόμη της ανεβαίνει το γάλα , ειδικά μέχρι να ρευτεί .

Και εμένα μου πέφτουν τα μαλλια τούφες . Κανα 2 μέρες είναι που ξεκίνησε το σκηνικό αυτό . Σκέφτομαι να τα κόψω πιο κοντά , με την πρώτη ευκαιρία .

Η μπέμπα ξεκίνησε και καινούργιο κόλπο . Θέλει να σηκωθεί . Της δίνω τα δάκτυλα μου και τα πιάνει με τα χεράκια και μετά βάζει δύναμη , σηκώνει κεφάλι και ωμοπλάτες και προσπαθεί . Την βοηθάω και σηκώνεται σε καθιστή θέση . Δεν την αφήνω όμως πολύ , γιατί νομίζω είναι μικρούλα και δεν θέλω να της κάνω ζημια . Μολις ξαναξαπλώνει δεν της αρέσει , ξαναπροσπαθεί να σηκωθεί .

Τις προάλλες προσπαθούσε να σηκωθεί και τραβώντας ενα παιχνιδάκι που εχω κρεμασμένο στο καρότσι , αλλα δεν μπορούσε και την έπιασε γκρίνια .

Νωρις όμως δεν είναι για να κάθεται ?

Κλειώ μου την είδε ορθοπαιδικός στο ιασώ μου είπε να κάνω τις ίδιες ασκήσεις που είπαν και σε σένα και τις κάνω κάθε μέρα μετά το μπανάκι της.Αλλά και η παιδίατρος μας μου είπε πως δεν χρειάζεται κάτι άλλο και με τον καιρό θα στρώσει.

Και εμένα η μικρή μου θέλει συνέχεια να είναι όρθια κάνει ακριβώς τα ίδια με τη δικιά σου!

Και όσο για το προγραμμα μας από 50 ημερών κάνουμε 12-9 τρώει κοιμάται και ξαναξυπνάει στις 11.30 σύνολο την ημέρα κάνουμε 7 γευματα.

x1n1p3.png 44EHp3.png zsH7p3.png

και εγώ το ίδιο ένιωσα την πρώτη φορά αλλά τις επόμενες φορές όλα super:D

Εγώ γιατί συνεχίζω να νιώθω έτσι, βρε κορίτσια; Καλά, εμένα ο σκιουράκος βγήκε με το πλάι και τα χεράκια του με έσκισαν πολύ. Πολλά ράμματα, αλλά ο γιατρός είπε πως όλα φαίνονται τέλεια εκεί κάτω. Μου φαίνεται θα βάλω καθρέφτη.....

Διαφημίσεις

Εγώ γιατί συνεχίζω να νιώθω έτσι, βρε κορίτσια; Καλά, εμένα ο σκιουράκος βγήκε με το πλάι και τα χεράκια του με έσκισαν πολύ. Πολλά ράμματα, αλλά ο γιατρός είπε πως όλα φαίνονται τέλεια εκεί κάτω. Μου φαίνεται θα βάλω καθρέφτη.....

βαλε καθρεπτη.......βαλε και τον αντρουλη σου.......να κανει καμια προσπαθεια με το μαλακο........

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

βαλε καθρεπτη.......βαλε και τον αντρουλη σου.......να κανει καμια προσπαθεια με το μαλακο........

To προσπαθεί ο κακομοίρης, είναι πολύ εντάξει. Μέχρι στιγμής αν δεν χρησιμοποιήσουμε λιπαντικό πονάω πολύ. Είναι και πιο γρήγορα απο οτι συνήθως γιατί φοβόμαστε μην ξυπνήσει ο σκιουρος. Όλα μαζί

κοριτσια καλησπερα την τριτη παμε για εμβολιο ποια εμβολια του γινονται τωρα ξερετε;νομιζω πολυομελιτιδας και δεν ξερω ποιο αλλο;επισης υπαρχει περιπτωση στο ικα να μας κανουν το εμβολιο που χει απαγορευτει;

s7xl94df5dzan06a.png

bzw594dfmcxdku61.png

φανη σε ποια φαση εμβολίων εισαι?αυτο που θα κανεις πιο ειναι,το δευτερο?

εμενα 2ο μας εκανε του πνευμονιοκοκου.

το εμβόλιο που ειχε απαγορευτεί λεγετε rotarix δεν ειναι στα υποχρεωτικά εμβολια.

δηλαδή ειναι στην κρίση σου αν θες να το κάνεις η οχι κ κοστίζει 80ε χ 2 δωσεις=160ε.

η γνωμη μου??αστο καλυτερα..

eNortjK1UjIzNDMxV7IGXDASvAKk33.png

φανη σε ποια φαση εμβολίων εισαι?αυτο που θα κανεις πιο ειναι,το τρίτο?

το εμβόλιο που ειχε απαγορευτεί λεγετε rotarix δεν ειναι στα υποχρεωτικά εμβολια.

δηλαδή ειναι στην κρίση σου αν θες να το κάνεις η οχι κ κοστίζει 80ε χ 2 δωσεις=160ε.

η γνωμη μου??αστο καλυτερα..

Κι η δικιά μου γνώμη η ίδια είναι, να μην το κάνεις το rotarix, και όχι δεν υπάρχει περίπτωση να στο κάνει το ικα, είναι εκτός εθνικού εμβολιασμού. Στον τρίτο μήνα συνήθως γίνονται του μηνιγγιτιδόκκοκκου και του πνευμονιόκοκκου, με την προυπόθεση οτι έχετε ήδη κάνει στον δεύτερο το πενταπλο. Διαφορετικά αυτό έχει προτεραιότητα.

Διαφημίσεις

και εγώ το ίδιο ένιωσα την πρώτη φορά αλλά τις επόμενες φορές όλα super:D

μια χαρα βλεπω το πατε ολες!!!

ο δικος μου αντρας μονο έτυχε να ειναι απο αυτους που παθαίνουν τραλαλα???:?

eNortjK1UjIzNDMxV7IGXDASvAKk33.png

το δίχτυ που βάζεις για να μη σκύβεις..

το παρκοκρεβατο ειναι x-treme baby και ειχε δικο του επιπεδο, τωρα που το χασαμε πηρα ενα αλλο σε μορφη δυχτακι που κανει σχεδον για ολα τα παρκοκρεβατα τετοιου τυπου..αν δεν εχετε baby home πανε σε μαγαζια ετσι μεγαλα του τυπου Λητω.. και αν δε θες να ψαχνεις παρε τηλ και ρωτα αν το εχουνε εκτος και αν ξερει καμοια τσουπρα απο δω..

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...