Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα μανούλες !!! Αχ νυστάζω σήμερα . Συνήθως η μπέμπα ξυπνάει μια φορά το βράδυ για γαλατάκι , αλλα οταν ξυπνάει 2 , σαν χθες , με αποτελειώνει . Εσας κρατάει καλό πρόγραμμα ή το χαλάει που και που ?

Η δικιά μου κοιμάται απο της 9.30 περίπου και αν είμαι τυχερή , κοιμάται 6-7 ώρες και μετά αλλες 2-3 . Αν είμαι άτυχη , ξυπνάει ανα 3 ωρο περίπου .

Ιωάννα πράγματι κουκλί . Της κάνω και εγω κάτι ασκήσεις , αλλα οχι ευλαβικά . Δηλαδή κουνάω το ποδαράκι της προς την αντίθετη κατεύθυνση . Μου το είπαν οι παιδίατροι στο Ελενα , αλλα και η τωρινή . Εσυ την πήγες σε ορθοπεδικό στο Παίδων ? Σου έδωσαν καλύτερες ασκήσεις ? Πόσο συχνά και για ποση ώρα ?

Thx Cate για την πληροφορία . Η μικρούλα μου τρώει συχνά , αλλα μάλλον αποφεύγει να τρώει μεγάλες ποσότητες , γιατί έχει παλλινδρόμηση . Ακόμη της ανεβαίνει το γάλα , ειδικά μέχρι να ρευτεί .

Και εμένα μου πέφτουν τα μαλλια τούφες . Κανα 2 μέρες είναι που ξεκίνησε το σκηνικό αυτό . Σκέφτομαι να τα κόψω πιο κοντά , με την πρώτη ευκαιρία .

Η μπέμπα ξεκίνησε και καινούργιο κόλπο . Θέλει να σηκωθεί . Της δίνω τα δάκτυλα μου και τα πιάνει με τα χεράκια και μετά βάζει δύναμη , σηκώνει κεφάλι και ωμοπλάτες και προσπαθεί . Την βοηθάω και σηκώνεται σε καθιστή θέση . Δεν την αφήνω όμως πολύ , γιατί νομίζω είναι μικρούλα και δεν θέλω να της κάνω ζημια . Μολις ξαναξαπλώνει δεν της αρέσει , ξαναπροσπαθεί να σηκωθεί .

Τις προάλλες προσπαθούσε να σηκωθεί και τραβώντας ενα παιχνιδάκι που εχω κρεμασμένο στο καρότσι , αλλα δεν μπορούσε και την έπιασε γκρίνια .

Νωρις όμως δεν είναι για να κάθεται ?

και μενα να δεις μεχρι πανω σηκωνεται η ατιμη, οχι μονο μεχρι τη μεση της ορθια! αλλα δε κανει ακομα ειναι πολυ νωρις...της το εκανα απο περιεργεια αλλα δε θα το ξανακανω γιατι δε κανει....να καθεται κανει στο καροτσακι οχι στο τελειως ορθιο και οχι για πολλες ωρες...

οσο για το προγραμμα και παλι καλα να λες!!!!!! εμεις δεν εχουμε και μπορει να κοιμηθει 5αωρο στη καλυτερη αλλιως 2ωρο και 3ωρο ..οποτε....

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

και συ ????? χα χα χα το πορτ μπεμπε ειναι το 1ο καθησματακι που ειναι τελειως ξαπλωτο χωρις ζωνη δλδ το 0 -3....μετα τον 3 μηνα μπαινει το 2ο καθισματακι που σηκωνεται η πλατη για να βλεπει το μωρο και εχει και ζωνη.... μαλλον δε χρησιμοποιησες καθολου το μπεμπε και στη θεση του εβαζες το καθισματακι του αυτοκινητου.... απο δω και περα ομως θελει προσοχη αν το βαζεις γιατι κουνιουντε τα μωρακια εκει που δε το περιμενεις,,,,,,

βοηθησα??

ναι νταξ το πιασα..

το πορτ μπεμπε το χρησιμοποιησα σαν κρεβατακι διπλα μου πριν την βαλω στην κουνια της.

στο καροτσακι εβαζα μονο το maxi cosi.

eNortjK1UjIzNDMxV7IGXDASvAKk33.png

επισης ξερετε αν υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης τωρα που δεν εχω ακομη περιοδο ????????!!!!!!

γιατι χρυσο μου..εισαι εγκυος?????

αααα..ωραια..να εχουμε κ μια εγκυμονούσα στην παρεα:-D:-D

δηλαδή ειμαι η μονη που απέχω απο στο σεξ????

ο αντρας μου βρε κορίτσια δεν μου την πέφτει πια..

εσας δουλεύει κανονικά το συστημα??:cool:

γιατι χρυσο μου..εισαι εγκυος?????

αααα..ωραια..να εχουμε κ μια εγκυμονούσα στην παρεα:-D:-D

δηλαδή ειμαι η μονη που απέχω απο στο σεξ????

ο αντρας μου βρε κορίτσια δεν μου την πέφτει πια..

εσας δουλεύει κανονικά το συστημα??:cool:

:D :D :D :D :D :D!!!!!!!!

ετυχε μερικες φορες πανω στην απελπισια του ξενυχτιου και της εξαντλησης......!!!

μη μου λετε τετοια θα τρελαθω!! εγω νομιζα οτι επειδη θηλαζω και δεν εχω περιοδο δε γινετε......

μην ανησυχεις μερικοι μπαμπαδες το περναν αυτο το σταδιο ειναι φυσιολογικο...

(εκτος απ τον δικο μου που δε καταλαβαινει τπτ)

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

το quinny μεχρι τωρα το χρησιμοποιούσαμε με το maxi cosi..και βόλευε πολυ γιατι και ο σκελετος ηταν πολυ μικρος κ ελαφυς και γιατι εβγαζα το καρεκλακι κ το εβαζα στον σκελετο κ φύγαμε..

χτες πρωτη φορα εκανε την εμφάνιση το καροτσάκι το κανονικό..

η αληθεια ειναι πως ειναι βαρύ αλλα το ηξερα αυτο πριν το αγοράσω.

για να χωρεσει στο corsa έριξα την πλατη του πισω καθίσματος και το βαζω απο το πορτ παγκαζ οριζόντια..

παει το αμαξακι μου ..του εχω βγαλει την εταζέρα, έριξα την πλατη, στα παράθυρα υπαρχουν κουρτινάκια παιδικά..αχ.

το χειρότερο με το αμαξάκι μου ειναι που ειναι 3θυρο.. τρώω μεγάλο πακετο για να βγαλω το παιδι απο εκει πισω..

το τζόβενο ηθελα κ 3θυρο τρομαρα μου..παρτα τωρα!!!

χι χι χι χι το ιδιο ειναι και το δικο μου μονο που ΕΥΤΥΧΩς ειναι 5αθυρο και εχει ενα επιπλεον καθισματακι. πατινι, κρανος, μπουκαλακια αβραμπλουμ και ανθρωπακια μπατμαν...:D

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Διαφημίσεις

Ο θηλασμός προκαλεί αμηνόρροια ( δεν έχει περίοδο) σε 40% των γυναικών που θηλάζουν. Προσοχή χρειάζεται διότι ο θηλασμός δεν είναι μέθοδος αντισύλληψης, διότι πρώτα γίνεται η ωορρηξία (γόνιμη μέρα) και μετά έρχεται η περίοδος. Αν την γόνιμη μέρα γίνει νέα σύλληψη, τότε η (περαιτέρω) αμηνόρροια θα είναι από την καινούργια εγκυμοσύνη και όχι από την γαλουχία.

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΓΑΛΛΟΣ

ΜΑΙΕΥΤΗΡ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κοριτσια πως πατε απο περιοδο?????προσοχη!

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

δεν το ήξερες βρε swity; Το πρώτο που μου είπε ο γυναικολόγος, πρόσεχε γιατί ο θηλασμός δε σημαίνει πως δεν κάνεις ωορρηξία. Εμένα τον περασμένο μήνα μου ήρθε κανονικά περίοδος, παρ' όλο που τον θηλάζω αποκλειστικά.....

δεν το ήξερες βρε swity; Το πρώτο που μου είπε ο γυναικολόγος, πρόσεχε γιατί ο θηλασμός δε σημαίνει πως δεν κάνεις ωορρηξία. Εμένα τον περασμένο μήνα μου ήρθε κανονικά περίοδος, παρ' όλο που τον θηλάζω αποκλειστικά.....

οχι και πανω στη ζαλουρα μου ουτε που το πολυσκεφτηκα......τωρα το συνειδητοποιησα γιατι σκεφτηκα ποτε θα μου ερθει η περιοδος... :o :o

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Διαφημίσεις

Να πω την αμαρτία μου, εγώ είμαι ακόμα δύσκολη σε αυτό το θέμα. Πονάω ακόμα, ρε γαμώτο, από τα ράμματα, και δυσκολεύομαι....

ακομα πονας??? σε ειδε ο γιατρος, ειναι ολα οκ ?σιγουρα την 1 η φορα εχει λιγο πονο, κατι σαν την 1η σου φορα....αλλα επανερχεσε σιγα σιγα...

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

ακομα πονας??? σε ειδε ο γιατρος, ειναι ολα οκ ?σιγουρα την 1 η φορα εχει λιγο πονο, κατι σαν την 1η σου φορα....αλλα επανερχεσε σιγα σιγα...

α ναι ξεχασα να το αναφερω..μια φορα που εγινε ενιωσα παρθενα ξανα ααααα:mrgreen::mrgreen:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...