Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , karlajo είπε:

Εγω έχω σταθερό κύκλο συν πλην μια μέρα οπότε υπολογίζω γύρω στις 16-17 Μαρτίου να μου έρθει και να ξεκινήσω με το καλό!Μαζί θα λέμε τις εμπειρίες μας!😉 Σε ποιο κέντρο είσαι?

Ναι, ναι, παρεούλα! καλό αυτό! Στο Γένεσις, Θεσσαλονίκη. Εσύ;

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ααααα, κ ξέχασα να σας ρωτήσω. Όταν είσαστε σπίτι, πως απασχολείτε τα μικρά σας? Με αυτά που παίζουν μουσική κ κρέμονται από πάνω τους? Εμένα δεν τα πολυγουστάρει κ έτσι δεν κάθεται καθόλου ξάπλα. Την καλομαθαίνω λέτε?

εμενα γενικα την βγαζει στο παρκο, παρέα με το κρεμαστό της και διάφορα αλλα παιχνιδάκια.. συνήθως προσπαθεί να τα φτάσει ,τα καταφέρνει κ της αρεσει ο θορυβος..

αλλες φορες τους μιλάει.πολυ γελιο!!!

eNortjK1UjIzNDMxV7IGXDASvAKk33.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μια χαρά είναι το βάρος σας Κλειώ μου, τα παιδάκια που θηλάζουν παίρνουν πολύ βάρος τους 2 πρώτους μήνες και μετά 150 γρ κατά μέσο όρο την εβδομάδα. Άρα είστε τέλεια....

εμενα παίρνει γυρω στα 900 το μηνα.ο παιδίατρος λεει οτι ειναι λιγο πάνω απο το συνηθισμένο αλλα δεν πειράζει..

ειναι φαγανουλα η χοντρουλα μου!!!

ειχα μερες να μπω κ σας τα ειπα μαζεμενα..

καλα να παθετε:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

βρε κοριτσια μου πέφτουν τα μαλλιά,λετε να ειναι έλλειψη σιδήρου λογο θηλασμού?

τωρα μιλαμε για πολυ πτώση..ειδικα οταν λούζομαι νομιζω πως θα μείνω καραφλή..το εχει παθει καμια σας??

Κι εμένα, μια περούκα τη μέρα!!! Μη φοβάσαι, είναι λόγω της λοχείας. Στην εγκυμοσύνη αναστέλλεται ο κύκλος ζωής της τρίχας και δεν πέφτουν. Έτσι, μετά στη λοχεία πέφτουν αυτές που δεν έπεσαν. Και ο πεσμένος σίδηρος δε βοηθάει, φυσικά....

Διαφημίσεις

Κι εμένα, μια περούκα τη μέρα!!! Μη φοβάσαι, είναι λόγω της λοχείας. Στην εγκυμοσύνη αναστέλλεται ο κύκλος ζωής της τρίχας και δεν πέφτουν. Έτσι, μετά στη λοχεία πέφτουν αυτές που δεν έπεσαν. Και ο πεσμένος σίδηρος δε βοηθάει, φυσικά....

ναι ε???δεν το ηξερα!!

ακομα στη λοχεία είμαστε?καλα ποτε σταματάει ?

ναι ε???δεν το ηξερα!!

ακομα στη λοχεία είμαστε?καλα ποτε σταματάει ?

Αυτό με τα μαλλιά, μετά τους 6 μήνες, μου είπε ο ενδοκρινολόγος!!!

Όσο για το βάρος, εμένα τους δυο πρώτους μήνες πήρε από 1200 γρ στον καθένα, απο 2800 πήγε 5200 και μετά τον τρίτο πήρε 700.... Ο γιατρός πάντως ήταν ευχαριστημένος και δεν μου είπε να του δώσω συμπλήρωμα.

Πώπω, πως άντεξες με το θήλαστρο πεταλουδίτσα. Εγώ το σιχαίνομαι.... Να φανταστείς ακόμα μόνο στήθος του δίνω. Με ενοχλεί πολύ το θήλαστρο. Ήρωας είσαι....

Καλημέρα μανούλες !!! Αχ νυστάζω σήμερα . Συνήθως η μπέμπα ξυπνάει μια φορά το βράδυ για γαλατάκι , αλλα οταν ξυπνάει 2 , σαν χθες , με αποτελειώνει . Εσας κρατάει καλό πρόγραμμα ή το χαλάει που και που ?

Η δικιά μου κοιμάται απο της 9.30 περίπου και αν είμαι τυχερή , κοιμάται 6-7 ώρες και μετά αλλες 2-3 . Αν είμαι άτυχη , ξυπνάει ανα 3 ωρο περίπου .

Ιωάννα πράγματι κουκλί . Της κάνω και εγω κάτι ασκήσεις , αλλα οχι ευλαβικά . Δηλαδή κουνάω το ποδαράκι της προς την αντίθετη κατεύθυνση . Μου το είπαν οι παιδίατροι στο Ελενα , αλλα και η τωρινή . Εσυ την πήγες σε ορθοπεδικό στο Παίδων ? Σου έδωσαν καλύτερες ασκήσεις ? Πόσο συχνά και για ποση ώρα ?

Thx Cate για την πληροφορία . Η μικρούλα μου τρώει συχνά , αλλα μάλλον αποφεύγει να τρώει μεγάλες ποσότητες , γιατί έχει παλλινδρόμηση . Ακόμη της ανεβαίνει το γάλα , ειδικά μέχρι να ρευτεί .

Και εμένα μου πέφτουν τα μαλλια τούφες . Κανα 2 μέρες είναι που ξεκίνησε το σκηνικό αυτό . Σκέφτομαι να τα κόψω πιο κοντά , με την πρώτη ευκαιρία .

Η μπέμπα ξεκίνησε και καινούργιο κόλπο . Θέλει να σηκωθεί . Της δίνω τα δάκτυλα μου και τα πιάνει με τα χεράκια και μετά βάζει δύναμη , σηκώνει κεφάλι και ωμοπλάτες και προσπαθεί . Την βοηθάω και σηκώνεται σε καθιστή θέση . Δεν την αφήνω όμως πολύ , γιατί νομίζω είναι μικρούλα και δεν θέλω να της κάνω ζημια . Μολις ξαναξαπλώνει δεν της αρέσει , ξαναπροσπαθεί να σηκωθεί .

Τις προάλλες προσπαθούσε να σηκωθεί και τραβώντας ενα παιχνιδάκι που εχω κρεμασμένο στο καρότσι , αλλα δεν μπορούσε και την έπιασε γκρίνια .

Νωρις όμως δεν είναι για να κάθεται ?

Διαφημίσεις

ευχριστω cate μου...

να ηξερες τι στεναχώρια πέρασα που δεν μπόρεσα να θηλασω....

δε λες παλι καλα που υπαρχει το θηλαστρο κ εδωσα στο κοριτσάκι μου το γαλατακι μου!!

γεια σας κοριτσουδια μου! εμενα παιρνει γυρω στα 800γρ το μηνα και ειμαστε καλα, καττω απο 800 δε πηρε λιγο παραπανω ναι, ξενο δινω μονο το βραδυ για να κοιμηθει λιγο παραπανω η οταν βγουμε βολτα αλλα παντα ελαχιστες ποσοτητες απο 10 , 30, η60γρ αναλογως...

πεταλουδιτσα μου ναι ειμαι καλυτερα με τον θηλασμο αν και δεν εχουμε κανενα προγραμμα..........μπορει να φαει και μονο 3 η 5 λεπτα και γω τρελλαινομαι χορτασε, πειναει, δε θελει????????? αν και ο γιατρος γελαει καθε φορα μαζι μου που του λεω τον πονο μου για το θηλασμο....χι χι στο τελος μου λεει κανε οτι κανεις τα πας πολυ καλα και ετσι συνεχιζω... αντε καλη λευτερια λοιπον και καλο καλοκαιρι χωρις θηλαστρο!!!!!

αυτο για τα λοχεια αφηστε τα...ακομα εχουμε, ολα ρευστα προς το παρων.,....κι εμενα πεφτουν τα μαλλια μου, εχετε και σεις χαμηλο σιδηρο, απορροφα ο θηλασμος ????

επισης ξερετε αν υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης τωρα που δεν εχω ακομη περιοδο ????????!!!!!!

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

αχ τι εννοεις δεν το πιασα η ξανθια..

και συ ????? χα χα χα το πορτ μπεμπε ειναι το 1ο καθησματακι που ειναι τελειως ξαπλωτο χωρις ζωνη δλδ το 0 -3....μετα τον 3 μηνα μπαινει το 2ο καθισματακι που σηκωνεται η πλατη για να βλεπει το μωρο και εχει και ζωνη.... μαλλον δε χρησιμοποιησες καθολου το μπεμπε και στη θεση του εβαζες το καθισματακι του αυτοκινητου.... απο δω και περα ομως θελει προσοχη αν το βαζεις γιατι κουνιουντε τα μωρακια εκει που δε το περιμενεις,,,,,,

βοηθησα??

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

ευχριστω cate μου...

να ηξερες τι στεναχώρια πέρασα που δεν μπόρεσα να θηλασω....

δε λες παλι καλα που υπαρχει το θηλαστρο κ εδωσα στο κοριτσάκι μου το γαλατακι μου!!

εσυ θηλασες περισσοτερο απο αλλες πιστεψε με....

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...