Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλές γιορτές σε ολες σας! Και συγχαρητήρια στα κοριτσια που παιρνουν θετικα αποτελέσματα αυτες τις μερες!!! Απολαύστε το, χαρείτε το γιατι το αξίζετε και ευχομαι συντομα να γίνουμε περισσοτερες!

Στις υπολοιπες οπως κ εγω που δεν τα Έχουμε καταφέρει ακομα και ειχαμε προσφατα αποτυχιες θελω να πω κατι μήπως μεταδώσω εστω και λιγη από τη θετική ενεργεια που με περιβάλλει .. κάνοντας εναν απολογισμό της χρονιάς ηταν μια πολυ ζόρικη χρονια για μενα... Εμεινα δυο φορες εγκυος μεσα σε ενα 6μηνο και απέβαλα και ακομα ψαχνω γιατι συμβαινει αυτο..  κ ομως μεσα απο αυτο εμαθα για μενα ποση δυναμη εχω.. που αν μου το έλεγες ότι θα μου συμβει αυτο πριν 2 χρονια, οτι θα ταλαιπωρηθω τοσο, οτι θα παίρνω ορμονες, οτι θα κανω μονη μου εγω η Κότα ενεσεις σε αμάξια και σε πλοία, οτι θα κόψω το τσιγαρο, οτι θα στερηθώ τοσα για αυτο, θα ηθελα να βρω τρυπα να εξαφανιστω ή απλώς δεν θα το πίστευα..  και αυτο ειναι το θεμα.. οχι τι μου συνεβη.. μου συνεβη οπως σε πολλές αλλα ο τρόπος που το διαχειρίστηκα και το διαχειρίζομαι με κανει να αισθανομαι περήφανη για μενα και ετσι πρεπει να αισθάνεστε ολες για τους εαυτούς σας!!! Εχουμε ισχυρό κίνητρο κορίτσια! Και λιγο πολυ η καθε μία θα φτασει αργα ή γρηγορα στον στόχο της!!!! Μπορει να εχουμε χασει αρκετα πραγματα στη διαδρομή, αλλα εχουμε κερδίσει δυναμη, αξιοπρέπεια, θαρρος, αγαπη, μας ένωσε ακομα περισσοτερο με τον σύντροφό μας ( ευχομαι τις περισσοτερες, αν οχι ολες και παλι αυτο κατι θα μας διδάξει) και το μεγαλύτερο δωρο θα το κερδίσουμε στο τελος... "Γιατι τις πιο όμορφες μερες μας δεν τις εχουμε ζησει ακομα..." Οπως λεει και ο ποιητής!! Καλες γιορτες!!! Φάτε, πιείτε, αποφύγετε τοξικότητες, κάντε ο,τι γουστάρετε.. οσες τις σιχαίνεστε αυτες τις μερες απλως σκεφτείτε οτι ειναι απλως μια κανονική εβδομάδα και θα περασει!!! Πανω από ολα ευχομαι σε ολες μας υγεια και ψυχική ηρεμια!!! Και με το καλό το 2025 να συνεχισουμε τον αγωνα μας δυναμικα!!!!❤️💪🙏

• Μου αρέσει 5

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

http://img210.imageshack.us/img210/1446/forfi.jpg

δεστε και τις βρωμικες πατουσιτσες μας!!!!!!!!!!!!!!!!! χι χι χι χι χι χι !ειναι λιγο παλια η φωτο αλλα τωρα βρηκα χρονο να τη βαλω....

Χα, χα!!! Τι πατουσάκια όμορφα είναι αυτά! :P Εγώ ακόμη παλεύω να βρω τρόπο να της τα τραβήξω φωτο χωρίς να τα κάψει το φλας! Χαζή εεε? Χωρίς φλας δεν μ'αρέσει... Όλα δικά μου τα θέλω εεε?

Ζηλεψα κι εγώ, θα κοιτάξω να βάλω avatar την μπεμπούλα μου.

Φιλιά σε όλες σας κ φυσικά στα πατουσάκια!!!:mrgreen:

KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

Ααααα, κ ξέχασα να σας ρωτήσω. Όταν είσαστε σπίτι, πως απασχολείτε τα μικρά σας? Με αυτά που παίζουν μουσική κ κρέμονται από πάνω τους? Εμένα δεν τα πολυγουστάρει κ έτσι δεν κάθεται καθόλου ξάπλα. Την καλομαθαίνω λέτε?

KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

φανη ακομα το παλευεις εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε??????????????????????????????? χα χα μακαρι να μπορουσα να σε βοηθησω.... δοκιμασε να πατησεις πανω σε ενα ηδη υπαρχον και ακολουθησε τα βηματα....

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Διαφημίσεις

Χα, χα!!! Τι πατουσάκια όμορφα είναι αυτά! :P Εγώ ακόμη παλεύω να βρω τρόπο να της τα τραβήξω φωτο χωρίς να τα κάψει το φλας! Χαζή εεε? Χωρίς φλας δεν μ'αρέσει... Όλα δικά μου τα θέλω εεε?

Ζηλεψα κι εγώ, θα κοιτάξω να βάλω avatar την μπεμπούλα μου.

Φιλιά σε όλες σας κ φυσικά στα πατουσάκια!!!:mrgreen:

καλε πιο φλας???? τραβα την μερα ...και το φλας πειραζει στα ματακια οχι στα ..βρωμοπατουσακια....

αν δε της αρεσουν τα κρεμαστα αστο ειναι στο παιδι, καλυτερα μην την κρατας αγκαλια ομως αστην κατω και παιξε εσυ μαζι της κουνωντας τα παιχνιδακια μπας και τα συνηθισει...

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Σήμερα κάναμε το 2ο εμβολιο . Πολύ κλάμα η μικρή . Και πολύ γκρίνια απο τότε . Τώρα κοιμάται , ευτυχώς .

Είναι και η δικιά μου ψιλούλα . 63 εκατοστά και εμένα .

Πήραμε 600 γραμμάρια αυτό το μήνα . Η παιδιάτρος μου είπε οτι είναι καλά , αλλα εμένα μου φαίνονται λίγα . Τους προηγουμενους μήνες είχαμε πάρει περισσότερα . :confused::confused:

Επίσης βρε κορίτσια , τα πατουσάκια της εχουν ακόμη κλίση προς τα μέσα . Είχαν παραμορφωθεί απο την κοιλιά και ακομα δεν εχουν στρώσει . Τα δικά σας πατουσάκια είναι οκ ?

Ρώτησα και για τα δοντάκια και μου είπε περίπου τα ίδια με εσένα switty .

καλε πιο φλας???? τραβα την μερα ...και το φλας πειραζει στα ματακια οχι στα ..βρωμοπατουσακια....

αν δε της αρεσουν τα κρεμαστα αστο ειναι στο παιδι, καλυτερα μην την κρατας αγκαλια ομως αστην κατω και παιξε εσυ μαζι της κουνωντας τα παιχνιδακια μπας και τα συνηθισει...

Χαχα πλάκα έχουμε! :tongue:

Εννοούσα να κάψει τη φωτο όχι τις πατούσες :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:. Μου τα βγάζει κάτασπρα τα πατουσίδια :rolleyes:. Αλλά τώρα που το λες, όντως μόνο βράδυ νομίζω ότι προσπαθώ να της τα τραβήξω.

Κλειώ δεν έχω ιδέα γι'αυτό που λες, κανονικά μου φαίνονται απλά σε σμίκρυνση:mrgreen:. Πάντως λογικό μου φαίνεται, είναι νωρίς για να στρώσουν ακόμα. Αν ήταν δεν θα σου'χε πει κάτι ο γιατρός?

KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

Η γιατρός πιστεύει οτι θα στρώσουν . Αλλα εγω σα μανα ανησυχώ . Ηταν 3900 το μωρό μου και παρόλο που είχα τεράστια κοιλιά , παλι στριμωγμένο ήτανε και στράβωσαν τα πατουσάκια του . :(

Καλημέρα κοριτσάκια μου τι κάνετε?εγώ χάλια αδιαθέτησα πρωί-πρωί και έχω παλί τους παλιούς γνωστούς πόνους ποιος είπε ότι αν θηλάζεις δεν έχεις συντομα περίοδο!

Κλειώ μου και εμεις ακριβώς το ιδιο πρόβλημα έχουμε και οι πατούσες έχουν κλίση προς τα μέσα αλλά και το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού έχει απόσταση από τα υπόλοιπα.Ο ορθοπαιδικός που την είχε δει μου είπε ότι θα επανέλθει σιγά-σιγά και να του κάνω κάτι ειδικές ασκήσεις που μου έδειξε.

Η αλήθεια είναι ότι έχει βελτιωθεί παρα πολύ και πλέον στο δαχτυλάκι δεν βλέπεις διαφορά.

x1n1p3.png 44EHp3.png zsH7p3.png

Διαφημίσεις

Η γιατρός πιστεύει οτι θα στρώσουν . Αλλα εγω σα μανα ανησυχώ . Ηταν 3900 το μωρό μου και παρόλο που είχα τεράστια κοιλιά , παλι στριμωγμένο ήτανε και στράβωσαν τα πατουσάκια του . :(

Εμένα να δεις στρίμωγμα 3500 κιλά η μικρή και εγώ είχα πολύ μικρή κοιλιά αφού κανείς δεν πίστευε οτι θα βγάλω τόσο μεγάλο παιδί!

x1n1p3.png 44EHp3.png zsH7p3.png

Σήμερα κάναμε το 2ο εμβολιο . Πολύ κλάμα η μικρή . Και πολύ γκρίνια απο τότε . Τώρα κοιμάται , ευτυχώς .

Είναι και η δικιά μου ψιλούλα . 63 εκατοστά και εμένα .

Πήραμε 600 γραμμάρια αυτό το μήνα . Η παιδιάτρος μου είπε οτι είναι καλά , αλλα εμένα μου φαίνονται λίγα . Τους προηγουμενους μήνες είχαμε πάρει περισσότερα . :confused::confused:

Επίσης βρε κορίτσια , τα πατουσάκια της εχουν ακόμη κλίση προς τα μέσα . Είχαν παραμορφωθεί απο την κοιλιά και ακομα δεν εχουν στρώσει . Τα δικά σας πατουσάκια είναι οκ ?

Ρώτησα και για τα δοντάκια και μου είπε περίπου τα ίδια με εσένα switty .

Μια χαρά είναι το βάρος σας Κλειώ μου, τα παιδάκια που θηλάζουν παίρνουν πολύ βάρος τους 2 πρώτους μήνες και μετά 150 γρ κατά μέσο όρο την εβδομάδα. Άρα είστε τέλεια....

πεταλουδιτσα τα βρηκα απ τα παλια...τι γελιο....

πως τα πας με το καροτσι το βολευτηκες ? οδηγας, το φορτωνεις σε αυτοκινητο η εισαι με τα ποδια? εγω πηρα ενα στα μισα κιλα και με βολεψε πολυ , το αλλο το εχω οταν ειναι ο αντρας μου μαζι για να το κουβαλαει...

το quinny μεχρι τωρα το χρησιμοποιούσαμε με το maxi cosi..και βόλευε πολυ γιατι και ο σκελετος ηταν πολυ μικρος κ ελαφυς και γιατι εβγαζα το καρεκλακι κ το εβαζα στον σκελετο κ φύγαμε..

χτες πρωτη φορα εκανε την εμφάνιση το καροτσάκι το κανονικό..

η αληθεια ειναι πως ειναι βαρύ αλλα το ηξερα αυτο πριν το αγοράσω.

για να χωρεσει στο corsa έριξα την πλατη του πισω καθίσματος και το βαζω απο το πορτ παγκαζ οριζόντια..

παει το αμαξακι μου ..του εχω βγαλει την εταζέρα, έριξα την πλατη, στα παράθυρα υπαρχουν κουρτινάκια παιδικά..αχ.

το χειρότερο με το αμαξάκι μου ειναι που ειναι 3θυρο.. τρώω μεγάλο πακετο για να βγαλω το παιδι απο εκει πισω..

το τζόβενο ηθελα κ 3θυρο τρομαρα μου..παρτα τωρα!!!

eNortjK1UjIzNDMxV7IGXDASvAKk33.png

για τα καροτσακια που λεγατε τις προαλες... δε χρησιμοποιουμε πλεον το μπεμπε γιατι η δικια μου ειχε κρεμασει μια φορα τα ποδια απο κατω!!τωρα βαλαμε το 2ο που σηκωνεται γιατι θελει να βλεπει και επειδη εχει και ζωνη. πεταλουδιτσα ποιο χρησιμοποιητε, σε βολεψε?

δε πειραζει απ τον 3ο μηνα, γιαυτο αλλωστε ειναι κατασκευασμενα..0-3 3 και πανω, αυτο που πειραζει ειναι να μην ειναι πολλες ωρες και κουραζονται..

αχ τι εννοεις δεν το πιασα η ξανθια..

eNortjK1UjIzNDMxV7IGXDASvAKk33.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...