Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλές γιορτές σε ολες σας! Και συγχαρητήρια στα κοριτσια που παιρνουν θετικα αποτελέσματα αυτες τις μερες!!! Απολαύστε το, χαρείτε το γιατι το αξίζετε και ευχομαι συντομα να γίνουμε περισσοτερες!

Στις υπολοιπες οπως κ εγω που δεν τα Έχουμε καταφέρει ακομα και ειχαμε προσφατα αποτυχιες θελω να πω κατι μήπως μεταδώσω εστω και λιγη από τη θετική ενεργεια που με περιβάλλει .. κάνοντας εναν απολογισμό της χρονιάς ηταν μια πολυ ζόρικη χρονια για μενα... Εμεινα δυο φορες εγκυος μεσα σε ενα 6μηνο και απέβαλα και ακομα ψαχνω γιατι συμβαινει αυτο..  κ ομως μεσα απο αυτο εμαθα για μενα ποση δυναμη εχω.. που αν μου το έλεγες ότι θα μου συμβει αυτο πριν 2 χρονια, οτι θα ταλαιπωρηθω τοσο, οτι θα παίρνω ορμονες, οτι θα κανω μονη μου εγω η Κότα ενεσεις σε αμάξια και σε πλοία, οτι θα κόψω το τσιγαρο, οτι θα στερηθώ τοσα για αυτο, θα ηθελα να βρω τρυπα να εξαφανιστω ή απλώς δεν θα το πίστευα..  και αυτο ειναι το θεμα.. οχι τι μου συνεβη.. μου συνεβη οπως σε πολλές αλλα ο τρόπος που το διαχειρίστηκα και το διαχειρίζομαι με κανει να αισθανομαι περήφανη για μενα και ετσι πρεπει να αισθάνεστε ολες για τους εαυτούς σας!!! Εχουμε ισχυρό κίνητρο κορίτσια! Και λιγο πολυ η καθε μία θα φτασει αργα ή γρηγορα στον στόχο της!!!! Μπορει να εχουμε χασει αρκετα πραγματα στη διαδρομή, αλλα εχουμε κερδίσει δυναμη, αξιοπρέπεια, θαρρος, αγαπη, μας ένωσε ακομα περισσοτερο με τον σύντροφό μας ( ευχομαι τις περισσοτερες, αν οχι ολες και παλι αυτο κατι θα μας διδάξει) και το μεγαλύτερο δωρο θα το κερδίσουμε στο τελος... "Γιατι τις πιο όμορφες μερες μας δεν τις εχουμε ζησει ακομα..." Οπως λεει και ο ποιητής!! Καλες γιορτες!!! Φάτε, πιείτε, αποφύγετε τοξικότητες, κάντε ο,τι γουστάρετε.. οσες τις σιχαίνεστε αυτες τις μερες απλως σκεφτείτε οτι ειναι απλως μια κανονική εβδομάδα και θα περασει!!! Πανω από ολα ευχομαι σε ολες μας υγεια και ψυχική ηρεμια!!! Και με το καλό το 2025 να συνεχισουμε τον αγωνα μας δυναμικα!!!!❤️💪🙏

• Μου αρέσει 4

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

http://img64.imageshack.us/img64/9725/p6032345.jpg

δε ξερω γιατι δε βγαζει απευθειας τις φωτογραφιες.....τεσπα, ειναι το παρκοκρεβατο μας που εβαλα το δυχτακι για να μη σκυβω απο τωρα μεχρι κατω...οταν αρχισει να πιανεται τοτε το βγαζω και παει τερμα κατω..

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Καλησπέρα κορίτσια! Πώς μου είστε; Εμεις καναμε χθες το πρώτο εμβόλιο κι όλα πήγαν καλά. Ρώτησα τον παιδίατρο για αντιηλιακό και μου είπε της frezyderm. Τον ρώτησα και για εντομοαπωθητικό και μου είπε να της βάζω στα ποδαράκια όταν βγαίνουμε έξω το krylen (δεν ξέρω αν το γράφω σωστά). Κατα τα άλλα όχι σπρευ και ταμπλέτες στον χωρο της. Επισης μου επετρεψε τα μπάνια στη θάλασσα αλλά όχι το μεσημέρι κι αυτό μου αρεσει γιατί θα πάμε σε νησί και θα είναι ωραία γιαυτήν. Κατά τα άλλα όλα καλά. Εμεις μένουμε κέντρο Αθήνας, στην Κυψέλη.

Φιλάκια σε όλες γιατί πάλι πεινάει η φαγανούλα μου.

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Ο κάθε γιατρός τα δικά του. Εμένα μου είπε όχι μπάνιο πριν τους 6 μήνες, να μην του βάζω κανένα εντομοαπωθητικό σε κρέμα, αλλά επιτρέπεται το υγρό στην πρίζα αρκει να αερίζεται ο χώρος.... Αντιηλιακό frezyderm. Αντέ τώρα βγάλε άκρη.....

Διαφημίσεις

swity πολύ ωραίο το παρκοκρέβατο. Σε βόλεψε; Κι εγώ ψάχνω ένα. Αυτό από ποιό μαγαζί είναι;

καλημερουδια σε ολες! ειμαι λιγο κεφατη γιατι χθες καναμε το εμβολιο και η μικρη σα κοτοπουλο επεσε και κοιμηθηκε 1η φορα 7,5 ωρες!!!!!ηπιε γαλατακι και ακομα κοιμαται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! με λυπηθηκε ο θεουλης....

κατερινιω το παρκοκρεβατο το ειχα απ τον γιο μου απ τα Λητω ειναι οικονομικο αλλα και παντου εχει τετοιου τυπου, αυτο που κανει την διαφορα ειναι το πανω επιπεδο για να μη σκυβεις μεχρι κατω, αυτο με βοηθησε πολυ..εμεις το ειχαμε χασει και τωρα πηρα μονο αυτο το δυχτακι 15Ε το οποιο το βρησκεις ευκολα φανταζομαι , εγω απ τα bebe home...

Μας ζυγισε και ο γιατρος, ειμαστε 5850 και 63 ποντους!!!! η ψιλουλα μου..θα της φοραω τα μινια να δειχνουμε τις ποδαρες μας!!!!!!!!!!ολα καλα και ειμαστε πολυ πολυ δυνατες, τουλαχιστον 1 μηνα και πανω και στις κινησεις...εφυγα περηφανη χαζομαμα χι χι χι χι

Α, παρκοκρεβατο να διαλεξετε καλυτερα τετοιου τυπου που διπλωνει ευκολα και μπορεις να το παιρνεις μαζι και ταξιδακια, καλοκαιρακι εχουμε, εμεις τα χιλιοχρησιμοποιησαμε και σε ξενοδοχεια που δεν ειχαν κτλ

φιλουρες σε ολες

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

για τα καροτσακια που λεγατε τις προαλες... δε χρησιμοποιουμε πλεον το μπεμπε γιατι η δικια μου ειχε κρεμασει μια φορα τα ποδια απο κατω!!τωρα βαλαμε το 2ο που σηκωνεται γιατι θελει να βλεπει και επειδη εχει και ζωνη. πεταλουδιτσα ποιο χρησιμοποιητε, σε βολεψε?

δε πειραζει απ τον 3ο μηνα, γιαυτο αλλωστε ειναι κατασκευασμενα..0-3 3 και πανω, αυτο που πειραζει ειναι να μην ειναι πολλες ωρες και κουραζονται..

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

καλημερουδια σε ολες! ειμαι λιγο κεφατη γιατι χθες καναμε το εμβολιο και η μικρη σα κοτοπουλο επεσε και κοιμηθηκε 1η φορα 7,5 ωρες!!!!!ηπιε γαλατακι και ακομα κοιμαται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! με λυπηθηκε ο θεουλης....

κατερινιω το παρκοκρεβατο το ειχα απ τον γιο μου απ τα Λητω ειναι οικονομικο αλλα και παντου εχει τετοιου τυπου, αυτο που κανει την διαφορα ειναι το πανω επιπεδο για να μη σκυβεις μεχρι κατω, αυτο με βοηθησε πολυ..εμεις το ειχαμε χασει και τωρα πηρα μονο αυτο το δυχτακι 15Ε το οποιο το βρησκεις ευκολα φανταζομαι , εγω απ τα bebe home...

Μας ζυγισε και ο γιατρος, ειμαστε 5850 και 63 ποντους!!!! η ψιλουλα μου..θα της φοραω τα μινια να δειχνουμε τις ποδαρες μας!!!!!!!!!!ολα καλα και ειμαστε πολυ πολυ δυνατες, τουλαχιστον 1 μηνα και πανω και στις κινησεις...εφυγα περηφανη χαζομαμα χι χι χι χι

Α, παρκοκρεβατο να διαλεξετε καλυτερα τετοιου τυπου που διπλωνει ευκολα και μπορεις να το παιρνεις μαζι και ταξιδακια, καλοκαιρακι εχουμε, εμεις τα χιλιοχρησιμοποιησαμε και σε ξενοδοχεια που δεν ειχαν κτλ

φιλουρες σε ολες

Μπράβο swity μου πολύ καλή η μπεμπούλα σου θα γίνει γυναικάρα!

Η μπεμπούλα μου έχει λιώσει στον ύπνο κοιμόταν από τις 12 μεχρι τις 9 το πρωί σερί και από τις 9.30 ξανακοιμάται και τώρα περιμένω να ξυπνήσει για να πάμε βόλτα και καφεδάκι, έχει τέλεια μέρα.

x1n1p3.png 44EHp3.png zsH7p3.png

Μπράβο swity μου πολύ καλή η μπεμπούλα σου θα γίνει γυναικάρα!

Η μπεμπούλα μου έχει λιώσει στον ύπνο κοιμόταν από τις 12 μεχρι τις 9 το πρωί σερί και από τις 9.30 ξανακοιμάται και τώρα περιμένω να ξυπνήσει για να πάμε βόλτα και καφεδάκι, έχει τέλεια μέρα.

η ζωη ειναι ωραια ε??????

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Διαφημίσεις

η ζωη ειναι ωραια ε??????

:D:D:D:D η μικρή μου ακόμα δεν έχει ξυπνησει!Σε λίγο πρέπει να την ξυπνήσω όμως για να φάει και το ζιζι μου έχει αρχίσει να πρίζεται.

swity κούκλα η κορούλα σου να τη χαιρέσαι για πες πως βάζω photo για να σας δείξω και εγώ τη δικιά μου ζουζούνα?

x1n1p3.png 44EHp3.png zsH7p3.png

:D:D:D:D η μικρή μου ακόμα δεν έχει ξυπνησει!Σε λίγο πρέπει να την ξυπνήσω όμως για να φάει και το ζιζι μου έχει αρχίσει να πρίζεται.

swity κούκλα η κορούλα σου να τη χαιρέσαι για πες πως βάζω photo για να σας δείξω και εγώ τη δικιά μου ζουζούνα?

εννοεις στο αβανταρ η οπως εβαλα το παρκοκρεβατο ?

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

ευχαριστω και συ να χαιρεσαι τη ζουζουνα σου, αυτη στη φωτο δεν ειναι?

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...