Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλές γιορτές σε ολες σας! Και συγχαρητήρια στα κοριτσια που παιρνουν θετικα αποτελέσματα αυτες τις μερες!!! Απολαύστε το, χαρείτε το γιατι το αξίζετε και ευχομαι συντομα να γίνουμε περισσοτερες!

Στις υπολοιπες οπως κ εγω που δεν τα Έχουμε καταφέρει ακομα και ειχαμε προσφατα αποτυχιες θελω να πω κατι μήπως μεταδώσω εστω και λιγη από τη θετική ενεργεια που με περιβάλλει .. κάνοντας εναν απολογισμό της χρονιάς ηταν μια πολυ ζόρικη χρονια για μενα... Εμεινα δυο φορες εγκυος μεσα σε ενα 6μηνο και απέβαλα και ακομα ψαχνω γιατι συμβαινει αυτο..  κ ομως μεσα απο αυτο εμαθα για μενα ποση δυναμη εχω.. που αν μου το έλεγες ότι θα μου συμβει αυτο πριν 2 χρονια, οτι θα ταλαιπωρηθω τοσο, οτι θα παίρνω ορμονες, οτι θα κανω μονη μου εγω η Κότα ενεσεις σε αμάξια και σε πλοία, οτι θα κόψω το τσιγαρο, οτι θα στερηθώ τοσα για αυτο, θα ηθελα να βρω τρυπα να εξαφανιστω ή απλώς δεν θα το πίστευα..  και αυτο ειναι το θεμα.. οχι τι μου συνεβη.. μου συνεβη οπως σε πολλές αλλα ο τρόπος που το διαχειρίστηκα και το διαχειρίζομαι με κανει να αισθανομαι περήφανη για μενα και ετσι πρεπει να αισθάνεστε ολες για τους εαυτούς σας!!! Εχουμε ισχυρό κίνητρο κορίτσια! Και λιγο πολυ η καθε μία θα φτασει αργα ή γρηγορα στον στόχο της!!!! Μπορει να εχουμε χασει αρκετα πραγματα στη διαδρομή, αλλα εχουμε κερδίσει δυναμη, αξιοπρέπεια, θαρρος, αγαπη, μας ένωσε ακομα περισσοτερο με τον σύντροφό μας ( ευχομαι τις περισσοτερες, αν οχι ολες και παλι αυτο κατι θα μας διδάξει) και το μεγαλύτερο δωρο θα το κερδίσουμε στο τελος... "Γιατι τις πιο όμορφες μερες μας δεν τις εχουμε ζησει ακομα..." Οπως λεει και ο ποιητής!! Καλες γιορτες!!! Φάτε, πιείτε, αποφύγετε τοξικότητες, κάντε ο,τι γουστάρετε.. οσες τις σιχαίνεστε αυτες τις μερες απλως σκεφτείτε οτι ειναι απλως μια κανονική εβδομάδα και θα περασει!!! Πανω από ολα ευχομαι σε ολες μας υγεια και ψυχική ηρεμια!!! Και με το καλό το 2025 να συνεχισουμε τον αγωνα μας δυναμικα!!!!❤️💪🙏

• Μου αρέσει 4

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

και εμένα το πρόγραμμα της η μικρή μου το έχει φτιάξει μόνη της τρώει κάθε 3 ώρες τη μέρα και το βράδυ κοιμάται το λιγότερο ένα 8ωρο τώρα το πόσο τρώει δεν ξέρω ακριβώς γιατί της δίνω στήθος πάντως όταν την αφήνω στη γιαγιά της το περισσότερο που θα φάει είναι 130-150 ml

με δικο σου γαλα ?

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

και μετα αναγουλιαζει.....

και βήχει και να προσπαθώ να της βγάλω τα χέρια από το στόμα να της βάλω πιπίλα την οποία φτύνει και βάζει τα χέρια και αυτό συνεχίζεται......

x1n1p3.png 44EHp3.png zsH7p3.png

και εμένα το πρόγραμμα της η μικρή μου το έχει φτιάξει μόνη της τρώει κάθε 3 ώρες τη μέρα και το βράδυ κοιμάται το λιγότερο ένα 8ωρο τώρα το πόσο τρώει δεν ξέρω ακριβώς γιατί της δίνω στήθος πάντως όταν την αφήνω στη γιαγιά της το περισσότερο που θα φάει είναι 130-150 ml

μα ναι το φυσιολογικο νομιζω ειναι καπου εκει στα μλ..

εμενα θελει λιγο κ παλι:-D

η φαγανουλα μου..

eNortjK1UjIzNDMxV7IGXDASvAKk33.png

και βήχει και να προσπαθώ να της βγάλω τα χέρια από το στόμα να της βάλω πιπίλα την οποία φτύνει και βάζει τα χέρια και αυτό συνεχίζεται......

αχ κ εμενα προτιμάει τα χερια απο την πιπιλα..κ ολο της τα τραβαω γιατι καλύτερα πιπιλα παρα χερια. έξαλλου η πιπιλα κόβετε ενω το χερι οχι.

Διαφημίσεις

σήμερα πηγε η μητερα μου απο τον παιδίατρο να τον ρωτήσει κατι κ της είπε να μπω στο σαιτ του εοφ να δω τα νεοτερα για το rotarix.

γιατι βέβαια οταν πηγαμε για το 2ο εμβολιο ειχα εκτυπώσει την ανακοίνωση του εοφ κ μονο που δεν του την έτριψα στη μούρη.

κοπιαρω τα νεοτερα---

Rotarix- Rotateq: Εμβόλια που περιέχουν ροταϊούς

Φαρμακευτικά ανοσολογικά προϊόντα

Ενημέρωση των Επαγγελματιών Υγείας

Σε συνέχεια της προηγούμενης ενημέρωσης που αφορούσε στο φαρμακευτικό ανοσολογικό προϊόν-εμβόλιο Rotarix -Κόνις και διαλύτης για πόσιμο εναιώρημα της εταιρείας GlaxoSmithKline Biologicals, ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων γνωρίζει στους Επαγγελματίες Υγείας και ιδιαίτερα στους Παιδιάτρους ότι μετά τα νεώτερα δεδομένα από την Επιτροπή Φαρμάκων για Ανθρώπινη Χρήση του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων και του FDA των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής σε σχέση με τα από του στόματος εμβόλια που περιέχουν ροταϊούς (Rotarix και RotaTeq):

Ανακαλεί τη σύσταση για μη χρήση του Rotarix μετά την απόφαση του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων και του FDA των Ηνωμένων Πολιτειών ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ασφαλείας από τη χρήση των δύο εμβολίων Rotarix και RotaTeq.

Υπενθυμίζουμε ότι τα εμβόλια αυτά δίνονται από του στόματος για παιδιά 6 εβδομάδων και μεγαλύτερα για προστασία από γαστρεντερίτιδα (διάρροια και εμετός) λόγω λοίμωξης από ροταϊό.Και στα δύο εμβόλια βρέθηκαν τμήματα DNA των ιών χοίρειας προέλευσης PCV (PCV-1 στο Rotarix και PCV-1 και PCV2 στο RotaTeq). Αυτοί οι ιοί είναι γνωστό ότι δεν προκαλούν λοίμωξη ή ασθένεια στον άνθρωπο. Το θέμα αφορά σε θέματα ποιότητας κατά την παραγωγική διαδικασία

Η μέχρι σήμερα αξιολόγηση από τις επιστημονικές επιτροπές δείχνει ότι τα εμβόλια παραμένουν ασφαλή για χρήση.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκέπτεστε τις ιστοσελίδες του European Medicines Agency (ΕΜΑ) και του FDA των Ηνωμένων Πολιτειών

Aπό τη Διεύθυνση Αξιολόγησης

μαλιστα....

Απο οσο διαβάζω είχε και το rotateq πρόβλημα τελικά , γιατί η δικιά μας παιδίατρος μας είπε οτι μόνο το rotarix αποσύρθηκε . :rolleyes:

Petalouditsa ωραίο το παρκοκρέβατο . Θα πάω να κοιτάξω στα jumbo . Thx .

Οσο για τα βλαστοκύτταρα , εκανα δωρεά αλλα επειδή γέννησα σε δημόσιο μαιευτήριο δεν χρέωσαν την λήψη . Οποτε δεν μπορώ να διαμαρτυρηθώ . :wink:

Τα δοντάκια νόμιζα οτι δεν εμφανίζονται πριν τον τεταρτο . Λέτε να την ενοχλούν απο τώρα ? Το έχετε διαβάσει ή ακούσει κάπου ?

Την Παρασκευή που θα πάμε στην γιατρό , θα ρωτήσω . Θα κάνουμε και το δεύτερο εμβόλιο και θα ζυγιστούμε . Υπολογίζω να έχουμε σίγουρα περάσει τα 6 κιλά και εμείς .

Κορίτσια καλησπέρα! Εμείς για τα κουνούπια βάζουμε τη συσκευή υπερήχων και μεχρι τώρα δεν μας έχουν τσιμπήσει κουνουπάκια.Και αντηλιακό πήραμε Penaten αλλά ακόμα δεν έχουμε βάλει!

Απο οσο διαβάζω είχε και το rotateq πρόβλημα τελικά , γιατί η δικιά μας παιδίατρος μας είπε οτι μόνο το rotarix αποσύρθηκε . :rolleyes:

Οσο για τα βλαστοκύτταρα , εκανα δωρεά αλλα επειδή γέννησα σε δημόσιο μαιευτήριο δεν χρέωσαν την λήψη . Οποτε δεν μπορώ να διαμαρτυρηθώ . :wink:

Τα δοντάκια νόμιζα οτι δεν εμφανίζονται πριν τον τεταρτο . Λέτε να την ενοχλούν απο τώρα ? Το έχετε διαβάσει ή ακούσει κάπου ?

Την Παρασκευή που θα πάμε στην γιατρό , θα ρωτήσω . Θα κάνουμε και το δεύτερο εμβόλιο και θα ζυγιστούμε . Υπολογίζω να έχουμε σίγουρα περάσει τα 6 κιλά και εμείς .

για τα δοντακια μου το ειπε ο παιδιατρος στην προηγουμενη επισκεψη.Δε σημαινει οτι θα βγουν τωρα, αν και μπορει και αυτο, αλλα αρχιζει η προετοιμασια, ασπριζουν και πριζονται τα ουλα, εχει φαγουρα, σαλια κτλ.

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

κ τα 2 τα ιδια σκ@@@ ειναι .. καλύτερα να μην το κανεις..

παντως εγω το επαναληπτικό δεν το κανω εννοείτε..

Διαφημίσεις

Καλημερούδια !!!

Σήμερα πήγα στο φαρμακείο και μου είπαν οτι πρέπει να πληρώσουμε τα φάρμακα με το δημόσιο . Grrrrrrrrrr !

Λέτε να υπάρχει φαρμακείο που δεν απεργεί ? Αυριο πρέπει να της πάρω το εμβόλιο και λογικά είναι ακριβό .

Καλημέρα κορίτσια η μικρή μου κοιμάται εχω πλακωθει στις δουλειές και περιμένω να ξυπνήσει για να πάμε βολτίτσα.Κορίτσια είμαι πολύ χαρούμενη γέννησε μια πολύ καλή μου φιλή και πήγαν όλα πολύ καλά, ευτυχώς γιατί είχα πολύ αγχος.Πήγα και είδα εχθές το αγοράκι της και είναι ένας κούκλος!

Θυμήθηκα και την δική μου γέννα και πόσο μεγάλωσε το κοριτσάκι μου μέσα σε 2 μήνες και όπως καταλαβαίνετε με πήραν τα ζουμιά......

Από τότε που έγινα μαμά έχω γίνει πολύ ευαισθητη με το παραμικρό.....

x1n1p3.png 44EHp3.png zsH7p3.png

πεταλουδιτσα τα βρηκα απ τα παλια...τι γελιο....

πως τα πας με το καροτσι το βολευτηκες ? οδηγας, το φορτωνεις σε αυτοκινητο η εισαι με τα ποδια? εγω πηρα ενα στα μισα κιλα και με βολεψε πολυ , το αλλο το εχω οταν ειναι ο αντρας μου μαζι για να το κουβαλαει...

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...