Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 26 λεπτά , Blu24 είπε:

Έχει 10εκ στρογγυλά κύτταρα και είχε σταματήσει την αντιβίωση μια βδομάδα πριν δώσει δείγμα !! Δυστυχώς με τον ανδρολογο θα μιλήσω από παρασκευή γιατί λόγω ημέρας δεν τον βρήκαμε !! 

Δεν ξέρω πως αξιολογούνται ακριβώς σαν νούμερο. Ισως δλδ να ήταν υψηλά από τα πυοσφαίρια και να μην είναι κάτι άλλο πέρα από την λοίμωξη που υπήρχε. Υπομονή μέχρι παρασκευή! 

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κάνατε μπανάκι?

δεν καναμε μονο και μονο επειδη μου φανηκε κρυο το νερο..ο αντρας μου με τον γιο μου κανανε 2 ! οταν εβαλα τον γιο μου πρωτη φορα στη θαλασσα ηταν οσο ειναι τωρα η κορη μου και στην ιδια παραλια... το Αντερμα ειναι και για θαλασσα γιατι ειναι 50αρι, της frezyderm δεν εχει μεγαλο βαθμο για παραλια μπορει να κανει για την πολη... παντως μολις ζεστανει για τα καλα θα κανουμε μπανακια φτανει να ειναι καθαρη η θαλασσα και προσοχη στον ηλιο..το αλατι καλο κανει..

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Πολύ καλό το βάρος της τροφαντούλα για ζούμπηγμα σαν τη δικιά μου!

αχ ναι για ζουμπηγμα..θελω τοσο πολυ να την ζουλήξω να την τσιμπήσω αλλα ακομα ειναι μικιο..

θα ερθει ομως μια μερα..:twisted:

eNortjK1UjIzNDMxV7IGXDASvAKk33.png

πως τα εγραψα ετσι..

αν εχει σχεση θα πω τον αντρα μου να το ψαξουμε...

Α, τοσο λιγο ? γιατι οχι παραπανω αφου ειναι μπιμπερο ? μηπως σου κρατησει και περισσοτερες ωρες να μην εχεις τοσα γευματα...παντως εγω κουραστηκα πολυ... αστρακια βλεπω...

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Διαφημίσεις

αρχικό μήνυμα απο swity

Α, τοσο λιγο ? γιατι οχι παραπανω αφου ειναι μπιμπερο ? μηπως σου κρατησει και περισσοτερες ωρες να μην εχεις τοσα γευματα...παντως εγω κουραστηκα πολυ... αστρακια βλεπω...

καλα θα ηταν να της κανονίσω εγω το πρόγραμμα αλλα το παιδι μου εχει πρωσοπικοτητα:cool: κ κανει οτι γουστάρει..:mrgreen:

αν της βαλω παραπανω δεν το τρωει κ το χύνω κ πολυ το λυπάμαι που ειναι της μανούλας το γαλα.

κλαιει καθε 2 ωρες λες κ εχει καταπιεί ρολοι..:roll:

τωρα της βαζω κρυκους στα ουλα η καημενη δε μπορει να τα πιασει να τα βαλει μονη της..και φαγουριζεται...πνιγεται απ τα σαλια αστα..

λες να βγαζει δοντακια?απο τωρα?

Διαφημίσεις

τωρα της βαζω κρυκους στα ουλα η καημενη δε μπορει να τα πιασει να τα βαλει μονη της..και φαγουριζεται...πνιγεται απ τα σαλια αστα..

και εγώ σκέφτομαι να παω να της πάρω κρίκους πολλά σάλια βρε κορίτσια και τα χέρια συνέχεια στο στόμα

x1n1p3.png 44EHp3.png zsH7p3.png

καλα θα ηταν να της κανονίσω εγω το πρόγραμμα αλλα το παιδι μου εχει πρωσοπικοτητα:cool: κ κανει οτι γουστάρει..:mrgreen:

αν της βαλω παραπανω δεν το τρωει κ το χύνω κ πολυ το λυπάμαι που ειναι της μανούλας το γαλα.

κ καιει καθε 2 ωρες λες κ εχει καταπιεί ρολοι..:roll:

και εμένα το πρόγραμμα της η μικρή μου το έχει φτιάξει μόνη της τρώει κάθε 3 ώρες τη μέρα και το βράδυ κοιμάται το λιγότερο ένα 8ωρο τώρα το πόσο τρώει δεν ξέρω ακριβώς γιατί της δίνω στήθος πάντως όταν την αφήνω στη γιαγιά της το περισσότερο που θα φάει είναι 130-150 ml

x1n1p3.png 44EHp3.png zsH7p3.png

κλαιει καθε 2 ωρες λες κ εχει καταπιεί ρολοι..:roll:

ωχ ζορικα ετσι....και μεις μερικες φορες ετσι κανουμε....αρκετες....

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...