Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 26 λεπτά , Blu24 είπε:

Έχει 10εκ στρογγυλά κύτταρα και είχε σταματήσει την αντιβίωση μια βδομάδα πριν δώσει δείγμα !! Δυστυχώς με τον ανδρολογο θα μιλήσω από παρασκευή γιατί λόγω ημέρας δεν τον βρήκαμε !! 

Δεν ξέρω πως αξιολογούνται ακριβώς σαν νούμερο. Ισως δλδ να ήταν υψηλά από τα πυοσφαίρια και να μην είναι κάτι άλλο πέρα από την λοίμωξη που υπήρχε. Υπομονή μέχρι παρασκευή! 

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

επισης ηθελα να σας πω οτι εχουμε προβλημα με τα κακακια μας...εχουμε βαλει ηδη 3 φορες υποθετο....ζοριζεται η καημενουλα βαζουμε 1 φορα περιπου στη βδομαδα η και παραπανω αναλογως....εχετε και σεις τετοια προβληματακια ? δε παιρνει ξενο παρα μονο ισως μια φορα τη μερα κανενα 60 γρ.

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κλειω , παρκοκρεβατο εχω κ εγω στον κατω οροφο(μενουμε σε μεζονετα)

το πηρα απο το jumbo 40e +20e ενα στρωματακι ναυλον το οποιο ειναι μια χαρα..μη σου πω οτι πολυ καλυτερο απο το στρωματακι που της πηραμε για την κουνια που ειναι κοκοφοίνικας κ πετάγονται κατι ελατηριουμπες αλλο πραγμα.

πανω απο το ναυλον στρωματάκι εχω βαλει σελτε κ σεντονακι,τι πρόβλημα να υπάρχει??

επισης εχουν κ κουνουπιέρα με λαστιχάκι για παρκα,τσουπ το βαζεις απο πανω κ μια χαρα.

στο δωμάτιο της εχει παει ηδη εδω και 1 μηνα.

μην το πολυσκέφτεστε για την αλλαγή αυτη γιατι μετα ειναι πολυ δύσκολο για τη ΜΑΜΑ και μετα για το παιδι.

στο καροτσι ο παιδίατρος μου ειπε οτι ειναι καλο να περιμένω να την βαλω στο 4ο μηνα..

πολυ μου φαινετε αλλα τι να κανω..

για τα κουνουπια βρε κοριτσια αυτα τα τσιρότα λενε οτι δεν κανουν τιποτα κ ειναι κ πανάκριβα..ξερω γω..

περιμενω κ το σπρευ απο το φαρμακειο.

αντηλιακο πιο βαζετε?

eNortjK1UjIzNDMxV7IGXDASvAKk33.png

μιλησα σημερα με την μαρια στηλιανακη απο το parents σχετικα με τα βλαστοκύτταρα.

μαζεύουν στοιχεία απο γονεις που τους εχουν παρει λεφτα απο τα μαιευτήρια.

σας ειχα βαλει ενα σχετικό λινκ 1 σελιδα πριν, αλλα δεν ειδα ενδιαφέρον

ο σκοπος ειναι να μαζευτούν πολοι γονείς για να εχει ισχύ αυτη κίνηση.

το κόστος σε καθε γονεα θα ειναι γυρω στα 5- 10 ευρο..απ οτι μου ειπε.

βρε κορίτσια ελατε να κάνουμε κατι κ εμεις..

δεν υπαρχει εδω μεσα καμια που να της εχουν 'κλέψει' αυτα τα λεφτά???

αυτα που πρεπει να στειλουμε στο [email protected]

ειναι -

Όνομα

Επίθετο

Περιοχή, (πόλη)

χρονική στιγμή της χρέωσης (μήνας έτος)

ποσό της χρέωσης βάση απόδειξης (scan απόδειξης)

μαιευτήριο (επωνυμία)

αν ήταν για δωρεά ή ιδωτική φύλαξη

γεια πείτε θα κάνουμε τιποτα???

εγω έστειλα πάντως..

petalouditsa τι ομορφο παρκοκρέβατο;μπραβο!!!!!!!!!!!τώρα για αντιλιακο θα αγοράσω και έχω ακούσει για το freziderm αλλά νομίοζω δεν έχει 50άρι ξέρετε καποιο καλό και δυνατό;;;;και μεις με τα κακακια είμαστε καθημερινά αλλά καποιες φορές βρε κορίτσια τα βγάζει με δυσκολία και είναι σκληρά.τον βοηθάω πάντως είτε με το υπόθετο και ζορίζεται και το βγάζει εξφεντωνίζει είτε με την μύτη με το θερμόμετρο βουτώντας το σε λαδάκι.

s7xl94df5dzan06a.png

bzw594dfmcxdku61.png

Διαφημίσεις

μιλησα σημερα με την μαρια στηλιανακη απο το parents σχετικα με τα βλαστοκύτταρα.

μαζεύουν στοιχεία απο γονεις που τους εχουν παρει λεφτα απο τα μαιευτήρια.

σας ειχα βαλει ενα σχετικό λινκ 1 σελιδα πριν, αλλα δεν ειδα ενδιαφέρον

ο σκοπος ειναι να μαζευτούν πολοι γονείς για να εχει ισχύ αυτη κίνηση.

το κόστος σε καθε γονεα θα ειναι γυρω στα 5- 10 ευρο..απ οτι μου ειπε.

βρε κορίτσια ελατε να κάνουμε κατι κ εμεις..

δεν υπαρχει εδω μεσα καμια που να της εχουν 'κλέψει' αυτα τα λεφτά???

αυτα που πρεπει να στειλουμε στο [email protected]

ειναι -

Όνομα

Επίθετο

Περιοχή, (πόλη)

χρονική στιγμή της χρέωσης (μήνας έτος)

ποσό της χρέωσης βάση απόδειξης (scan απόδειξης)

μαιευτήριο (επωνυμία)

αν ήταν για δωρεά ή ιδωτική φύλαξη

γεια πείτε θα κάνουμε τιποτα???

εγω έστειλα πάντως..

τι ακριβώς ειναι αυτο;για λεφτά που μας ζήτησαν στο λογιστήριο τα 350 ευρώ ή τα 2000 του κόστους;

s7xl94df5dzan06a.png

bzw594dfmcxdku61.png

τι ακριβώς ειναι αυτο;για λεφτά που μας ζήτησαν στο λογιστήριο τα 350 ευρώ ή τα 2000 του κόστους;

τα λεφτα που μας πήραν τα μαιευτηρια τσαμπουκά για την λυψη των βλαστοκυτταρων.που δεν εκαναν τιποτα για να πληρωθούν, που ειναι παράνομη η παρξη τους κ που φαγανε πρόστιμο απο τη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή.

τα 350 ..σε αλλους ειναι λιγότερο σε αλλους περισσότερο.

αντεεεε κορίτσια δεν θελετε την 300κοσαρουμπα πισω στην τσεπη σας???

συγνώμη αλλά θα μου πείτε πως να βάλω τικεράκι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

η μορφη που πρεπι να εχει το link που κανεις copy paste ειναι αυτη -

..[urll=http:///tickers.cafemom.com]http://tickers.cafemom.com/t/eNortjK1UjIzNDMxV7IGXDASvAKk333.pngg/img][/url]..

αρα πας εκει που λεει-

BBCode (Used on some message boards that don't allow HTML.)

το κοπιάρεις κ το βαζεις στην 'επεξεργασία υπογραφής'

ελπιζω να βοήθησα...

σήμερα πηγε η μητερα μου απο τον παιδίατρο να τον ρωτήσει κατι κ της είπε να μπω στο σαιτ του εοφ να δω τα νεοτερα για το rotarix.

γιατι βέβαια οταν πηγαμε για το 2ο εμβολιο ειχα εκτυπώσει την ανακοίνωση του εοφ κ μονο που δεν του την έτριψα στη μούρη.

κοπιαρω τα νεοτερα---

Rotarix- Rotateq: Εμβόλια που περιέχουν ροταϊούς

Φαρμακευτικά ανοσολογικά προϊόντα

Ενημέρωση των Επαγγελματιών Υγείας

Σε συνέχεια της προηγούμενης ενημέρωσης που αφορούσε στο φαρμακευτικό ανοσολογικό προϊόν-εμβόλιο Rotarix -Κόνις και διαλύτης για πόσιμο εναιώρημα της εταιρείας GlaxoSmithKline Biologicals, ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων γνωρίζει στους Επαγγελματίες Υγείας και ιδιαίτερα στους Παιδιάτρους ότι μετά τα νεώτερα δεδομένα από την Επιτροπή Φαρμάκων για Ανθρώπινη Χρήση του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων και του FDA των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής σε σχέση με τα από του στόματος εμβόλια που περιέχουν ροταϊούς (Rotarix και RotaTeq):

Ανακαλεί τη σύσταση για μη χρήση του Rotarix μετά την απόφαση του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων και του FDA των Ηνωμένων Πολιτειών ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ασφαλείας από τη χρήση των δύο εμβολίων Rotarix και RotaTeq.

Υπενθυμίζουμε ότι τα εμβόλια αυτά δίνονται από του στόματος για παιδιά 6 εβδομάδων και μεγαλύτερα για προστασία από γαστρεντερίτιδα (διάρροια και εμετός) λόγω λοίμωξης από ροταϊό.Και στα δύο εμβόλια βρέθηκαν τμήματα DNA των ιών χοίρειας προέλευσης PCV (PCV-1 στο Rotarix και PCV-1 και PCV2 στο RotaTeq). Αυτοί οι ιοί είναι γνωστό ότι δεν προκαλούν λοίμωξη ή ασθένεια στον άνθρωπο. Το θέμα αφορά σε θέματα ποιότητας κατά την παραγωγική διαδικασία

Η μέχρι σήμερα αξιολόγηση από τις επιστημονικές επιτροπές δείχνει ότι τα εμβόλια παραμένουν ασφαλή για χρήση.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκέπτεστε τις ιστοσελίδες του European Medicines Agency (ΕΜΑ) και του FDA των Ηνωμένων Πολιτειών

Aπό τη Διεύθυνση Αξιολόγησης

μαλιστα....

Διαφημίσεις

petalouditsa τι ομορφο παρκοκρέβατο;μπραβο!!!!!!!!!!!τώρα για αντιλιακο θα αγοράσω και έχω ακούσει για το freziderm αλλά νομίοζω δεν έχει 50άρι ξέρετε καποιο καλό και δυνατό;;;;και μεις με τα κακακια είμαστε καθημερινά αλλά καποιες φορές βρε κορίτσια τα βγάζει με δυσκολία και είναι σκληρά.τον βοηθάω πάντως είτε με το υπόθετο και ζορίζεται και το βγάζει εξφεντωνίζει είτε με την μύτη με το θερμόμετρο βουτώντας το σε λαδάκι.

εμεις πηραμε το αντερμα ειναι δυνατο και καλο. το εγκαινιασαμε το Σ\Κ...

Η freziderm δεν εχει 50αρι.

για το υποθετο να τον γυρνας στο πλαι αριστερα, εκει ειναι το κολον και μπαινει πιο ευκολα...

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

τα λεφτα που μας πήραν τα μαιευτηρια τσαμπουκά για την λυψη των βλαστοκυτταρων.που δεν εκαναν τιποτα για να πληρωθούν, που ειναι παράνομη η παρξη τους κ που φαγανε πρόστιμο απο τη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή.

Εμεις παντως στο Διαβαλκανικο δε νομιζω οτι ειχαμε τετοιο προβλημα.Η εταιρια ηρθε τα πηρε δεν ειχε σχεση το νοσοκομειο...

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε? κοίταξα την απόδειξη απο το μαιευτήριο και δεν βρηκα κάποια εξτρα χρέωση μήπως δεν καταλάβα καλά πως το γράφει στην απόδειξη?(γέννησα στο ιασώ)

x1n1p3.png 44EHp3.png zsH7p3.png

Εμένα η παιδίατρος μου μου είπε να μη της βάλω αντιηλιακό ακόμα απλα να προσέχω να μη κάθεται στον ήλιο αλλά φοβάμαι να μη της βάλω έχετε κανένα καλό να προτείνετε?

'Οσο για τα κακάκια μας μέχρις στιγμής δεν έχουμε κανένα προβλημα κάνει 3 με 4 φορές την ημέρα!

x1n1p3.png 44EHp3.png zsH7p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...