Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 26 λεπτά , Blu24 είπε:

Έχει 10εκ στρογγυλά κύτταρα και είχε σταματήσει την αντιβίωση μια βδομάδα πριν δώσει δείγμα !! Δυστυχώς με τον ανδρολογο θα μιλήσω από παρασκευή γιατί λόγω ημέρας δεν τον βρήκαμε !! 

Δεν ξέρω πως αξιολογούνται ακριβώς σαν νούμερο. Ισως δλδ να ήταν υψηλά από τα πυοσφαίρια και να μην είναι κάτι άλλο πέρα από την λοίμωξη που υπήρχε. Υπομονή μέχρι παρασκευή! 

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μάλλον το έχουμε ρίξει στις βόλτες, ε εμένα τουλάχιστον με έχει πιάσει και μια κλεισούρα. Μέχρι που θέλω να γυρίσω στη δουλειά. Λέμε τώρα.....

Για πείτε κοριτσάκια που μένετε Αθήνα, μένετε βόρεια ή νότια; Μπας και συναντηθούμε.... Εμείς Άλιμο.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα κοριτσάκια τι κάνετε?που είστε όλες?Η μπουμπού μου σήμερα έσπασε ρεκόρ κοιμήθηκε απο τις 12 μέχρι τις 10.30 σερί είχα πολύ καιρό να κοιμηθώ συνεχόμενα τοσες ώρες νοιώθω άλλος άνθρωπος!βρε κορίτσια με τα σάλια πως τα πάτε εμένα έχει τόσα πολλά που πνίγεται και βήχει είναι φυσιολογικό?

x1n1p3.png 44EHp3.png zsH7p3.png

καλημέρα κοριτσάκια τι κάνετε?που είστε όλες?Η μπουμπού μου σήμερα έσπασε ρεκόρ κοιμήθηκε απο τις 12 μέχρι τις 10.30 σερί είχα πολύ καιρό να κοιμηθώ συνεχόμενα τοσες ώρες νοιώθω άλλος άνθρωπος!βρε κορίτσια με τα σάλια πως τα πάτε εμένα έχει τόσα πολλά που πνίγεται και βήχει είναι φυσιολογικό?

Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Κι εγώ είχα χαρεί απίστευτα την πρώτη φορά που κοιμήθηκε τόσο. Τρελή απόλαυση.

Τα σάλια απλά θα γίνονται περισσότερα. Εμένα μουσκεύει το σεντόνι από τα σάλια και πνίγεται. Δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Σε κάθε δωμάτιο έχω κι ένα κουτί χαρτομάντηλα αυτοκινήτου κι όλο τον σκουπίζω. έχει βγάλει και δυο τρία σπιράκια στο σαγονάκι από τα βρωμοσάλια....

καλημερα κοριτσαρες...

να ρωτησω..με τα κουνούπια τι κανετεν οταν πηγαίνετε βολτα τα μικρα σας?

ενταξει οταν ειναι στο καροτσακι εχει κουνουπιερα αλλα οταν τα βγαζετε εξω για να τα ταισετε π.χ...?

υπαρχει καποια κρεμουλα σας εχει πει ο παιδιατρος?

eNortjK1UjIzNDMxV7IGXDASvAKk33.png

αχ και εμενα κοιμάται τα βραδια ..την ταΐζω βεβαια πριν παω για υπνο δηλαδη 12.30-1.00 κ μετα μπορει να ξυπνήσει κ 9 το πρωι..τι ευτυχία!!

κ εμεις εχουμε σαλακια,οχι πολλα αλλα κατι στάζει που κ που..

δοντάκια ποτε βγαζουν??

Διαφημίσεις

Δεν έχω ρωτήσει ακομα την παιδίατρο για τα κουνούπια αλλά στην ανιψιά μου που είναι 2 χρονών τις έχει δώσει ο παιδίατρος της μια ειδική αλοιφή για τα κουνούπια δεν ξέρω όμως αν κάνει για τόσο μικρά παιδάκια όσο τα δικά μας θα ρωτήσω την παιδίατρο μας στο επόμενο ραντεβού και θα σου πω.

Στο σπίτι βάζετε ταμπλέτες ή υγρο?

Εγώ τίποτα γιατί μέχρι τώρα δεν έχουμε πολλά κουνούπια

αχ και εμενα κοιμάται τα βραδια ..την ταΐζω βεβαια πριν παω για υπνο δηλαδη 12.30-1.00 κ μετα μπορει να ξυπνήσει κ 9 το πρωι..τι ευτυχία!!

δοντάκια ποτε βγαζουν??[/QUOT

Ο χρόνος που το μωρό θα βγάλει το πρώτο του δόντι ποικίλλει.Άλλα βγάζουν το πρώτο τους δόντι στους 4 μήνες και άλλα μετά τον 1 χρόνο της ζωής τους.Ο κανόνας είναι ότι τα δόντια του μωρού εμφανίζονται γύρω στους 6 μήνες και ολοκληρώνονται με τη συμπλήρωση των 3 χρόνων του παιδιού.

δοντάκια ποτε βγαζουν??

Κι εμείς έτσι. Απίστευτη ευτυχία.

Αντικουνουπικό βάζουμε υγρο( μας είπε ο γιατρός) στην πρίζα. Η κρεμούλα απαγορεύεται πριν τους 6 μήνες, αλλά υπάρχουν κάτι τσιρότα σιτρονέλλας που μπορείς να κολλήσεις πάνω στο καρότσι

υστερα απο μελετη στο φορουμ ,βρηκα να μιλανε για ενα σπρει θαυματουργο κατα τα λεγομενα..

m-free λέγετε κ ειναι της red water, κοστίζει 6 ευροπουλα.

στο επίσημο σαιτ λενε οτι κάνει κ για βρεφη..

http://www.benefithellas.com/ --ακολουθείστε το συνδεσμο για τα products --> Insect Repellent και εκει εχει πληροφοριες στα ελληνικα

θα παω αυριο κιολας στο φαρμακείο να την παρω..δεν χανω κ τιποτα πολυ πολυ να μην την χρησιμοποιήσουμε ακομα..

petalouditsa 15-02-10 κορίτσι

ek31 : 19-02-10 Λητώ (αγόρι)

Cate : 19-02-10 Ιασώ (αγόρι)

zouki : 23-02-10 Μητέρα (κοριτσακι)

felia: 23-02-10 (κοριτσι)

swity :25-02-10 Διαβαλκανικό (κοριτσάκι)

elsadrm :26-02-10(αγορακι)

nanny73 :01-03-10 Μητέρα (κοριτσάκι)

makrina :02-03-10 Ιασώ (αγορι)

Natalaki :03-03-10 ΓΑΙΑ (κοριτσακι)

Κλειώ 04-03-10 Έλενα (κορίτσι)

Fani :05-03-10 ............(αγοράκι)

elena1982 : 08-03-10 ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΙΚΑΙΑΣ (κοριτσακι)

joanna13: 11-3-10 (κοριτσάκι)

marikious: 15/3/10 ΛΗΤΩ (κοριτσάκι)

SophieS: 15/3/10 (αγοράκι)

desdra76: 16-03-10 Λητώ (αγοράκι )

bubbles: 16-03-10 (κοριτσι)

kellymania: 20-03-10 (κορίτσι)

πουλακι1989: 20-03-10 (κοριτσι)

REBITHOULIS: 26-03-10- IAΣΩ (αγοράκι)

Φωτεινη763 : 29-03-10 Αρεταίειο (κορίτσι)

ανθη2 ΠΗΤ 01-03-10 ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ-ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

vanax ΠΗΤ: 06-03-10 Έλενα (αγόρι)

Διδυμάκι81 ΠΗΤ:09-03-10 Διαβαλκανικό ή Γένεσις (διδυμα κοριτσακια)

matakiaefh : 09-03-10 ......(αγόρι)

stellasss ΠΗΤ: 10-03-10 Μητέρα (δίδυμα)

Μαρία81 ΠΗΤ: 13-03-10 Κλινική Καπάκη (αγόρι)

joanna13 ΠΗΤ: 14-03-10 ΙΑΣΩ (κορίτσι)

ntinagen ΠΗΤ: 16-03-10 Γένεσις(αγοράκι)

πασχαλίτσα ΠΗΤ: 16-03-10 Διαβαλκανικό

BLUBLU ΠΗΤ:17-03-10 Γένεσις ή Διαβαλκανικό(διδυμάκια)

Zeta-b ΠΗΤ 19-03-10 Clinique Bohler, Luxembourg (φύλο άγνωστο ακόμη)

paliogata ΠΗΤ:22-03-10 Έλενα (φύλο άγνωστο ακόμη)

sweet ΠΗΤ: 22-03-10 Κλινικη Καπακη (κοριτσι)

vassoch ΠΗΤ: 25-03-10 ΜΗΤΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ κοριτσάκι

Διαφημίσεις

Γεια σας μανούλες !!!

Εμεις είχαμε πάει μια εκδρομούλα και επειδή το μέρος είχε πολλά κουνούπια , παρολο που έβαλα υγρό στο δωμάτιο , τη μικρή την τσιμπήσανε . :(

Δεν έπαθε όμως τίποτα και τώρα φεύγουν και οι κοκκινίλες .

Πρέπει να αγοράσω παρκοκρέβατο μαλλον για να μπορώ να βάζω και κουνουπιέρα , γιατί αλλιώς μου φαίνεται μονο το αντικουνουπικό δεν αρκεί . Ασε που δεν μου πολυαρέσει να εισπνέει χημικό το μωρό μου .

Αλήθεια γιατι τα παρκοκρέβατα έχουν νάυλον στρωματάκι ? Δεν μου πολυκάθεται καλά .

Cate και εγω νότια . Καλλιθέα μένω .

Απο σαλάκια άλλο τίποτα και εμεις και επιπλέον οταν πεινάμε ή νυστάζουμε βάζουμε και τις δυο μουνίτσες στο στόμα .

Στο καρότσι καθιστά πότε τα βάζουμε , ξέρετε ?

Και ποτε λέτε να τα μεταφέρετε σε δικό τους δωμάτιο ?

γειά σας κοριτσάκια τι κάνετε?και εμεις βάζουμε τα χεράκια συνέχεια στο στόμα και ενώ τις βάζω την πιπίλα την πιάνει με το χεράκι τη βγάζει και βάζει πάλι τα χέρια της.

Βρε κορίτσια πολύ ζέστη σήμερα κάνει να βάλουμε κλιματιστικό?

Κλειώ, μια χαρά κοντά είμαστε, να κανονίσουμε καμιά συνάντηση.

Κλιματισμό βάζουμε, αλλά προσοχή να μην πέφτει η περσίδα πάνω του και λίγο ανοιχτό το παράθυρο.

Στο δωμάτιο του θα τον βάλω μετά τον 6ο. Τον θέλω κοντά μου.....

Και τα χεράκια μας τα έχουμε όλο μες στο στοματάκι. Σα μασητικό.

Κλειώ, μια χαρά κοντά είμαστε, να κανονίσουμε καμιά συνάντηση.

Κλιματισμό βάζουμε, αλλά προσοχή να μην πέφτει η περσίδα πάνω του και λίγο ανοιχτό το παράθυρο.

Στο δωμάτιο του θα τον βάλω μετά τον 6ο. Τον θέλω κοντά μου.....

Και τα χεράκια μας τα έχουμε όλο μες στο στοματάκι. Σα μασητικό.

Αχ, μακάρι να'μουν ακόμη Αθήνα, θα ερχόμουν κι εγώ (σ.σ. Καισαριανιώτισα είμαι αλλά εδώ κ 4 χρόνια μένω Μεσολόγγι). Αν σας πετύχω μόνο όταν ανεβαίνω στη μάνα μου :P.

Κι εμείς το ίδιο girls! Σάλια, σάλια σάλια κ μπουνίτσες στο στόμα κ πνιγόμαστε επίσης. Και δεν παίρνει κ πιπίλα ούτως ή άλλως κ καταλαβαίνετε! Κ πλέον κοιμόμαστε 7 ωρα το βράδυ κ είμαι τρισευτυχισμένη!

Α, κ όσο για τα κουνούπια, εδώ να δείτε τι γίνεται. Να χρησιμοποιείτε patch σιτρονέλλας, δεν κάνει κάτι άλλο. Εγώ προς το παρόν σίτες κ κουνουπιέρες παντού :tongue:

Καλέ Rebithouli? :?

Φιλάκια μανουλίτσες κ πατουσάκια!!!:mrgreen:

KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

γεια σας κοριτσακια και απο μας ! και μεις πολλες βολτες και θαλασσα.....η μικρη πηρε και χρωματακι....αντηλιακο και παλι αντιλιακο...αρχισαμε παλι.....ο γιος μου εκανε και 2 μπανια!εγω δε τολμησα αν και καιγομουνα με τις βιζουμπες γεματες γαλα! το εργοστασιο πηρε φωτια..( χι χι χι) ασχημα με τη ζεστη παντως...

για τα κουνουπια και μεις αυτοκολλητακια στο καροτσι και στη μαμα, στα ρουχα...

δοντακια εχει κανα μηνα που ετοιμαζεται, σαλακια , μπουνιτσες και δυστηχως ρωγα...με εχει δαγκωσει κανα 2-3 φορες για τα καλα! τι κανουμε ?????

επισης χθες εκανα μια γενικη αιματος και ο σιδηρος μου επεσε για τα καλα 34,5...σημερα περιμενω και τη φεριτινη...μαλλον δεν επρεπε να σταματησω τις βιταμινες μετα τη γεννα...επισης πεφτει η πιεση μου και ζαλιζομαι...θα δουμε, μαλλον εξαντλιθηκα για τα καλα..

επισης ηθελα να σας πω οτι θηλασα 2 φορες στο μπιτς μπαρ στις ξαπλωστρες μπροστα στη θαλασσα και δε φαινοταν τιποτα. το μονο κακο ηταν οτι της μικρης της ανοιξε η ορεξη απ τη θαλασσα ισως και δε ξεκολλουσε!!

φιλια σε ολες θα τα ξαναπουμε..

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...