Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 26 λεπτά , Blu24 είπε:

Έχει 10εκ στρογγυλά κύτταρα και είχε σταματήσει την αντιβίωση μια βδομάδα πριν δώσει δείγμα !! Δυστυχώς με τον ανδρολογο θα μιλήσω από παρασκευή γιατί λόγω ημέρας δεν τον βρήκαμε !! 

Δεν ξέρω πως αξιολογούνται ακριβώς σαν νούμερο. Ισως δλδ να ήταν υψηλά από τα πυοσφαίρια και να μην είναι κάτι άλλο πέρα από την λοίμωξη που υπήρχε. Υπομονή μέχρι παρασκευή! 

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα κοριτσάκια τι μου κάνετε;καιρο έχω να μπω να σας γράψω τρέχω βλέπετε πολύ με τον μπεμπάκο μου.ευτυχώς κοιμόμαστε το βράδυ συνεχόμενα και ειμαστε ευτυχισμένοι.

s7xl94df5dzan06a.png

bzw594dfmcxdku61.png

καλησπερα κοριτσάκια τι μου κάνετε;καιρο έχω να μπω να σας γράψω τρέχω βλέπετε πολύ με τον μπεμπάκο μου.ευτυχώς κοιμόμαστε το βράδυ συνεχόμενα και ειμαστε ευτυχισμένοι.

Πολύ χαίρομαι. Γιατί η αυπνία ήταν απάλευτη....

Γεια σας μανούλες !!

Ούτε και εμείς παίρνουμε βιταμίνες . Δεν μας είπε κάτι η παιδίατρος . Ούτε ο προηγούμενος , που δεν μας άρεσε και τον αλλάξαμε .

:confused::confused:

Ξέρω κι εγώ. Τέλως πάντων αφού ο σκιουράκος τις απολαμβάνει, θα του τις δίνω.

Διαφημίσεις

Επιτέλους βρήκα κι εγώ λίγο χρόνο να γράψω..Καταρχήν να σας πω μια καλησπέρα ή μια καλημέρα αν δείτε το μην μου το πρωί..Με το μπεμπάκο μου τα πράγματα πάνε κάθε μέρα και καλύτερα..Αυτο που παρατήρησα είναι πως κάθε μ'ερα που παιρνά δενομαστε και περισσότερο και πως αρχ'ιζει και καταλαβαινει περισσότερα απ'οτι νομίζουμε και πως εμας τους γονείς του δε μας αλλάζει με τίποτα..Για παράδειγμα όταν έρχετε κάποιος σπίτι και παίζει μαζί του,ο μπεμπάκος μας πάντα έχει το νου του να δει μας βλέπει και αν είμαστε εκεί τριγύρω..Δεν έχω και εμπειρία από άλλα παιδάκια αλλά μου κάνουν εντύπωση κάθε μέρα και άλλα πράγματα..

Πολλά πολλά φιλάκια σε όλα τα μπεμπάκια...

θηλαζουσες μανουλες, εφαγα 1η φορα φακες και η μικρη μου τρελαθηκε στις πουρδες! μαλλον την πειραξαν..εσεις τρωτε τετοια φαγητα ???????? βαρεθηκα ολο τα ιδια και τα ιδια...

κατερινα τι σου ειπε ο γιατρος ? οκ το εμβολιο ? εγω στο 1ο μας οταν την ειδα να κλαιει παραπονιαρικα συγκινηθηκα...:oops: :oops: :oops:

Εγώ τρώω τα πάντα. Γενικά ο παιδίατρός μου είναι πολύ open-minded και η μικρή έχει μάθει να είναι συμβατή με όλα. Το μόνο που δεν τρώω είναι ωμό σκόρδο ή κρεμμύδι (για να μη μυρίζει έντονα το γάλα μου). Κι αν έχει αεριάκια το μωρό δεν πειράζει, φυσιολογικό είναι. Και οι ενήλικες έχουμε. Απλά να μην είναι υπερβολικά πολλά και δεις να ενοχλείται.

cff44a61df.png

Καλησπερούδια κοριτσάκια μου, τι κάνετε?

Εμείς έχουμε το 2ο εμβολιάκι μας αύριο :cry:... τι να κάνουμε...

Να ρωτήσω βρε θηλάζουσες μανούλες, από κακάκια πως πάτε? Εννοώ από υφή.. sorry κιόλας... αλλά της μπέμπας εδώ κ καμιά 10αριά μέρες είναι πολύ υγρά. Θα ρωτήσω βέβαια κ τη γιατρό μας αύριο, αλλά έλεγα μήπως έχετε κι εσείς το ίδιο? Λέτε να φαγα κάτι κ να την πείραξε? Α, κ πλέον τα κάνει σχεδόν όλα μαζί ενώ παλιά ήταν λίγα, σχεδόν σε κάθε αλλαγή.

Κ καταλάβατε... πλημμυρίζουμε ξαφνικά :tongue:

Rebithouli μου που χάθηκες? Όλα καλά με το μπεμπούλι σου?

KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

Καλησπερούδια κοριτσάκια μου, τι κάνετε?

Εμείς έχουμε το 2ο εμβολιάκι μας αύριο :cry:... τι να κάνουμε...

Να ρωτήσω βρε θηλάζουσες μανούλες, από κακάκια πως πάτε? Εννοώ από υφή.. sorry κιόλας... αλλά της μπέμπας εδώ κ καμιά 10αριά μέρες είναι πολύ υγρά. Θα ρωτήσω βέβαια κ τη γιατρό μας αύριο, αλλά έλεγα μήπως έχετε κι εσείς το ίδιο? Λέτε να φαγα κάτι κ να την πείραξε? Α, κ πλέον τα κάνει σχεδόν όλα μαζί ενώ παλιά ήταν λίγα, σχεδόν σε κάθε αλλαγή.

Κ καταλάβατε... πλημμυρίζουμε ξαφνικά :tongue:

Rebithouli μου που χάθηκες? Όλα καλά με το μπεμπούλι σου?

Ακριβώς το ίδιο κι εμείς. Άδειες πάνες όλη μέρα και μια φορά μια ρευστή πλημμύρα που δεν μπορεί καν να την απορροφήσει η πάνα.... Εδώ και καμιά εβδομάδα είμαστε έτσι.

Διαφημίσεις

Μπα, δεν έχουμε. Η Έλενα είχε κάποια προβλήματα με το ιντερνετ ("έκλεβε" του γείτονα!) και μάλλον τώρα δεν της κάθεται.... Η φέλια είχε να μπει αιώνες.... Ελπίζω να είναι καλά μανούλες και παιδάκια.

Γειά σας κορίτσια! Είμαι με την μπέμπα μας δίπλα και σας γράφουμε! Βλέπω καλά είστε όλες με τα μωράκια σας. Εμεις την Τετάρτη θα πάμε για το πρώτο μας εμβόλιο. Επίσης έχω στο μυαλό μου συνέχεια τις διακοπές μας. Είναι η πρώτη φορά μετα απο καιρό που μπορώ να διαθέσω τόσο χρόνο σε διακοπες και το έχω πραγματικά ανάγκη. Αν μου επιτρεψει και ο γιατρος να βάλω στη θαλασσα τη μικρη θα ειναι το καλυτερο μου.

Ωραια ειναι η ιδεανα συναντηθούμε κι από κοντα.

Σας φιλώ. Ciao

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Καλημέρα κορισάκια τι κάνετε? πολυ ησυχία εχει το cafe καλοκαιριάζει και το ρίξατε όλες στις βόλτες!πως τα πάτε με τα μωράκια σας? εμένα η μικρή μου είναι κάθε μέρα και ποιο ζωηρή όλο μας γελάει και έχει πολλά σάλια!

x1n1p3.png 44EHp3.png zsH7p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...