Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

η αληθεια ειναι οτι απο τον τροπο που γράφει η καθε μια, χρωματίζει την εικονα της.

εγω μενω αιγινα.

το καλοκαιρακι αν ερθετε βολτουλα για μπανακια,μπορουμε να βρεθούμε στο μαγαζι μας να σας κερασω καφεδακι,εχουμε cafe.

κ για να μην θεωρηθεί διαφήμιση οποια βρεθεί στο δρομο μου, να μου στειλει pm να της δωσω πληροφορίες.

Α ωραια και μεις παγωτα χι χι χι χι! Ωραια πρεπει να ειναι εκει, ειναι στα σχεδια καποιο καλοκαιρι να ρθουμε και προς τα κει... Ξερεις απο Θεσσαλονικη ε???????????? πως περναν τα χρονια και απο τρελλιαρες κατανταμε ανχωτικες μαμαδες.....εεεεεε? αντε να κανονισουμε καμια συναντηση η εκει η εδω...

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Διαφημίσεις

Εγω την εχω στο παρκο κ τις εχω κρεμάσει απο πανω της αυτο που γυρνάει γυρω γυρω με την μουσικη κ κάθετε ωρα κ το χαζεύει..γενικα ειναι πολυ ήσυχο μωρακι.

κλαιει οταν πεινάει..

eNortjK1UjIzNDMxV7IGXDASvAKk33.png

Εγω την εχω στο παρκο κ τις εχω κρεμάσει απο πανω της αυτο που γυρνάει γυρω γυρω με την μουσικη κ κάθετε ωρα κ το χαζεύει..γενικα ειναι πολυ ήσυχο μωρακι.

κλαιει οταν πεινάει..

Ο δικός μου είναι με τις ώρες του. Άλλοτε το πιο καλό παιδί, τρελαίνεται να κοιτάει τη βιβλιοθήκη και έξω από το παράθυρο καθισμένος στο καρότσι κι άλλοτε ησυχάζει μονο με αγκαλίτσες και βολτούλες. Ε, καλά όταν πεινάει, κλαίει σαν παιδάκι κι αυτό.

Τη σοκολάτα μου την έκοψε ο παιδίατρος για να μην κάνει, λέει αλλεργία το παιδι. Είχα να φάω κι από την εγκυμοσύνη λόγω του διαβήτη κύησης και μου έχει λέιψει τρελά. Οι βιταμίνες A+D είναι κάτι σταγονίτσες που πρέπει να πίνουν όλα τα μωρά που θηλάζουν αποκλειστικά ως τον 6ο μήνα. Αυτά που τρώνε ξένο δεν χρειάζεται γιατί το εμπλουτίζουν οι εταιρείες. Βοηθάνε τα μωράκια να κάνουν καλό μυοσκελετικό σύστημα και να μην κάνουν ραχίτιδα. Είναι σύσταση του Παγκόσμιου οργανισμού Υγείας.

Α εμενα ο καινουριος παιδιατρος που τυχαινει να ειναι και συμβουλος θηλασμου δε μου ειπε τιποτα για βιταμινες...Νομιζω ομως οτι η προηγουμενη παιδιατρος ειχε πει να παρουμε για κανενα μηνα...κατι μπλιαξ ειναι ? δεν τις ηθελε καθολου και τις σταματησαμε (αν ειναι αυτες ).

Σας ειπα το κολπο με τον απορροφητηρα ε? την νανουριζει..θελει και πολλες αγκαλιες και τωρα που βαραινει δυσκολευουν τα πραματα..

φιλακια σε ολες θα βγαλω τον ταλιμπαν μου βολτα..καλο 3ημερο αν και μας τα χαλασε ο καιρος..θα φευγαμε 2ημερο και τωρα τιποτις....

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Διαφημίσεις

Α εμενα ο καινουριος παιδιατρος που τυχαινει να ειναι και συμβουλος θηλασμου δε μου ειπε τιποτα για βιταμινες...Νομιζω ομως οτι η προηγουμενη παιδιατρος ειχε πει να παρουμε για κανενα μηνα...κατι μπλιαξ ειναι ? δεν τις ηθελε καθολου και τις σταματησαμε (αν ειναι αυτες ).

Σας ειπα το κολπο με τον απορροφητηρα ε? την νανουριζει..θελει και πολλες αγκαλιες και τωρα που βαραινει δυσκολευουν τα πραματα..

φιλακια σε ολες θα βγαλω τον ταλιμπαν μου βολτα..καλο 3ημερο αν και μας τα χαλασε ο καιρος..θα φευγαμε 2ημερο και τωρα τιποτις....

Γαμώτο... Θα παίρνατε και τα παιδιά;

Ναι, αυτές οι μπλιάξ είναι αν και ο σκιουροσκίουρος γλύφει και τα μουστάκια του όταν του τις δίνω. Τις παίρνει για γλυκό φαίνεται... Πάντως βρωμάνε

Επιτέλους.... Έξω οι κλέφτες..... άντε, γιατί θα τα πάρω πάλι με αυτό το θέμα και δεν πρέπει, λεχώνα γυναίκα:tongue::tongue:

Καιρός ήταν να τελειώσει η κοροιδία....

Υπάρχει ένα θέμα με τις βιταμίνες. Οι ιατρικές μελέτες λένε ναι, άλλοι όχι. Βρήκα διάφορα τώρα που το έψαξα.

http://www.parenthood.com/article-topics/breastfed_babies_need_extra_vitamin_d.html

http://www.cure-guide.com/Natural_Health_Newsletter/Vitamin_D/vitamin_d.html

http://www.health.gov.sk.ca/vitamin-d-babies

Ξέρω κι εγώ. Στην Ελλάδα έχουμε και πολύ ήλιο. Οπότε μπορεί να μην είναι απαραίτητες. Ο γιατρός μου είναι πάντως κάθετος και μάλιστα μου είπε αν θέλω να επικοινωνήσω με μια γιατρό στο Παίδων που κάνει μελέτη ειδικά για την Ελλάδα και τη ραχίτιδα και συστήνει οπώσδήποτε βιταμίνη D για τα μωράκια που θηλαζουν...

ΦΤΑΣΑΤΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ που λεει πως μπορουμε να παρουμε τα λεφτα μας πισω?

-------

αγαπητοί αναγνώστες,

υπάρχει δικηγορικό γραφείο το οποίο θέλει κ μπορεί να αναλάβει αυτή την υπόθεση και να την ξεκινήσει.

Όποιος ενδιαφέρεται, αρχικά πρέπει να στείλει μαιλ στο contact(at)parents.gr , για να δηλώσει ενδιαφέρον, έτσι ώστε αρχικά να μαζευτούν αρκετοί γονείς,

(για να ελαχιστοποιηθεί φυσικά και το κόστος της όποιας κίνησης, αλλά και για να έχει μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχίας)

και απο εκεί και πέρα , να μπορέσει το δικηγορικό γραφείο,

να κάνει κάποια εκτίμηση συγκεκριμένη, όσον αφορα το τι άλλο θα χρειαστεί, εάν θα χρειαστεί δηλαδή, απο τους γονείς.

Πρώτα θα πρέπει να έχει κάποια αριθμητικά στοιχεία των γονέων που επιθυμούν να διεκδικήσουν τα χρήματα αυτά, (πόλη, ποσό χρέωσης,ημ/νία χρέωσης, μαιευτήριο)

Δεν γνωρίζω εάν υπάρχει διάκριση εάν

τα βλαστοκύτταρα πήγαν για δωρεά,

ή εάν πήγαν σε ιδιωτική φύλαξη.

σύμφωνα με αυτά που διάβασα απο αυτή την ανακοίνωση, ΚΑΙ για τα δύο η χρέωση είναι παράνομη, καθώς ο νόμος ΔΕΝ ασχολείται με το τι κανεις μετά με τα βλαστοκύτταρα , δεν τον ενδιαφέρει.

Η διαδικασία της λήψης ασχέτως που πάνε τα βλαστοκύτταρα, απαγορεύεται να χρεώνεται.

Άρα, οι γονείς μπορεί να είναι και αυτοί που έχουν δώσει βλαστοκύτταρα για ιδιωτική τράπεζα φύλαξης.

Η όποια χρέωση θα πρεπε να προκύπτει απο την εταιρεία που έρχεται και τα παίρνει απο το νοσοκομείο, για την μεταφορά και μόνο απο το μαιευτήριο, στο γραφείο της.

Όχι για την λήψη.

Κατάλαβα λάθος ???

Οπότε,

Ιδανικά θα είναι όποιος δηλώνει ενδιαφέρον, να στέλνει

Όνομα

Επίθετο

Περιοχή, (πόλη)

χρονική στιγμή της χρέωσης (μήνας έτος)

ποσό της χρέωσης βάση απόδειξης (scan απόδειξης)

μαιευτήριο (επωνυμία)

αν ήταν για δωρεά ή ιδωτική φύλαξη

(στην περίπτωση που θα γίνουν δεκτά μόνο αυτά για δωρεά αν κ το αμφιβάλλω, αν καταλαβαίνω καλά ο νόμος δεν κάνει τέτοιο διαχωρισμό)

Ιδανικά, ένα καλό νούμερο, θα είναι να μαζευτούν 200 γονείς.

eNortjK1UjIzNDMxV7IGXDASvAKk33.png

Γαμώτο... Θα παίρνατε και τα παιδιά;

Ναι, αυτές οι μπλιάξ είναι αν και ο σκιουροσκίουρος γλύφει και τα μουστάκια του όταν του τις δίνω. Τις παίρνει για γλυκό φαίνεται... Πάντως βρωμάνε

ναιαιαιαιαιαι........και τωρα τα νευρα μου...και τη Δευτερα δουλευει ο αντρας μου..και θα τα εχω και τα 2 εδω μονη μου.....σνιφ σνιφ.... αντε μηπως κανει καλο καιρο και παμε αυριο καμια μονοημερη...

περιεργες προτιμησεις εχει ο γιοκας σου..χι χι χι καλο ειναι αυτο...

ναι αυτο ακουσα και γω για τις βιταμινες οτι εχουμε ηλιο και μαλιστα ερχεται το καλοκαιρι..

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...