Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κορίτσια! Έχω καιρό να γράψω γιατί κάνω αποτοξίνωση από τον Η/Υ (αναγκαστική). Εμεις καλά είμαστε, σαραντίσαμε πριν 2 εβδομάδες και βγαίνουμε βολτούλες. Είναι λίγο φαγανή η δική μου αλλά όχι χοντρούλα ακόμα. Δυστυχώς ο θηλασμός δεν μας έκατσε τελικά παρά τις προσπάθειες αλλά δεν πειράζει. Να είστε όλες καλά και να χαίρεστε τα παιδάκια σας. Καληνύχτα και φιλάκια.

Αντε καλες βολτουλες λοιπον ! ειναι η καλυτερη εποχη..

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

για την θαλασσα ειπε οτι δεν πειραζει το νερο αν ειναι καθαρο αλλα ο ηλιος.απο 6 μηνων και πανω καλυτερα αλλα τωρα αν θελω με προσοχη.εννοειτε οτι θα την βαλω.πιστευω θα της αρεσει πολυ, το ιδιο και ο γιος μου, προσοχη στον ηλιο ομως..ηδη τον Αυγουστο θα ειμαστε στον 6ο και κανα μηνα πιο μπροστα δε πειραζει.

αυτην οταν την βγαζουμε απ την μπανιερα κλαιει...μαμουλιαζει και θελει και αλλο..

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Δεν πειράζει που δεν τα καταφέρατε με ο θηλασμό Φωτεινή. Άλλα προέχουν, να μπαίνεις να μας λες νέα σου πιο συχνά, να έχουμε παρέα.... Εγώ δεν έχω και καμία φίλη με μωρό, ούτε ξαδέλφη, ούτε τίποτα, κι όλες τις μωροκουβέντες μου, εδώ τις ξεσπάω. Πού θα βρω φίλους για το παιδάκι μου; Είμαστε πολύ μικροί για παιδική χαρά, ακόμα....

Το σίδηρο, τον ασβέστιο και το φυλλικό τα παίρνω για το θηλασμό. Μου το είπαν και ο γυναικολόγος και ο παιδίατρος. Ο μικρός παίρνει βιταμίνες Α+D για τον θηλασμό, και τώρα θα πάρει και σίδηρο. Ο γιατρός μου αγαπά πολύ το θηλασμό. Προχθές που είμασταν στο ιατρείο, μπαίνει ένα άλλο παιδάκι μέσα και του λέει. "Μην ανησυχείς, μπες, έχω εδώ ένα "του γάλακτος". Δηλαδή ένα μωράκι που πίνει μόνο το γαλατάκι της μαμάς του." Πολύ μου άρεσε. Από χθες τον φωνάζω "σκιουράκι γάλακτος":lol:

Μπάνιο μας είπε από τον 6ο.... Αντιηλιακό από τώρα. Κρίμα γιατί κι ο σκιουράκος τρελαίνεται να μουλιάζει και κλαίει όταν βγαίνει από τη μπανιέρα....

Ναι Πεταλουδιτσα μου ειναι πολυ καλα και μη μασας τιποτα! και μπραβο σου που τα καταφερες! χαπι ειχα παρει εγω στον γιο μου,,, ειναι λιγο δυνατα αλλα τιποτα το σημαντικο, εμενα μου ειχαν φερει λιγο υπνηλια αλλα τα ειχα παρει ενα Σ\Κ και ξεμπερδεψα.Απ οτι ξερω ειναι αναλογα με την ποσοτητα που εχεις εγω δεν ειχα πολυ και δεν χρειαστηκαν πολλα. Επισης ξερω οτι ειναι καλυτερα να ελλατωσεις σταδιακα και οχι αποτομα...στην περιπτωση σου ισως λιγοτερες αντλησεις...

αχ swity μου σευχαριστω για την απαντηση και τα καλα σου λογια..ειναι σημαντικο να τα ακουσ εστω κ απο ανθρωπουσ που δεν εχεισ δει ποτε..

ειναι δυσκολο πραγμα οι αντλησεισ..τεσπα!!

αυτο σκέφτομαι να κανω..να μειώσω τις αντλήσεις ..για καμια εβδομαδα κ μετα να παρω χαπι..

χχ

eNortjK1UjIzNDMxV7IGXDASvAKk33.png

Διαφημίσεις

Α, ιωαννα και πλυσιμο με σκετο νερο δεν κανει καθε φορα σαπουναδα μονο 1 φορα την μερα στο μπανακι..

κι εγω το εχω διαβασει αυτο..χαλαει λεει το ph.

εγω στα στισακια την καθαριζω με μωρομαντηλο..κ μετα μπόλικη soudocream..μια χαρα παμε μεχρι τωρα..

θηλαζουσες μανουλες, εφαγα 1η φορα φακες και η μικρη μου τρελαθηκε στις πουρδες! μαλλον την πειραξαν..εσεις τρωτε τετοια φαγητα ???????? βαρεθηκα ολο τα ιδια και τα ιδια...

κατερινα τι σου ειπε ο γιατρος ? οκ το εμβολιο ? εγω στο 1ο μας οταν την ειδα να κλαιει παραπονιαρικα συγκινηθηκα...:oops: :oops: :oops:

οι σύγχρονες απόψεις για την διατροφή ειναι ---τρωμε τα παντα με μετρο.

αυτο μου ειχε πει ο παιδιατρος κ το διάβασα πολλες φορες σε φυλλάδια θηλασμού.

αυτο και ακολούθησα και δεν ειχαμε ΚΑΝΕΝΑ προβλημα.

πεταξα στα σκουπιδια την λιστα με τα πράγματα που απαγορεύονται στο θηλασμό.τωρα μιλαμε για πολλα πραγματα ..που μου ειχε δωσει η μαια μου (θυμάστε τη μαια μου εστι????)

κ σε αυτο απέτυχε παταγωδώς.η ασχετη!

η φιλοσοφία του θηλασμού ειναι να μην μασ καταπιέζει στη ζωη μας με ΟΧΙ αυτο ,ΜΗ εκεινο..ειναι μια περίοδΟς σαν ολες τισ αλλες ευχαριστη κ οχι επώδυνη γεμάτη απαγορεύσεις.

ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ!

βρε κοριτσια υπάρχουν φορες που αναρωτιέμαι..θα συναντήσουμε ποτε η μια την αλλη?

κ κανω κατι σενάρια..λες να γνωρίσω καποια μαμα κ εκει που μιλάμε να ανακαλύψουμε οτι γνωριζόμαστε απο το φορουμ..

που ειστε βρε κοριστια..τωρα που με επιασε λογοδιάρροια λείπετε όλες??

τωρα που ειπα λογοδιάρροια θυμήθηκα την δυσκοιλιότητα της εγκυμοσύνης..

λοιπόν..τις τελευταίες μερεσ εχω επανέλθει στα φυσιολογικά μου .. φανταστείτε ποσο καιρο θελει το σωμα για να έρθει στα συγκαλα του..!

Λοιπόν αυτό το σκέφτομαι κι εγώ.... Αν θα συναντηθούμε ποτέ... Καλά η swity είναι στην όμορφη Θεσσαλονίκη. εσύ πεταλουδίτσα, μήπως είσαι Αθήνα; Δεν το συζητάμε, ακόμα και τώρα να σταμάταγες το μητρικό πάλι όλο το καλό το πήρε το παιδάκι σου. Είναι ταλαιπωρία αυτό το θήλαστρο, τρελή....

Εγώ μόνο σοκολάτα και όστρακα δεν τρώω συνειδητά για τον θηλασμό. Φακές και σκόρδο δεν τρώω γιατί κι εμένα δεν μου πολυκάθονται καλά....

Διαφημίσεις

και γω θα ηθελα πολυ να βρεθουμε αλλα ξερω οτι δε προκειται να γεινει,,,,εκτος αν ερθω καμια φορα Αθηνα να δουμε τιποτα συγγενεις αλλα οχι στα κοντα σιγουρα..

πεταλουδιτσα μου μιλαμε τοσο καιρο αν το σκεφτεις...σε καταλαβαινω απ το τροπο που γραφεις...:wink: Αν ξερανε τα παιδια μας τι θυσιες κανουμε για αυτα θα μας εκτιμουσαν πολυ πριν γινουν και αυτα γονεις......!

κατερινα μαλλον πρεπει να παρω και γω τελικα βιταμινες, τις τελευταιες μερες αρχισα να ζαλιζομαι..τι ειναι οι Α και D για τον θηλασμο ?

παντως το σωμα και οργανισμος κανουν γυρω στο 7 μηνο να γινουν οπως πριν..οσο θελει να γεννησεις αλλο τοσο σχεδον για να επανελθεις...οσο για τα λοχεια...δεν ξερω...χι χι χι μπορει να μενουν κουσουρι χι χι χι

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

κι εγω το εχω διαβασει αυτο..χαλαει λεει το ph.

εγω στα στισακια την καθαριζω με μωρομαντηλο..κ μετα μπόλικη soudocream..μια χαρα παμε μεχρι τωρα..

και γω αυτη βαζω ειμαι ευχαριστημενη

εγω τρωω και σοκολατες και γλυκα και γενικως εκτος απο οσπρια απο τα αλλα τρωω, απλως βαριεμαι και δεν τρωω σαλατες και φρουτα και γιαυτο ισως δε με βοηθαει στην τουαλετα το κρεας...επειδη ειναι ολο κρεας με ζυμαρικα η πατατες...

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

η αληθεια ειναι οτι απο τον τροπο που γράφει η καθε μια, χρωματίζει την εικονα της.

εγω μενω αιγινα.

το καλοκαιρακι αν ερθετε βολτουλα για μπανακια,μπορουμε να βρεθούμε στο μαγαζι μας να σας κερασω καφεδακι,εχουμε cafe.

κ για να μην θεωρηθεί διαφήμιση οποια βρεθεί στο δρομο μου, να μου στειλει pm να της δωσω πληροφορίες.

αχ..θεσσαλονικη..

οταν ειμουν ελευθερη κ τρελιαρα, ερχόμουν συχνα.

τη μια ειχα αγαπήσει εκει πανω εναν κυπριο φοιτητή...

την αλλη ηρθα να συναντήσω μια γνωριμία ιντερνετικη κατω απο την καμαρα..τζιφος η δουλεια.

την παραλλη ηρθα για για ενα παρτι στον μυλο...

κ εχω κ μια γαλλιδα φιλεναδα εκει που γνώρισα οταν δούλευα στην παρο..

αχχχχχχ...έρημα χρονια..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...