Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Δεν τον έχω θηλάσει ποτέ έξω, κωλώνω.... Φροντίζω να είμαστε έξω όταν δε θα πεινάει. Για σένα που έχεις παιδάκι swity δεν είναι εύκολο, το καταλαβαίνω.... Ο γιατρός μου είναι λίγο αυστηρός και υποψιάζομαι πως δε θα με αφήσει να δώσω κρέμα πριν κλείσει ο σκίουρος τον έκτο, οπότε θα δούμε τί θα γίνει τον Αύγουστο.

Για τη θάλασσα θα ρωτήσω αύριο που πάμε για τα επόμενα εμβόλια.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

:( Αχ με αυτά τα εμβόλια...

Βρε κορίτσια, έχω μια απορία? Όσες έχετε κοριτσάκι τα πλένετε σε κάθε αλλαγή πάνας? (και τσίσα δηλ. κ κακάκια)? Κι εγώ την πλένω κάθε φορά και μου το'χει πει κ η παιδίατρος αλλά φοβάμαι μη στο τέλος την κάνω υπερευαίσθητη κ της χαλάσω το ph. Τι γνώμη έχετε?

Και το παίρνετε αγκαλιά κάθε φορά που κλαίει? Π.χ. αν είναι ταισμένο, αλλαγμένο κ.λ.π. Φοβάμαι μωρέ μη την κακομάθω... Είναι νωρίς ακόμη λέτε για ...πονηριές? :roll:

Την ημέρα είναι ησυχούλα, το απόγευμα όμως που μειώνεται λίγο κ το γάλα... τζαζεύει κ θέλει συνέχεια αγκαλιά, κ καμιά φορά κλαίει κ εκεί και καταλήγουμε να κοιμηθεί στις 1 το πρωί!

KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

Καλησπέρα κορίτσια,

Χθες κάναμε το πρώτο μας εμβόλιο. Όλα πήγαν καλά, πήρε και το ντεπονάκι του και γελάμε πάλι. Εμένα συνήθως το πρωί κοιμάται καιτο απογευματάκι γκρινιάζει και θέλει όλο αγκαλιές και να περπατάω. Αν κάτσω αρχίζει το κλάμα. Όλοι λένε ότι μάλλον το έχω κακομάθει. Από τώρα? Άσε που θέλω να το βγάζω όλο έξω αλλά δεν κάθεται. Κλαίει γοερά, εκτ'ος αν πριν έχει προηγηθεί βόλτα με αμάξι. Διαφορετικά αν πάμε από το σπίτι βόλτα με το καρότσι κλαίμε. Θηλάζω αποκλειστικά και έχω θηλάσει και σε ταβέρνα με πολύ κόσμο. Δεν μασάω καθόλου. Μιση ντροπή δική μου μισή δικής τους. Τώρα είμαστε 2 μηνών και 3 ημερών και 4700 κιλά. Αν σκεφτείται ότι γεννήθηκε 2560 κιλά, είμαστε πολύ χοντρούληδες. Θέελω να κρατήσω τον θηλασμό μέχρι το εξάμηνο. Κοίταξα και για βάφτιση. Θα το κάνουμε 12/9 στη Σαρωνίδα. Σας τα είπα μαζεμένα γιατί κοιμάται η αγαπίτσα μου και δεν ξέρω ποτε θα σας ξαναγράψω. Πάντως να ξέρετε σας διαβάζω όλες και έχω τους ίδιους προβληματισμούς με εσάς. Καλή δύναμη και να μου φιλήσετε τα νινάκια σας στις πατουσίτσες τους.

:( Αχ με αυτά τα εμβόλια...

Βρε κορίτσια, έχω μια απορία? Όσες έχετε κοριτσάκι τα πλένετε σε κάθε αλλαγή πάνας? (και τσίσα δηλ. κ κακάκια)? Κι εγώ την πλένω κάθε φορά και μου το'χει πει κ η παιδίατρος αλλά φοβάμαι μη στο τέλος την κάνω υπερευαίσθητη κ της χαλάσω το ph. Τι γνώμη έχετε?

Και το παίρνετε αγκαλιά κάθε φορά που κλαίει? Π.χ. αν είναι ταισμένο, αλλαγμένο κ.λ.π. Φοβάμαι μωρέ μη την κακομάθω... Είναι νωρίς ακόμη λέτε για ...πονηριές? :roll:

Την ημέρα είναι ησυχούλα, το απόγευμα όμως που μειώνεται λίγο κ το γάλα... τζαζεύει κ θέλει συνέχεια αγκαλιά, κ καμιά φορά κλαίει κ εκεί και καταλήγουμε να κοιμηθεί στις 1 το πρωί![/QUO

Και εγώ την πλένω κάθε φορά δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα και δεν μου έχει συγκαεί καθόλου αν και έχουμε πολλές διπλες στα μπουτάκια:D

και την παίρνω αγκαλίτσα όταν κλαίει μέχρι 6 μηνών δεν κακομαθαίνουν είναι πολύ μικρά ακόμη.

x1n1p3.png 44EHp3.png zsH7p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια,

Χθες κάναμε το πρώτο μας εμβόλιο. Όλα πήγαν καλά, πήρε και το ντεπονάκι του και γελάμε πάλι. Εμένα συνήθως το πρωί κοιμάται καιτο απογευματάκι γκρινιάζει και θέλει όλο αγκαλιές και να περπατάω. Αν κάτσω αρχίζει το κλάμα. Όλοι λένε ότι μάλλον το έχω κακομάθει. Από τώρα? Άσε που θέλω να το βγάζω όλο έξω αλλά δεν κάθεται. Κλαίει γοερά, εκτ'ος αν πριν έχει προηγηθεί βόλτα με αμάξι. Διαφορετικά αν πάμε από το σπίτι βόλτα με το καρότσι κλαίμε. Θηλάζω αποκλειστικά και έχω θηλάσει και σε ταβέρνα με πολύ κόσμο. Δεν μασάω καθόλου. Μιση ντροπή δική μου μισή δικής τους. Τώρα είμαστε 2 μηνών και 3 ημερών και 4700 κιλά. Αν σκεφτείται ότι γεννήθηκε 2560 κιλά, είμαστε πολύ χοντρούληδες. Θέελω να κρατήσω τον θηλασμό μέχρι το εξάμηνο. Κοίταξα και για βάφτιση. Θα το κάνουμε 12/9 στη Σαρωνίδα. Σας τα είπα μαζεμένα γιατί κοιμάται η αγαπίτσα μου και δεν ξέρω ποτε θα σας ξαναγράψω. Πάντως να ξέρετε σας διαβάζω όλες και έχω τους ίδιους προβληματισμούς με εσάς. Καλή δύναμη και να μου φιλήσετε τα νινάκια σας στις πατουσίτσες τους.

Κι εμείς κάνουμε αγκαλίτσες και βολτούλες το βραδάκι που μας πιάνει η γκρίνια. Δεν νομίζω πως τον κακομαθαίνω, ίσα ίσα είναι ένα μωράκι που ξέρει πως όταν τα πράγματα είναι δύσκολα η μαμά του και ο μπαμπάς του θα είναι κοντά του. Αργότερα αρχίζουν να κακομαθαίνουν τα παιδιά, όταν αρχίζουν τα καπρίτσια.

καλημερα στα κοριτσια μου!!!!

τι γνωμη εχετε για το χαπι του αποθηλασμού??το εχει παρει καμια σας?ειχε ανεπιθύμητες παρενέργειες?

στο τελος μαιου θελω να σταματήσω το γαλα.δεν μπορω αλλο το θηλαστρο.

εχω κ στην κατάψυξη γαλα για 1.5 μηνα ακόμα..καλα ειναι..

eNortjK1UjIzNDMxV7IGXDASvAKk33.png

καλημερα στα κοριτσια μου!!!!

τι γνωμη εχετε για το χαπι του αποθηλασμού??το εχει παρει καμια σας?ειχε ανεπιθύμητες παρενέργειες?

στο τελος μαιου θελω να σταματήσω το γαλα.δεν μπορω αλλο το θηλαστρο.

εχω κ στην κατάψυξη γαλα για 1.5 μηνα ακόμα..καλα ειναι..

Ναι Πεταλουδιτσα μου ειναι πολυ καλα και μη μασας τιποτα! και μπραβο σου που τα καταφερες! χαπι ειχα παρει εγω στον γιο μου,,, ειναι λιγο δυνατα αλλα τιποτα το σημαντικο, εμενα μου ειχαν φερει λιγο υπνηλια αλλα τα ειχα παρει ενα Σ\Κ και ξεμπερδεψα.Απ οτι ξερω ειναι αναλογα με την ποσοτητα που εχεις εγω δεν ειχα πολυ και δεν χρειαστηκαν πολλα. Επισης ξερω οτι ειναι καλυτερα να ελλατωσεις σταδιακα και οχι αποτομα...στην περιπτωση σου ισως λιγοτερες αντλησεις...

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

θηλαζουσες μανουλες, εφαγα 1η φορα φακες και η μικρη μου τρελαθηκε στις πουρδες! μαλλον την πειραξαν..εσεις τρωτε τετοια φαγητα ???????? βαρεθηκα ολο τα ιδια και τα ιδια...

κατερινα τι σου ειπε ο γιατρος ? οκ το εμβολιο ? εγω στο 1ο μας οταν την ειδα να κλαιει παραπονιαρικα συγκινηθηκα...:oops: :oops: :oops:

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

θηλαζουσες μανουλες, εφαγα 1η φορα φακες και η μικρη μου τρελαθηκε στις πουρδες! μαλλον την πειραξαν..εσεις τρωτε τετοια φαγητα ???????? βαρεθηκα ολο τα ιδια και τα ιδια...

κατερινα τι σου ειπε ο γιατρος ? οκ το εμβολιο ? εγω στο 1ο μας οταν την ειδα να κλαιει παραπονιαρικα συγκινηθηκα...:oops: :oops: :oops:

Εγώ από τότε που γέννησα δεν έχω ξαναφάει όσπρια πράσινα λαχανικά

και αποφεύγω τα τηγανητα και μέχρις στιγμής ολα οκ με την μπέμπα.Αλλά πιστεύω είναι και στο παιδί τι θα το πειράξει

x1n1p3.png 44EHp3.png zsH7p3.png

Διαφημίσεις

Εγώ δεν έχω φάει φακές όσο θηλάζω. Στις πρώτες σαράντα μέρες, που μας έφερνε συχνά η πεθερά μου φαγητό που αγαπάει πολύ το σκόρδο, του δημιουργούσε αέρια και πονάκια...

Μια χαρά ο σκιουράκος. Άρχισε ήδη να στηρίζει το κεφάλι του. Σε 15 μέρες είπε ο γιατρός πως θα το στηρίζει τελείως. Ήταν τα δεύτερα εμβόλια και του έκανε ένα σε κάθε μπουτάκι. σπάραξε.... Αλλά μετά τίποτα, ήταν χθες λίγο κουνουπίδι, όμως σήμερα κανονικός. Άλλο που εγώ η τρελή μάνα τον θερμομετρούσα μέσα στη νύχτα γιατί μου μπήκε μια υποψία....

Σίδηρο μου είπε να του δίνω γιατί τον είδε ασπρούλη και εγώ δεν θέλλλωωωω.....

Κι εγώ έχω αναιμία. Τούφες πέφτουν τα μαλλιά μου, εντελώς φαλακρή θα μείνω. Και παίρνω και σίδηρο, και φυλλικό και ασβέστιο....

Α, μου είπε επίσης πως επειδή γεννήθηκε 15 μέρες νωρίτερα πρέπει να τον υπολογίζω με διορθωμένη ημερομηνία, σα να είναι 2,5 μηνών και στα κιλά, το ύψος αλλά και την ανάπτυξη. Αν και ο σκιουράκος δεν έχει ανάγκη πια, 6 κιλά, 60 πόντοι, γεννήθηκε στο 25% και τώρα είναι στο 75% για τους 3 μήνες. Πήδηξε δυο καμπύλες, το χρυσό μου.....

Πω πω ρε κορίτσια, αυτά με τις καμπύλες κ τα ποσοστά δεν πρόκειται να τα καταλάβω ποτέ!!!:rolleyes:

Πάντως εγώ κορίτσια τρώω φακές 1 φορά την εβδομάδα τουλάχιστον κ η μπέμπα χαμπάρι! Μόνο η χορτόπιτα την είχε πειράξει μια φορά (εμ, κ εγώ το παράκανα). Λέτε να την πειράζουν κ οι φακές κ να μην έχω πάρει χαμπάρι? :roll:

Πάντως έχω διαβάσει εδώ στο forum πως μπορούμε να θρεφόμαστε όπως κ κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης κ αν πειράξει κάτι το παιδί (με αέρια ή βλέννα στα κακάκια) τότε να το κόβουμε :wink:.

KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

Καλησπέρα κορίτσια! Έχω καιρό να γράψω γιατί κάνω αποτοξίνωση από τον Η/Υ (αναγκαστική). Εμεις καλά είμαστε, σαραντίσαμε πριν 2 εβδομάδες και βγαίνουμε βολτούλες. Είναι λίγο φαγανή η δική μου αλλά όχι χοντρούλα ακόμα. Δυστυχώς ο θηλασμός δεν μας έκατσε τελικά παρά τις προσπάθειες αλλά δεν πειράζει. Να είστε όλες καλά και να χαίρεστε τα παιδάκια σας. Καληνύχτα και φιλάκια.

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

καλημερουδια!

και εμεις πηγαμε χθες στον γιατρο για να γραψει τα επομενα εμβολια..βαλαμε 500γρ. σε 2 βδομαδες και ειμαστε 60 ποντους. μας ειπε οτι ειμαστε πολυ δυνατοι για την ηλικια μας! το κεφαλακι της η δικια μου το στηριζε απ την στιγμη που γυρισαμε απ την κλινικη, οχι τοσο καλα οσο τωρα αλλα την εχω φωτογραφια!ο γιος μου εκανε 3 μηνες για να το στηριξει και παλι με το ζορι..

κατερινα γιατι παιρνεις σιδηρο και ολα αυτα? σου το ειπανε για τον θηλασμο η για την αναιμια?

εγω ιωαννα στην αρχη που χωρουσε στον νεροχυτη της επλενα τον ποπο, τωρα την καθαριζω με μωρομαντηλα καλα και το βραδυ μπανακι..ετσι κι αλλιως δεν κανουμε πολλα κακα...

μανουλες που εχετε και αλλα παιδακια πως τα πατε με το θηλασμο ? Ζουκι, Ντινα....χαθηκατε...

και πως πατε τουαλετα χωρις οσπρια και τετοια? εμενα με βοηθησαν οι φακες αλλα δυστηχως οχι την μικρη μου... παλι θα πρηστει η κοιλιτσα μου...

για το εμβολιο ο γιατρος μας προτεινε χθες κατι αυτοκολλητακια για να μην ποναει, τοπικα..αλλα ειπαμε οχι...ακομα τουλαχιστον, αν μεγαλωσει και φοβαται πολυ βλεπουμε..

καλημερουδια, σημερα μερα για χουχουλιασμα, εδω βρεχει πολυ, αγκαλιτσα τα μπεμπακια μας να την καταβρουν σημερα το σηκωνει η μερα...φιλια σε ολες

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...