Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμείς χθες πήγαμε πρώτη φορά για φαγητό έξω. Κύριος ο σκιουράκος, χάζευε το γατάκι του, μετά έκανε λίγες γκρίνιες και μετά ύπνος στον καθαρό αέρα.... Αφού μέχρι κι ο άντρας μου που νόμιζε πως επειδή θηλάζει αποκλειστικά και δεν τρώει πιπίλα δεν θα μπορούσε το μωρό να σταθεί, άλλαξε γνώμη.

Γεια σας κοριτσακια μου !!!!!!! Εδω ειμαστε και μεις ! χαλασε ο υπολογιστης μας τον ειχα 2 μερουλες και μου τον ξαναπηρανε και τωρα πηραμε καινουριο... τι κανετε ? χαιρομαι που στρωνουν τα πραματα για ολες σιγα σιγα και μεις μεγαλη διαφορα. οντως ο θηλασμος θελει τον χρονο του! ολα καλα θηλαζουμε σχεδον αποκλειστικα εκτος απ οταν ειμαστε εξω σε χωρο που δεν μπορω να θηλασω, της δεινω λιγο ξενο να ξεχαστει και μετα μεμε σπιτι..

Ελσα.....να μας ζησουν τα αντρακια μας !!!!!!χρονια τους πολλα να τα χαιρωμαστε !

χρονια πολλα και σε ολες τις μανουλες παλιες και καινουριες !! η πιο γλυκια γιορτη..

Εγω τρεχω για την βαφτιση της μικρης μου που θα γεινει 22-8..εκκλησια και κεντρο δηλαδη τα αλλα αργοτερα.

κι ενα κολπο για να την παιρνει ο υπνος την μερα ...ο αποροφητηρας !!!! ω ναι..οσες εχετε προβλημα δοκιμαστε το...και τρωω και μαγειρευω..

καλο κουραγιο σε ολες τις μανουλες ! τωρα αρχιζουν και τα καλα....εμεις κλεισαμε και διακοπες και ανυπομονω για τα μπανακια μας !! και με την μπεμπα φυσικα...ρωτησατε καθολου τον γιατρο απο ποτε μπορουν να μπουν θαλασσα ?

φιλακια πολλα

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Έχουν φτιάξει πολύ τα πράγματα. Τώρα κάθεται για κανένα 15λεπτο στο πρώτο στήθος και μετά ανάλογα, 5 με 10 λεπτά στο δεύτερο. Δεν τον βγάζω, με φτύνει μόνος του!!! Την ημέρα τρώει κάθε 3 ώρες, το βράδυ κοιμάται ένα 5 ωρο με 6 ώρο. Στο τελευταίο πριν τον ύπνο γεύμα όμως με ξεζουμίζει. Μπορεί να κάτσει και 1,5 ώρα σύνολο. Μαζεύει φαγάκι για τη νύχτα φαίνεται. Υπολογίζω πως κάνουμε 7 γεύματα την ημέρα. Πολύ καλύτερα από τα 10-11 που κάναμε πριν. Εσείς;

Είχε καμιά από τις θηλάζουσες περίοδο; Εμένα την περασμένη εβδομάδα μου έκανε μια μέρα πολύ πόνο και κολικό εντέρου, είχα για δυο μέρες κάτι ροζ και μετά τίποτα. Μάλλον από το θηλασμο, δεν κατέβηκε καλά.

λοιπον, εμεις ειχαμε βαλει καποιο προγραμμα αλλα επειδη ειναι στη μεση και ο γιος μου δε μπορεσα να το ακολουθησω..ειχα περισπασμους..μερικες φορες αναγκαζομαι να την κοψω πριν τελειωσει και συνεχιζουμε λιγο αργοτερα οποτε χαλαει..μπορει και στις 2 ωρες μπορει και στις 4 να ξανα πεινασει. παντως επειδη βγαινουμε και αρκετες βολτες εχω καταφερει οταν ειμαστε εξω να ειναι ηρεμη και να κοιμαται επισης το βραδυ απο 3ωρο μεχρι και 6-7 ωρες και την ημερα να θηλαζω λιγο πιο συχνα..δεν ξερω αν καταλαβες ετσι που τα ειπα..δηλαδη την προσαρμοζω αναλογα με τις αναγκες..στην καμπυλη ειμαστε 40%, πριν 2 βδομαδες.. Η διαρκεια θηλασμου με μπερδευει πολυ..μερικες φορες με φτυνει στο 10 λεπτο..τι να πω...μαλλον δεν θελει ? δε ξερω..

αιματακι τιποτα. πριν κανα μηνα ειχα λιγο πρηξιμο και σαν πονους περιοδου αλλα τιποτα αλλο..θα δειξει..

απο ορμονες αστα, πολυ γελιο..συγκινουμε πολυ ευκολα, χαιρομαι πολυ η τσιριζω...

εχουν και αυτα την γλυκα τους..

κοριτσια ποση ωρα θηλαζετε γενικως τωρα που μεγαλωσαμε λιγο ??

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

λοιπον, εμεις ειχαμε βαλει καποιο προγραμμα αλλα επειδη ειναι στη μεση και ο γιος μου δε μπορεσα να το ακολουθησω..ειχα περισπασμους..μερικες φορες αναγκαζομαι να την κοψω πριν τελειωσει και συνεχιζουμε λιγο αργοτερα οποτε χαλαει..μπορει και στις 2 ωρες μπορει και στις 4 να ξανα πεινασει. παντως επειδη βγαινουμε και αρκετες βολτες εχω καταφερει οταν ειμαστε εξω να ειναι ηρεμη και να κοιμαται επισης το βραδυ απο 3ωρο μεχρι και 6-7 ωρες και την ημερα να θηλαζω λιγο πιο συχνα..δεν ξερω αν καταλαβες ετσι που τα ειπα..δηλαδη την προσαρμοζω αναλογα με τις αναγκες..στην καμπυλη ειμαστε 40%, πριν 2 βδομαδες.. Η διαρκεια θηλασμου με μπερδευει πολυ..μερικες φορες με φτυνει στο 10 λεπτο..τι να πω...μαλλον δεν θελει ? δε ξερω..

αιματακι τιποτα. πριν κανα μηνα ειχα λιγο πρηξιμο και σαν πονους περιοδου αλλα τιποτα αλλο..θα δειξει..

απο ορμονες αστα, πολυ γελιο..συγκινουμε πολυ ευκολα, χαιρομαι πολυ η τσιριζω...

εχουν και αυτα την γλυκα τους..

κοριτσια ποση ωρα θηλαζετε γενικως τωρα που μεγαλωσαμε λιγο ??

Κι εμένα έχει μειωθεί πολύ ο χρόνος που θηλάζει. Ο παιδίατρος λέει πως αυτό σημαίνει πως κι εκείνος ξέρει τώρα καλύτερα πως να το κάνει και το στήθος μου έχει μπει σε μια σειρά. Είναι κι η ζέστη που όσο να πεις επηρεάζει την όρεξη όλων μας.

Πριν πέντε μέρες ξύπνησα ένα πρωί και είχα κανονική περίοδο. Με τα όλα της όμως, ποτάμια, αφού ακόμα αίμα έχω.

Διαφημίσεις

Εγώ περίοδο ακόμη τίποτα κορίτσια. Κι από χρόνο θηλασμού, πάει ανάλογα με την πέινα της... Αν πεινάει πολύ είναι ικανή να φάει σε 2 λεπτά :tongue:

Σας χρώσταγα κάτι πατουσάκια... Έχω εθιστεί!!!:mrgreen:

KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

ΩΧ! δυσκολα η περιοδος τωρα ε ?

μεχρι ποτε σκοπευετε να κρατησετε το θηλασμο ? τωρα που πιανουν οι ζεστες παντως δυσκολα...ηδη υδρωνει η μικρη και ψιλοκολαμε... εγω λεω παντως μετα το 3μηνο αποκλειστικου να δωσω και κανενα μπουκαλι στις ζεστες...

ρε κοριτσια χορταινουν τοσο γρηγορα ? εμενα οταν τρωει ετσι για λιγο δεν την κραταει πολυ...ασχετα αν το βγαζει μονη της..σημερα με κοροιδευε κανονικοτατα ενω ειχε τη θυλη στο στομα μου χαμογελουσε και μου εβγαζε τη γλωσσα!!!!!

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

καλησπέρα κορίτσια εμένα μου ήρθε η περίοδος πριν μια εβδομάδα για πρώτη φορά μετά τη γέννα και μου κράτησε πολλές μέρες πίστευα ότι θα αργούσε λίγο ακόμη επειδή θηλάζω αποκλειστικά.οσο για το πρόγραμμα των γευμάτων απο τότε που σαραντίσαμε τη μέρα τρώει καθε 3 ώρες και το βράδυ 12-8 κοιμάται στις 8 ξανατρώει και κοιμάται μέχρι τις 11 περίπου και όσο για το χρόνο που θηλάζει είναι ανάλογα με την πείνα της συνήθως το βραδυνο έχει μεγαλύτερη διάρκεια

x1n1p3.png 44EHp3.png zsH7p3.png

Γεια σας κοριτσακια μου !!!!!!! Εδω ειμαστε και μεις ! χαλασε ο υπολογιστης μας τον ειχα 2 μερουλες και μου τον ξαναπηρανε και τωρα πηραμε καινουριο... τι κανετε ? χαιρομαι που στρωνουν τα πραματα για ολες σιγα σιγα και μεις μεγαλη διαφορα. οντως ο θηλασμος θελει τον χρονο του! ολα καλα θηλαζουμε σχεδον αποκλειστικα εκτος απ οταν ειμαστε εξω σε χωρο που δεν μπορω να θηλασω, της δεινω λιγο ξενο να ξεχαστει και μετα μεμε σπιτι..

Ελσα.....να μας ζησουν τα αντρακια μας !!!!!!χρονια τους πολλα να τα χαιρωμαστε !

χρονια πολλα και σε ολες τις μανουλες παλιες και καινουριες !! η πιο γλυκια γιορτη..

Εγω τρεχω για την βαφτιση της μικρης μου που θα γεινει 22-8..εκκλησια και κεντρο δηλαδη τα αλλα αργοτερα.

κι ενα κολπο για να την παιρνει ο υπνος την μερα ...ο αποροφητηρας !!!! ω ναι..οσες εχετε προβλημα δοκιμαστε το...και τρωω και μαγειρευω..

καλο κουραγιο σε ολες τις μανουλες ! τωρα αρχιζουν και τα καλα....εμεις κλεισαμε και διακοπες και ανυπομονω για τα μπανακια μας !! και με την μπεμπα φυσικα...ρωτησατε καθολου τον γιατρο απο ποτε μπορουν να μπουν θαλασσα ?

φιλακια πολλα

Εγώ ρώτησα την παιδίατρο μου αν μπορούμε να την κάνουμε φέτος μπάνιο και μας είπε του χρόνου το καλοκαίρι γιατί είναι πολύ μικρή και δεν έχει να της προσφέρει τίποτα!

Εγώ ρώτησα την παιδίατρο μου αν μπορούμε να την κάνουμε φέτος μπάνιο και μας είπε του χρόνου το καλοκαίρι γιατί είναι πολύ μικρή και δεν έχει να της προσφέρει τίποτα!

παντως εγω τον γιο μου 3 μηνων τον ειχα στη χαλκιδικη και πλατσουριζαμε...

τελικα ο θηλασμος ειναι αναλογα και το παιδι.....κλαιει φευγω...

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα κορίτσια εμένα μου ήρθε η περίοδος πριν μια εβδομάδα για πρώτη φορά μετά τη γέννα και μου κράτησε πολλές μέρες πίστευα ότι θα αργούσε λίγο ακόμη επειδή θηλάζω αποκλειστικά.οσο για το πρόγραμμα των γευμάτων απο τότε που σαραντίσαμε τη μέρα τρώει καθε 3 ώρες και το βράδυ 12-8 κοιμάται στις 8 ξανατρώει και κοιμάται μέχρι τις 11 περίπου και όσο για το χρόνο που θηλάζει είναι ανάλογα με την πείνα της συνήθως το βραδυνο έχει μεγαλύτερη διάρκεια

Ακριβώς έτσι είναι και το δικό μας πρόγραμμα. Το αγαπώ το παιδάκι μου που κοιμάται, ειλικρινά το αγαπώ....:lol::lol:

Κι εγώ θηλάζω αποκλειστικά χωρίς αντλήσεις, μόνο στήθος, αλλά κι εγώ πλημμύρα πριν πέντε μέρες και δεν μου έχει σταματήσει ακόμα. Είναι στον άνθρωπο φαίνεται.

Σκέφτομαι να κρατήσω τον αποκλειστικό μέχρι τον 5ο, γιατί 1η Αυγούστου γυρίζω στη δουλειά. Μετά ίσως βάλουμε και κανένα συμπλήρωμα. Αυτά με την προυπόθεση να συνεχίσω να έχω γάλα βέβαια. Μην προτρέχουμε κιόλας.

Γεια σας κοριτσάκια μου!!!Πώς είστε??Εμείς μεγαλώνουμε κάθε μέρα και ανακαλύπτουμε τον γύρο μας κόσμο:))Έχει πολύ πλάκα όπως κοιτάει το κάθετι..Εγώ εδώ και μια βδομάδα σταμάτησα να του δίνω γάλα από μένα γιατί όταν τον έβαζα στο στήθος μετά έβλεπα στο εσώρουχο λίγο ροζ και ο γιατρός μου είπε καλύτερα για μενα να το κόψω το γάλα..Έτσι τώρα παίρνω χαπάκι για να κοπεί το γαλατάκι..Εσείς πάντως όσο μπορείτε να το παλέψετε με το θηλασμό..Αξίζει τον κόπο..Α!Τώρα κοιμόμαστε από τις 11 το βράδυ μέχρι τις 6 το πρωί..Εδώ και 2 βράδια δηλαδή και ελπίζω να συνεχιστεί...Σας φιλώ !!!!

MAKRINA γιατι το επαθες αυτο ? απο τι εγινε, σημαινει κατι ? Μη στεναχωριεσαι εσυ εκανες το καλυτερο που μπορουσες,,,

τωρα κοιμοσαστε τοσο γιατι κραταει παραπανω το ξενο ε? πως τα πατε τωρα ?

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Ακριβώς έτσι είναι και το δικό μας πρόγραμμα. Το αγαπώ το παιδάκι μου που κοιμάται, ειλικρινά το αγαπώ....:lol::lol:

Κι εγώ θηλάζω αποκλειστικά χωρίς αντλήσεις, μόνο στήθος, αλλά κι εγώ πλημμύρα πριν πέντε μέρες και δεν μου έχει σταματήσει ακόμα. Είναι στον άνθρωπο φαίνεται.

Σκέφτομαι να κρατήσω τον αποκλειστικό μέχρι τον 5ο, γιατί 1η Αυγούστου γυρίζω στη δουλειά. Μετά ίσως βάλουμε και κανένα συμπλήρωμα. Αυτά με την προυπόθεση να συνεχίσω να έχω γάλα βέβαια. Μην προτρέχουμε κιόλας.

ε δεν ειναι και μακρια 2 μηνες ακομα..ετσι κι αλλιως μετα αρχιζουν και οι κρεμουλες οποτε θα γλιτωνεις γευματα και θα μπορεις να θηλαζεις οταν γυρνας απ την δουλεια.. θηλαζεις και εξω απ το σπιτι η δε βγαινεις ? τι σκεφτεσαι για τις ζεστες μερες και την θαλασσα ? εγω επειδη θα αναγκαστω να βγαινω λογω του γιου μου δε ξερω πως θα τα καταφερω...ηδη θηλασα 2 φορες στο αυτοκινητο αλλα δε χορταινει και παει το προγραμμα και οι ωρες...

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

παντως εγω τον γιο μου 3 μηνων τον ειχα στη χαλκιδικη και πλατσουριζαμε...

τελικα ο θηλασμος ειναι αναλογα και το παιδι.....κλαιει φευγω...

και εγώ ήθελα να την βάλω έστω και λίγο στη θάλασσα αλλά την είδα πολύ αρνητική την παιδιατρο οπότε μάλλον θα περιοριστώ σε μικρή πισινούλα στην αυλή του σπιτιού.

Και εμένα η παιδίατρος μου είπε οτι δεν θα το ευχαριστηθεί και περισσότερο ταλαιπωρία θα είναι για εμάς να την ντύσουμε μετά και θα εχουμε το αγχος μη μας κρυώσει . Αλλα μπορούμε να την πάρουμε στη θάλασσα μαζί μας , αρκεί να έχει σκιά .

Πόνους περιόδου είχα και εχω και εγω κάποιες φορές , όπως τώρα , αλλα δεν έχω δει αίμα . Τα υγρά μου όμως δεν είναι διαυγή . :( Ο γυναικολόγος όμως μου είχε πει οτι είναι φυσιολογικό , οπότε δεν ανησυχω πολύ .

Εμένα τρώει ανα 2ωρο την ημέρα και δυστυχώς αυτό δημιουργεί πρόβλημα στις εξόδους . Την Κυριακή που βγήκαμε σε ενα μεζεδοπωλείο εδω κοντά , εγω έπρεπε να φύγω νωρίτερα πριν ερθουν καν ολα τα πιάτα , γιατί η μικρή ξεκίνησε την γκρίνια . Ευτυχώς οσο τσουλάει το καρότσι συνήθως δεν γκρινιάζει , οπότε πήγαμε σπίτι και την τάισα .

Οσο για το βράδυ συνήθως κοιμάται απο της 9 κανα 6ωρο και μετά τρώει και κοιμάται κανα 3ωρο ακόμη . Ομως δυστυχώς χθες μου ξύπναγε ανα 3ώρες . Δεν ξέρω αν εφταιγε ο αέρας (γιατί είναι και πολύ φοβιτσιάρα) ή περνάει κανα άλμα ανάπτυξης ............

Εγω θα ήθελα να την θηλάσω χρόνο , αλλα δεν ξέρω πως θα πάει .

Κολάω λίγο με τον δημόσιο θηλασμό , εκτός αν είναι και ο άντρας μου μαζί και βρούμε ενα ήσυχο μέρος ή στο αυτοκίνητο . Ομως πάλι προτιμάει να την θηλάζω ξαπλωμένη γιατί ελέγχει καλύτερα το στήθος και δεν πνίγεται και επίσης κοιμάται καλύτερα .

Γενικά αυτή τη στάση προτιμώ συνήθως .

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...