Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Το συγκεκριμένο εμβόλιο όντως αποσύρθηκε, δεν είχε και κανένα σοβαρό λόγο ύπαρξης. Είναι το Rotarix ή Rotateq και να μην το κάνετε στα μωράκια σας. Στην Αμερική απαγορεύτηκε πριν κανένα μήνα η συνταγογράφησή του.

Σε αυτή την ηλικία κάνουμε το πενταπλό (διφθερίτιδας, τέτανου, κοκκύτη, αιμόφιλου Β και πολιομυελίτιδας), του πνευμονιόκοκκου, της ηπατήτιδας Β και του μηνιγγιτιδόκοκκου C. Σύνολο 8 εμβόλια, 4 τρυπήματα.

ποτε αποσύρθηκε το εμβολιο , ξέρετε???

εμεις που καναμε τα εμβολια στις 19/4 ο παιδίατρος μας το εκανε...

ειμαι εξαλη μαζι του?εκανε την παλαβή για καποιο λογο η δεν ηταν ενημερωμένος?

eNortjK1UjIzNDMxV7IGXDASvAKk33.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια τυχαια μπηκα να δω πως τα πατε για να ξερω τι με περιμενει...

ευχομαι σε ολες ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ τα αγγελουδια σας!!!

natalaki τελειο το δωρακι που σου εκανε ο αντρας σου!!!

τα ίδια έκανα κι εγώ βρε pasxalitsa v στην εβδομάδα σου! Χ'αζευα τον προηγούμενο μήνα..:rolleyes: Είδες τελικά; όλες περίπου τις ίδιες ανησυχίες έχουμε! Ευχαριστούμε πολύ παρεπιπτόντως κ με το καλό να έρθει το μωράκι σου!

Μ ένα πόνο κ μην ανησυχείς για τίποτα! Καλή λευτεριά!:tongue:

KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

Kαλημέρα κορίτσια τι κάνετε να σας ζήσουν τα μωράκια σας είμαι και εγώ μια μανούλα μαρτίου γέννησα το κοριτσάκι μου στις 11 μαρτίου και θηλάζουμε αποκλειστικά από την πρώτη μέρα!

και συνεχίζουμε...

petalouditsa 15-02-10 κορίτσι

ek31 : 19-02-10 Λητώ (αγόρι)

Cate : 19-02-10 Ιασώ (αγόρι)

zouki : 23-02-10 Μητέρα (κοριτσακι)

felia: 23-02-10 (κοριτσι)

swity :25-02-10 Διαβαλκανικό (κοριτσάκι)

elsadrm :26-02-10(αγορακι)

nanny73 :01-03-10 Μητέρα (κοριτσάκι)

makrina :02-03-10 Ιασώ (αγορι)

Natalaki :03-03-10 ΓΑΙΑ (κοριτσακι)

Κλειώ 04-03-10 Έλενα (κορίτσι)

Fani :05-03-10 ............(αγοράκι)

elena1982 : 08-03-10 ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΙΚΑΙΑΣ (κοριτσακι)

joanna13: 11-3-10 (κοριτσάκι)

marikious: 15/3/10 ΛΗΤΩ (κοριτσάκι)

SophieS: 15/3/10 (αγοράκι)

desdra76: 16-03-10 Λητώ (αγοράκι )

bubbles: 16-03-10 (κοριτσι)

kellymania: 20-03-10 (κορίτσι)

πουλακι1989: 20-03-10 (κοριτσι)

REBITHOULIS: 26-03-10- IAΣΩ (αγοράκι)

Φωτεινη763 : 29-03-10 Αρεταίειο (κορίτσι)

ανθη2 ΠΗΤ 01-03-10 ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ-ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

vanax ΠΗΤ: 06-03-10 Έλενα (αγόρι)

Διδυμάκι81 ΠΗΤ:09-03-10 Διαβαλκανικό ή Γένεσις (διδυμα κοριτσακια)

matakiaefh : 09-03-10 ......(αγόρι)

stellasss ΠΗΤ: 10-03-10 Μητέρα (δίδυμα)

Μαρία81 ΠΗΤ: 13-03-10 Κλινική Καπάκη (αγόρι)

joanna13 ΠΗΤ: 14-03-10 ΙΑΣΩ (κορίτσι)

ntinagen ΠΗΤ: 16-03-10 Γένεσις(αγοράκι)

πασχαλίτσα ΠΗΤ: 16-03-10 Διαβαλκανικό

BLUBLU ΠΗΤ:17-03-10 Γένεσις ή Διαβαλκανικό(διδυμάκια)

Zeta-b ΠΗΤ 19-03-10 Clinique Bohler, Luxembourg (φύλο άγνωστο ακόμη)

paliogata ΠΗΤ:22-03-10 Έλενα (φύλο άγνωστο ακόμη)

sweet ΠΗΤ: 22-03-10 Κλινικη Καπακη (κοριτσι)

vassoch ΠΗΤ: 25-03-10 ΜΗΤΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ κοριτσάκι

γεμίσαμε κοριτσάκια εεε? πωπω σερβιέτα κ κακό... :tongue::tongue::tongue:

KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

ποτε αποσύρθηκε το εμβολιο , ξέρετε???

εμεις που καναμε τα εμβολια στις 19/4 ο παιδίατρος μας το εκανε...

ειμαι εξαλη μαζι του?εκανε την παλαβή για καποιο λογο η δεν ηταν ενημερωμένος?

Θα το κοιτάξω κ θα σε ενημερώσω. Μη τα παίρνεις ακόμη πάντως, αν κρίνω απ'τον τρόπο που λειτουργούν τα πάντα στην

Ελλάδα, μάλλον θα άργησαν να τον ενημερώσουν. Θα το δω κ θα σου πω. Μην ανησυχείς, κ το παιδία την νύφης μου που'ναι νοσηλεύτρια, το'κανε κ κείνη. Τόσα παιδάκια το'χουν κάνει κ προς το παρόν όλα οκ.

Πάντως ακόμη το ψάχνουν το θέμα κ είναι πολύ πιθανό να επανέλθει. Εμένα η παιδίατρος μου είπε πως αν θέλω μπορώ να το κάνω, δεν είναι τόσο σοβαρό αυτό που βρήκαν (προς το παρόν τουλάχιστον). Απλά είπα να το καθυστερήσω να δω τι θα γίνει. Μέχρι 6 μηνών προλαβαίνουν.

KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

Διαφημίσεις

εδώ βέβαια έχει ημερομηνία 13/4. Ουφ, σε μπέρδεψα χειρότερα ε?

http://www.iatrikostypos.com/content/proionta-kai-farmaka/enimerosi-eof-gia-rotarix

Ενημέρωση ΕΟΦ για το ROTARIX

O Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων ενημερώνει τους Επαγγελματίες Υγείας και ιδιαίτερα τους παιδιάτρους ότι συνιστά την προσωρινή αναστολή χρήσης του φαρμακευτικού ανοσολογικού προϊόντος ROTARIX εμβολίου για το ροταϊό με ζώντες ιούς, μέχρι να αξιολογηθούν όλα τα στοιχεία και οι πληροφορίες της παραγωγού εταιρείας σχετικά με την επιμόλυνση του προϊόντος με τμήματα DNA του ιού PCV-1 (χοίρειος κυκλοϊός τύπου Ι), από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων (Μάιος 2010).

Ιατρικός Τύπος:

13/04/2010

KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

Θα το κοιτάξω κ θα σε ενημερώσω. Μη τα παίρνεις ακόμη πάντως, αν κρίνω απ'τον τρόπο που λειτουργούν τα πάντα στην

Ελλάδα, μάλλον θα άργησαν να τον ενημερώσουν. Θα το δω κ θα σου πω. Μην ανησυχείς, κ το παιδία την νύφης μου που'ναι νοσηλεύτρια, το'κανε κ κείνη. Τόσα παιδάκια το'χουν κάνει κ προς το παρόν όλα οκ.

Πάντως ακόμη το ψάχνουν το θέμα κ είναι πολύ πιθανό να επανέλθει. Εμένα η παιδίατρος μου είπε πως αν θέλω μπορώ να το κάνω, δεν είναι τόσο σοβαρό αυτό που βρήκαν (προς το παρόν τουλάχιστον). Απλά είπα να το καθυστερήσω να δω τι θα γίνει. Μέχρι 6 μηνών προλαβαίνουν.

ναι οκ..αλλα δεν θα επρεπε να με ενημερώσει να αποφασίσω ΕΓΩ αν θελω να το κανω ξέροντας ολη την ιστορια..?:twisted::twisted:

eNortjK1UjIzNDMxV7IGXDASvAKk33.png

Διαφημίσεις

Παρόμοιο είναι.... Πάντως το εμβόλιο κατά του ροταιού δεν έχει και πολύ μεγάλη χρησιμότητα, άσε που είναι και εκτός εθνικού εμβολιασμού..... Ο ροταιός ευθύνεται για το 10% των γαστρεντερίτιδων σε νεογνά και βρέφη και το εμβόλιο είναι στην αγορά λιγότερο από 5 χρόνια.... (Ρε κορίτσια πώς μπαίνουν τα διαλυτικά πάνω από το ι;;;;;)

Παρόμοιο είναι.... Πάντως το εμβόλιο κατά του ροταιού δεν έχει και πολύ μεγάλη χρησιμότητα, άσε που είναι και εκτός εθνικού εμβολιασμού..... Ο ροταιός ευθύνεται για το 10% των γαστρεντερίτιδων σε νεογνά και βρέφη και το εμβόλιο είναι στην αγορά λιγότερο από 5 χρόνια.... (Ρε κορίτσια πώς μπαίνουν τα διαλυτικά πάνω από το ι;;;;;)

shift + τόνος μαζί και μετά το ι. Αν θες κ τόνο μαζί με τα διαλυτικά για πιο γρήγορα κράτα το Alt πατημένο κ πληκτρολόγησε 0192 ;)

KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

Είναι άλλης εταιρείας και δεν εχει κατηγορηθεί . Μακάρι να μην εχει μεγάλη χρησιμότητα . Σου το είπε ο παιδίατρος ?

Ναι, ο παιδίατρος μου το είπε. Αλλά έχω και προσωπική άποψη λόγω επαγγέλματος. Πολύ μικρό ποσοστό παιδιάτρων το έκανε έτσι κι αλλιώς....

Ευχαριστώ kellymania για τη βοήθεια....

Καλέ πού πήγατε όλες; Είδατε τον καλό καιρό και βγήκατε βόλτα;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...