Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

γειά σας μανούλες Μαρτίου εγώ γέννησα το αντράκι μου 15/3:p

Και συνεχίζουμε..

petalouditsa 15-02-10 κορίτσι

ek31 : 19-02-10 Λητώ (αγόρι)

Cate : 19-02-10 Ιασώ (αγόρι)

zouki : 23-02-10 Μητέρα (κοριτσακι)

felia: 23-02-10 (κοριτσι)

swity :25-02-10 Διαβαλκανικό (κοριτσάκι)

elsadrm :26-02-10(αγορακι)

nanny73 :01-03-10 Μητέρα (κοριτσάκι)

makrina :02-03-10 Ιασώ (αγορι)

Natalaki :03-03-10 ΓΑΙΑ (κοριτσακι)

Κλειώ 04-03-10 Έλενα (κορίτσι)

Fani :05-03-10 ............(αγοράκι)

elena1982 : 08-03-10 ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΙΚΑΙΑΣ (κοριτσακι)

marikious: 15/3/10 ΛΗΤΩ (κοριτσάκι)

SophieS: 15/3/10

desdra76: 16-03-10 Λητώ (αγοράκι )

bubbles: 16-03-10 (κοριτσι)

kellymania: 20-03-10 (κορίτσι)

πουλακι1989: 20-03-10 (κοριτσι)

REBITHOULIS: 26-03-10- IAΣΩ (αγοράκι)

Φωτεινη763 : 29-03-10 Αρεταίειο (κορίτσι)

ανθη2 ΠΗΤ 01-03-10 ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ-ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

vanax ΠΗΤ: 06-03-10 Έλενα (αγόρι)

Διδυμάκι81 ΠΗΤ:09-03-10 Διαβαλκανικό ή Γένεσις (διδυμα κοριτσακια)

matakiaefh : 09-03-10 ......(αγόρι)

stellasss ΠΗΤ: 10-03-10 Μητέρα (δίδυμα)

Μαρία81 ΠΗΤ: 13-03-10 Κλινική Καπάκη (αγόρι)

joanna13 ΠΗΤ: 14-03-10 ΙΑΣΩ (κορίτσι)

ntinagen ΠΗΤ: 16-03-10 Γένεσις(αγοράκι)

πασχαλίτσα ΠΗΤ: 16-03-10 Διαβαλκανικό

BLUBLU ΠΗΤ:17-03-10 Γένεσις ή Διαβαλκανικό(διδυμάκια)

Zeta-b ΠΗΤ 19-03-10 Clinique Bohler, Luxembourg (φύλο άγνωστο ακόμη)

paliogata ΠΗΤ:22-03-10 Έλενα (φύλο άγνωστο ακόμη)

sweet ΠΗΤ: 22-03-10 Κλινικη Καπακη (κοριτσι)

vassoch ΠΗΤ: 25-03-10 ΜΗΤΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ κοριτσάκι

ntinagen εσύ τελικά πότε γέννησες?

KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ωχ... ξέχασα το φύλο...

petalouditsa 15-02-10 κορίτσι

ek31 : 19-02-10 Λητώ (αγόρι)

Cate : 19-02-10 Ιασώ (αγόρι)

zouki : 23-02-10 Μητέρα (κοριτσακι)

felia: 23-02-10 (κοριτσι)

swity :25-02-10 Διαβαλκανικό (κοριτσάκι)

elsadrm :26-02-10(αγορακι)

nanny73 :01-03-10 Μητέρα (κοριτσάκι)

makrina :02-03-10 Ιασώ (αγορι)

Natalaki :03-03-10 ΓΑΙΑ (κοριτσακι)

Κλειώ 04-03-10 Έλενα (κορίτσι)

Fani :05-03-10 ............(αγοράκι)

elena1982 : 08-03-10 ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΙΚΑΙΑΣ (κοριτσακι)

marikious: 15/3/10 ΛΗΤΩ (κοριτσάκι)

SophieS: 15/3/10 (αγοράκι)

desdra76: 16-03-10 Λητώ (αγοράκι )

bubbles: 16-03-10 (κοριτσι)

kellymania: 20-03-10 (κορίτσι)

πουλακι1989: 20-03-10 (κοριτσι)

REBITHOULIS: 26-03-10- IAΣΩ (αγοράκι)

Φωτεινη763 : 29-03-10 Αρεταίειο (κορίτσι)

ανθη2 ΠΗΤ 01-03-10 ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ-ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

vanax ΠΗΤ: 06-03-10 Έλενα (αγόρι)

Διδυμάκι81 ΠΗΤ:09-03-10 Διαβαλκανικό ή Γένεσις (διδυμα κοριτσακια)

matakiaefh : 09-03-10 ......(αγόρι)

stellasss ΠΗΤ: 10-03-10 Μητέρα (δίδυμα)

Μαρία81 ΠΗΤ: 13-03-10 Κλινική Καπάκη (αγόρι)

joanna13 ΠΗΤ: 14-03-10 ΙΑΣΩ (κορίτσι)

ntinagen ΠΗΤ: 16-03-10 Γένεσις(αγοράκι)

πασχαλίτσα ΠΗΤ: 16-03-10 Διαβαλκανικό

BLUBLU ΠΗΤ:17-03-10 Γένεσις ή Διαβαλκανικό(διδυμάκια)

Zeta-b ΠΗΤ 19-03-10 Clinique Bohler, Luxembourg (φύλο άγνωστο ακόμη)

paliogata ΠΗΤ:22-03-10 Έλενα (φύλο άγνωστο ακόμη)

sweet ΠΗΤ: 22-03-10 Κλινικη Καπακη (κοριτσι)

vassoch ΠΗΤ: 25-03-10 ΜΗΤΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ κοριτσάκι

KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

Καλημέρα κορίτσια.Είμαι μανούλα Απριλίου και ήθελα να σας ρωτήσω κάτι, μιας και έχετε λίγη πείρα παραπάνω.

Το μωρό μου είναι 43 ημερών.Το προβλημά μου είναι ότι είναι πολύ γκρινιάρης, δεν απασχολείται με τίποτα, πιπίλα δεν παίρνει στο ριλάξ κάθεται 10 λεπτά με το ζόρι, δεν απιζει με κάτι, πολλές φορές κλαίει και στην αγκαλιά. Έχω απελπιστεί. Όλοι μου λένε μετά τους 2 μήνες στρώνουν τα παιδιά.

Πέιτε μου κάτι να πάρω κουράγιο....

Είμαι μόνη, δεν έχω και βοήθεια και ώρες ώρες μου έρχεται τρέλα!!!!!!!!!!!!!!!1

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

Καλημέρα κορίτσια.Είμαι μανούλα Απριλίου και ήθελα να σας ρωτήσω κάτι, μιας και έχετε λίγη πείρα παραπάνω.

Το μωρό μου είναι 43 ημερών.Το προβλημά μου είναι ότι είναι πολύ γκρινιάρης, δεν απασχολείται με τίποτα, πιπίλα δεν παίρνει στο ριλάξ κάθεται 10 λεπτά με το ζόρι, δεν απιζει με κάτι, πολλές φορές κλαίει και στην αγκαλιά. Έχω απελπιστεί. Όλοι μου λένε μετά τους 2 μήνες στρώνουν τα παιδιά.

Και εμένα το ίδιο εκανε . Να έχεις στο νου σου οτι συνήθως γκρινιάζουν γιατί θέλουν να κοιμηθούν , αν βέβαια είναι φαγωμένα και αλλαγμένα . Εγω άργησα να το καταλάβω . Δυστυχώς τα μωρά δεν μπορούν να κοιμηθούν μόνα τους και οταν είναι κουρασμένα είναι γκρινιάρικα .

Πριν απο λίγο την δική μου την είχα αγκαλιά και γκρίνιαζε ωσπου απο το κούνημα κοιμηθηκε .

Στρώνουν τα παιδιά όσο περνάει ο καιρός , αλλα αν δεν εχεις βοήθεια είναι δύσκολο . Το δικό μου το μωρό δεν κάθεται καθόλου μόνο του ακόμη και τώρα . Απλά πλέον περνάμε πιο ευχάριστα την ώρα μας γιατί γελάμε και ψευτομιλάμε (δηλαδή εγω της μιλάω και η μικρή βγάζει ήχους ή απλά το απολαμβάνει και κοιτάζει) .

Κι εγώ μόνη μου είμαι χωρίς βοήθεια κι ο άντρας μου φεύγει στις 7 το πρωί και γυρίζει στις 10 το βράδυ. Κι εμένα όλο παρέα θέλει και πιπίλα δεν του δίνω....Υπομονή, θα φτιάξουν τα πράγματα. Εμένα κάθεται καλά σε ένα ρηλάξ της chicco που είναι σαν κούνια (polly swing το λένε). Όλα τα άλλα ούτε να τα φτύσει. Από τότε που το πήραμε τουλάχιστον τρώω μεσημεριανό!!!

Διαφημίσεις

Και εμένα το ίδιο εκανε . Να έχεις στο νου σου οτι συνήθως γκρινιάζουν γιατί θέλουν να κοιμηθούν , αν βέβαια είναι φαγωμένα και αλλαγμένα . Εγω άργησα να το καταλάβω . Δυστυχώς τα μωρά δεν μπορούν να κοιμηθούν μόνα τους και οταν είναι κουρασμένα είναι γκρινιάρικα .

Πριν απο λίγο την δική μου την είχα αγκαλιά και γκρίνιαζε ωσπου απο το κούνημα κοιμηθηκε .

Στρώνουν τα παιδιά όσο περνάει ο καιρός , αλλα αν δεν εχεις βοήθεια είναι δύσκολο . Το δικό μου το μωρό δεν κάθεται καθόλου μόνο του ακόμη και τώρα . Απλά πλέον περνάμε πιο ευχάριστα την ώρα μας γιατί γελάμε και ψευτομιλάμε (δηλαδή εγω της μιλάω και η μικρή βγάζει ήχους ή απλά το απολαμβάνει και κοιτάζει) .

Βρε Κλειώ μου κ θηλάζουσες μανούλες να ρωτήσω κάτι? Εδώ και καμιά δεκαριά μέρες, είναι μερικές ημέρες που δεν έχω πολύ γάλα. Βάρος παίρνουμε παραπάνω από ικανοποιητικά κ με τις πάνες τις είναι μια χαρά, έχω ρωτήσει ήδη την Αγλαία. Αλλά ειδικά προς το απόγευμα εκείνες τις ημέρες (όπως κ σήμερα) το στήθος μου είμαι σίγουρη πως είναι άδειο, η μικρή δεν βρίσκει γάλα κ κλαίει. Εντωμεταξύ δεν πίνει κ ξένο ούτε 5 ml. Σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο? Την επόμενη π.χ. μπορεί να'χω άφθονο κ να στάζει απ'το στήθος μου κ να πονάω απ'τοπρήξιμο. Τι γίνεται? ?????:confused::confused:

KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

Kαλημέρα κορίτσια τι κάνετε να σας ζήσουν τα μωράκια σας είμαι και εγώ μια μανούλα μαρτίου γέννησα το κοριτσάκι μου στις 11 μαρτίου και θηλάζουμε αποκλειστικά από την πρώτη μέρα!

x1n1p3.png 44EHp3.png zsH7p3.png

Γεια σας κοριτσάκια μου!!

Εγώ μια από τα ίδια! Ακόμα δεν βλέπω φως στον ορίζοντα! :wink:

Αφήστε που τις 2 τελευταιες μέρες ο μπεμπουλάκος μου έκλαιγε από το πρωί μέχρι το βραδυ και κοιμηθηκε το πολυ 2 ώρες όλη την μερα!

Βρε παιδια και τι δεν του κάναμε για να ησυχάσει! Τίποτα αυτός! Τελικά είναι κολικοί γιατί ήρθε η παιδίατρος και τον εξέτασε!

Το εντερακι του γουργουρίζει και αφήνει συνεχεια αερια! Το καημενουλη! Μου σπαραζει την καρδιά! Το μόνο που τον ησυχαζει είναι βολτα με το αυτοκινητο! Δυο μερες τώρα έχουμε γυρισει όλο το Χαλανδρι!!

Kellymania μου, και εμένα το απόγευμα το στηθος μου είναι πολύ μαλακο! Επίσης έχει τύχει άλλες φορες να νοιωθω και εγώ ότι δεν έχω τόσο πολύ και άλλες να σταζω! Δεν ξέρω πάντως από τι επηρεαζεται, αλλά μην ανησυχείς!

Βρε κορίτσια να ρωτησω κάτι! Σκεφτομαι να ξεκινησω δίαιτα γιατί η ζυγαρια τις τελευταιες 15 μέρες έχει κολλήσει! Λέτε να μου ελαττωθει το γάλα;;;

Cate μου, εγώ μεσημεριανό ακόμα δεν έχω καταφέρει να φάω! :wink:

QFy6p3.png

Και εγω θέλω να κάνω δίαιτα . Διάβασα οτι μπορούμε να χάσουμε το πολύ μέχρι 2 κιλά το μήνα για να μην έχουμε πρόβλημα με το γάλα .

Εγω απο την εγκυμοσύνη έχω να χάσω σύνολο 10 κιλά .

Κορίτσια απο καφέ τι πίνετε ?

Εγω ήπια χθες δυο διπλούς ελληνικούς περιποιημένους . Λέτε να πειράζει την μπέμπα ?

Ο παιδίατρος μου είπε πως δεν πειράζει ως 2 καφέδες την ημέρα. Αν πρόκειται για γαλλικό ως 4..... Εγώ πίνω 2..... Δεν φαίνεται να ενοχλεί το παιδάκι μου, καθόλου....

Διαφημίσεις

Αφιερωμένο σε όλες τις μανούλες:

Ο Θεός δημιούργησε την μητέρα για να βλέπει, όσα δεν προλαβαίνει ο ίδιος να δει, για να έχει μάτια σʼ όλες τις γωνιές του κόσμου! Ο μόνος άνθρωπος στη γη, που σʼ αγαπάει με μια αγάπη ανιδιοτελή και σου συγχωρεί τα πάντα είναι εκείνη.

x1n1p3.png 44EHp3.png zsH7p3.png

καλησπέρα μανούλες χρόνια πολλά να χαιρόμαστε τα μωράκια μας πως αισθάνεστε που γιορτάζετε φέτος? εγώ τέλεια!!!

Χρόνια μας Πολλά! Δέχτηκα και το πρώτο μου δωράκι (από τον άντρα μου)

http://tous-shop.com/product/1028/14/428/1/1/SILVER-PENDANT-MAMA-201035MM.htm

Για τους καφέδες ο γιατρός μου είπε να πίνω έναν, μετά το θηλασμό. Και όσους λιγότερους πίνουμε, τόσο καλύτερο για το μωράκι.

cff44a61df.png

κοριτσια τυχαια μπηκα να δω πως τα πατε για να ξερω τι με περιμενει...

ευχομαι σε ολες ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ τα αγγελουδια σας!!!

natalaki τελειο το δωρακι που σου εκανε ο αντρας σου!!!

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...