Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

εγω δε το κανω επειδη φοβαμαι το τσιμπιμα οσο για τις παρενεργες που μπορουν να προκαλεσουν..θα δουμε πιο μετα τι θα κανουμε..γεια σου sophies!! να σου ζησει το μωρακι σου

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Άσε να πάει Kellymania μου! Σήμερα σαραντίζουμε και διαφορά δεν βλέπω! :-)

Θηλαζουμε κάθε 2 ώρες, για μισή ώρα... και μισή ώρα μέχρι να χωνέψει γιατί δεν μου ρεύεται και αν τον βάλω για υπνο θα κάνει εμετό... άρα έχω 1 ώρα κενό!!!

Μια χαρα!! :-)

Εσύ πως τα πας;;

QFy6p3.png

γεια σας κορίτσια!!!γέννησα κι εγω!!!!εχω πολύ καιρό να μπω γιατί κάναμε και ανακαίνιση και αμεσως μετά πηγα στην κλινική.να μας ζήσουν και ναναι γερα όλα τους!!!κι εμείς καναμε ήδη το πρωτο μας εμβολιο.όλα καλά.φιλιά σε όλες σας!

Osn1p2.pngnnVbp2.pngEipGp2.png

Δεν φτάνει που κάθε παιδίατρος από ότι έχω δει εδώ λεει τα δικά του, τώρα το μπλέξιμο παίρνει διεθνείς διαστάσεις:-P:razz::-P

:tongue::tongue::tongue: Λες να παρέμβει και το ΔΝΤ; Με τους γιατρούς δεν βγάζεις άκρη, άσ'τα.....

Άσε να πάει Kellymania μου! Σήμερα σαραντίζουμε και διαφορά δεν βλέπω! :-)

Θηλαζουμε κάθε 2 ώρες, για μισή ώρα... και μισή ώρα μέχρι να χωνέψει γιατί δεν μου ρεύεται και αν τον βάλω για υπνο θα κάνει εμετό... άρα έχω 1 ώρα κενό!!!

Μια χαρα!! :-)

Εσύ πως τα πας;;

:shock: κατάλαβα! Υπομονή, πιστεύω πως γύρω στο 2μηνο θα σου στρώσει περισσότερο! Έτσι έζω ακούσει τουλάχιστον :rolleyes:.

Εγώ μια χαρά, δεν παραπονιέμαι γιατί σηκώνεται ανά 3-4 ώρες. Απλά εμένα παρατρώει η ζουζού κ μου κάνει κάτι κουλά το στήθος, μία μέρα δεν έχω γάλα μία έχω κ.λ.π. Και η μικρή δεν γουστάρει ούτε πιπίλες, ούτε μπιμπερό με ξένο γάλα! Άρα μπρος γκρεμός κ πίσω ρέμα! Ελπίζω κι εγώ όπου να'ναι να σταθεροποιηθώ όσον αφορά στο γάλα της, γιατί ξυπνάω με την αγωνία αν θα'ναι μια απ'αυτές τις "κουλές" μέρες!!! :shock:

Φιλάκια μανούλες!

Πουλάκι με το καλό να πας στα παιδάκια σου!!!

KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

Καλημέρα μανούλες!

Τι κάνετε; Sophie S καλωσήρθες, για πες μας κι εσύ τα νέα σου, πως τα πάτε με το μωράκι, θηλάζεις;

Ρεβυθούλι σε διαβάζω και σε θαυμάζω!

Ntinagen να σου ζήσει κι εσένα!

Πουλάκι καλή επιστροφή στα μωρά σου!

Εμείς είχαμε μια κλασσική νύχτα με ξυπνήματα στις 1, στις 5 και στις 7.30 αν και έχω μια υποψία ότι μεταξύ 1 και 5 μπορεί να την θήλασα πάλι και να μην το θυμάμαι από την νύστα:tongue::tongue:

Τώρα κάθεται στο ριλάξ και βλέπει τα παιχνίδια που κρέμονται από πάνω. Επίσης προσπαθεί με μανία να πιπιλίσει τα δάχτυλα της αλλά ακόμη δεν έχει εντοπίσει ποιο την βολευει! Για πιπίλα δεν το συζητώ, την φτύνει με χαρακτηριστικές γκριμάτσες αηδίας!

mWsZp3.png

Διαφημίσεις

Να χαίρεσαι το μωράκι σου, Sophie. Πες μας λοιπόν....

Λέτε να τη φτύσει και εμένα αν αποφασίσω να του βάλω; Εμείς έχουμε ιδιαίτερη προτίμηση στον δεξί μας αντίχειρα, αλλά στις μεγάλες ανάγκες κι όλη η γροθιά μια χαρά μας βολεύει.....

Rebithouli, κι εμένα έτσι ήταν και ξαφνικά όταν ήταν πενήντα ημερών κοιμήθηκε πέντε ώρες σερί και τώρα σπάνια κοιμάται λιγότερο από 5 τη νύχτα..... Δεν μπορείς να φανταστείς την απίστευτη ανακούφιση που θα νιώσεις.... Κράτα γερά.....

:PΓειά σας μανούλες απ'ότι βλέπω του Μαρτίου τα παιδάκια δεν θέλουν πιπίλες μια απο τα ίδια κ ο γιός μου δεν με πειράζει όμως γιατί η κόρη μου που είναι 3 χρ δεν κοιμάται χωρίς αυτές:confused::confused::confused:

Και εγώ τον θηλάζω όμως ένα με δύο γεύματα του δίνω ξένο γιατί σε λίγο επιστρέφω στη δουλειά:(

9qSWp3.png

cSBgp3.png

Γεια σας κοριτσάκια μου!!!Πώς είστε??Εμείς μεγαλώνουμε κάθε μέρα και ανακαλύπτουμε τον γύρο μας κόσμο:))Έχει πολύ πλάκα όπως κοιτάει το κάθετι..Εγώ εδώ και μια βδομάδα σταμάτησα να του δίνω γάλα από μένα γιατί όταν τον έβαζα στο στήθος μετά έβλεπα στο εσώρουχο λίγο ροζ και ο γιατρός μου είπε καλύτερα για μενα να το κόψω το γάλα..Έτσι τώρα παίρνω χαπάκι για να κοπεί το γαλατάκι..Εσείς πάντως όσο μπορείτε να το παλέψετε με το θηλασμό..Αξίζει τον κόπο..Α!Τώρα κοιμόμαστε από τις 11 το βράδυ μέχρι τις 6 το πρωί..Εδώ και 2 βράδια δηλαδή και ελπίζω να συνεχιστεί...Σας φιλώ !!!!

Για πιπίλα δεν το συζητώ, την φτύνει με χαρακτηριστικές γκριμάτσες αηδίας!

Ακριβώς το ίδιο και η δική μου . Οταν είδα οτι αρχισε να πιπιλάει τα δάκτυλα και τα χέρια , δοκίμασα πιπίλα και την πρώτη φορά μου έκανε εμετό και τις επόμενες αυτές τις γκριμάτσες αηδίας !!!! :D:D:D

Κορίτσια κρατάτε γερά με τον θηλασμό . Φτιάχνει οσο περνάει ο καιρός . Και εμείς στην αρχή τρώγαμε συνέχεια και τώρα την ημέρα ανα 2 ώρες περίπου και το βράδυ μου έχει κάνει μέχρι στιγμής 3 6ώρα και 1 7ωρο (το χθεσινό) . Το λιγότερο πάντως να κοιμηθεί 4 ώρες και φυσικά τρώει και ξανακοιμάται . Αν καθιερώσει το 6ωρο , θα είναι σούπερ . Θα ξυπνάω μόνο μια φορά μέσα στη νύχτα . Αχ, μακάρι !!!!!!!!!!!

Οσο για το εμβόλιο στο πρώτο δεν μου έκανε πυρετούλη και για τον επόμενο μήνα η παιδίατρος μου συνέστησε να κάνουμε και το ποσιμο rotareq και μου είπε οτι μονο το rotarix εχει αποσυρθεί . Μου είπε βέβαια οτι είναι προαιρετικό και να το σκεφτώ .

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...