Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερούδια μανούλες! Καλά που ανταλλάσουμε τα νέα μας δηλαδή! Κι εμείς έχουμε το εμβόλιο την Τετάρτη αλλά ο Μ@@@@ δεν ρώτησα ποιο. Για πείτε νέα για να την πάρω να την ρωτήσω κι εγώ, μην πάθουμε κανένα πατατράκ...:confused:

Φιλιά στα πατουσάκια!!!

Και σε περίπτωση που θέλετε λεπτομέρειες βρήκα τα εξής:

The FDA Shuts Down Common Infant Vaccine After Startling Discovery

“U.S. federal health authorities recommended … that doctors suspend using Rotarix, one of two vaccines licensed in the U.S. against rotavirus, saying the vaccine is contaminated with material from a pig virus,” CNN reports.

The Rotarix vaccine, which is made by GlaxoSmithKline and was approved by the FDA in 2008, has already been given to about 1 million U.S. children along with 30 million worldwide. The vaccine was found to contain DNA from porcine circovirus 1.

“The FDA learned about the contamination after an academic research team using a novel technique to look for viruses in a range of vaccines found the material in GlaxoSmithKline's product and told the company,” FDA Commissioner Dr. Margaret Hamburg told CNN.

Sources:

CNN March 22, 2010

http://articles.mercola.com/sites/ar...pig-virus.aspx

http://webcache.googleusercontent.co...ient=firefox-a

[/url]

http://www.nvic.org/NVIC-Vaccine-New...d-in-Rota.aspx

KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοριτσάκια, ευχαριστώ όλες σας τόσο πολύ για τη συμπαράσταση και τις ευχές. Θα προσπαθήσω να πω στον άντρα μου να μπει να σας πει τα νέα.

Έχω έτοιμη τη βαλίτσα καμιά 15αριά μέρες άλλά σήμερα μου φαίνεται πως όλο κάτι λείπει, ή πως όλα αυτα που έχω πάρει είναι περιττά... Εναλλάξ...

Μου φαίνεται απίστευτο πως θα φύγουμε δυο και θα γυρίσουμε 3. Μακάρι όλα να πάνε καλά και να γεννήσω και φυσιολογικά. Αλλά και με καισαρική δε με πειράζει, το πήρα απόφαση...

Zouki, αυτό με τον ύπνο το καταλαβαίνω απόλυτα. Αλλά εσύ θα έχεις και κούραση μες στη μέρα (καλά βρε αθεόφοβη, πως τα άφησες όλα για τελευταία στιγμή) οπότε μπορεί να είναι καλό. Θα πηγαίνεις για ύπνο πιο κουρασμένη.... Μη φοβάσαι τίποτα, ό,τι έγινε μια φορά δε σημαίνει πως θα ξανασυμβεί. Εξάλλου αν δεν ήσουν σίγουρη για αυτό που λέω δεν θα πήγαινες για το τρίτο, έτσι δεν είναι;;;;:lol:

Ρε παιδία, πως να πείσω τη μάνα μου να μην έρθει από τις 5:30 στο μαιευτήριο; Ο γιατρός θα έρεθι κατά τις 9 κι αυτή θέλει να είναι στην αναμονή με τον άντρα μου από τις 5:30. Όχι τίποτα άλλο, θα του σπάσει τα νεύρα:tongue: κι είναι ο μόνος ψύχραιμος σε κάτι τέτοια. Τον χρειάζομαι ήρεμο. Λέτε να πω στον μπαμπά να της πειράξει το ξυπνητήρι;

Ρε κορίτσια, διάβαζα αυτά που έγραφα 1 μέρα πριν γεννήσω το σκιουράκι και συγκινήθηκα.... Φυσιολογικό είναι λέτε;

Ρε κορίτσια, διάβαζα αυτά που έγραφα 1 μέρα πριν γεννήσω το σκιουράκι και συγκινήθηκα.... Φυσιολογικό είναι λέτε;

Ορμόνες cate μου, ορμόνες... Εγώ αν μιλάω στην μπουμπού πολύ ώρα κ κάτσει κ με χαζεύει, τρέχουν τα μάτια μου...

Πάει ξεμωραθίκαμε κορίτσια! :tongue:

KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

Αχ κορίτσια και εγω χαζομαμά . Με το που κάνει κάτι καινούργιο τρελαίνομαι . Οπως τελευταία που μου κάνει αγκου και κάτι άλλους ήχους και νομίζω οτι μιλάμε !!!! :D

Εχει καμία σας ραγάδες απο την εγκυμοσύνη ? Εγω έχω πολλές στην κοιλιά . Εχετε καμμιά συμβουλή ?

Και κορίτσια εχω +10 κιλά ακόμη πάνω μου . Μοιάζω για 4 μηνών έγκυος . Και η ζυγαριά απο τοτε που γέννησα έχει κολλήσει . Νόμιζα με το θηλασμό οτι θα χάσω τα επιπλέον κιλά της εγκυμοσύνης . :(

Διαφημίσεις

Κι εμείς κάνουμε α-γκου και το έχουμε τρελάνει το παιδί στις συνομιλίες!!!

Εγώ είχα βάλει 10 κιλά στην εγκυμοσύνη και τα έχασα όλα, αλλά τώρα με την κλεισούρα στο σπίτι τρώω όλο και περισσότερο κι άρχισε να ανεβαίνει η ζυγαριά παρ' όλο τον αποκλειστικό θηλασμό!!!

Για τις ραγάδες, Percutalfa και υπομονή. Τίποτα άλλο. Που θα πάει, θα ασπρίσουν.... Εγώ έχω πολλές στο στήθος....

Αχ κορίτσια και εγω χαζομαμά . Με το που κάνει κάτι καινούργιο τρελαίνομαι . Οπως τελευταία που μου κάνει αγκου και κάτι άλλους ήχους και νομίζω οτι μιλάμε !!!! :D

Εχει καμία σας ραγάδες απο την εγκυμοσύνη ? Εγω έχω πολλές στην κοιλιά . Εχετε καμμιά συμβουλή ?

Και κορίτσια εχω +10 κιλά ακόμη πάνω μου . Μοιάζω για 4 μηνών έγκυος . Και η ζυγαριά απο τοτε που γέννησα έχει κολλήσει . Νόμιζα με το θηλασμό οτι θα χάσω τα επιπλέον κιλά της εγκυμοσύνης . :(

Αγαπημένες μανούλες μου, χωρίς να θέλω να σας στενοχωρήσω, ξέρω καλά (λόγω δουλειάς) πως δεν μπορούμε να κάνουμε κ πολλά για τις ραγάδες αν εμφανιστούν (μη σας πω κ καθόλου).

Κι εγώ εμφάνισα παρόλες τις κρέμες, απλά δεν είναι σε γραμμές αλλά στρογγυλά σημάδια. Δυστυχώς το υλικό της ραγάδας είναι σαν αυτό της ουλής, άρα καταλαβαίνετε πως δεν υπάρχει μεγάλη αλλαγή ότι κ να τους βάλουμε. Απλά όσο κρατάτε ενυδατωμένο το δέρμα σας, τόσο υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα αυτή η "ουλή" να μην είναι τόσο εμφανής όταν θα γίνει λευκή.

Χαλάλι οι ραγάδες κορίτσια, παιδί φέραμε στον κόσμο!

Α, κ εγώ είχα βάλει 18 κιλά (! ξέρω το'χε@@!) κ έχω ακόμη 5 να χάσω. Υπομονή.... σε όλες μας!!!:tongue: Θέλουμε λίγο καιρό ακόμη να επανέλθουμε, μην ξεχνάτε πως κάναμε 9 μήνες να γίνουμε σαν φάλαινες ;)!

KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

Καλημέρα κορίτσια, πώς τα πάτε;

Μπήκα να σας πω για το εμβόλιο το rotarix. Δεν ξέρω αν το έχω αναφέρει αλλά μένω Κύπρο, λοιπόν εδώ δεν έχει ανασταλεί η χορήγηση, εμβολιάζουν κανονικά.

Η παιδίατρος ήταν ενήμερη για την αναστολή σε Η.Π.Α και Ελλάδα, μου είπε ότι στις περισσότερες ευρωπαικές χώρες εξακολουθεί να χορηγείται και ότι η ίδια συστήνει εμβολιασμό. Ωστόσο δεν το κάναμε προς το παρόν, μήπως και ξεκαθαρίσει η κατάσταση σύντομα. απ' ότι μου είπε πρέπει να γίνουν 2 δόσεις το πρώτο εξάμηνο, άρα έχουμε περιθώριο.

Φιλιά σε εσάς και στα μπεμπάκια σας.

mWsZp3.png

Είναι ένα εμβόλιο που δεν είναι στο πρόγραμμα εθνικού εμβολιασμού στην Ελλάδα, τουλάχιστον. Προστατεύει από γαστρεντερίτιδες σε ποσοστό περίπου 10%. Στην Ελλάδα δεν ήταν και πολύ διαδεδομένο, μόλις ένα 5% των παιδιάτρων έπαιρνε το ρίσκο να κάνει ένα εμβόλιο εκτός ενθικού εμβολιασμού για κάτι συχνά ανώδυνο, όπως η γαστρεντερίτιδα. Δεν ξέρω πως έχει η κατάσταση στην Κύπρο.....

Διαφημίσεις

Δεν φτάνει που κάθε παιδίατρος από ότι έχω δει εδώ λεει τα δικά του, τώρα το μπλέξιμο παίρνει διεθνείς διαστάσεις:-P:razz::-P

:P Και που είστε ακόμα!

Είναι σαν το εμβόλιο της γρίπης που μας τρομοκράτησαν άδικα!!! :mad::x:x

Εγώ πάντως λέω να μη το κάνω στη μικρή. Τελικά την Πέμπτη είναι να της κάνω το πενταπλό κοκκίτη-τετάνου-κ.λ.π. Τό'χετε κάνει οι περισσότερες?

Του πνευμονιόκοκκου είναι δεύτερο απότι άκουσα?

KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

καλησπερα κοριτσια..εγω ακομη δεν εχω κανει κανενα εμβολιο ουτε στο μεγαλο μου γιο ουτε στη μικρη..εχουν πολλες παρενεργιες και φοβαμαι..

δε το συζητω για της γριπης τι μουφα ηταν ..μας τα λεγανε απο την αρχη στη σχολη..

σαββατο γυρναω στα μωρα μου και δε κυλανε οι μερες..αφηστε που παρασκευη δινω ενα μαθημα και δεν εχω μυαλο για διαβασμα...

Εμείς το κάναμε το πενταπλό πριν 15 μέρες κι όλα καλά.

Μην υπερβάλλουμε κορίτσια, τα εμβόλια είναι απαραίτητα για τα παιδιά μας. Δεν θα ξαναγυρίσουμε στον 19ο αιώνα από τον φόβο μας για ένα τρύπημα. Αυτά είναι εμβόλια που τα παιδιά κάνουν εδώ και τουλάχιστον πενήντα χρόνια και είναι ασφαλή. Πουλάκι να κάνεις στο γιο σου τουλάχιστον τα βασικά. Αν εμένα το παιδί μου πάθαινε πολιομυελίτιδα ας πούμε και έμενε ανάπηρο από την αμέλεια μου δεν θα το συγχωρούσα ποτέ στον εαυτό μου....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...