Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοριτσια εσεις που θηλαζετε και δεν εχετε πιπιλα πως κοιμιζετε τα μωρουδια σας ?

Μερικές φορές κοιμάται στο στήθος (οπότε τότε δεν ρεύεται) , αλλες στο καρότσι με κούνημα και τις περισσότερες στην αγκαλιά ωστε να είναι μπρούμυτα , με κούνημα απο το χέρι που είναι στο πωπό της .

Την ημέρα όμως δυστυχώς αν την βάλω στο κρεβατάκι της ξυπνάει και για να παραμείνει κοιμισμένη πρέπει να την κρατάω αγκαλιά .

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σου Mikio μου!! Φυσικά και σε θυμάμαι! Ελπίζω να είσαι καλά! :-)

Τελικά γέννησα με καισαρική! Μου έσπασαν τα νερά πριν ένα μήνα ακριβώς (στις 26 Μαρτίου), αλλά δυστυχώς το μωράκι μου ήταν ακόμα πολύ ψηλά, είχα μόνο διαστολή 1, το μωρό ήταν μεγάλο σε σχέση με την λεκάνη μου και όλα αυτά σημαιναν έναν δύσκολο τοκετό! Με δεδομένο ότι έχω πολυυυυυ μεγάλη μυωπία και δεν μπορούσα να πιεστω για τόσες ώρες, επέλεξα την καισαρική!! :-)

Το μωράκι μου γεννήθηκε 3.700 και από την πρώτη στιγμή θηλάζουμε αποκλειστικά.

Τις τελευταίες μέρες όμως εγώ τα έχω ψιλοπαίξει!! Το μωράκι μου, δεν ξέρω τι έχει πάθει αλλά κλαιει και κοιμάται ελάχιστα! Φοβάμαι μήπως δεν χορταίνει, αλλά από την άλλη παίρνει μια χαρά βάρος, αρα δεν μπορεί να φταίει αυτό!

Άσε που ενω δείχνει ότι πεινάει σαν τρελο, τρώει συνέχεια με λαιμαργία και από χθες μου έχει κάνει 3 φορές εμετό!!! Ουφ!!

Swity, εμένα επειδή μπορεί να έχει περάσει και μια ώρα από την στιγμή που έφαγε και παρόλα αυτά μόλις το βάλω στο κρεβατάκι του να κάνει εμετό... τον κοιμιζω πάνω μου, στο στήθος! Πάντως τις περισσότερες φορες δεν μου ρεύεται!!

QFy6p3.png

με το θηλασμο μερικες φορες δεν ειναι απαραιτητο να ρευτουν, ουτε εμενε ρευεται καθε φορα..

τωρα για τον υπνο και μενα αγκαλια αλλα οταν ειναι σε μενα παντα ζηταει μεμε και με κουρασε πολυ ενω οταν την εχει ο αντρας μου κοιμαται.. αντε ποτε θα ανακαλυψει το δαχτυλο...μαεστρος τα χερια της..τα ματια της τα βγαζει το στομα δε το βρησκει....

εσας δε ζητανε στηθος ? καθοννται απλα και κοιμουνται ?

τι να πω...

υπομονη μανουλες.... εμας αρχισανε πολλα χαμογελακια και λιωνω σαν το κερακι....

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Μερικές φορές κοιμάται στο στήθος (οπότε τότε δεν ρεύεται) , αλλες στο καρότσι με κούνημα και τις περισσότερες στην αγκαλιά ωστε να είναι μπρούμυτα , με κούνημα απο το χέρι που είναι στο πωπό της .

Την ημέρα όμως δυστυχώς αν την βάλω στο κρεβατάκι της ξυπνάει και για να παραμείνει κοιμισμένη πρέπει να την κρατάω αγκαλιά .

και μεις τα ιδια την μερα..το βραδυ στο στηθος και αλλες φορες ωμο...

μην αρχιζετε κουνηματα πολυ δυσκολη συνηθεια!! ο γιος μου μεχρι1,5 χρονων μονο ετσι κοιμοταν....χαλασαμε ολα τα καροτσια...

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Μανούλες πώς τα πάτε;

Σας διαβάζω αλλά δεν προλαβαίνω να πολυγράφω! Αντέχετε; Εμείς συνεχίζουμε με αποκλειστικό θηλασμό. Βγάζω και με το θήλαστρο μια φορά την ημέρα και της το δίνω το βράδυ ή το παίρνω μαζί αν πάμε βολτούλα. Προσπαθω να την βγάζω βόλτα κάθε μέρα, της αρέσει πολύ ή ετσι νομίζω εγώ:D:D΄

Άρχισε τώρα να κοιμάται και κάτι πεντάωρα το βράδυ και χαιρόμαστε! Φυσικά για να αποκοιμηθεί θέλει ζιζάκι, οπότε δεν ρεύεται πάντα.

Τωρα την εκπαιδεύω (λέμε) να κάθεται στο ριλάξ! Κρέμονται κάτι παιχνιδάκια από πάνω και νομίζω ότι πλέον τα χαζεύει!

Κουράγιο σε όλες!

mWsZp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σου Mikio μου!! Φυσικά και σε θυμάμαι! Ελπίζω να είσαι καλά! :-)

Τελικά γέννησα με καισαρική! Μου έσπασαν τα νερά πριν ένα μήνα ακριβώς (στις 26 Μαρτίου), αλλά δυστυχώς το μωράκι μου ήταν ακόμα πολύ ψηλά, είχα μόνο διαστολή 1, το μωρό ήταν μεγάλο σε σχέση με την λεκάνη μου και όλα αυτά σημαιναν έναν δύσκολο τοκετό! Με δεδομένο ότι έχω πολυυυυυ μεγάλη μυωπία και δεν μπορούσα να πιεστω για τόσες ώρες, επέλεξα την καισαρική!! :-)

Το μωράκι μου γεννήθηκε 3.700 και από την πρώτη στιγμή θηλάζουμε αποκλειστικά.

Τις τελευταίες μέρες όμως εγώ τα έχω ψιλοπαίξει!! Το μωράκι μου, δεν ξέρω τι έχει πάθει αλλά κλαιει και κοιμάται ελάχιστα! Φοβάμαι μήπως δεν χορταίνει, αλλά από την άλλη παίρνει μια χαρά βάρος, αρα δεν μπορεί να φταίει αυτό!

Άσε που ενω δείχνει ότι πεινάει σαν τρελο, τρώει συνέχεια με λαιμαργία και από χθες μου έχει κάνει 3 φορές εμετό!!! Ουφ!!

Swity, εμένα επειδή μπορεί να έχει περάσει και μια ώρα από την στιγμή που έφαγε και παρόλα αυτά μόλις το βάλω στο κρεβατάκι του να κάνει εμετό... τον κοιμιζω πάνω μου, στο στήθος! Πάντως τις περισσότερες φορες δεν μου ρεύεται!!

Όλα είναι μια χαρά! Να θυμάστε κορίτσια ότι τα μωρά κλαίνε και για άλλους λόγους κι όχι μόνο επειδή πεινάνε! ;) Επίσης το στήθος είναι και παρηγοριά και πιπίλα και η ζεστή φωλίτσα τους οπότε καμιά φορά αν ζητάνε να κάτσουν και λίγο παραπάνω δε σημαίνει ότι δε χορταίνουν. Τέλος περνάνε φάσεις όπου ονομάζονται φάσεις ταχείας ανάπτυξης και προσπαθώντας να σας αυξήσουν την παραγωή κάθονται και λίγο παραπάνω στο στήθος. Σε λίγες μέρες η παραγωγή ρυθμίζεται κι όλα είναι οκ! :D Και φυσικά αν παίρνει βάρος όλα είναι σούπερ! Όσο για τον εμετό ή τις γουλίτσες, πολλές φορές φταίει η λαιμαργία γιατί πίνουν παραπάνω από όσο αντέχουν τα στομαχάκια τους και το περίσσιο το βγάζουν. Ή αν έχουν εγκλωβίσει αέρα στο στομαχάκι όταν ρεύονται φεύγει και λίγο γάλα. Αν συνεχίσει το φαινόμενο συμβουλεύσου το γιατρό. Πάντως το γάλα σου είναι το καλύτερο για ότι κι αν αντιμετωπίζει το μωράκι. Πιο εύπεπτο και ελαφρύ. Μόνο να ρυθμίσεις τη διατροφή σου αν δεις ότι τρως κάτι και το πειράζει όπως πχ το αγελαδινό γάλα πειράζει πολλά μωρά. Τα ξέρετε! :D

κατερινα ποση ωρα σου κραταει τωρα ο θηλασμος και καθε ποτε ?

Έχουν φτιάξει πολύ τα πράγματα. Τώρα κάθεται για κανένα 15λεπτο στο πρώτο στήθος και μετά ανάλογα, 5 με 10 λεπτά στο δεύτερο. Δεν τον βγάζω, με φτύνει μόνος του!!! Την ημέρα τρώει κάθε 3 ώρες, το βράδυ κοιμάται ένα 5 ωρο με 6 ώρο. Στο τελευταίο πριν τον ύπνο γεύμα όμως με ξεζουμίζει. Μπορεί να κάτσει και 1,5 ώρα σύνολο. Μαζεύει φαγάκι για τη νύχτα φαίνεται. Υπολογίζω πως κάνουμε 7 γεύματα την ημέρα. Πολύ καλύτερα από τα 10-11 που κάναμε πριν. Εσείς;

Είχε καμιά από τις θηλάζουσες περίοδο; Εμένα την περασμένη εβδομάδα μου έκανε μια μέρα πολύ πόνο και κολικό εντέρου, είχα για δυο μέρες κάτι ροζ και μετά τίποτα. Μάλλον από το θηλασμο, δεν κατέβηκε καλά.

Cate μου, σου απαντάω τρέχοντας γιατί ξύπνησε το μωράκι μου!!

Εγώ στις 30 μέρες ακριβώς και ενώ είχα ΄"αδειασει" από τα λόχεια, ξεκίνησα να έχω ροζ και μετά για 2 μέρες αίμα! Λογικά πρέπει να αδειαθέτησα, αν και δεν έχω προλάβει να τηλεφωνησω στον γυναικολόγο μου.

QFy6p3.png

Καλημέρα μανούλες!

Ακόμα δεν είχα περίοδο και ελπίζω να μην έχω σύντομα, διότι μέσα σ' όλον αυτόν τον πανικό, μόνο οι σερβιέτες μου λείπουνε:tongue::tongue:

Πάνε και τα 5ωρα την νύχτα, δεν προλάβαμε να χαρούμε και ξανάρχισε να τρώει ανα 2,5-3 ώρες. Το πιο δύσκολο όμως είναι ότι κοιμάται πάνω μου και μόλις την αφήσω ξυπνάει. Αύριο έχουμε παιδίατρο και θα κάνει και το πρώτο της εμβόλιο για την γαστρεντερίτιδα, το οποίο είναι πόσιμο. Ελπίζω να μην εχει παρενέργειες. Εσάς τι σας είπαν για τα εμβόλια;

mWsZp3.png

Διαφημίσεις

Bubbles μου!!! Χθες η παιδιατρος που ήρθε σε εμάς μας είπε οτι το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ!!!!!

ΨΑΞΤΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ!!!!

QFy6p3.png

Bubbles μου!!! Χθες η παιδιατρος που ήρθε σε εμάς μας είπε οτι το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ!!!!!

ΨΑΞΤΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ!!!!

Το συγκεκριμένο εμβόλιο όντως αποσύρθηκε, δεν είχε και κανένα σοβαρό λόγο ύπαρξης. Είναι το Rotarix ή Rotateq και να μην το κάνετε στα μωράκια σας. Στην Αμερική απαγορεύτηκε πριν κανένα μήνα η συνταγογράφησή του.

Σε αυτή την ηλικία κάνουμε το πενταπλό (διφθερίτιδας, τέτανου, κοκκύτη, αιμόφιλου Β και πολιομυελίτιδας), του πνευμονιόκοκκου, της ηπατήτιδας Β και του μηνιγγιτιδόκοκκου C. Σύνολο 8 εμβόλια, 4 τρυπήματα.

Ευχαριστώ κορίτσια, θα το συζητήσω με την παιδίατρο και θα σας πω αν έχω νέα.

Καλημερούδια μανούλες! Καλά που ανταλλάσουμε τα νέα μας δηλαδή! Κι εμείς έχουμε το εμβόλιο την Τετάρτη αλλά ο Μ@@@@ δεν ρώτησα ποιο. Για πείτε νέα για να την πάρω να την ρωτήσω κι εγώ, μην πάθουμε κανένα πατατράκ...:confused:

Φιλιά στα πατουσάκια!!!

KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...