Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτσάκια μου, πως τα πάτε? Κρατάτε? :-P

Εμένα άρχισε τις γκρίνιες κ τσακώνεται τις τελευταίες μέρς με το στήθος όταν πεινάει. Απ'τη βιασύνη της σκούζει κ με σπρώχνει :shock:. Τι να πω, και έχει βάλει 800 gr σε 10 μέρες! Μια χαρούλα!!!

Να σας ρωτήσω κάτι βρε κορίτσια μήπως ξέρετε? Θέλω σιγά σιγά να δημιουργήσω μια μικρή τράπεζα για τις ώρες που θα λείπω (που δεν θα'ναι πολλές) 1, το πολύ 2 γεύματα την ημέρα. Τώρα που θεωρητικά πλησιάζω στην εδραίωση της γαλουχίας (40 μέρες) να πάρω το swing της medela να μου μείνει κιόλας, ή πρέπει οπωσδήποτε να πάρω το νοσοκομειακό? :confused:

Τα λεφτά σκέφτομαι ρε γαμώτο, αφού το γλίτωσα το symphony τόσο καιρό... Αλλά δεν θέλω να καταστρέψω κ τηην παραγωγή μου. Any ideas?

Μηπως επειδή το γάλα την πνίγει τσακώνεται με το στήθος ? Μου το έκανε και εμένα . Βιαζόταν , αλλα και πνιγόταν και με έσπρωχνε , αλλα μόλις της έβγαινε το στήθος γκρίνιαζε αν δεν της το έβαζα κατευθείαν .

Νομίζω μια χαρά είναι το swing της medela για αυτή τη χρήση , απο οσο έχω διαβάσει στο φόρουμ . Ρίξε και εσυ μια ματιά ή κάνε μια ερώτηση στις παλιές μαμάδες .

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μηπως επειδή το γάλα την πνίγει τσακώνεται με το στήθος ? Μου το έκανε και εμένα . Βιαζόταν , αλλα και πνιγόταν και με έσπρωχνε , αλλα μόλις της έβγαινε το στήθος γκρίνιαζε αν δεν της το έβαζα κατευθείαν .

Νομίζω μια χαρά είναι το swing της medela για αυτή τη χρήση , απο οσο έχω διαβάσει στο φόρουμ . Ρίξε και εσυ μια ματιά ή κάνε μια ερώτηση στις παλιές μαμάδες .

Τώρα που το λες δεν έχεις άδικο, μπορεί να'ναι κι αυτό! Thanks Κλειώ, θα ρίξω μια ματιά κ θα καταλήξω! :tongue:

KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

γιαυτο πηρα τη μαγια για να μη δωσω συμπληρωμα αλλα τωρα ανησυχω λιγο, δε ξερω αν θα εχω υπερπαραγωγη ουτε ποτε επιδρουν τα χαπακια ...εγω τα παιρνω εδω και μια βδομαδα περιπου,,,

ξερει καμια τι ποσοτητα και για ποσο καιρο ?

Μία σύμβουλος θηλασμού στο forum του parents.gr έχω διαβάσει πως προτείνει 7 χαπάκια μαγιάς 2 φορές τη μέρα για 2 βδομάδες. Μετά διακόπτεις μία βδομάδα και μετά πάλι 2 βδομάδες αν δεις ότι χρειάζεται. Όχι συνέχεια, γιατί ο οργανισμός συνηθίζει και μετά δεν έχουν ουσιαστική δράση.

cff44a61df.png

Κι εγώ το swing έχω και είμαι υπερ ευχαριστημένη. Να σας επιστήσω την προσοχή[b/] όμως για τα θήλαστρα:

Όταν το πρωτοέβαλα έβγαζε το γαλατάκι πολύ λίγο... με το σταγονόμετρο.. και φοβήθηκα μήπως δεν έχω αρκετό γάλα. Πήρα λοιπόν λίγη μαγιά κι αύξησα το νερό. Αυτό όμως συνέπεσε με το γεγονός ότι η μικρή μου έκανε το πρώτο βράδυ ένα 5ωρο ύπνο και το δεύτερο έναν 6ωρο!!! (που δεν κάνει ποτέ, συνήθως τα βράδια μου κάνει 4ωρα). Έτσι το στήθος που είχε αυξήσει την παραγωγή του έμεινε πολλές ώρες γεμάτο και υπερφορτώθηκε. Αυτό μου δημιούργησε πόνο (το πίεζα και πονούσε) και έκανα και δέκατα 37,2. Ο γιατρός μου -θερμός υποστηρικτής του αποκλειστικού θηλασμού- μου είπε να θηλάζω συχνότερα από το στήθος που πονάει για να αποσυμφορηθεί και να ξεκουράζομαι καλά, για να το παλέψω να μη μου γίνει μαστίτιδα. Έτσι κι έγινε. Ήδη την επόμενη μέρα τη θήλαζα συχνότερα (σταμάτησα τη μαγιά) και δεν είχα πια δέκατα... και τη μεθεπόμενη μέρα δεν είχα ούτε πόνο.

ΠΡΟΣΟΧΗ λοιπόν, η είσοδος του θήλαστρου στο θηλασμό σας να γίνει σταδιακά. Πχ μην αντλείτε από την αρχή περισσότερο από 1 γεύματα. Και να έχετε υπομονή στην πρώτη άντληση. Δεν είναι ανάγκη να βγάλετε πολύ γάλα. Γιατί κι εμένα στις επόμενες αντλήσεις έβγαινε περισσότερο γαλατάκι. Άρα είχα άδικο που νόμιζα ότι δεν είχα γάλα την πρώτη φορά. Σιγά σιγά και ομαλά όλα, όσο μπορείτε.

cff44a61df.png

ειδα οτι το λινκ για τα θήλαστρα που ειχα δώσει δεν δουλευε.

το σωστό πιο κατω.

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=20862

επισης το ποσο γαλα βγάζεις με το θήλαστρο δεν δείχνει ποσο γαλα εχεις.

δειχνει ποσο γαλα μπορεις να βγάλεις με το συγκεκριμένο θήλαστρο την συγκεκριμένη στιγμη.

eNortjK1UjIzNDMxV7IGXDASvAKk33.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μανούλες! Αντέχετε;

Κοριτσάκια μου, σκέφτομαι να ξεκινήσω να δίνω λίγο συμπλήρωμα, γιατί παρόλο που από κιλά πάμε μια χαρά... προκειμένου το μωράκι μου να χορτάσει... είμαστε 20 ώρες στο στηθος!!!!

Σκέφτομαι λοιπόν, τώρα που σχεδόν κοντεύει να εδραιωθεί η γαλουχία, να δίνω στήθος να το αδειάζει... και αν βλέπω ότι πεινάει και άλλο, να δίνω και λιγάκι συμπλήρωμα!!!

Το μόνο που φοβάμαι είναι πρώτον μήπως συνηθίσει το συμπλήρωμα και μετά δεν του αρέσει το δικό μου γάλα και δεύτερον μήπως πάθει σύγχυση θηλών με το μπιμπερό! Εσείς τι λέτε;;;

QFy6p3.png

Καλησπέρα μανούλες! Αντέχετε;

Κοριτσάκια μου, σκέφτομαι να ξεκινήσω να δίνω λίγο συμπλήρωμα, γιατί παρόλο που από κιλά πάμε μια χαρά... προκειμένου το μωράκι μου να χορτάσει... είμαστε 20 ώρες στο στηθος!!!!

Σκέφτομαι λοιπόν, τώρα που σχεδόν κοντεύει να εδραιωθεί η γαλουχία, να δίνω στήθος να το αδειάζει... και αν βλέπω ότι πεινάει και άλλο, να δίνω και λιγάκι συμπλήρωμα!!!

Το μόνο που φοβάμαι είναι πρώτον μήπως συνηθίσει το συμπλήρωμα και μετά δεν του αρέσει το δικό μου γάλα και δεύτερον μήπως πάθει σύγχυση θηλών με το μπιμπερό! Εσείς τι λέτε;;;

Εγώ να πω την αμαρτία μου είμαι κατά του συμπληρώματος. Σιγά σιγά θα τις κόψει τις ώρες. Εξάλλου, νομίζω πως σε εκμεταλλεύται λίγο.... Δεν θηλάζει μονο, παρηγοριέται κιόλας από τις θηλές σου. Να είσαι λίγο πιο αυστηρή μαζί του. Αν δεν περάσουν 2 ώρες, δεν έχει άλλο μαμ. Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι παρηγοριάς. Αγκαλίτσες, φιλάκια, κούνημα, παιχνιδάκια.....

Εγώ να πω την αμαρτία μου είμαι κατά του συμπληρώματος. Σιγά σιγά θα τις κόψει τις ώρες. Εξάλλου, νομίζω πως σε εκμεταλλεύται λίγο.... Δεν θηλάζει μονο, παρηγοριέται κιόλας από τις θηλές σου. Να είσαι λίγο πιο αυστηρή μαζί του. Αν δεν περάσουν 2 ώρες, δεν έχει άλλο μαμ. Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι παρηγοριάς. Αγκαλίτσες, φιλάκια, κούνημα, παιχνιδάκια.....

Συμφωνώ . Σίγουρα θα είσαι κουρασμένη . Δεν υπάρχει κάποιος άλλος που να σε βοηθάει με το μωρό ? Να μην της δίνεις κατευθείαν στήθος στην πρώτη γκρίνια , να την απασχολείς εσύ ή κάποιος δικός σου με αγκαλιές , κουνήματα , παιχνίδια και αν δεν πιάνουν αυτά τότε να της δίνεις στήθος .

Πιστεύω οτι στην αρχή ο θηλασμός είναι ζόρικος , μετά θα γίνεται ολο και πιο ευχάριστος και πιο ξεκούραστος .

Εμας χθες κοιμήθηκε το πρώτο εξαωράκι !!!!! Αχ , μακάρι να το ξανακάνει ! Μακάρι να της γίνει συνήθεια !!!!!!

Μου σκάει και κατι χαμόγελα και τρελαίνομαι η χαζομαμά !!!!

Διαφημίσεις

Με βοηθάει αρκετά ο άντρας μου Κλειώ μου, αλλά η αλήθεια είναι ότι τον έχω κακομάθει λίγο τον μπεμπούλη μου γιατί με το παραμικρό... του δίνω αμέσως στήθος!!!

Αυτό θα κόψεις κι όλα θα πάνε καλά. Το ξέρω πως είσαι εξαντλημένη αλλά ο θηλασμός είναι μεγάλη ιστορία. Αξίζει τον κόπο.

Εξάλλου βοηθάει να χάσουμε και τα κιλάκια μας.....

Ρεβυθούλη τι κάνεις??? Να σου ζήσει το μωράκι!!! Δεν ξέρω αν με θυμάσαι είχα γράψει στο θέμα σου που ρώταγες αν μπορείς να γεννήσεις φυσιολογικά το μαράκι σου επειδή ήταν ψηλά! Είχα την έγνοια σου κι έμπαινα να δω αν έγραψες αλλά τελικά δε σε είδα εκεί. Σε πέτυχα εδώ κι είπα να σε χαιρετήσω και να σου ευχηθώ κιόλας? Όλα καλά με τη γέννα τελικά? Ότι και να έγινε πάντως κρατάς αγκαλίτσα το ζουζουνάκι σου κι αυτό έχει σημασία! ;) Με το θηλασμό και τα κιλά μην απελπίζεστε κορίτσια! Υπομονή κι επιμονή θέλουν και τα δύο! Να σας ζήσουν τα μωράκια σας!!!

κοριτσια εσεις που θηλαζετε και δεν εχετε πιπιλα πως κοιμιζετε τα μωρουδια σας ?

Κατερινιω τι λεει ο ''βρωμιαρης'' ο γαμπρος, ακομα δεν εχει προβλημα με τις πανες του?? εμενα η Ερατω μου (την λεω ετσι γιατι βγηκε λιγο σκουρη σε σχεση με τον γιο μου,,

) αρχισε να ενοχλειται..την βλεπω πιο χαρουμενη μετα,,

καλη συνεχεια σε ολες,,,

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

κοριτσια εσεις που θηλαζετε και δεν εχετε πιπιλα πως κοιμιζετε τα μωρουδια σας ?

Κατερινιω τι λεει ο ''βρωμιαρης'' ο γαμπρος, ακομα δεν εχει προβλημα με τις πανες του?? εμενα η Ερατω μου (την λεω ετσι γιατι βγηκε λιγο σκουρη σε σχεση με τον γιο μου,,

) αρχισε να ενοχλειται..την βλεπω πιο χαρουμενη μετα,,

καλη συνεχεια σε ολες,,,

Αγκαλίτσα μετά το θηλασμό τον κοιμίζω και μετά τον βάζω στο κρεβατάκι του.

Μόνο όταν είναι πολύ χεσμένος ενοχλείται και θέλει να τον αλλάξω. Η πολύ βρωμιάρα πάνα της μέρας είναι εκεί κατά τις 12-1 το μεσημέρι. Τις υπόλοιπες φορές ούτε που δίνει σημασία. Τί να πεις, άντρες.....:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...