Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Δεν υπάρχουν σημάδια τόσο νωρίς.. υπομονή  και θα έρθει!

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κορίτσια, από ότι διαβάζω όλες τα ίδια τραβάμε. Εμείς 40ίζουμε την κυριακή και δεν ξέρω πως θα πάω την άλλη εβδομάδα στον γυναικολόγο. όλη την ημέρα είναι στο στήθος, κυρίως πιπιλίζει.Αν τον βγάλω σπαρταράει από το κλάμα.Πιπίλα και μπιμπερό δεν δέχεται με τίποτα.Είμασταν και 10 μέρες στο παίδν γιατί είχαμε ουρολοίμωξη. Τί πέρασε το μωράκι μου. Μέχρι και καθετήρα του έβαλαν.Το κατατρυπήσανε!.Κλάιω κάθε μέρα για αυτά που τραβάω.Ελπίζω μετά τα 40 να στρώσουμε.

Δεν αντέχω άλλο κορίτσια!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα κοριτσια!κι εγω ειχα προβλημα με τα δοντια μου..ως τα 4 ειχα πιπιλα και μετα οταν εβαλα σιδερακια εβαλα και εξωστοματικο για να μπορεσει να ερθει η πανω γναθος πιο μεσα που μου ειπε ο ορθοδοντικος οτι ηταν απο την πιπιλα...αχ τι περιοδος κι αυτη!!με κοροιδευαν στο σχολειο!αλλα κι εμενα ο μεγαλος μου γιος 21μηνων τη χρησιμοποιει μονο οταν κοιμαται το βραδυ και παλι μεχρι να κοιμηθει..μετα την πεταει..

Διαφημίσεις

στα λεγα δε στα λεγα ..καλη ε...

και η κριστινα δεν παει πισω..

μιλαμε η γυναικα καταλαβε οτι δεν εχω κανενα προβλημα με το θηλασμο και δε χρειαζομαι συμπληρωματα αλλα εχω καποιο προβλημα με την ανασφαλεια μου και να βρω τον λογο που αισθανομαι λιγη εγω και οχι το γαλα μου....!φοβερο???

και τα κιλα της μικρης ειναι πολυ καλα αυτο μου ειπαν και η δυο.το βαρος μας 4580.

φιλακια.

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Το κακό είναι οτι και να μην εχεις ανασφάλεια , οι γύρω σου φροντίζουν να αποκτήσεις switty .

Η μικρή μου αν και παίρνει βάρος και ύψος κανονικά και με το παραπάνω , αν και τρώει πολυ και συχνά , αν και λερώνει ενα σωρό πάνες , επειδή γκρινιάζει και δεν κοιμάται πολύ , επειδή θέλει αγκαλιές για να κοιμηθεί και ξυπνάει συχνά , φαγώθηκαν ολοι οι φίλοι του άντρα μου να του λεν οτι ''μπορεί να πεινάει και αν έπαιρνε και συμπλήρωμα.......'' και φυσικά ο άντρας μου να μου τα μεταφέρει και να μου ρίχνει προς στιγμή την αυτοπεποίθηση .

Το κακό είναι οτι και να μην εχεις ανασφάλεια , οι γύρω σου φροντίζουν να αποκτήσεις switty .

Η μικρή μου αν και παίρνει βάρος και ύψος κανονικά και με το παραπάνω , αν και τρώει πολυ και συχνά , αν και λερώνει ενα σωρό πάνες , επειδή γκρινιάζει και δεν κοιμάται πολύ , επειδή θέλει αγκαλιές για να κοιμηθεί και ξυπνάει συχνά , φαγώθηκαν ολοι οι φίλοι του άντρα μου να του λεν οτι ''μπορεί να πεινάει και αν έπαιρνε και συμπλήρωμα.......'' και φυσικά ο άντρας μου να μου τα μεταφέρει και να μου ρίχνει προς στιγμή την αυτοπεποίθηση .

καλημερουδια σε ολες!

δε ξερω αν το εκανα καλα κλειω για το αιτημα πατησα οκ και το ονομα σου....

η ανασφαλεια μαλλον προερχεται απο το οτι δε τα καταφερα στο γιο μου..ισως δηλαδη δε ξερω,,,

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Κορίτσια, από ότι διαβάζω όλες τα ίδια τραβάμε. Εμείς 40ίζουμε την κυριακή και δεν ξέρω πως θα πάω την άλλη εβδομάδα στον γυναικολόγο. όλη την ημέρα είναι στο στήθος, κυρίως πιπιλίζει.Αν τον βγάλω σπαρταράει από το κλάμα.Πιπίλα και μπιμπερό δεν δέχεται με τίποτα.Είμασταν και 10 μέρες στο παίδν γιατί είχαμε ουρολοίμωξη. Τί πέρασε το μωράκι μου. Μέχρι και καθετήρα του έβαλαν.Το κατατρυπήσανε!.Κλάιω κάθε μέρα για αυτά που τραβάω.Ελπίζω μετά τα 40 να στρώσουμε.

Δεν αντέχω άλλο κορίτσια!

για το γιατρο δε χρειαζεται να ανχωνεσε τοσο σκεψου οτι τοσες και τοσες μαναδες το ιδιο κανουνε και αν στη τελικη εχεις τοσο ανχος πηγαινε μαζι με τον αντρα σου και το μωρο και αν τοσο πια χρειαστει θηλαζεις στο αυτοκινητο με μια πανουλα,ασε που τα μωρα εκτος σπιτιου συνηθως κοιμουνται. Αλλιως ασε λιγο γαλατακι να της το δωσουν να ξεχαστει...

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Κλειώ, ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και σε εμένα!! Ενώ όλα πάνε καλά, ενώ το αγοράκι μου παίρνει μια χαρά βάρος... φαγώθηκαν όλοι να μου λένε ότι πεινάει και να δώσω συμπλήρωμα!

Βρε παιδιά θέλω και εγώ να ρωτήσω την Αγλαια! Πού μπορώ να της γράψω;;

QFy6p3.png

Διαφημίσεις

Εγω να δεις τι εχω ακούσει !!!! Επειδή η μικρή θηλάζει συχνά και γκρινιάζει επίσης συχνά , ο κάθε φίλος του άντρα μου , που η γυναίκα του δεν μπόρεσε να θηλάσει για μεγάλο διάστημα , θεωρει ενοχο με βαση την εμπειρια του το θηλασμο .

Ενας μας ειπε οτι η γυναίκα του τραβούσε τα ίδια και αποδείχτηκε οτι το γάλα της ηταν σαν νερο στις 40 μερες και γιαυτο εκοψε το θηλασμό και έδωσε ξένο , αλλος οτι μετά το θηλασμό έδινε η γυναίκα του και ξένο με το μπιμπερό και το πίνανε μονορούφι , δηλ δεν χορταίνουν τα παιδιά με το θηλασμό , και άλλος φαγώθηκε να βγάζω εστω το γάλα και να του το δίνω με το μπιμπερό για να βλέπω πόσο τρώει και αν τρώει αρκετά , διότι τα μωρά κοιμούνται στον θηλασμό και δεν τρώνε συνήθως αρκετά .

Έτσι ακριβώς Κλειώ! Η αλήθεια είναι ότι και εμένα γκρινιάζει συνέχεια και ναι μεν έχουμε φτάσει 4.500 κιλά, αλλά είμαστε 20 ώρες το 24ωρο με το βυζί στο χέρι!

Όλοι λένε λοιπόν ότι το παιδί κλαίει και δεν κοιμάται γιατί δεν χορταίνει!

Δεν ξέρω, πάντως έχουν αρχίσει να με επηρεάζουν και πρώτα από όλους ο παιδίατρος, ο οποίος μου είπε ότι το παιδί πρέπει οπωσδήποτε να μπει σε πρόγραμμα και οτι αν δεν του δώσω ξένο να χορτάσει, θα ταλαιπωρούμαι και εγώ και το παιδί!

Ουφ! Έχω αγχωθεί! Μπηπως να ξεκίναγα έστω λίγο συμπλήρωμα;; Τι να πω.. ! Δεν ξέρω...

QFy6p3.png

Εσύ δεν εχεις σαραντήσει ακόμη και θα μπει σε πρόγραμμα ? Καλό είναι να ρωτήσεις τα κορίτσια του θηλασμού ! ;)

Εγω παντως μέχρι το σαράντησμα της έδινα οποτε ήθελε , αλλα τώρα προσπαθώ να αραιώσω τα γεύματα και να της δίνω κάθε 2ωρο για αρχή (με την εννοια οτι στο 2ωρο της δίνω στην γκρίνια στήθος κατευθείαν ενω πριν το 2ωρο δοκιμάζω αλλους τρόπους να την ηρεμήσω και αν δεν ηρεμεί καταφεύγω βέβαια παλι στο στήθος ) . Πάντως τελικά ανακάλυψα οτι το μωρό οταν γκρινιάζει δεν είναι μονο επειδή πεινάει , αλλα επειδή θέλει παρέα ή νυστάζει και θέλει βοήθεια για να κοιμηθεί .

Πλέον της αρέσει και να μιλάμε . Μου σκάει κάτι χαμόγελα και μου κάνει α-γκου και άλλους ήχους .

Οσο για τον υπνο την ημέρα , αν την έχω στην αγκαλιά , ωστε να είναι μπρούμυτα επάνω μου , κοιμάται μια χαρά !!! Αν την αφήσω στην κούνια , ξυπνάει και μόνη της δεν ξανακοιμαται , πρέπει μόνο να την κοιμησω παλι εγω . Εντωμεταξύ την ημέρα κοιμάται ελαφριά και ο παραμικρός θόρυβος την κάνει και τινάζεται , ενω την νύχτα κάνει πιο βαθύ ύπνο .

Αν και χθες και προχθες που την κοιμιζα πανω μου την ημέρα και κοιμήθηκε αρκετά , το βράδυ κοιμήθηκε πιο ελαφρια , δυστυχώς !!!!

Οπότε μάλλον η λύση αγκαλιά δεν είναι και τόσο καλή , τουλάχιστον για τον δικό μου ύπνο !

Καλησπέρα κοριτσάκια μου, πως τα πάτε? Κρατάτε? :-P

Εμένα άρχισε τις γκρίνιες κ τσακώνεται τις τελευταίες μέρς με το στήθος όταν πεινάει. Απ'τη βιασύνη της σκούζει κ με σπρώχνει :shock:. Τι να πω, και έχει βάλει 800 gr σε 10 μέρες! Μια χαρούλα!!!

Να σας ρωτήσω κάτι βρε κορίτσια μήπως ξέρετε? Θέλω σιγά σιγά να δημιουργήσω μια μικρή τράπεζα για τις ώρες που θα λείπω (που δεν θα'ναι πολλές) 1, το πολύ 2 γεύματα την ημέρα. Τώρα που θεωρητικά πλησιάζω στην εδραίωση της γαλουχίας (40 μέρες) να πάρω το swing της medela να μου μείνει κιόλας, ή πρέπει οπωσδήποτε να πάρω το νοσοκομειακό? :confused:

Τα λεφτά σκέφτομαι ρε γαμώτο, αφού το γλίτωσα το symphony τόσο καιρό... Αλλά δεν θέλω να καταστρέψω κ τηην παραγωγή μου. Any ideas?

KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου, πως τα πάτε? Κρατάτε? :-P

Εμένα άρχισε τις γκρίνιες κ τσακώνεται τις τελευταίες μέρς με το στήθος όταν πεινάει. Απ'τη βιασύνη της σκούζει κ με σπρώχνει :shock:. Τι να πω, και έχει βάλει 800 gr σε 10 μέρες! Μια χαρούλα!!!

Να σας ρωτήσω κάτι βρε κορίτσια μήπως ξέρετε? Θέλω σιγά σιγά να δημιουργήσω μια μικρή τράπεζα για τις ώρες που θα λείπω (που δεν θα'ναι πολλές) 1, το πολύ 2 γεύματα την ημέρα. Τώρα που θεωρητικά πλησιάζω στην εδραίωση της γαλουχίας (40 μέρες) να πάρω το swing της medela να μου μείνει κιόλας, ή πρέπει οπωσδήποτε να πάρω το νοσοκομειακό? :confused:

Τα λεφτά σκέφτομαι ρε γαμώτο, αφού το γλίτωσα το symphony τόσο καιρό... Αλλά δεν θέλω να καταστρέψω κ τηην παραγωγή μου. Any ideas?

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=20862

eNortjK1UjIzNDMxV7IGXDASvAKk33.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...