Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 24/12/2024 at 8:29 ΜΜ, Nanasid είπε:

Καλησπέρα σας κορίτσια. Ειμαι καινούργια εδώ και είναι η πρώτη φορά που γράφω. Μόλις έκλεισα την 8η εβδομάδα και το πρωί που ξύπνησα είχα ελαφριά αιμορραγία. Φοβήθηκα πάρα πολύ γιατί πριν 2 εβδομάδες είχα πάλι αιμορραγία, σε μεγαλύτερο βαθμό. Ο γιατρός μου είπε να μην ανησυχώ και να πάω την παρασκευή να το δούμε, αλλά εγώ έχω πεθάνει από το άγχος και τη στεναχώρια μου. Είχε κάποια από εσάς παρόμοιο περιστατικό;

Είχα πολύ μεγάλες αιμορραγίες ως τον 5ο μήνα...δεν ξέρω πόσες σερβιετες είχα χαλάσει..όλα πήγαν καλά!με το καλό σου εύχομαι !

• Μου αρέσει 1

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σίγουρο είναι, μην το πετάς....

Εγώ το μαζεύω με την ελπίδα πως θα του το δώσω.... Μην φανταστείς πολύ, 3 φορές έχω αντλήσει ως τώρα...

Θέλω τη γνώμη σας. Πιπίλα ή δάχτυλο; Δεν το τρώει πολύ, μόνο όταν πεινάει, αλλά το έχει ήδη ανακαλύψει....

Καλημέρα μανούλες κ μπεμπουλίνια!

Cate μου έχω την εντύπωση πως η πιπίλα είναι προτιμότερη απ'το δάχτυλο γιατί κάπου είχα διαβάσει πως το δάχτυλο προκαλεί περισσότερα προβλήματα στο στόμα κ πως κόβεται πιο δύσκολα γιατί το έχει πάντα "μαζί" του. Ελπίζω να ισχύουν, πάντως λογικό μου ακούγεται. Την πιπίλα την παίρνεις, το δάχτυλο? :shock:

KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

αυτο εχω ακουσει και γω κατερινα,δε ξερω τι ειναι καλυτερο , παντως ενα ειναι σιγουρο οταν ερθει η ωρα θα τα κοψουν , στο παιδι ειναι αλλο πιο ευκολα αλλο πιο δυσκολα ολα τα κοβουν... ας ανακαλυψει κατι και η δικια μου η ακομα και τα δυο ευχαριστημενη θα ειμαι !!!

παντως με το τοσο διαβασμα και ενημερωση για ολα αυτα θα επρεπε να λεμε οτι βγαλαμε τη σχολη του parents! χα χα χα χα........

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Όταν τα μωράκι κάνουν άλμα ανάπτυξης, βγαίνουν από το πρόγραμμα τους για 2-3 μέρες, αρχίζουν να τρώνε πάλι σα νεογέννητα κάθε 2 ώρες για να δώσουν σήμα στο στήθος πως χρειάζονται κι άλλο γάλα. Συνήθως αυτό συμβαίνει στις 2 εβδομάδες, στις 6 εβδομάδες και κάποια στιγμή στα μέσα του 2ου μήνα. Μετά επανέρχονται στο κανονικό τους πρόγραμμα γιατί το στήθος μαθαίνει και κατεβάζει παραπάνω γάλα. Λέει η θεωρία......:rolleyes:

η αληθεια ειναι οτι τωρα ειμαι καπως καλυτερα απο γαλα αλλα δε ξερω αν ειναι απ το αλμα αναπτυξης η απ την μαγια,,,και που ηθελε ολο στηθος δε ρουφουσε κανονικα μονο χαζοπιπιλιζε,,,,,εγω λεω μηπως ηταν τιποτα κολικοι γιατι ειχε και γκρινια, ποιος ξερει...

παντως κατερινα εσυ τα καταφερες μια χαρα μπραβο!

και γω αποκλειστικα αλλα μες την αβεβαιοτητα....και ανασφαλεια,,,,,

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια μου! Τρέχω και δεν προλαβαίνω να γράψω!

Βρε παιδιά, πολύ πόνος με τους κολικούς!!! Κλαίει το καημένο από το πρωί μέχρι το βράδυ! Δίνουμε τώρα σταγόνες τις Infacolic! Για να δούμε...

QFy6p3.png

μηπως ξερετε και αν μπορω να το αποθηκευσω σε απλα μπιμπερο αντι για σακουλακια ? εχω αρκετα απ τον γιο μου...

Κανονικά, κανένα πρόβλημα. Μόνο στην κατάψυξη να μην είναι πολυ γεμάτα....

Τα κατάφερα γιατί είναι φαγανούλης και παίρνει πολύ βάρος. Κάτσε να μου κάνει καμιά βδομάδα πως δεν παίρνει και θα σου πω εγώ...:tongue: Είμαι και καινούργια μαμά, εσύ τουλάχιστον έχεις εμπειρία....

Ήμουν 4,5 χρονών όταν έκοψα την πιπίλα και χρειάστηκα σιδεράκια γιατί είχα κάνει ένα τρελό χάσμα. Γι' αυτό τη φοβάμαι, γαμώτο

Καλησπέρα κοριτσάκια μου! Τρέχω και δεν προλαβαίνω να γράψω!

Βρε παιδιά, πολύ πόνος με τους κολικούς!!! Κλαίει το καημένο από το πρωί μέχρι το βράδυ! Δίνουμε τώρα σταγόνες τις Infacolic! Για να δούμε...

Θα περάσει βρε Ρεβυθούλη. Έτσι κι εμένα το σκιουράκι, πολύς πόνος για να κάνουμε πριτς. Αλλά τώρα είναι πολύ καλύτερα.

Άντε βρε Cate μου! Από το στόμα σου και στου Θεού τ΄αυτί!

Βρε κορίτσια να ρωτήσω κάτι όσες θηλάζετε αποκλειστικά;;;

Αν θέλουμε να πάμε κάπου π.χ. εγώ μόλις σαραντήσω (τώρα είμαι 26 ημερών), θα πρέπει να πάω στον γυναικολογο! Τι θα γίνει με το μωράκι μου αν πεινάσει;; Και γενικά πώς μπορούμε να τα αφήσουμε έστω και για λίγο;;; Ουφ! Αχγώθηκα!

QFy6p3.png

Διαφημίσεις

Άντε βρε Cate μου! Από το στόμα σου και στου Θεού τ΄αυτί!

Βρε κορίτσια να ρωτήσω κάτι όσες θηλάζετε αποκλειστικά;;;

Αν θέλουμε να πάμε κάπου π.χ. εγώ μόλις σαραντήσω (τώρα είμαι 26 ημερών), θα πρέπει να πάω στον γυναικολογο! Τι θα γίνει με το μωράκι μου αν πεινάσει;; Και γενικά πώς μπορούμε να τα αφήσουμε έστω και για λίγο;;; Ουφ! Αχγώθηκα!

Εγώ τον ταίσα καλά καλά, πλύθηκα, ντύθηκα, πήγα στον καλό γιατρούλη και γύρισα στην ώρα μου για να τον ξαναταίσω. Τον κράτησε ο μπαμπάς του.

Είχα βγάλει και γάλα μήπως και, αλλά δεν χρειάστηκε. Γι' αυτό δεν πήρε ποτέ μπιμπερό, τελικά.....

Έτσι και όταν πάμε για φαγητό. Τον ταίζω, τον κρατάει η γιαγιά, γύρίζω σε δυο ωριτσες για να τον ξαναταίσω. Τώρα εξάλλου που ανοίγει ο καιρός θα τα παίρνουμε μαζί τα μωράκια μας. Α, με τους φίλους συναντιόμαστε σπίτι....

Ναι βρε Cate μου, κάτι τέτοιο σκέφτομαι να κάνω και εγώ, αλλά το πρόβλημα μου εμένα είναι ότi... μπορεί να τον έχω ταίσει, να τον βάλω για ύπνο και σε μισή ώρα λόγω των κολικών, να ξυπνήσει και να κλαίει!

Στην περίπτωση αυτή, το μόνο που τον παρηγορεί είναι το στήθος!!! Τι θα κανει ο καημένος ο άντρας μου;;; Θα τα παίξει!

Άσε που ο γιατρός μου είναι μακρία και θα κάνω 2 ώρες τουλάχιστον!!

Εγώ δεν έχω πάρει ακόμα θήλαστρο! Εσύ πoιο έχεις;;; Σκέφτομαι το sympony της medela! Γενικά όμως φοβάμαι ότι με το θήλαστρο μειώνεται το γάλα! Έτσι δεν είναι ή κάνω λάθος;;;

QFy6p3.png

Κανονικά, κανένα πρόβλημα. Μόνο στην κατάψυξη να μην είναι πολυ γεμάτα....

Τα κατάφερα γιατί είναι φαγανούλης και παίρνει πολύ βάρος. Κάτσε να μου κάνει καμιά βδομάδα πως δεν παίρνει και θα σου πω εγώ...:tongue: Είμαι και καινούργια μαμά, εσύ τουλάχιστον έχεις εμπειρία....

Ήμουν 4,5 χρονών όταν έκοψα την πιπίλα και χρειάστηκα σιδεράκια γιατί είχα κάνει ένα τρελό χάσμα. Γι' αυτό τη φοβάμαι, γαμώτο

εχω εμπειρια σαν μαμα αλλα οχι στον θηλασμο. στον γιο μου 40 μερες με χιλια ζορια γιαυτο τωρα που τα καταφερα ειμαι ετσι......

εμεις δωσαμε στον γιο μου πιπιλα με το που γυρισαμε απ την κλινικη γιατι ο ατιμος ειχε ηδη ανακαλυψει το δαχτυλο...μια χαρα την εκοψε στα ουτε 3...και τα δοντακια του ειναι μια χαρα. Μηπως ειχες προδιαθεση για τα δοντακια ? πανω απ ολα ειναι στο παιδι νομιζω...

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

rebithoulis μια απο τα ίδια !!! Δεν εχω ακομη πάει στον γυναικολόγο που μου είπε να πάω στο σαράντησμα , ούτε στην ενδοκρινολόγο που μου είπε να πάω πριν το σαράντησμα .

Και εμένα δεν είναι ακόμη σε πρόγραμμα και αν πεινάσει δεν κάνει υπομονή λεπτο .

petalouditsa 15-02-10 κορίτσι

ek31 : 19-02-10 Λητώ (αγόρι)

Cate : 19-02-10 Ιασώ (αγόρι)

zouki : 23-02-10 Μητέρα (κοριτσακι)

felia: 23-02-10 (κοριτσι)

swity :25-02-10 Διαβαλκανικό (κοριτσάκι)

elsadrm :26-02-10(αγορακι)

nanny73 :01-03-10 Μητέρα (κοριτσάκι)

makrina :02-03-10 Ιασώ (αγορι)

Natalaki :03-03-10 ΓΑΙΑ (κοριτσακι)

Κλειώ 04-03-10 Έλενα (κορίτσι)

Fani :05-03-10 ............(αγοράκι)

elena1982 : 08-03-10 ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΙΚΑΙΑΣ (κοριτσακι)

marikious: 15/3/10 ΛΗΤΩ (κοριτσάκι)

desdra76: 16-03-10 Λητώ (αγοράκι )

bubbles: 16-03-10 (κοριτσι)

kellymania: 20-03-10 (κορίτσι)

πουλακι1989: 20-03-10 (κοριτσι)

REBITHOULIS: 26-03-10- IAΣΩ (αγοράκι)

Φωτεινη763 : 29-03-10 Αρεταίειο (κορίτσι)

ανθη2 ΠΗΤ 01-03-10 ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ-ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

vanax ΠΗΤ: 06-03-10 Έλενα (αγόρι)

Διδυμάκι81 ΠΗΤ:09-03-10 Διαβαλκανικό ή Γένεσις (διδυμα κοριτσακια)

matakiaefh : 09-03-10 ......(αγόρι)

stellasss ΠΗΤ: 10-03-10 Μητέρα (δίδυμα)

Μαρία81 ΠΗΤ: 13-03-10 Κλινική Καπάκη (αγόρι)

joanna13 ΠΗΤ: 14-03-10 ΙΑΣΩ (κορίτσι)

ntinagen ΠΗΤ: 16-03-10 Γένεσις(αγοράκι)

πασχαλίτσα ΠΗΤ: 16-03-10 Διαβαλκανικό

BLUBLU ΠΗΤ:17-03-10 Γένεσις ή Διαβαλκανικό(διδυμάκια)

Zeta-b ΠΗΤ 19-03-10 Clinique Bohler, Luxembourg (φύλο άγνωστο ακόμη)

paliogata ΠΗΤ:22-03-10 Έλενα (φύλο άγνωστο ακόμη)

sweet ΠΗΤ: 22-03-10 Κλινικη Καπακη (κοριτσι)

vassoch ΠΗΤ: 25-03-10 ΜΗΤΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ κοριτσάκι

Έβαλα κι εγώ το όνομά μου λοιπόν!

cff44a61df.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...