Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 24/12/2024 at 8:29 ΜΜ, Nanasid είπε:

Καλησπέρα σας κορίτσια. Ειμαι καινούργια εδώ και είναι η πρώτη φορά που γράφω. Μόλις έκλεισα την 8η εβδομάδα και το πρωί που ξύπνησα είχα ελαφριά αιμορραγία. Φοβήθηκα πάρα πολύ γιατί πριν 2 εβδομάδες είχα πάλι αιμορραγία, σε μεγαλύτερο βαθμό. Ο γιατρός μου είπε να μην ανησυχώ και να πάω την παρασκευή να το δούμε, αλλά εγώ έχω πεθάνει από το άγχος και τη στεναχώρια μου. Είχε κάποια από εσάς παρόμοιο περιστατικό;

Είχα πολύ μεγάλες αιμορραγίες ως τον 5ο μήνα...δεν ξέρω πόσες σερβιετες είχα χαλάσει..όλα πήγαν καλά!με το καλό σου εύχομαι !

• Μου αρέσει 1

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

πεταλουδιτσα μου μια χαρα φαινεται και η δικια σου στα κιλακια της στη φωτο...

κατερινα, γιατι ειπες οτι βγαζεις το γαλα σου ? εχεις τοσο πολυ και σε ενοχλει ?

Ελσα ετοιμαζεις γενεθλια σιγα σιγα ???????

καληνυχτα και φιλακια σε ολες τις μανουλες...

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πεταλουδιτσα μου μια χαρα φαινεται και η δικια σου στα κιλακια της στη φωτο...

ειμαστε στα κοντα στα 5 κιλακια!!! γιαυτο εχουμε μαγουλες:D:D

σήμερα κάναμε κ τα πρωτα μας εμβολια.. πόνεσε το μικρακι μου μωρε..

eNortjK1UjIzNDMxV7IGXDASvAKk33.png

swity εγω το γαλα το διατηρουσα στο ψυγειο για ενα 24ωρο και το υπολοιπο το βαζα στην καταψυξη..ετσι μου ειπε η παιδιατρος.

τα σακουλακια κοστιζουν καπου 19 ευρω τα 20 σακουλακια που εχει το κουτι!

Κορίτσια μια απο τα ίδια και εγω . Ευτυχώς που βλέπω τις απαντήσεις σας και παίρνω κουράγιο . Διότι όλοι μου λένε οτι το μωρό θα έπρεπε να κοιμάται πιο πολύ και να τρώει πιο αραιά . Εκτός βέβαια απο την παιδίατρο που μου είπε να κάνω υπομονή κανα μήνα ακόμη .

Το βράδυ κάνει εναν 4ωρο ύπνο , αλλα δυστυχώς ξεκινάει απο τις 8.30 και εγω κοιμάμαι πιο αργά . Μετά ξυπνάει ανα 2ωρο ή 3ωρο . Την ημέρα δεν πολυκοιμάται (Σύνολο μου κοιμάται 11 ώρες το 24ωρο μόνο , δυστυχώς !) και θα ήθελε να έχει το βυζάκι όλη την ώρα μεσα στο στόμα , αλλα προσπαθώ να το τρενάρω με στόχο να τις δίνω ανα 2 ωρο .

Μετά τις 4π.μ. που είναι πιο γκρινιάρα δεν το καταφέρνω και πολλές φορές καταλήγω να γίνω η πιπίλα της για να μην γκρινιάζει . Καταλαβαίνω οτι νυστάζει και χασμουριέται , αλλα με τον παραμικρό θόρυβο πετάγεται και αντε πάλι απο την αρχή .

Για να κοιμηθεί θέλει πιπίλισμα ή κούνημα και σκοτάδι και απόλυτη ησυχία . Αλλιώς σε 10 λεπτά πετάγεται και πρέπει να την ξανακοιμήσω .

Οπότε είμαι στο τσακ να της δώσω πιπίλα .............

Εχω και εγω αρκετό γάλα και προσπαθώ να το ρυθμίσω . Βλέπω οτι φτιάχνει σιγά σιγά η κατάσταση . Ηπια και μια μέρα φασκόμηλο και μάλλον βοήθησε .

Αυτά !!!

Κανα κόλπο για να αραιώσουμε τα γεύματα ?

Εμας πιάνει μόνο το κούνημα και η βόλτα με το καρότσι .

Α, είδα βελτίωση στο ρέψιμο (τα καταφέρνω καλύτερα) και μειώθηκαν οι πολλές γουλίτσες της . Εχει όμως πολλά αέρια η κακομοίρα και ταλαιπωρείται .

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια και απο εμενα!εγω πλεον εχω σταματησει τον θηλασμο και δινω αποκλειστηκα ξενο γαλα.αν και να πω την αληθεια στεναχωριεμαι γιατι το γαλα μου δεν εχει σταματησει ακομη και λυπαμαι που εστω και αυτο το λιγο που ειχα δεν μπορω να το δινω στο μωρο.ειδα ομως τεραστια βελτιωση στα σπυρακια του που αρχισαν να υποχωρουν σιγα σιγα.

οσο για τον υπνο και εγω που του δινω ξενο δεν κοιμαται και πολυ γιατι εχουμε πολυ εντονους κολικους..

swity ετοιμαζομαστε σιγα σιγα ναι.φετος θελει τα γενεθλεια του να εχουν θεμα τον μπομπ σφουγγαρακι οποτε πρεπει να αρχισω να ψαχνω.πως τα παει με τη μικρη ο κανακαρις σου;διαβασα οτι αρχισε να ζηλευει...εμασ προς το παρον δεν εχει ζηλεψει καθολου ελπιζω να το αποφυγουμε.

uQEPp2.png?NlS0EyyL

uB7Ap2.png?tjCB7VEn

πωπω κοριτσακια μου και Κλειω δικιο εχεις ολες τα ιδια , αρα,,,,,,,,,,,,,,,ειναι φυσιολογικο και δε το γλιτωνουμε ουτε με το ξενο γαλα......κλειω μη νομιζεις οτι αν δωσεις πιπιλα ειναι σιγουρο οτι θα την παρει κιολας...εγω πασχιζω να την παρει να ηρεμισω λιγο το βραδυ και δεν θελει με τιποτα!!!

ελσα εμεις θελουμε σουπερμαν μπατμαν και τετοιους υπερυωες οπως μου λεει και για δωρο το γνησιο ρολοι του μπεν10 ! φυσικα παιδοτοπο.... δε ζηλευει απεναντι στο μωρο μαζι της ολα οκ ευτυχως, σε μας το βγαζει , δεν ακουει τιποτα και του βγηκε και μια επιθετικοτητα, βασικα του λειπω πολυ γιατι αναγκαστικα με το θηλασμο ειμαι συνεχεια σχεδον με το μωρο... στεναχωριεμαι και εχω τυψεις που δε μπορω να ασχοληθω αρκετα μαζι του....

πεταλουδιτσα και μεις σε καμια βδομαδα παμε για εμβολιο.....

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

swity εγω το γαλα το διατηρουσα στο ψυγειο για ενα 24ωρο και το υπολοιπο το βαζα στην καταψυξη..ετσι μου ειπε η παιδιατρος.

τα σακουλακια κοστιζουν καπου 19 ευρω τα 20 σακουλακια που εχει το κουτι!

ναι, οταν το βγαζεις πρεπει να μπει αμεσως στην καταψυξη η μπορεις να το εχεις στο ψυγειο 24 ωρες και αν δε χρειαστει αυτο το ιδιο να βαλεις στη καταψυξη...??? η αν ξερει καποια να πει.....

κλουν...Ανεμοσκορπισματα 2310348022 απο 70 Ε περιπου την ωρα....

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

καλησπερα κοριτσια!!

swity σ ευχαριστω για τα τηλεφωνα!

οσο για το γαλα μπορεις να το διατηρησεις στο ψυγειο για 24 ωρες και μετα αυτο το ιδιο να το βαλεις στην καταψυξη.εγω αντλουσα το ειχα στο ψυγειο για 24 ωρες και αυτο που περισσευε τοεβαζα στην καταψυξη στο τελος της ημερας!

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια!!

swity σ ευχαριστω για τα τηλεφωνα!

οσο για το γαλα μπορεις να το διατηρησεις στο ψυγειο για 24 ωρες και μετα αυτο το ιδιο να το βαλεις στην καταψυξη.εγω αντλουσα το ειχα στο ψυγειο για 24 ωρες και αυτο που περισσευε τοεβαζα στην καταψυξη στο τελος της ημερας!

A ωραια αν ειναι σιγουρο αυτο να το κανω για να μη πεταω αυτο που εχω στο ψυγειο...

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

A ωραια αν ειναι σιγουρο αυτο να το κανω για να μη πεταω αυτο που εχω στο ψυγειο...

Σίγουρο είναι, μην το πετάς....

Εγώ το μαζεύω με την ελπίδα πως θα του το δώσω.... Μην φανταστείς πολύ, 3 φορές έχω αντλήσει ως τώρα...

Θέλω τη γνώμη σας. Πιπίλα ή δάχτυλο; Δεν το τρώει πολύ, μόνο όταν πεινάει, αλλά το έχει ήδη ανακαλύψει....

γιατι το λες αυτο?

Όταν τα μωράκι κάνουν άλμα ανάπτυξης, βγαίνουν από το πρόγραμμα τους για 2-3 μέρες, αρχίζουν να τρώνε πάλι σα νεογέννητα κάθε 2 ώρες για να δώσουν σήμα στο στήθος πως χρειάζονται κι άλλο γάλα. Συνήθως αυτό συμβαίνει στις 2 εβδομάδες, στις 6 εβδομάδες και κάποια στιγμή στα μέσα του 2ου μήνα. Μετά επανέρχονται στο κανονικό τους πρόγραμμα γιατί το στήθος μαθαίνει και κατεβάζει παραπάνω γάλα. Λέει η θεωρία......:rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...