Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Δεν υπάρχουν σημάδια τόσο νωρίς.. υπομονή  και θα έρθει!

• Μου αρέσει 1

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εγώ πάντως τόσο βγάζω στο 10λεπτο με το θήλαστρο.... Και που το βγάζω δηλαδή τί το κάνω; Ακόμα δεν έχω τολμήσει να του το δώσω με μπιμπερό. Είμαι τρελή κότα....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλα που εισαι και συ ρε πεταλουδιτσα και μας δεινεις τα φωτα σου...

σημασια εχει που παιρνει το γαλα σου...τωρα το πως....

στην αρχη που δεν ειχες γαλα πως καταφερες τωρα να βγαζεις τοσο ? με το νοσοκομιακο θηλαστρο η πηρες και συ τιποτα ?

εγω παντως 2 μερες επαθα υπερπαραγωγη γιατι πηρα μια βδομαδα μαγια μπυρας....ισως δε χρειαζοταν δε ξερω παντως στο 5 λεπτο εβγαλα με το θηλαστρο 80 γρ μονο απο το 1 στηθος..η μηπως ετσι ειναι το κανονικο και απλα τις αλλες φορες δεν ειχα αρκετο...????? παντως πρηστικα και πονουσα και εβαλα επιθεματα...ενω αλλες φορες δε χρειαζοταν..τωρα τα σταματησα και επανηρθα...

αυτα απο μενα....θα γραψω και στην Αγλαια, δε ξερω τι να πρωτοπω...

με το θήλαστρο αυξάνεις το γαλα γιατι μιμείται τις κινήσεις του μωρου,τον θηλασμό εννοω.ετσι την δουλεία που δεν κανει το μωρο την κανει το θηλαστρο.

ομως για να το καταφέρεις οι αντλήσεις πρεπει να ειναι 15λεπτες κ 8 την ημερα με την 1 αναμεσα στος 12 με 6 το πρωι. δύσκολο πραγμα οι 8 αντλησεις την ημερα

βαλε και το μωρο...

τωρα πια εγω κανω 5,6 η 7 αναλόγως τις δουλείες μου ,αν κανω 7 βγαζω γυρω στα 1300μλ.

ετσι προσπαθώ να κανω τράπεζα γάλακτος για να πινει το βλαστάρι μου 1 μηνα τουλάχιστον ακομα γαλα μανούλας απο την στιγμη που θα σταματήσω το θήλαστρο.

τελικα εσυ ειχες υπερπαραγωγή ε?

ειδες που σας ειπα οτι η υπερπαραγωγή δεν ειναι καλη ουτε για την μαμα ουτε για το μωρο.

γραψε στη αγλαια , απαντάει σε ολους κ βοηθάει πολυ.

eNortjK1UjIzNDMxV7IGXDASvAKk33.png

Εγώ πάντως τόσο βγάζω στο 10λεπτο με το θήλαστρο.... Και που το βγάζω δηλαδή τί το κάνω; Ακόμα δεν έχω τολμήσει να του το δώσω με μπιμπερό. Είμαι τρελή κότα....

Cate τι το κανεις το πετας??κριμα δεν ειναι..

γιατι δεν το βαζεις στη καταψηξη.εγω περνω σακουλακια medela κ επειδη απο το φαρμακείο τα επερνα 20 ε το πακετακι των 20, τωρα παράγγειλα απο το αmazon

πολυ καλη τιμη.

απο εδω ψωνησα http://www.amazon.co.uk/gp/product/B000WHJ2OG/ref=ord_cart_shr?ie=UTF8&m=A12RLLQVMDFKM

τα μεταφορικά ηταν 5 λιρες.

που ειστε κοριτσια??χαθηκατε με τα μωρακια σας ε??

ποσο σας ζηλευω..να χα μια αγκαλιτσα το μωρο μου τωρα..αχ

σας ειπα??βαφτιζομαστε 11 ιουλιου!!εχω αρχιζει να ψαχνω για τα σχετικα της βαπτισης..θα την κανουμε στη βεροια και το μονο που δε μπορω να βρω και δε ξερω που θα βρω ειναι ενας κλοουν για να ψυχαγωγει τα μικρα της παρεας!!

αχ ωραια πουλακι,καλοκαιρακι ειναι ωραια εποχη για βαφτιση.

εμεις λεμε σεπτεμβρη που δεν κανει ουτε πολυ ζεστη ουτε κρυο και να εχει λασκάρει λιγο ο μπαμπας απο το μαγαζι μας.

καλησπερα σας κοριτσια..εγω εχω λαλησει απο το διαβασμα σημερα οποτε πριν λιγο σταματησα και αυριο παλι!!

τη βαφτιση ηθελα να την κανουμε 24 ιουλιου που γεννηθηκε ο μεγαλος μου γιος και θα γινει 2 χρονων αλλα δεν ειχε η εκκλησια οποτε θα την κανουμε 11 ιουλιου!και μετα κλεισαμε για δεξιωση σε ενα πολυ ωραιο ξενοδοχειο με πισινα..περιμενω πως και πως να αρχισω τις προετοιμασιες..η νουνα ηδη ψαχνει τα βαφτιστικα μας!

αυτα τα 10 κιλακια που θελω να χασω ως τοτε να δουμε πως θα τα χασω!!

Διαφημίσεις

και γιατι το βγαζεις ?σου περισσευει και πονας ? εγω γιαυτο το εβγαζα,,, μηπως αυτο ειναι το φυσιολογικο ?

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

με το θήλαστρο αυξάνεις το γαλα γιατι μιμείται τις κινήσεις του μωρου,τον θηλασμό εννοω.ετσι την δουλεία που δεν κανει το μωρο την κανει το θηλαστρο.

ομως για να το καταφέρεις οι αντλήσεις πρεπει να ειναι 15λεπτες κ 8 την ημερα με την 1 αναμεσα στος 12 με 6 το πρωι. δύσκολο πραγμα οι 8 αντλησεις την ημερα

βαλε και το μωρο...

τωρα πια εγω κανω 5,6 η 7 αναλόγως τις δουλείες μου ,αν κανω 7 βγαζω γυρω στα 1300μλ.

ετσι προσπαθώ να κανω τράπεζα γάλακτος για να πινει το βλαστάρι μου 1 μηνα τουλάχιστον ακομα γαλα μανούλας απο την στιγμη που θα σταματήσω το θήλαστρο.

τελικα εσυ ειχες υπερπαραγωγή ε?

ειδες που σας ειπα οτι η υπερπαραγωγή δεν ειναι καλη ουτε για την μαμα ουτε για το μωρο.

γραψε στη αγλαια , απαντάει σε ολους κ βοηθάει πολυ.

νομιζω οτι ειχα υπερπαραγωγη,,, μαλλον γιατι πρηστικα αρκετα ετρεχε συνεχεια σχεδον το στηθος μου και η μικρη μου εσκαζε στο φαγητο και πολλες φορες εβγαζε γαλα .... με το θηλαστρο εβγαζα αναγκαστικα γιατι θα εσκαγα...τωρα επανηλθα αλλα ακομα δεν ειμαι σιγουρη τι ειναι λογικο...να εχεις τοσο γαλα η να ειμαι οπως ημουνα χωρις επιθεματα κτλ...

τελικα δε μου απαντησες πως αυξησες την παραγωγη σου,,,μονο με το νοσοκομειακο η με κατι αλλο , ακομα αυτο εχεις? εγω πηρα το μινι ελεκτρικ το 2πλο... για καποιες φορες...

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

τελικα εχετε βαλει καθολου προγραμμα ? εμεις εκει που τα καταφερνουμε λιγο φτου και απ την αρχη....μονο εμεις ειμαστε ετσι?

κατερινα μη φοβασαι πια για το μπουκαλι ισα ισα πρεπει που και που να δινεις για να μαθει γιατι αν χρειαστει να λειψεις καποια φορα τι θα κανεις ?

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

τελικα εχετε βαλει καθολου προγραμμα ? εμεις εκει που τα καταφερνουμε λιγο φτου και απ την αρχη....μονο εμεις ειμαστε ετσι?

κατερινα μη φοβασαι πια για το μπουκαλι ισα ισα πρεπει που και που να δινεις για να μαθει γιατι αν χρειαστει να λειψεις καποια φορα τι θα κανεις ?

Κι εμείς έτσι, σε ο,τι αφορά το πρόγραμμα....

Δεν το πετάω το γάλα, το βάζω στα σακουλάκια της μεντελα και στην κατάψυξη. Το ξέρω πως δεν πρέπει να φοβάμαι αλλά κάθε φορά τον λυπάμαι και λέω ας μην τον ταράξω που θηλάζει τόσο ωραία, και του δίνω πάλι στήθος!!!

Ούτε πιπίλα του έχω δώσει. Εσείς;

τελικα δε μου απαντησες πως αυξησες την παραγωγη σου,,,μονο με το νοσοκομειακο η με κατι αλλο , ακομα αυτο εχεις? εγω πηρα το μινι ελεκτρικ το 2πλο... για καποιες φορες...

με το θηλαστρο,το νοσοκομειακο εχω ακομα.

Διαφημίσεις

Κι εμείς έτσι, σε ο,τι αφορά το πρόγραμμα....

Δεν το πετάω το γάλα, το βάζω στα σακουλάκια της μεντελα και στην κατάψυξη. Το ξέρω πως δεν πρέπει να φοβάμαι αλλά κάθε φορά τον λυπάμαι και λέω ας μην τον ταράξω που θηλάζει τόσο ωραία, και του δίνω πάλι στήθος!!!

Ούτε πιπίλα του έχω δώσει. Εσείς;

οι σύμβουλοι θηλασμού λενε οτι δεν πρεπει να δινεις τιποτα αλλο απο τη στιγμή που θηλάζεις.

ουτε μπιμπερό ουτε πιπίλα(εκτος απροόπτου βεβαια) για να αποφύγεις τη 'σύγχυση θηλων' που παθαίνουν τα μωράκια..

αυτο που επαθε το δικο μου..

αρα καλα κανεις που δεν δίνεις τιποτα.

εμενα έφτιαξε μονη της πρόγραμμα.την ημερα τρώει καθε 2 ωρες και το βράδυ κανει 2 4ωρα κ ετσι κοιμόμαστε λιγακι.βεβαια αποτι βλέπω αλλάζει ευκολα συνήθειες.

μήπως η μικρη σου περνάει αλμα ανάπτυξης?

εγω δε συμφωνω...μετα τις 40 αφου εχει εδραιωθει ο θηλασμος δε πειραζει να παρει και πιπιλα με μετρο ομως και για λιγο....ρωτηστε και μενα τι τραβαω που δε θελει πιπιλα και θελει μονο το στηθος μου συνεχεια!!!!!!! εχω κουραστει πολυ και σκεφτομαι που θα παει αυτο???? ειναι πολυ δυσκολα, ακομα και αν δε πειναει κλαιει σπαρακτικα και θελει στηθος, δεν ηρεμει με τιποτα!

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

ξερετε αν πρεπει να μπει αμεσως στην καταψυξη το γαλα η αν μπορω να το εχω μια δυο μερες στο ψυγειο και μετα να το βαλω καταψυξη ? και μπορω να το αποθηκευσω σε απλο μπιμπερο?

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

εμενα έφτιαξε μονη της πρόγραμμα.την ημερα τρώει καθε 2 ωρες και το βράδυ κανει 2 4ωρα κ ετσι κοιμόμαστε λιγακι.βεβαια αποτι βλέπω αλλάζει ευκολα συνήθειες.

μήπως η μικρη σου περνάει αλμα ανάπτυξης?

γιατι το λες αυτο?

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...