Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Δεν υπάρχουν σημάδια τόσο νωρίς.. υπομονή  και θα έρθει!

• Μου αρέσει 1

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

μια γρηγορη καλησπερα και απο μενα σε ολες πλεον τις μανουλες! οταν σας ψιλοδιαβαζω χαιρομαι αλλα ο χρονος λιγοστος πλεον...υπομονη σε ολες σιγα σιγα στρωνουν τα πραματα....ελπιζω, χι χι χι...

πεταλουδιτσα και κατερινιω κουκλακια τα μπεμπακια σας...θα βαλετε και οι υπολοιπες ?

πουλακι υπομονη...τι αλλο...ποτε γυρνας με το καλο?

ξερετε μηπως ποσο βαρος πρεπει να παιρνουν την βδομαδα? μου ειπαν 150γραμ. και πανω....

φιλουδια σε οοοοοοοοοοοοοολες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

180 με 210 την εβδομάδα πρέπει να παίρνουν τα μωράκια που θηλάζουν αποκλειστικά θεωρητικά, αλλά ο δικός μου που είναι φαγανούλης παίρνει 300γρ την εβδομάδα. Ο παιδίατρος λέει πως δεν πειράζει.....

Μη δώσεις συμπλήρωμα, το μόνο που έχουν ανάγκη είναι το δικό μας. Κάθε μωράκι έχει διαφορετική όρεξη και διαφορετικές ανάγκες...

180 με 210 την εβδομάδα πρέπει να παίρνουν τα μωράκια που θηλάζουν αποκλειστικά θεωρητικά, αλλά ο δικός μου που είναι φαγανούλης παίρνει 300γρ την εβδομάδα. Ο παιδίατρος λέει πως δεν πειράζει.....

Μη δώσεις συμπλήρωμα, το μόνο που έχουν ανάγκη είναι το δικό μας. Κάθε μωράκι έχει διαφορετική όρεξη και διαφορετικές ανάγκες...

γιαυτο πηρα τη μαγια για να μη δωσω συμπληρωμα αλλα τωρα ανησυχω λιγο, δε ξερω αν θα εχω υπερπαραγωγη ουτε ποτε επιδρουν τα χαπακια ...εγω τα παιρνω εδω και μια βδομαδα περιπου,,,

ξερει καμια τι ποσοτητα και για ποσο καιρο ?

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Είπες τη μαγική λέξη! Με τα πατουσάκια της πάω να τρελαθώ! Να βρήκα τι photo θα βάλω :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Δεν στέλνετε κι εσείς πατουσάκια να γελάσουμε? Εμένα έχει κ στραβά δαχτυλάκια σαν τη μάνα της/γιαγιά της! Πεθαίνω!!!

σου εβγαλα μερικα....με την πρωτη ευκαιρια θα τα βαλω,,,,,,

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

εμενα παντως σε 3 εβδομαδες πηρε 1100 γραμμαρια..κοριτσια τρωει πολυ τι θα κανω??οταν τη θηλαζα ετρωγε 7 με 8 γευματα τωρα τρωει 6 με 7..βεβαια ο γιατρος λεει πως δεν ειναι κατι μη φυσιολογικο αλλα εγω το βρισκω πολυ!!μπορει να χω και λαθος..

Διαφημίσεις

η αγλαια λεει -

Η μαγιά μπύρας είναι χρήσιμη μόνο όταν το γάλα δεν φτάνει.

Αν φτάνει το γάλα η μαγια της μπύρας πιθανόν να δημιουργήσει υπερπαραγωγή που θα είναι δύσκολο να τη διαχειριστεί η μαμά. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι όταν υπάρχει υπερπαραγωγή το μωρό υποσιτίζεται γιατί πίνει γάλα που έχει λίγα λιπαρά, κάνει πράσινες κενώσεις, έχει αέρια και δεν βάζει κανονικά βάρος.

εσυ τι εκανες τελικα που δεν ειχες αρκετο....?με το θηλαστρο τα καταφερες?

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

ξεκινησα να παιρνω γιατι η δικια μου αρχισε να τεμπελιαζει λιγο..παιρνει το ευκολο γαλα και μετα την παιρνει ο υπνος....ετσι ειπα να το κανω πιο ευκολο για να τρωει περισσοτερο και πιο γρηγορα...αλλα πως θα ξερω οτι κανω σωστα ?? ποτε αρχιζει η επιδραση απ τη μαγια μπυρας ξερει καμια ?

δεν ειχα και τρελλο γαλα αλλα ειμαστε αποκλειστικα θηλασμο και βρεχουμε πανες, και κιλα καλουτσικα...η μαια ειπε οτι ειναι καλα για θηλασμο η παιδιατρος προτεινει και λιγο συμπληρωμα..

πως θα ξερω αν εχει λιγα λιπαρα το γαλα μου τωρα ??

swity αυτο που ξερω ειναι οτι για να καταλάβεις αν η μικρη σου πινει 'και' λιπαρο γαλα,θα κοιταξεις τα κακακια της να δεις αν εχουν κομματάκια ασπρα.

αυτα τα κομματακια ειναι το λιπος 'σου' που αποβάλει.

κοιτα εδω για τη μαγια μπύρας

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=22143

παντως εμενα η αγλαια με βοήθησε πολυ και μου έλυσε πολλές απορίες,γιατι δεν την ρωτας να ξεμπερδευτείς λιγακι.

πηγενε π.χ εδω και ρωτα http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=24874&page=43

οσο για τα δικα μου καμώματα πηγενε στη 54 σελιδα στο 23 threαd..

sorry που ειμαι λακωνική αλλα δεν εχω πολυ χρονο..

φιλακια

eNortjK1UjIzNDMxV7IGXDASvAKk33.png

swity αυτο που ξερω ειναι οτι για να καταλάβεις αν η μικρη σου πινει 'και' λιπαρο γαλα,θα κοιταξεις τα κακακια της να δεις αν εχουν κομματάκια ασπρα.

αυτα τα κομματακια ειναι το λιπος 'σου' που αποβάλει.

κοιτα εδω για τη μαγια μπύρας

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=22143

παντως εμενα η αγλαια με βοήθησε πολυ και μου έλυσε πολλές απορίες,γιατι δεν την ρωτας να ξεμπερδευτείς λιγακι.

πηγενε π.χ εδω και ρωτα http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=24874&page=43

οσο για τα δικα μου καμώματα πηγενε στη 54 σελιδα στο 23 threαd..

sorry που ειμαι λακωνική αλλα δεν εχω πολυ χρονο..

αχ σε καταλαβαινω για το χρονο πεταλουδιτσα μου ..και γω μια απ τα ιδια....! τωρα πανε και τα γελακι και οι φατσουλες που στελναμε...

ευχαριστω για τις πληροφοριες θα τα κοιταξω...

μπορεις να μιλησεις και τηλεφωνικως με την Αγλαια η μονο απ το φορουμ, εσυ εβγαλες ακρη τελικα?

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

petalouditsa 15-02-10 κορίτσι

ek31 : 19-02-10 Λητώ (αγόρι)

Cate : 19-02-10 Ιασώ (αγόρι)

zouki : 23-02-10 Μητέρα (κοριτσακι)

felia: 23-02-10 (κοριτσι)

swity :25-02-10 Διαβαλκανικό (κοριτσάκι)

elsadrm :26-02-10(αγορακι)

nanny73 :01-03-10 Μητέρα (κοριτσάκι)

makrina :02-03-10 Ιασώ (αγορι)

Κλειώ 04-03-10 Έλενα (κορίτσι)

Fani :05-03-10 ............(αγοράκι)

elena1982 : 08-03-10 ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΙΚΑΙΑΣ (κοριτσακι)

marikious: 15/3/10 ΛΗΤΩ (κοριτσάκι)

desdra76: 16-03-10 Λητώ (αγοράκι )

bubbles: 16-03-10 (κοριτσι)

kellymania: 20-03-10 (κορίτσι)

πουλακι1989: 20-03-10 (κοριτσι)

REBITHOULIS: 26-03-10- IAΣΩ (αγοράκι)

Φωτεινη763 : 29-03-10 Αρεταίειο (κορίτσι)

ανθη2 ΠΗΤ 01-03-10 ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ-ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

vanax ΠΗΤ: 06-03-10 Έλενα (αγόρι)

Διδυμάκι81 ΠΗΤ:09-03-10 Διαβαλκανικό ή Γένεσις (διδυμα κοριτσακια)

matakiaefh : 09-03-10 ......(αγόρι)

stellasss ΠΗΤ: 10-03-10 Μητέρα (δίδυμα)

Natalaki ΠΗΤ:12-03-10 ΙΑΣΩ μάλλον (κοριτσακι)

Μαρία81 ΠΗΤ: 13-03-10 Κλινική Καπάκη (αγόρι)

joanna13 ΠΗΤ: 14-03-10 ΙΑΣΩ (κορίτσι)

ntinagen ΠΗΤ: 16-03-10 Γένεσις(αγοράκι)

πασχαλίτσα ΠΗΤ: 16-03-10 Διαβαλκανικό

BLUBLU ΠΗΤ:17-03-10 Γένεσις ή Διαβαλκανικό(διδυμάκια)

Zeta-b ΠΗΤ 19-03-10 Clinique Bohler, Luxembourg (φύλο άγνωστο ακόμη)

paliogata ΠΗΤ:22-03-10 Έλενα (φύλο άγνωστο ακόμη)

sweet ΠΗΤ: 22-03-10 Κλινικη Καπακη (κοριτσι)

vassoch ΠΗΤ: 25-03-10 ΜΗΤΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ κοριτσάκι

Καλημέρα σε όλες,ελπίζω να έγραψα στην σωστή θέση!

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια..εγω δινω μονο ξενο πλεον..δηλαδη η μητερα μου που εχει τη μικρη..

στην αρχη μου εκανε κατι ρουκετες-εμετους και μου ειπε η παιδιατρος απο το τηλεφωνο να αλλαξω το ναν που εδινα και να δωσω αλφαρε επειδη ειναι για παιδια με δυσανεξια..(να σημειωσω πως το ναν κανει 13 ευρω και το αλφαρε 27..και εγω επαθα ενα σοκ!!)

η μικρη το ετρωγε καλα αν και στην αρχη δε της αρεσε καθολου..πριν απο 2 μερες εκανε παλι μια ρουκετα και η μαμα μου την πηρε και την πηγε στον δικο μου παιδιατρο ο οποιος ειπε πως δεν υπαρχει λογος να δινουμε το αλφαρε στο παιδι γιατι οι 2 ρουκετες μεσα σε 10 μερες ειναι φυσιολογικες και πως το γαλα αυτο εχει ασχημη γευση για το παιδι..μη τα πολυλεω μας το ξαναγυρισε στο ναν (δε ξερετε ποσο χαρηκα!!που 12 ευρω!!) και αυτο που μου εμεινε σαν πληροφορια ειναι πως οι ρουκετες ειτε το παιδι τρεφεται με ξενο ειτε με μητρικο ειναι φυσιολογικες 1 περιπου καθε 3 μερες..τους ανησυχει αν γινεται καθημερινα..

μη με παρετε στα σοβαρα για τις τιμες απο τα γαλατα αλλα οσο να ναι αυτο το 27 ευρω μ εβγαζε λιγο εκτως προυπολογισμου!!

αυτα απο την εμπειρια μου απο το ξενο!

καιρο εχω να σας γραψω αλλα που κ που σας διαβαζω..

bubbles απο την 'πειρα' μου πιστευω οτι κλαιει μόλις την βαζεις στο πορτ μπεμπε γιατι δεν την εφτασε το γαλα που μολις εφαγε..

εγω με τον θηλασμό δεν κατάφερα τιποτα..

προσπαθούσα μεχρι χτες αλλα η μικρη ΔΕΝ θελει με τιποτα το στηθος προτιμάει το μπιμπερο.

αποτέλεσμα να εκνευρίζομαιΤΟΣΟ πολυ μαζι της...που δεν τησ αξίζει και μετα θημωνω με τον εαυτο μου για αυτα που νιωθω..

χτες το βραδι αποφάσισα να σταματήσω να την βαζω στο στήθος και να βγαζω με το θηλαστρο.

αυτο δηλ κανω απο την αρχη βγαζω με το θήλαστρο κ της δινω συμπλήρωμα το δικο μου γαλα...τι συμπλήρωμα δηλ..το γευμα της.

και στους 3 μηνες θα σταματήσω...

το γαλα που βγαζω ειναι γυρω στο 1 λιτρο την ημερα,

περισσεύει κ βάζω κ στην κατάψυξη.

ελπιζω να ειστε καλα ολες και να εχετε καλύτερη τυχη απο την δικη μου.φιλακια

χαχαχαχα..

ορίστε το 23 thread

eNortjK1UjIzNDMxV7IGXDASvAKk33.png

που ειστε κοριτσια??χαθηκατε με τα μωρακια σας ε??

ποσο σας ζηλευω..να χα μια αγκαλιτσα το μωρο μου τωρα..αχ

σας ειπα??βαφτιζομαστε 11 ιουλιου!!εχω αρχιζει να ψαχνω για τα σχετικα της βαπτισης..θα την κανουμε στη βεροια και το μονο που δε μπορω να βρω και δε ξερω που θα βρω ειναι ενας κλοουν για να ψυχαγωγει τα μικρα της παρεας!!

χαχαχαχα..

ορίστε το 23 thread

Καλα που εισαι και συ ρε πεταλουδιτσα και μας δεινεις τα φωτα σου...

σημασια εχει που παιρνει το γαλα σου...τωρα το πως....

στην αρχη που δεν ειχες γαλα πως καταφερες τωρα να βγαζεις τοσο ? με το νοσοκομιακο θηλαστρο η πηρες και συ τιποτα ?

εγω παντως 2 μερες επαθα υπερπαραγωγη γιατι πηρα μια βδομαδα μαγια μπυρας....ισως δε χρειαζοταν δε ξερω παντως στο 5 λεπτο εβγαλα με το θηλαστρο 80 γρ μονο απο το 1 στηθος..η μηπως ετσι ειναι το κανονικο και απλα τις αλλες φορες δεν ειχα αρκετο...????? παντως πρηστικα και πονουσα και εβαλα επιθεματα...ενω αλλες φορες δε χρειαζοταν..τωρα τα σταματησα και επανηρθα...

αυτα απο μενα....θα γραψω και στην Αγλαια, δε ξερω τι να πρωτοπω...

πουλακι μου κλοουν εχει πολλους, εγω ξερω ανεμοσκορπισματα και αλλους πατα στο φορουμ και στο ιντερνετ....δε ξερω αν πανε στη βεροια...σιγουρα θα στελνουν καποιον,,,αν βρω χρονο θα σου στειλω διευθυνσεις...

φιλια σε ολες!!!

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...