Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μια γρηγορη καλημερα και απο μενα.

Εχω ναμπω πολυ καιρο ελπιζω να ειστε καλα.

Εγω και με τα 2 παιδια εδω δεν ειχα χρονο για ιντερνετ. Απο σημερα που πηγε η μεγαλη ξανα παιδικο ελπιζω να τα λεμε και να διαβασω και τα νεα σας.

Εμεις ειμαστε καλα απλα η μικρη θελει ολο αγκαλιτσες και δεν κοπιμαται το πρωι οποτε δε μπορω να κανω και πολλα.

Σας φιλω και ελπιζω να μπω και αυριο.

7f7174376f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλώς τη zouki μας!

Καλέ μανούλες που χαθήκατε? :roll: Μια παρηγοριά έχω κι εγώ... :cry:

Τι κάνουν τα αγγελούδια σας? Εμάς άρχισαν οι κολικοί εδώ κ 3 μέρες κ ταλαιπωρούμαστε. Το λυπάμαι που πονάει αλλά κ τι να κάνω? :confused:

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!! :mrgreen:

KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

καλησπερα κοριτσια και απο μενα..εγω επεστρεα στη ρουτινα του εξωτερικου και χωρις τα παιδια μου και ειμαι λιγο περιεργα..

να ζησουν τα παιδακια σε ολες μιας και δε μπορεσα να ευχηθω στην καθεμια μιας και δεν ειχα προσβαση..

κι εμενα η μικρη μου εχει κολικους και στεναχωριεμαι που το βλεπω να ταλαιπωρειται ετσι αλλα δυστυχως δε μπορουμε να κανουμε και πολλα πραγματα..

Αχ βρε παιδιά αυτοί οι κολικοί!! Και εμείς πονάμε αρκετά, παρόλο που προσέχω όσο μπορώ και σταμάτησα να πίνω και πορτοκαλάδα! 20 ώρες με το βυζί στο χέρι και έχουμε τώρα και τους κολικούς! Υπομονή...

QFy6p3.png

QUOTE=REBITHOULIS;287664]Αχ βρε παιδιά αυτοί οι κολικοί!! Και εμείς πονάμε αρκετά, παρόλο που προσέχω όσο μπορώ και σταμάτησα να πίνω και πορτοκαλάδα! 20 ώρες με το βυζί στο χέρι και έχουμε τώρα και τους κολικούς! Υπομονή...

Εμένα η παιδίατρος δεν μου'πε τίποτα για διατροφή σε σχέση με τους κολικούς, έχει σχέση μωρέ κορίτσια? Πάει, μ'έχουν μπλέξει πια, μία διατροφή για το θηλασμό, μία διατροφή για την εγκυμοσύνη, μία διατροφή για τους κολικούς. Έλεος :twisted:

rebithouli δεν αύξησε καθόλου τον ενδιάμεσο χρόνο απ'τα γεύματα?

KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια και απο μενα..εγω επεστρεα στη ρουτινα του εξωτερικου και χωρις τα παιδια μου και ειμαι λιγο περιεργα..

να ζησουν τα παιδακια σε ολες μιας και δε μπορεσα να ευχηθω στην καθεμια μιας και δεν ειχα προσβαση..

κι εμενα η μικρη μου εχει κολικους και στεναχωριεμαι που το βλεπω να ταλαιπωρειται ετσι αλλα δυστυχως δε μπορουμε να κανουμε και πολλα πραγματα..

Καλώς το πουλάκι! Υπομονή, θα περάσει ο καιρός...

KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

Κι εμείς έχουμε κολικούς. Πολύς πόνος, σπαράζει η καρδιά μου. Αλλά είναι μέρες που είναι καλύτερα και μέρες που είναι άστα να πάνε....

Στην ουσία δεν μπορείς να ξέρεις αν έχει ή δεν έχει νόημα να μην τρως κάτι όσο θηλάζεις. Οπότε....

γιατι δεν ειναι καλο για το μωρο ??αλλαζει κατι στην ποιοτητα του γαλακτος?

η αγλαια λεει -

Η μαγιά μπύρας είναι χρήσιμη μόνο όταν το γάλα δεν φτάνει.

Αν φτάνει το γάλα η μαγια της μπύρας πιθανόν να δημιουργήσει υπερπαραγωγή που θα είναι δύσκολο να τη διαχειριστεί η μαμά. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι όταν υπάρχει υπερπαραγωγή το μωρό υποσιτίζεται γιατί πίνει γάλα που έχει λίγα λιπαρά, κάνει πράσινες κενώσεις, έχει αέρια και δεν βάζει κανονικά βάρος.

eNortjK1UjIzNDMxV7IGXDASvAKk33.png

μια καλησπερα και απο μενα κοριτσια..διαβαζω για τα μωρακια σας και μου λειπει ακομη πιο πολυ το δικο μου..αχ..οσο και να ασχολουμαι με τη σχολη για να ξεχαστω δε φευγει ολο αυτο και ολη η καποια μικρη καταθλιψη που εχω..

σας φιλω

QUOTE=REBITHOULIS;287664]Αχ βρε παιδιά αυτοί οι κολικοί!! Και εμείς πονάμε αρκετά, παρόλο που προσέχω όσο μπορώ και σταμάτησα να πίνω και πορτοκαλάδα! 20 ώρες με το βυζί στο χέρι και έχουμε τώρα και τους κολικούς! Υπομονή...

Εμένα η παιδίατρος δεν μου'πε τίποτα για διατροφή σε σχέση με τους κολικούς, έχει σχέση μωρέ κορίτσια? Πάει, μ'έχουν μπλέξει πια, μία διατροφή για το θηλασμό, μία διατροφή για την εγκυμοσύνη, μία διατροφή για τους κολικούς. Έλεος :twisted:

rebithouli δεν αύξησε καθόλου τον ενδιάμεσο χρόνο απ'τα γεύματα?

Άστα να πάει Kellymania! Εκτός από το βράδυ που κοιμόμαστε 3 ώρες συνεχόμενες, την ημέρα νομίζω ότι τα πράγματα γίνονται χειρότερα! Ξυπνανε κάθε 1,5 με 2 ωρες και κανουμε 7 με 8 ώρες για να ξανακοιμηθούμε!

Ωχ, ξύπνησε!!!

QFy6p3.png

Διαφημίσεις

εμενα κοριτσια ως τωρα κοιμαται πολυ..ξυπναει καθε 4 με 5 ωρες τρωει και ξανακοιμαται..μονο το βραδυ που τρωει γυρω στις 12 κανει καμια ωρα να κοιμηθει..μεχρι τωρα παντα..γιατι και ο γιος μου ετσι ηταν και μετα αλλαξε και κοιμοταν πολυ λιγο μεσα στη μερα..

Χαίρομαι που μαζευόμαστε όλες σιγά σιγά και πάλι αλλά με τα παιδάκια μας πλέον αγκαλιά!!Εμένα ο δικός μου δεν μπορώ να πω ότι έχει κάποιο ωράριο αλλά αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι πως όταν πεινάει...σηκώνει όλο το τετράγωνο στο πόδι με τις φωνές του!!!

Πουλάκι μου το ξέρω ότι είναι δύσκολο να είσαι μακριά από τα παιδάκια σου αλλά σκέψου ότι έχεις ένα σκοπό και πως γρήγορα θα περάσει ο καιρός και θα είσαι κοντά τους..

Καλησπέρα μανουλίτσες!

Κι εμάς ο ύπνος μας δεν έχει μπει ακόμη σε πρόγραμμα, ειδικά την νύχτα.

Συνεχίζουμε με αποκλειστικό θηλασμό.

Τώρα που σας γράφω την κρατάω αγκαλίτσα!

Φιλιά σε όλες και στα μωράκια σας στα πατουσάκια!!!

mWsZp3.png

Καλησπέρα μανουλίτσες!

Κι εμάς ο ύπνος μας δεν έχει μπει ακόμη σε πρόγραμμα, ειδικά την νύχτα.

Συνεχίζουμε με αποκλειστικό θηλασμό.

Τώρα που σας γράφω την κρατάω αγκαλίτσα!

Φιλιά σε όλες και στα μωράκια σας στα πατουσάκια!!!

Είπες τη μαγική λέξη! Με τα πατουσάκια της πάω να τρελαθώ! Να βρήκα τι photo θα βάλω :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Δεν στέλνετε κι εσείς πατουσάκια να γελάσουμε? Εμένα έχει κ στραβά δαχτυλάκια σαν τη μάνα της/γιαγιά της! Πεθαίνω!!!

KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

η αγλαια λεει -

Η μαγιά μπύρας είναι χρήσιμη μόνο όταν το γάλα δεν φτάνει.

Αν φτάνει το γάλα η μαγια της μπύρας πιθανόν να δημιουργήσει υπερπαραγωγή που θα είναι δύσκολο να τη διαχειριστεί η μαμά. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι όταν υπάρχει υπερπαραγωγή το μωρό υποσιτίζεται γιατί πίνει γάλα που έχει λίγα λιπαρά, κάνει πράσινες κενώσεις, έχει αέρια και δεν βάζει κανονικά βάρος.

ξεκινησα να παιρνω γιατι η δικια μου αρχισε να τεμπελιαζει λιγο..παιρνει το ευκολο γαλα και μετα την παιρνει ο υπνος....ετσι ειπα να το κανω πιο ευκολο για να τρωει περισσοτερο και πιο γρηγορα...αλλα πως θα ξερω οτι κανω σωστα ?? ποτε αρχιζει η επιδραση απ τη μαγια μπυρας ξερει καμια ?

δεν ειχα και τρελλο γαλα αλλα ειμαστε αποκλειστικα θηλασμο και βρεχουμε πανες, και κιλα καλουτσικα...η μαια ειπε οτι ειναι καλα για θηλασμο η παιδιατρος προτεινει και λιγο συμπληρωμα..

πως θα ξερω αν εχει λιγα λιπαρα το γαλα μου τωρα ??

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...