Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Cate μου, δεν με πειράζει που ξυπνάει κάθε 2 ώρες! Με ανησυχεί το ότι από την στιγμή που θα ξυπνήσει... θηλάζουμε και κλαίμε για 5 - 6 ώρες μέχρι να ξανακοιμηθεί για άλλες 2 και μετά ξανά τα ίδια!

Αχ, βρε μπεμπουλίνο μου τι τραβάει η μανούλα! :-)

QFy6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

οταν ειχα ρωτησει στο φορουμ πως θα αυξησω το γαλα μου ειπαν τα εξεις...

http://www.asklenore.info/breastfeeding/induced_lactation/herbs.htmlή μαγιά μπύρας 7 χάπια Χ 3 την ημέρα ή τριγωνέλλα σε σπόρους 4-5 φλιτζάνια (1κουταλάκι για 1 φλιτζάνι βράζεις 5 λεπτά το αφήνεις να κρυώσει και το πίνεις)

ΑΛΛΑ αν δεν υπάρχει ανάγκη αύξησης γάλακτος όταν το σώμα ανταποκρίνεται καλά στο ερέθισμα τα συμπληρώματα προκαλούν υπερπαραγωγή (καθόλου καλό για το μωρό και καθόλου καλό για σένα)

γιατι δεν ειναι καλο για το μωρο ??αλλαζει κατι στην ποιοτητα του γαλακτος?

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Γεια σας κοριτσακια μου! Σας πεθυμησα αλλα εχω ψιλομπλεξει με τα παιδακια μου,,,,,καθολου χρονο για οτιδηποτε! σας ψιλοδιαβασα,εχω ολα αυτα τα προβληματα με τις ωρες θηλασμου , υπνο στην αγκαλια και ξυπνιο οπουδηποτε αλλου,,,, αλλα προσθεστε οτι δε παιρνει καθολου πιπιλα και θελει στηθος και επισης οτι ο γιος μου αρχισε να ζηλευει πολυ και γινεται χαμος!!!!!

Ειμαι πολυ εξαντλημενη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

να σας ζησουν τα μωρακια σε οσες δε προλαβα να ευχηθω και καλα κουραγια!

να κανουμε καμια λιστα?

φιλακια σε ολες!........με ξεχασατε,,,,,,,σνιφ σνιφ........

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Κορίτσια σας διαβάζω και παρηγοριέμαι . Τα έχω παίξει !!!

Η δικιά μου την ημέρα δυσκολεύεται να κοιμηθεί μια ωρίτσα . Αλλα μωρά τρώνε και κοιμούνται .......... Η παιδίατρος μου είπε ομως να μην ανησυχώ . Θα πάρει κατα την γνώμη της κανα μήνα ακόμη για να φτιάξει και να μην θέλει να τρώει τόσο συχνά .

Το καλό είναι οτι ζυγιστήκαμε και το βάρος της είναι 4950 γρ απο 3920 γρ που γεννήθηκε . Ψήλωσε μάλιστα κατα 6 εκατοστά .

Για τα σπυράκια που εμφάνησε μου είπε οτι είναι βρεφική ακμή και οτι θα φύγουν μόνα τους .

Kellymania και εμένα πνίγεται το μωρό μου όταν τρώει . Νομίζω οτι είναι απο την ροή του γάλατος , γιατί βλέπω οτι το άλλο στήθος στάζει γάλα και μερικές φορές τρέχει σαν συντιβανάκι . (αυτό παρέλειψα να το ρωτήσω στην παιδίατρο)

Βέβαια κάνει και παλινδρόμηση και πολλές γουλίτσες . Κατα την παιδίατρο δεν είναι ανησυχητικό . Οχι ακόμη .

Πως καταλαβαίνετε οτι το στήθος έχει αδειάσει , ωστε να προσφέρετε το άλλο ? Δυσκολεύομαι να το καταλάβω .............. Μερικές φορές προσφέρω το άλλο και μετά παρατηρώ οτι τελικά είχε και άλλο γάλα , αφού στάζει .

Κορίτσια σας διαβάζω και παρηγοριέμαι . Τα έχω παίξει !!!

Η δικιά μου την ημέρα δυσκολεύεται να κοιμηθεί μια ωρίτσα . Αλλα μωρά τρώνε και κοιμούνται .......... Η παιδίατρος μου είπε ομως να μην ανησυχώ . Θα πάρει κατα την γνώμη της κανα μήνα ακόμη για να φτιάξει και να μην θέλει να τρώει τόσο συχνά .

Το καλό είναι οτι ζυγιστήκαμε και το βάρος της είναι 4950 γρ απο 3920 γρ που γεννήθηκε . Ψήλωσε μάλιστα κατα 6 εκατοστά .

Για τα σπυράκια που εμφάνησε μου είπε οτι είναι βρεφική ακμή και οτι θα φύγουν μόνα τους .

Kellymania και εμένα πνίγεται το μωρό μου όταν τρώει . Νομίζω οτι είναι απο την ροή του γάλατος , γιατί βλέπω οτι το άλλο στήθος στάζει γάλα και μερικές φορές τρέχει σαν συντιβανάκι . (αυτό παρέλειψα να το ρωτήσω στην παιδίατρο)

Βέβαια κάνει και παλινδρόμηση και πολλές γουλίτσες . Κατα την παιδίατρο δεν είναι ανησυχητικό . Οχι ακόμη .

Πως καταλαβαίνετε οτι το στήθος έχει αδειάσει , ωστε να προσφέρετε το άλλο ? Δυσκολεύομαι να το καταλάβω .............. Μερικές φορές προσφέρω το άλλο και μετά παρατηρώ οτι τελικά είχε και άλλο γάλα , αφού στάζει .

Κλειώ μου νομίζω πως ουσιαστικά ποτέ δεν "τελειώνει" το γάλα από το στήθος, απλά μειώνεται η ποσότητα κ κάνει περισσότερη προσπάθεια το μωρό για να το "κατεβάσει". Έτσι νομίζω τουλάχιστον. Εγώ το αλλάζω όταν παραξεφουσκώσει κ εμπειρικά, ανάλογα με το πόση ώρα τρώει από το καθένα.

Πάντως ακόμη φρικάρω όταν πνίγεται κι ας ξέρω πως δεν είναι΄κάτι ανησυχητικό. Κάνει κ αρκετή ώρα να πάρει ανάσα κ τα "κάνω" πάνω μου λιγάκι :oops:...

KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια, βρήκα μια αρχαία λίστα κ ξεκινάω. Πάρτε τη μία μία να την "στρώσουμε" επιτέλους! Δεν αλλάζω καμιά σας γιατί έχω ένα θέμα με τα ψευδώνυμα κ θα τα κάνω κουλουβάχατα...:tongue:

Λοιπόν όποια αλλάζει το δικό της ασ'το κάνει κόκκινο για να ξέρουμε ποιες λείπουν, συμφωνείτε?

ανθη2 ΠΗΤ 01-03-10 ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ-ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

swity ΠΗΤ:02-03-10 Διαβαλκανικό (κοριτσάκι)

Cate ΠΗΤ: 03-03-10 Ιασώ (αγόρι)

makrina ΠΗΤ:03-03-10 Ιασώ (φύλο άγνωστο ακόμη)

petalouditsa ΠΗΤ: 03-03-10 ΛΗΤΩ (κορίτσι)

Κλειώ ΠΗΤ: 04-03-10 Έλενα (κορίτσι)

ek31 ΠΗΤ: 06-03-10 Λητώ (αγόρι)

elena1982 ΠΗΤ: 06-03-10 ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΙΚΑΙΑΣ κοριτσακι

vanax ΠΗΤ: 06-03-10 Έλενα (αγόρι)

Διδυμάκι81 ΠΗΤ:09-03-10 Διαβαλκανικό ή Γένεσις (διδυμα κοριτσακια)

zouki ΠΗΤ: 09-03-10 Μητέρα (κοριτσακι)

matakiaefh : 09-03-10 ......(αγόρι)

stellasss ΠΗΤ: 10-03-10 Μητέρα (δίδυμα)

Natalaki ΠΗΤ:12-03-10 ΙΑΣΩ μάλλον (κοριτσακι)

Μαρία81 ΠΗΤ: 13-03-10 Κλινική Καπάκη (αγόρι)

joanna13 ΠΗΤ: 14-03-10 ΙΑΣΩ (κορίτσι)

nanny73 ΠΗΤ:15-03-10 Μητέρα (κοριτσάκι)

ntinagen ΠΗΤ: 16-03-10 Γένεσις(αγοράκι)

πασχαλίτσα ΠΗΤ: 16-03-10 Διαβαλκανικό

BLUBLU ΠΗΤ:17-03-10 Γένεσις ή Διαβαλκανικό(διδυμάκια)

Zeta-b ΠΗΤ 19-03-10 Clinique Bohler, Luxembourg (φύλο άγνωστο ακόμη)

paliogata ΠΗΤ:22-03-10 Έλενα (φύλο άγνωστο ακόμη)

sweet ΠΗΤ: 22-03-10 Κλινικη Καπακη (κοριτσι)

Φωτεινη763 ΠΗΤ: 22-03-10 Αρεταίειο (κορίτσι)

kellymania: 20-03-10 (κορίτσι)

Fani ΠΗΤ:23-03-10 ............(αγοράκι)

vassoch ΠΗΤ: 25-03-10 ΜΗΤΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ κοριτσάκι

desdra76 ΠΗΤ: 29-03-10 Λητώ (αγοράκι μάλλον)

elsadrm ΠΗΤ: 12-03-10 Θεομητωρ Κομοτηνη(αγορακι)

KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

Cate: 19-2-10 (αγόρι)

Κλειώ ΠΗΤ: 04-03-10 Έλενα (κορίτσι)

elsadrm ΠΗΤ: 12-03-10 Θεομητωρ Κομοτηνη(αγορακι)[/quote

Κλειώ : 04-03-10 Έλενα (κορίτσι)

elsadrm ΠΗΤ: 12-03-10 Θεομητωρ Κομοτηνη(αγορακι)

Κλειώ μου νομίζω πως ουσιαστικά ποτέ δεν "τελειώνει" το γάλα από το στήθος, απλά μειώνεται η ποσότητα κ κάνει περισσότερη προσπάθεια το μωρό για να το "κατεβάσει". Έτσι νομίζω τουλάχιστον. Εγώ το αλλάζω όταν παραξεφουσκώσει κ εμπειρικά, ανάλογα με το πόση ώρα τρώει από το καθένα.

Πάντως ακόμη φρικάρω όταν πνίγεται κι ας ξέρω πως δεν είναι΄κάτι ανησυχητικό. Κάνει κ αρκετή ώρα να πάρει ανάσα κ τα "κάνω" πάνω μου λιγάκι :oops:...

Και εγω αυτό νομίζω , αλλα ανησυχώ μήπως την αλλάζω πολύ νωρίς και δεν φάει απο το λιπαρό γάλα που είναι στο τέλος .

Εμένα παρόλο που πνίγεται εχει το μυαλό της στο στήθος που βγήκε και αν είναι και πολύ πεινασμένη , όπως πριν απο λίγο , γκρινιάζει μέχρι να της το ξαναβάλω στο στόμα (δευτερόλεπτα δηλαδή) .

Και εγω ανησυχώ λιγάκι και την χτυπάω στην πλατούλα , δεν ξέρω τι άλλο να κάνω .

Κλειώ : 04-03-10 Έλενα (κορίτσι)

elsadrm: 26-02-10(αγορακι)

αντε να την τελειωσουμε τη λιστα...:D

uQEPp2.png?NlS0EyyL

uB7Ap2.png?tjCB7VEn

Διαφημίσεις

καλημερα και απο εμενα κοριτσια!!!!

καιρο ειχα να μπω να σας διαβασω...ετρεχα με το μωρο και δεν ειχα ωρα για τιποτα.ο καημενουλης επαθε ωτιτηδα και περνουμε αντιβιωση και σταγονες,σαν να μην εφτανε αυτο ειχε πολυ εντονα πονακια στην κοιλιτσα και ειχε και αλλεργικη αντιδραση στο γαλα μου και γεμισε σπυρακια στο προσωπο και στο σωμα.

αχ το μωρο μου εγινε αγνωριστο.ειχε τοσο καθαρο προσωπακι και ηταν τοσο ησυχο και εγινε γκρινιαρικο και το προσωπο του κατακοκκινο με αμετρητα σπυρακια.μας εδωσε η παιδιατρος αντιβιωτικη κρεμα για το προσωπο,ειδικο σαμπουαν,ειδικο αφρολουτρο και ειδικη κρεμα για το σωμα.

μας εδωσε και σταγονιτσες για τα πονακια και ευτηχως ολα πηγαινουν καλα και το μωρακι μου γινετε καλυτερα.οι πονοι του αυτιου και της κοιλιτσας περασαν και το προσωπο του οσο περναν οι μερες γινετε ολο και καλυτερα.

τι να σας πω μεγαλη στεναχωρια περασα ειδικα μεχρι να βρουμε τι τον εκανε να γεμισει σπυρακια.φυσικα σταματησα να του δινω δικο μου γαλα. σε ολα τα μωρακια το γαλα της μαμας οφελαει σε εμας εγινε ακριβως το αντιθετο....

uQEPp2.png?NlS0EyyL

uB7Ap2.png?tjCB7VEn

Και εμείς βγάλαμε σπυράκια και ενώ ο πρώτος παιδίατρος τα απέδωσε σε αλλεργία , η επόμενη παιδίατρος μας είπε οτι είναι βρεφική ακμή και θα φύγουν μόνα τους .

Βάζοντας μόνο χαμομηλάκι είναι ήδη πολύ καλύτερα .

Ο πρώτος παιδίατρος φαινόταν περισσότερο έμπορος και ευτυχώς το ανακαλύψαμε νωρίς .

Δεν θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου , αλλα είσαι σίγουρη οτι δεν είναι βρεφική ακμή ?

Ακόμη και αλλεργία να είναι , θα φταίει κάτι που τρως και οχι το γάλα σου γενικά .

Και εμείς βγάλαμε σπυράκια και ενώ ο πρώτος παιδίατρος τα απέδωσε σε αλλεργία , η επόμενη παιδίατρος μας είπε οτι είναι βρεφική ακμή και θα φύγουν μόνα τους .

Βάζοντας μόνο χαμομηλάκι είναι ήδη πολύ καλύτερα .

Ο πρώτος παιδίατρος φαινόταν περισσότερο έμπορος και ευτυχώς το ανακαλύψαμε νωρίς .

Δεν θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου , αλλα είσαι σίγουρη οτι δεν είναι βρεφική ακμή ?

Ακόμη και αλλεργία να είναι , θα φταίει κάτι που τρως και οχι το γάλα σου γενικά .

τον πηγα σε δυο παιδιατρους και οι δυο μου ειπαν το ιδιο πραγμα.ειμαι αλλεργικη και εγω και απο τον μαρτιο μεχρι και τον ιουνιο βγαζω σπυρακια (σε πιο ηπια μορφη πλεον καθως περναν τα χρονια) ακριβως στα ιδια σημεια που βγαζει και το μωρο.

εγω ξυνομαι πολυ στα σπυρακια οποτε φανταζομαι πως νιωθει αυτος ο καημενουλης,δεν θελω να τον ταλαιπωρω αλλο.

uQEPp2.png?NlS0EyyL

uB7Ap2.png?tjCB7VEn

τον πηγα σε δυο παιδιατρους και οι δυο μου ειπαν το ιδιο πραγμα.ειμαι αλλεργικη και εγω και απο τον μαρτιο μεχρι και τον ιουνιο βγαζω σπυρακια (σε πιο ηπια μορφη πλεον καθως περναν τα χρονια) ακριβως στα ιδια σημεια που βγαζει και το μωρο.

εγω ξυνομαι πολυ στα σπυρακια οποτε φανταζομαι πως νιωθει αυτος ο καημενουλης,δεν θελω να τον ταλαιπωρω αλλο.

Περαστικούλια να'ναι κ να μη ξανάρθουν! Κρίμα το μικρούλι... Τι τραβάνε κι αυτά κ δεν μπορούν να μιλήσουν κιόλας!

Γι'αυτό λέτε να μη θυμόμαστε τίποτα απ'αυτή την ηλικία? :rolleyes:

Καλημερούδια μάχημες μανούλες!

KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

Καλησπέρα μανούλες!!!

Κλειώ μου, ότι γράφεις, είναι λες και τα έχω γράψει εγώ!!!! Και εμένα ο μπεμπούλης μου δυσκολεύεται την ημέρα πολύ να κοιμηθεί! Αφού αυτό έλεγα και εγώ! Μα καλά, πώς τα άλλα μωρά κοιμούνται και το δικό μου έχει το μάτι του γαρίδα;;;

Τουλαχιστον κοιμόμαστε 3 ώρες συνεχόμενες το βράδυ. Κάτι είναι και αυτό! :-)

Kαι εμένα βγάζει γουλίτσες και πνίγεται αρκετές φορες όταν τρώει!! Οσο για το στήθος, ισχύει αυτό που σου έγραψε η Kellymania! Ουσιαστικά το στήθος δεν "αδειάζει" ποτέ, απλά μειώνεται η ποσότητα! Εγώ πάντως αλλάζω στήθος όταν νοιώθω ότι έχει ξεφουσκώσει!

Σπυράκια εμφανίσαμε και εμείς στο προσωπάκι μας! Ο παιδίατρος είπε να βάλουμε Fenistil, αλλά παρόλο που βαζουμε εδώ και αρκετές μέρες, δεν έχουν φύγει εντελώς!

QFy6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...