Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια!!καταφερα να μπω!!εγω γεννησα τελικα 20 μαρτιου τη μικρουλα μου 2670 γραμμαρια και 48 υψος!!ειμαστε σπιτι μας στο οποιο επικρατει ενας πανικος καθως ο μεγαλος μου θελει ολο να ναι μαζι της και σημερα ατραπιαια πριν προλαβω να αντιδρασω της δαγκωσε τη μυτη και η μικρη εκλαιγε για μιση ωρα..αφηστε που ως χτες την ταιζα με το δικο μου γαλα που αντλουσα με θηλαστρο και ειπα να αρχισω και ξενο μιας και τη δευτερα φευγω παλι για εξωτερικο και πρεπει να αρχισει να συνηθιζει.πηρα λοιπον αυτο που εδινα και στο γιο μου και μου κανε εναν τρελο εμετο που κατατρομαξα..μας ειπε λοιπον η γιατρος να δοκιμασουμε αλλο και βλεπουμε..γενικως επικρατει ενας πανικος στο σπιτι εχω και τον αντρα μου να παραπονιεται πως δεν ασχολουμαι μαζι του..γενικα ενας εκνευρισμος..δε ξερω που θα βγουμε!!θα σας διαβασω αναλυτικα απο δευτερα απο μπρατισλαβα..μ εχει πιασει και καταθλψη που πλησιαζει η μερα που θα αφησω παλι τα παιδακια μου και κυριως τη μικρη..οποτε το σκεφτομαι αρχιζω τα κλαματα..πικρα!!σας φιλω

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Όντως πίκρα πουλάκι. Κάνε κουράγιο.σημασία έχει που είναι καλά....

Τρελό γέλιο που της δάγκωσε τη μύτη. Αν και υποθέτω πως μέχρι να δεις πως είναι καλά δεν θα είχε πλάκα!!

Το σκιουράκι το θηλάζω αποκλειστικά 6 βδομάδες τώρα. Σκεφτόμουν να αρχίσω να του δίνω λίγο και με το μπιμπερό, από αυτό που θα αντλώ. Δοκίμασα με το θήλαστρο κι έβγαλα 100ml την πρώτη φορά. Αλλά ο παιδίατρος επιμένει πως όταν τον ταίσω με το μπιμπερό θα το κάνει εμετό, παρ' όλο που είναι το γνωστό του μητρικό. Έτσι έχω φοβηθεί και δεν του το δίνω ακόμα. Λέτε να έχει δίκιο; Κουράστηκα να είμαστε 50 μέρες 24 ώρες το 24ωρο μαζί κι έλεγα να βγάζω λίγο να το δίνει ο μπαμπάς μας. Αλλά τώρα....

καλησπερα κοριτσια!!καταφερα να μπω!!εγω γεννησα τελικα 20 μαρτιου τη μικρουλα μου 2670 γραμμαρια και 48 υψος!!ειμαστε σπιτι μας στο οποιο επικρατει ενας πανικος καθως ο μεγαλος μου θελει ολο να ναι μαζι της και σημερα ατραπιαια πριν προλαβω να αντιδρασω της δαγκωσε τη μυτη και η μικρη εκλαιγε για μιση ωρα..αφηστε που ως χτες την ταιζα με το δικο μου γαλα που αντλουσα με θηλαστρο και ειπα να αρχισω και ξενο μιας και τη δευτερα φευγω παλι για εξωτερικο και πρεπει να αρχισει να συνηθιζει.πηρα λοιπον αυτο που εδινα και στο γιο μου και μου κανε εναν τρελο εμετο που κατατρομαξα..μας ειπε λοιπον η γιατρος να δοκιμασουμε αλλο και βλεπουμε..γενικως επικρατει ενας πανικος στο σπιτι εχω και τον αντρα μου να παραπονιεται πως δεν ασχολουμαι μαζι του..γενικα ενας εκνευρισμος..δε ξερω που θα βγουμε!!θα σας διαβασω αναλυτικα απο δευτερα απο μπρατισλαβα..μ εχει πιασει και καταθλψη που πλησιαζει η μερα που θα αφησω παλι τα παιδακια μου και κυριως τη μικρη..οποτε το σκεφτομαι αρχιζω τα κλαματα..πικρα!!σας φιλω

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ!!! Ίδια μέρα γεννηθήκαν οι μπουμπούκες μας ε? Κάνε κουράγιο πουλάκι, αφού δεν γίνεται αλλιώς...

Όσο για το γάλα, το ίδιο είχε πάθει κ ο γιος της κουμπάρας μου.Άλλαξε 3 γάλατα μέχρι να βρει αυτό που του "άρεσε". Γούστα παιδάκι μου... τι δεν θα'χουν κι αυτά! :tongue:

KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

Όντως πίκρα πουλάκι. Κάνε κουράγιο.σημασία έχει που είναι καλά....

Τρελό γέλιο που της δάγκωσε τη μύτη. Αν και υποθέτω πως μέχρι να δεις πως είναι καλά δεν θα είχε πλάκα!!

Το σκιουράκι το θηλάζω αποκλειστικά 6 βδομάδες τώρα. Σκεφτόμουν να αρχίσω να του δίνω λίγο και με το μπιμπερό, από αυτό που θα αντλώ. Δοκίμασα με το θήλαστρο κι έβγαλα 100ml την πρώτη φορά. Αλλά ο παιδίατρος επιμένει πως όταν τον ταίσω με το μπιμπερό θα το κάνει εμετό, παρ' όλο που είναι το γνωστό του μητρικό. Έτσι έχω φοβηθεί και δεν του το δίνω ακόμα. Λέτε να έχει δίκιο; Κουράστηκα να είμαστε 50 μέρες 24 ώρες το 24ωρο μαζί κι έλεγα να βγάζω λίγο να το δίνει ο μπαμπάς μας. Αλλά τώρα....

Γιατί να κάνει εμετό βρε cate μου? Λίγο "κουλό" μου ακούγεται... Εγώ ήδη έχω ταίσει τη μικρή με το δικό μου απ'το θήλαστρο, τουλάχιστον 8 φορές. Μια χαρά το αντιμετώπισε. Γιατί το δικό σου να'ναι η εξαίρεση? Ίσως να εννοεί τη μεγάλη ροή της θηλής? :confused: Μήπως να πάρεις κ μια δεύτερη γνώμη? Γιατί αργά ή γρήγορα θα πρέπει να το δοκιμάσεις...

KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

Καλησπέρα κορίτσια και Χριστός Ανέστη! Να χαίρεστε όλες τις οικογένειές σας. Τελικά εγω πρέπει να γεννησα τελευταία και καταϊδρωμένη. Ο γιατρός περίμενε μέχρι τις 27/3 μήπως και με πιάσουν οι πόνοι αλλά τίποτα. Οπότε την Κυριακή των Βαϊων το πρωί με βάζει μέσα για πρόκληση... Τελικά γεννησα με φυσιολογικό τοκετό μετά από 22 ώρες την μπουμπού μου, δηλαδή στις 29/3. Έκανα επισκληρίδιο αλλά δεν με έπιανε καλά και στο τέλος η μικρή άλλαξε θέση και δεν ήθελε να βγει αλλά ευτυχώς γλιτώσαμε την καισαρική. Η μικρή βγήκε 3330 γρ. Δυστυχώς δεν έχω γάλα, με το θηλασμό έχω αντιμετωπίσει μεγάλο πρόβλημα και λόγω αντιφατικών απόψεων που είχαν οι μαιες στο μαιευτήριο και προσπαθώ να βγάλω όσο μπορώ με θήλαστρο και της δίνω και συμπλήρωμα. Αυτα τα νέα μου εν ολίγοις... Σας φιλώ όλες.

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια και Χριστός Ανέστη! Να χαίρεστε όλες τις οικογένειές σας. Τελικά εγω πρέπει να γεννησα τελευταία και καταϊδρωμένη. Ο γιατρός περίμενε μέχρι τις 27/3 μήπως και με πιάσουν οι πόνοι αλλά τίποτα. Οπότε την Κυριακή των Βαϊων το πρωί με βάζει μέσα για πρόκληση... Τελικά γεννησα με φυσιολογικό τοκετό μετά από 22 ώρες την μπουμπού μου, δηλαδή στις 29/3. Έκανα επισκληρίδιο αλλά δεν με έπιανε καλά και στο τέλος η μικρή άλλαξε θέση και δεν ήθελε να βγει αλλά ευτυχώς γλιτώσαμε την καισαρική. Η μικρή βγήκε 3330 γρ. Δυστυχώς δεν έχω γάλα, με το θηλασμό έχω αντιμετωπίσει μεγάλο πρόβλημα και λόγω αντιφατικών απόψεων που είχαν οι μαιες στο μαιευτήριο και προσπαθώ να βγάλω όσο μπορώ με θήλαστρο και της δίνω και συμπλήρωμα. Αυτα τα νέα μου εν ολίγοις... Σας φιλώ όλες.

Να σου ζήσει Φωτεινή μου! Να'ναι γερό και καλότυχο!

Ήθελε να κάνει εντύπωση γι'αυτό άργησε λιγάκι! :tongue::tongue::tongue:

Φιλιά πολλά!

KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

Καλημέρα κορίτσια! Πρέπει πλέον να έχουμε γεννήσει όλες ε; Γι' αυτό ερήμωσε το καφέ, που καιρός για γράψιμο! Εμένα η σταλίτσα θέλει συνέχεια προσοχή και γαλατάκι της μαμάς αγελαδίτσας! Αν κοιμηθεί ένα τρίωρο συνεχόμενο κάνουμε πάρτυ! Εσείς πως πάτε με τον θηλασμό;

Και φυσικά κοιμόμαστε στην αγκαλιά κι εμείς και μόλις ακουμπήσει η πλάτη της στο πορτ μπεμπε ανοίγει το μάτι και σε 10 δευτερόλεπτα αρχίζει το κλάμα!

Τα ίδια και σε εμένα και δεν ξέρω τι να κάνω . Στο στήθος μου κοιμάται , στην αγκαλιά κοιμάται , στο πορτ μπεμπέ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ !!!

REBITHOULIS ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ !!!! Εγω στις θηλές δεν έβαλα τίποτα , μονο γάλα . Θέλει να τις αφήνεις χωρις σουτιέν ή ρουχα αρκετή ώρα στον αέρα . Αν και στην αρχή μου είχαν ματώσει και πονούσαν , τώρα στρώσανε .

Φωτεινή να το χαίρεσαι και εσύ το μωρό !!!

Επεξεργάστηκαν by Κλειώ

Καλημέρα κορίτσια! Πώς πάνε τα μωρουλίνια; Μπήκατε σε πρόγραμμα; εμείς όχι ακόμα! Κοιμάται γύρω στις 11 μέχρι τις 2 το βράδυ και μετά θέλει αγκαλίτσα΄και βυζί με αποτέλεσμα να αποικοιμιέμαι σχεδόν καθιστή όπως την θηλάζω και με την μπέμπα στην αγκαλιά και έχει αρχίσει να με τσακίζει η μέση μου!

Το μπανάκι πάντως της αρέσει τρελά!

mWsZp3.png

Κι εμάς μας αρέσει το μπανάκι! :tongue::tongue:

Αλλά αρχίσαμε κ εμείς να θέλουμε αγκαλιά για να κοιμηθούμε κ μόλις την ξαπλώσω ξυπνάει κ κλαίει :shock:! Και ξανά αοπ'την αρχή...

Θέλει να το κάνουμε 2-3 φορές κ μετά κοιμάται το ποντικάκι μου...

Να φανταστώ πως 9 στις 10 τα ίδια τραβάμε ε? :rolleyes:

Να ρωτήσω κ κάτι άλλο βρε κορίτσια? Ενώ είχα πολύ γάλα κ μου το άδειαζε οριακά το στήθος η μπέμπα, από χθες μου φαίνεται "άδειο". Μπήκε σε ρέγουλα το στήθος ή έχω κάνει κάτι λάθος? Πάντως συμπλήρωμα δεν δίνω κ γάλα με το θήλαστρο έβγαλα μόνο 1 φορά την προηγούμενη εβδομάδα. Καμία ιδέα? :confused: Η μπέμπα φαίνεται να τρώει σχετικά καλά κ αλλάζουμε κανονικά τις πάνες μας.

KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!!

Κλειώ μου σε ευχαριστώ πολύ! Με τις θηλές μου τώρα είμαι μια χαρά, αλλά έχω άλλο πρόβλημα!

Είναι φυσιολογικό βρε κορίτσια να "θηλάζει" για 5-6 ώρες την φορά;;;; Έχω εξαντληθεί!! Κοιμάται 2 ώρες και από την στιγμή που θα ξυπνήσει, είμαστε 6 ώρες ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ στο στήθος! Ρουφάει, κοιμάται, τον πιάνει λόξυγγας, ξαναρουφάει, ξανακοιμάται... και όλα αυτά για ώρες ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ! Μήπως δεν κάνω κατι σωστά;;; Μήπως δεν χορταίνει με το γάλα μου;;;;

Κellymania, ακριβώς το ίδιο έπαθα και εγώ! Μαλάκωσε το στήθος μου και νόμιζα ότι δεν είχα γάλα!! Μην ανησυχείς όμως! Πήρα και ρώτησα την μαία μου, και αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό! Έχουμε γάλα και ας φαίνεται το στήθος μαλακό!

Φωτεινή να σου ζήσει!!

QFy6p3.png

Διαφημίσεις

Κι εμάς μας αρέσει το μπανάκι! :tongue::tongue:

Αλλά αρχίσαμε κ εμείς να θέλουμε αγκαλιά για να κοιμηθούμε κ μόλις την ξαπλώσω ξυπνάει κ κλαίει :shock:! Και ξανά αοπ'την αρχή...

Θέλει να το κάνουμε 2-3 φορές κ μετά κοιμάται το ποντικάκι μου...

Να φανταστώ πως 9 στις 10 τα ίδια τραβάμε ε? :rolleyes:

Να ρωτήσω κ κάτι άλλο βρε κορίτσια? Ενώ είχα πολύ γάλα κ μου το άδειαζε οριακά το στήθος η μπέμπα, από χθες μου φαίνεται "άδειο". Μπήκε σε ρέγουλα το στήθος ή έχω κάνει κάτι λάθος? Πάντως συμπλήρωμα δεν δίνω κ γάλα με το θήλαστρο έβγαλα μόνο 1 φορά την προηγούμενη εβδομάδα. Καμία ιδέα? :confused: Η μπέμπα φαίνεται να τρώει σχετικά καλά κ αλλάζουμε κανονικά τις πάνες μας.

Ακριβώς τα ίδια όμως. Τώρα προσπαθούμε λιγάκι να τον εκπαιδεύσουμε αλλά νομίζω πως θα είναι μάταιο. Τρελαίνεται για αγκαλιές το σκιουράκι.

Μην ανησυχείς, το οτι το στήθος σου ήρθε σχετικά στα ίσα του είναι ένδειξη πως έχετε συντονιστεί εσύ και το μωρό και κατεβάζεις όσο γάλα πρέπει.

Εμένα γιατί οι θηλές μου ακόμα; Όλες ακούω πως συνήλθατε, εμένα ακόμα κομμένες, γαμώτο

Ρεβυθούλη, μην το αφήνεις το παιδάκι σου να στο κάνει αυτό. Το ξέρω πως οι μαίες λένε όποτε θέλει, για όσο θέλει αλλά 6 ώρες είναι τρελή υπερβολή. Πρέπει να μάθει να παίρνει ένα καλό γεύμα και μετά να σταματάει. Διαφορετικά είναι όμορφα στο στήθος και σε χρησιμοποιεί.... Καλά, βέβαια, όλες μας χρησιμοποιούν τα μικρούλιά μας...:tongue::tongue:

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!!

Κλειώ μου σε ευχαριστώ πολύ! Με τις θηλές μου τώρα είμαι μια χαρά, αλλά έχω άλλο πρόβλημα!

Είναι φυσιολογικό βρε κορίτσια να "θηλάζει" για 5-6 ώρες την φορά;;;; Έχω εξαντληθεί!! Κοιμάται 2 ώρες και από την στιγμή που θα ξυπνήσει, είμαστε 6 ώρες ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ στο στήθος! Ρουφάει, κοιμάται, τον πιάνει λόξυγγας, ξαναρουφάει, ξανακοιμάται... και όλα αυτά για ώρες ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ! Μήπως δεν κάνω κατι σωστά;;; Μήπως δεν χορταίνει με το γάλα μου;;;;

Κellymania, ακριβώς το ίδιο έπαθα και εγώ! Μαλάκωσε το στήθος μου και νόμιζα ότι δεν είχα γάλα!! Μην ανησυχείς όμως! Πήρα και ρώτησα την μαία μου, και αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό! Έχουμε γάλα και ας φαίνεται το στήθος μαλακό!

Φωτεινή να σου ζήσει!!

Κι εγώ συμφωνώ με την Cate rebithouli μου! Εμένα η μαία μου (που αποδείχτηκε αστέρι) μου'χε πει πως αν πιπιλάει μόνο να την βγάζω κ να ξαναπροσπαθώ μετά από λίγο. Να μην μάθει δηλαδή την πιπίλα στο στήθος. Μόνο αν ρουφάει κ καταπίνει να το αφήνεις όσο θέλει. Εγώ τουλάχιστον αυτό προσπαθώ :cool:.

Δεν το καταφέρνω πάντα βέβαια...:oops: Το λυπάμαι το μικρούλι μου...

Εμείς εδώ κ 4 ημέρες αρχίσαμε να πνιγόμαστε κ έχουμε λίγο παλλινδρόμηση. Εκεί να δείτε. Την ταίζω σε πιο "όρθια" θέση αλλά παρόλα αυτά πνίγεται κ της ανεβαίνουν γουλίτσες :-(. Η παιδίατρος μου'πε να το παρακολουθούμε προς το παρόν κ να μην ανησυχώ. Στεναχοριέμαι όμως ρε κορίτσια, πνίγεται, τρομάζει κ μετά με κοιτάει με ένα παραπονεμένο ύφος...:roll:

Είχε καμιά σας παρόμοια εμπειρία?

KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

Για να είμαι απόλυτα αντικεμενική βέβαια οι ειδικοί θηλασμού λένε πως μέχρι να εδραιωθεί η γαλουχία (6 εβδομάδες) το μωρό πρέπει να κάθεται στο στήθος όποτε θέλει, ακόμη κ 23 ώρες το 24ωρο.

Τώρα τι να πω κι εγώ.. Ακολουθείστε το ένστικτό σας..:rolleyes:

KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

Εκεί ακριβώς μπερδεύτηκα και εγώ Kellymania μου!

Από την μια λένε ότι τουλάχιστον τις πρώτες 40 μέρες πρέπει να θηλάζουμε όσο θέλει το μωρό, και από την άλλη έχω ακούσει ότι θα συνηθίσει και δεν πρέπει!

Δεν ξέρω βρε παιδιά για εσάς αλλά εγώ έχω εξαντληθεί!

Cate μου, ίσως έχεις δίκιο, αλλά τι να κάνω;;;

QFy6p3.png

Κουράγιο Ρεβυθούλη. Κι εμένα το σκιουράκι θηλάζει πολύ. Στην αρχή κάθε δυο ώρες, τώρα που μεγάλωσε κάθε τρεις. Κι εγώ εξαντλημένη είμαι. Άλλο που θέλω να το παίζω ψύχραιμη.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...