Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 15 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Κορίτσια μου έκανα τον υπέρηχο. Είναι δύο οι σάκοι. Ενδομητριοι. Και πιασμένοι ψηλά στην μήτρα..! Ο ένας είναι λίγο πιο μεγάλος από τον άλλο, και έχουν αρχίσει ήδη να φαίνονται κάποια εμβρυϊκά στοιχεία σε αυτον. Ρώτησα αν αυτό σημαίνει ότι το ενα προχωράει κ το άλλο όχι. Ο γιατρός με τον υπέρηχο μου ειπε ότι δεν είναι απαραίτητο να έχουν την ίδια ανάπτυξη ταυτόχρονα. Ο εξωσωματιστης μου είπε ότι είναι πολύ νωρις. Προς το παρόν κρατάμε τα καλα. Είναι μέσα στη μητρα και έχουν πιαστεί σε καλό σημειο. Ξανά σε μια εβδομάδα..!

Συγχαρητήρια κορίτσι μου! Όλα να πάνε υπέροχα σου εύχομαι!!! 🙂 Μπράβο 💐

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα μανούλες!!! Τι καλημέρα δηλαδή, αμφιβάλλω αν κοιμήθηκε καμμιά! :-)

Αθηνά μου, σε ευχαριστώ πολύ! Καλή ανάσταση και εσένα!!!

Κellymania μου, αυτήν την κρέμα βάζω και εγώ από το μαιευτήριο, αλλά παρόλα αυτά χθες πόναγα αρκετά. Ευτυχώς σήμερα είμαι καλύτερα!

Όσο για το συμπλήρωμα, και εγώ στο τσακ είμαι να του δώσω, περισσότερο, όπως λες και εσύ, λόγω φόβου μήπως πεινάει και άλλο και δεν του φτάνει το δικό μου!

Προς το παρόν έχω κρατηθεί, αλλά για να δούμε...

Αχ, υπομονή να κάνουμε και εύχομαι να τα καταφέρουμε!!!

Πάντως βρε κορίτσια, ενώ όταν βάζω το μωρό στο στήθος φαίνεται ότι έχω γάλα και τρώει κανονικά, όταν πιέσω εγώ μόνη μου τις θηλές μου για να δω αν έχω αρκετό... βγαίνει ελάχιστη ποσότητα έως καθόλου! Δεν θα έπρεπε κανονικά να στάζει;;;

Kellymania... συμφωνώ απολύτως! " Αφήστε το στήθος κ πιάστε ...πληκτρολόγιο!!! "! :-)

QFy6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα!

εμείς πάντως δεν κοιμηθήκαμε κορίτσια! θηλάζαμε ανα 1 ώρα οπότε καταλαβαίνετε! οι μαύροι κύκλοι είναι το νέο μας αξεσουαρ!

καλή ανάσταση σε όλες και καλό κουράγιο!!! τους αγωνιστικούς μας χαιρετισμούς στις θηλάζουσες μανούλες! αλήθεια στρώνουν μετα τις 40 μέρες ή το λέμε για παρηγοριά;

mWsZp3.png

καλημέρα!

εμείς πάντως δεν κοιμηθήκαμε κορίτσια! θηλάζαμε ανα 1 ώρα οπότε καταλαβαίνετε! οι μαύροι κύκλοι είναι το νέο μας αξεσουαρ!

καλή ανάσταση σε όλες και καλό κουράγιο!!! τους αγωνιστικούς μας χαιρετισμούς στις θηλάζουσες μανούλες! αλήθεια στρώνουν μετα τις 40 μέρες ή το λέμε για παρηγοριά;

Η grand master του θηλασμού Αγλαία (τα σέβη μου) έτσι λέει άρα το μόνο που μας μένει είναι υπομονή! Λογικά κ το "σαράντησμα" κορίτσια απο'κει θα προέρχεται (η έκφραση εννοώ), όταν τελειώσει η "επικίνδυνη" περίοδος για να μη πάνε στράφη οι προσπάθειες θηλασμού.

Ίδωμεν... Ελπίζω να τα καταφέρουμε όλες, ή τέλος πάντων όσες περισσότερες μπορούμε!

Φιλιάαααα κ όντως bubbles ;) Αγωνιστικούς Χαιρετσιμούς!!!

KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

γεια σας κοριτσια και απο εμενα!

rebithouli να σου ζησει ο παιδαρος!!!!!!!!!!γεννησες και εσυ και πιστευω οτι πλεον δεν εχει μεινει καμμια ετσι;

κοριτσια σας ζηλευω που θηλαζετε...εγω δυστηχως δεν εχω πολυ γαλα.οσο και να τον βαζω στο στηθος να τραβαει ο οργανισμος μου δεν παραγει πανω απο 200-250 ml την ημερα.οσο και να προσπαθησα περισσοτερο δεν γινετε.ομως δεν πτοουμαι το προσπαθω και για οσο εχω γαλα εστω και 10 ml θα το δινω να πινει.

καλη ανασταση να εχουμε και να χαιρομαστε τις οικογενειες μας!!!!

uQEPp2.png?NlS0EyyL

uB7Ap2.png?tjCB7VEn

Ναι βρε κορίτσια! Δεν νομίζω να είναι τυχαίο οι 40 μέρες που λένε! Μάλλον τα πράγματα στρώνουν κάπως από εκεί και πέρα! Τι να πω! Εκτός αν το λένε για παρηγοριά... Πάντως νυστάζω τόοοοοοσο πολύ! Χαλάλι του όμως! :-)

Elsadrm μου μην σε ανησυχεί για το γάλα! Εσύ πάντως δίνε του όσο έχεις!

Όσο πιο πολύ του δίνεις, τόσο πιο πολύ θα έχεις!

Πάρε και μαγιά μπύρας και πίνε 2 χαπάκια τρεις φορες την ημέρα! Πίνεις αρκετά υγρά;;; Α! Επίσης βοηθάει πολύ και ο καροτοχυμός!

Φιλάκια και Καλή Ανάσταση σε όλες!!!

QFy6p3.png

Διαφημίσεις

Η grand master του θηλασμού Αγλαία (τα σέβη μου) έτσι λέει άρα το μόνο που μας μένει είναι υπομονή! Λογικά κ το "σαράντησμα"

ξερουμε τι ειδικότητα εχει η αγλαια?ειναι μαια?

ειχα ξαναρωτήσει παλιοτερα αλλα δεν απαντησε καμια..

eNortjK1UjIzNDMxV7IGXDASvAKk33.png

οταν ειχα ρωτησει στο φορουμ πως θα αυξησω το γαλα μου ειπαν τα εξεις...

http://www.asklenore.info/breastfeeding/induced_lactation/herbs.htmlή μαγιά μπύρας 7 χάπια Χ 3 την ημέρα ή τριγωνέλλα σε σπόρους 4-5 φλιτζάνια (1κουταλάκι για 1 φλιτζάνι βράζεις 5 λεπτά το αφήνεις να κρυώσει και το πίνεις)

ΑΛΛΑ αν δεν υπάρχει ανάγκη αύξησης γάλακτος όταν το σώμα ανταποκρίνεται καλά στο ερέθισμα τα συμπληρώματα προκαλούν υπερπαραγωγή (καθόλου καλό για το μωρό και καθόλου καλό για σένα)

eNortjK1UjIzNDMxV7IGXDASvAKk33.png

Έχεις δίκιο! Η Aglaia (δεν ξέρω τον τίτλος της στα ελληνικά) είναι πιστοποιημένη σύμβουλος θηλασμού.

Πιο συγκεκριμένα υπογράφει: IBCLC

International Board Certified Lactation Consultant

Αν μπεις στο parents.gr και μπεις στο "θηλασμός" θα δεις άπειρα μηνύματά της. Βάλε στην αναζήτηση το όνομα χρήστη και θα σου λυθούν αρκετές απορίες.

Εγώ από εκείνη κατάλαβα αρκετά πράγματα. Γιατί :shock:πριν...:oops: ήμουνα στουρνάρι!!!

αααα, και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!!!

KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

γεια σας κοριτσια και απο εμενα!

rebithouli να σου ζησει ο παιδαρος!!!!!!!!!!γεννησες και εσυ και πιστευω οτι πλεον δεν εχει μεινει καμμια ετσι;

κοριτσια σας ζηλευω που θηλαζετε...εγω δυστηχως δεν εχω πολυ γαλα.οσο και να τον βαζω στο στηθος να τραβαει ο οργανισμος μου δεν παραγει πανω απο 200-250 ml την ημερα.οσο και να προσπαθησα περισσοτερο δεν γινετε.ομως δεν πτοουμαι το προσπαθω και για οσο εχω γαλα εστω και 10 ml θα το δινω να πινει.

καλη ανασταση να εχουμε και να χαιρομαστε τις οικογενειες μας!!!!

Επίσης elsadrm! Από το να μη το θηλάσεις καθόλου, μια χαρά μου ακούγονται τα 250! Εξάλλου κι εμείς έχουμε δρόμο μπροστά μας για να πούμε ότι όλα πάνε καλά! Άρα περίπου μια από τα ίδια, όλες στην προσπάθεια είμαστε! :rolleyes:

KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

Διαφημίσεις

Για να μην ψάχνεις, μπες εδώ:

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=40795

Έτσι μας απαντάει στις απορίες από ότι έχω δει

KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

Να σου ζήσει, ρεβυθούλι. Να μη δώσεις συμπλήρωμα, να του δίνεις βυζάκι όποτε θέλει, μόνο αυτό. Και στο λέω εγώ που την μια θηλή μου την έχει κόψει από το πολύ μασούλημα και στην άλλη λείπει ολόκληρο κομμάτι. Όσος κι αν είναι ο πόνος, η μόνη ένδειξη πως όλα πάνε καλά είναι το βάρος, κι ο δικός μου μέσα σε ένα μήνα πήρε 1500γρ!!!!

Cate μου, σε ευχαριστώ πολύ!!! Προς το παρόν, αντέχω και δεν έχω δώσει συμπλήρωμα! Ελπίζω να πάνε όλα καλά! Ανησυχώ όμως, γιατί δεν ξέρω αν αυτό που του δίνω είναι αρκετό! Την Τετάρτη θα τον ζυγίσουμε! Για να δούμε...

QFy6p3.png

Κορίτσια καλησπέρα!

Ρεβυθούλι να σου ζήσει το αγγελούδι σου. Είδες που όλα πήγαν καλά?

Εγώ θηλάζω αποκλειστικα και σήμερα συμπλήρωσα τις 20 μέρες από τότε που γέννησα. Δεν έχω ιδέα πόσο γάλα παράγω αλλά ο μικρός πέρνει βάρος οπότε θεωρώ ότι όλα πάνε καλά και δεν αγχώνομαι καθόλου με τα ml. Εσείς που κέτε ότι βγάζετε ένα λίτρο την ημέρα με το θήλαστρο , πόσην ώρα την ημέρα το βάζετε. Εγώ το έχω κάνει 1 φορά 10 λεπτά σε κάθε στήθος και έβγλα με το ζόρι 60ml. Πάντως ο μικρός γεννήθηκε 2560, βγήκαμε 2440 και σε 20 μέρες είναι 3005. 'οχι και άσχημα!

Καλή συνέχεια σε όλες!!!

Γεια σου Desdra μου!!! Σε ευχαριστώ πολύ! Εμείς σήμερα γίναμε 10 ημερών!! :-)

Desdra, τα πας μια χαρά με τον μικρούλη σου και σου εύχομαι να συνεχίσεις έτσι!! Από την στιγμή που το μωράκι παίρνει βάρος, να μην σε νοιάζει καθόλου πόσο γάλα του δίνεις! Εμείς θα ζυγιστούμε σε 12 μέρες από την στιγμή που γεννηθήκαμε, δηλαδή την Τετάρτη και πρέπει σύμφωνα με τον παιδίατρο να είμαστε το λιγότερο το βάρος που είχαμε μόλις γεννηθήκαμε. Αν δω ότι το αγγελούδι μου παίρνει βάρος, τότε θα ηρεμήσω και εγώ!

Να ρωτήσω κάτι άλλο βρε κορίτσια! Με τον θηλασμό πρέπει οπωσδήποτε να τρώμε πολλά γεύματα την ημέρα; Το ρωτάω γιατί από την μια αγχώνομαι ώστε να τρώω πολύ και σωστά για να έχω αρκετό γάλα, από την άλλη όμως δεν πεινάω... αλλά τρώω επειδή πρέπει! Έχω την αίσθηση δηλαδή ότι αν δεν φάω καλά, δεν θα έχω αρκετό γάλα για το μωράκι μου! Ισχύει όντως ή μήπως είμαι λίγο υπερβολική;;;

QFy6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...