Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αχ βρε κορίτσια, τι ωραία που τα λέτε! Δύο διαφορετικές περιπτώσεις, η Κλειώ με καισαρική και η Kellymania με φυσιολογικό... και όμως φαίνεστε τόσο ψύχραιμες! Μόνο εγώ νοιώθω ότι θα λιποθυμήσω μέχρι να γεννήσω! :-)

Kλειώ, πολύ φοβάμαι ότι αυτά που περιγράφεις είναι σαν την δική μου περίπτωση! Ο μπέμπης ψηλά, δεν έχει εμπεδωθεί, ο τράχηλος κλειστός και σκληρός...

Για όλους αυτούς τους λόγους έχω την αίσθηση ότι και ο δικός μου ο γιατρός δεν θα προτιμήσει τους τεχνητούς πόνους, αλλά την καισαρική! Το μόνο θετικό είναι ότι τις τελευταίες 3 ημέρες έχω αρκετά πονάκια και συσπασούλες! Σίγουρα πάντως, πάνω απ΄ολα έρχεται η υγεία των μωρών μας...

Kellymania μου, τι να πω! Μπράβο! Το είχα ξεχάσει αυτό για την επισκληρίδιο! Εγώ με επισκληρίδιο και ακόμα το σκέφτομαι... :wink:

QFy6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ βρε κορίτσια, τι ωραία που τα λέτε! Δύο διαφορετικές περιπτώσεις, η Κλειώ με καισαρική και η Kellymania με φυσιολογικό... και όμως φαίνεστε τόσο ψύχραιμες! Μόνο εγώ νοιώθω ότι θα λιποθυμήσω μέχρι να γεννήσω! :-)

Kλειώ, πολύ φοβάμαι ότι αυτά που περιγράφεις είναι σαν την δική μου περίπτωση! Ο μπέμπης ψηλά, δεν έχει εμπεδωθεί, ο τράχηλος κλειστός και σκληρός...

Για όλους αυτούς τους λόγους έχω την αίσθηση ότι και ο δικός μου ο γιατρός δεν θα προτιμήσει τους τεχνητούς πόνους, αλλά την καισαρική! Το μόνο θετικό είναι ότι τις τελευταίες 3 ημέρες έχω αρκετά πονάκια και συσπασούλες! Σίγουρα πάντως, πάνω απ΄ολα έρχεται η υγεία των μωρών μας...

Kellymania μου, τι να πω! Μπράβο! Το είχα ξεχάσει αυτό για την επισκληρίδιο! Εγώ με επισκληρίδιο και ακόμα το σκέφτομαι... :wink:

Πάντως εγώ έτρεμα περισσότερο απ'όλα το σπάσιμο των νερών! Χωρίς να ξέρω γιατί βέβαια! Και τελικά όταν έγινε το αντιμετώπισα τόοοσο ψύχραιμα. Τελικά ο οργανισμός ανταποκρίνεται όταν πρέπει rebithouli μου. Εγώ λίγο πριν με πιάσουν οι πόνοι, φοβόμουν απίστευτα. Ήθελα να ξυπνήσω και να'χω γεννήσει! :tongue: Γι'αυτό σου λέω.. όλα καλά!

Ρε κορίτσια τι ενυδατική του βάζετε του μπεμπέ? Γιατί η παιδίατρος μου'πε να πάρω όποια θέλω. Καμιά προτίμηση?

KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

γεια σας κοριτσια,πως πανε οι κολικοι;εμεις ειμαστε μες την γκρινια.kellymania εγω του βαζω της johnson's ην λεβαντα και μας αρεσει πολυ γιατι το συνδιαζουμε με μασαζακι.κοριτσια το πουλακι τι κανει; γεννησε;

s7xl94df5dzan06a.png

bzw594dfmcxdku61.png

Γειά σας κορίτσια. Βλέπω εμένα με ξεχάσατε! Εγώ ήταν να γεννήσω 29/3 και τελικά γέννησα 16/3 στις 6:50 το πρωί . Με έπιασαν οι πόνοι την προηγούμενη το μεσημέρι και δεν ήξερα τί ήταν ούτε φανταζόμουν ότι θα γεννήσω! Τελικά στις 23:00 πήγα στο ΛΗΤΩ και με κράτησαν μ΄΄εσα. Πάλι καλά που είχα σκεφτεί να πάρω την βαλίτσα μαζί. Το αγόρι μου γεννήθηκε με φυσιολογικό τοκετό και φυσικά με επισκληρίδιο. Το σημείο που πόνεσα πάρα πολύ ήταν μέχρι να φανεί το κεφαλάκι του , μετά την διαστολή 10. Αλλά τώρα το έχω ξεχάσει τελείως. Γεννήθηκε 2560 (αν θυμάστε ήταν πολύ μικρό μωρό) και τώρα με θυλασμό αποκλειστικά το έχω φτάσει 2825. Τα πάμε μια χαρά απλά με κουράζει κάποιες φορές που δεν λέει να κοιμηθεί μετίποτα στο πορτ μπεμπε παρά μόνο στην αγκαλιά μου.

Να ζήσουν τα μωράκια σε όσες γέννησαν και υπομονή στις υπολοιπες. Δεν είναι κάτι τραγικό η γέννα. Άνετα το ξανακάνω!!!

Γειά σας κορίτσια. Βλέπω εμένα με ξεχάσατε! Εγώ ήταν να γεννήσω 29/3 και τελικά γέννησα 16/3 στις 6:50 το πρωί . Με έπιασαν οι πόνοι την προηγούμενη το μεσημέρι και δεν ήξερα τί ήταν ούτε φανταζόμουν ότι θα γεννήσω! Τελικά στις 23:00 πήγα στο ΛΗΤΩ και με κράτησαν μ΄΄εσα. Πάλι καλά που είχα σκεφτεί να πάρω την βαλίτσα μαζί. Το αγόρι μου γεννήθηκε με φυσιολογικό τοκετό και φυσικά με επισκληρίδιο. Το σημείο που πόνεσα πάρα πολύ ήταν μέχρι να φανεί το κεφαλάκι του , μετά την διαστολή 10. Αλλά τώρα το έχω ξεχάσει τελείως. Γεννήθηκε 2560 (αν θυμάστε ήταν πολύ μικρό μωρό) και τώρα με θυλασμό αποκλειστικά το έχω φτάσει 2825. Τα πάμε μια χαρά απλά με κουράζει κάποιες φορές που δεν λέει να κοιμηθεί μετίποτα στο πορτ μπεμπε παρά μόνο στην αγκαλιά μου.

Να ζήσουν τα μωράκια σε όσες γέννησαν και υπομονή στις υπολοιπες. Δεν είναι κάτι τραγικό η γέννα. Άνετα το ξανακάνω!!!

Τελικά οι αγκαλιές είναι το κοινό μας σημείο εεε :rolleyes:? Να σου ζήσει Desdra μου και να'ναι καλότυχο κ ευτυχισμένο!

Rebithouli κάνα νέο? :o

KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! Πρέπει πλέον να έχουμε γεννήσει όλες ε; Γι' αυτό ερήμωσε το καφέ, που καιρός για γράψιμο! Εμένα η σταλίτσα θέλει συνέχεια προσοχή και γαλατάκι της μαμάς αγελαδίτσας! Αν κοιμηθεί ένα τρίωρο συνεχόμενο κάνουμε πάρτυ! Εσείς πως πάτε με τον θηλασμό;

Και φυσικά κοιμόμαστε στην αγκαλιά κι εμείς και μόλις ακουμπήσει η πλάτη της στο πορτ μπεμπε ανοίγει το μάτι και σε 10 δευτερόλεπτα αρχίζει το κλάμα!

mWsZp3.png

Καλημέρα κορίτσια! Πρέπει πλέον να έχουμε γεννήσει όλες ε; Γι' αυτό ερήμωσε το καφέ, που καιρός για γράψιμο! Εμένα η σταλίτσα θέλει συνέχεια προσοχή και γαλατάκι της μαμάς αγελαδίτσας! Αν κοιμηθεί ένα τρίωρο συνεχόμενο κάνουμε πάρτυ! Εσείς πως πάτε με τον θηλασμό;

Και φυσικά κοιμόμαστε στην αγκαλιά κι εμείς και μόλις ακουμπήσει η πλάτη της στο πορτ μπεμπε ανοίγει το μάτι και σε 10 δευτερόλεπτα αρχίζει το κλάμα!

Καλημέρα! Και εγώ μια από τα ίδια. Τί λες να έχουν κόλλημα με τα πορτ μπεμπε τα μωρά και αρχίζουν την κλάψα?

Με το θηλασμό καλά τα πάω αν καιτρώει μόμο ένα 10λεπτο την φορά. Παρόλα αυτά πέρνει βάρος. Αυτό που δεν δέχεται με τίποτα είναι το μπιμπερό. Και ας έχω δικό μου γάλα μέσα. Δεν μπορεί να το πιπιλίσει καθόλου!

καιρο εχω να σας γραψω αλλα που κ που σας διαβαζω..

bubbles απο την 'πειρα' μου πιστευω οτι κλαιει μόλις την βαζεις στο πορτ μπεμπε γιατι δεν την εφτασε το γαλα που μολις εφαγε..

εγω με τον θηλασμό δεν κατάφερα τιποτα..

προσπαθούσα μεχρι χτες αλλα η μικρη ΔΕΝ θελει με τιποτα το στηθος προτιμάει το μπιμπερο.

αποτέλεσμα να εκνευρίζομαιΤΟΣΟ πολυ μαζι της...που δεν τησ αξίζει και μετα θημωνω με τον εαυτο μου για αυτα που νιωθω..

χτες το βραδι αποφάσισα να σταματήσω να την βαζω στο στήθος και να βγαζω με το θηλαστρο.

αυτο δηλ κανω απο την αρχη βγαζω με το θήλαστρο κ της δινω συμπλήρωμα το δικο μου γαλα...τι συμπλήρωμα δηλ..το γευμα της.

και στους 3 μηνες θα σταματήσω...

το γαλα που βγαζω ειναι γυρω στο 1 λιτρο την ημερα,

περισσεύει κ βάζω κ στην κατάψυξη.

ελπιζω να ειστε καλα ολες και να εχετε καλύτερη τυχη απο την δικη μου.φιλακια

eNortjK1UjIzNDMxV7IGXDASvAKk33.png

Κι εμένα κορίτσια τα ίδια μου ξεκίνησε! Εντωμεταξύ ενώ΄θηλάζαμε μια χαρούλα, εδώ και 2 ημέρες δεν πιάνει καλά το στήθος :shock:! Στα καλά καθούμενα! Και παιδευόμαστε, και εκνευρίζεται και ξανά απ'την αρχή. Αφού απελπίστηκα τόσο που έβγαζα με θήλαστρο και της το'δινα αλλά μου'πε η παιδίατρος πως αν θέλω να συνεχίσω το θηλασμό πρέπει να εδραιωθεί η γαλουχία πρώτα, δηλαδή 40 μέρες ξεχνάω μπιμπερό, θήλαστρα και πιπίλες! Κι ας έχουν δικό μου γάλα μέσα :-(. Δίκιο έχει αλλά...

Τουλάχιστον συνεχίζει να κοιμάται τετράωρα αν καταφέρουμε να φάμε...:rolleyes:

KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

Διαφημίσεις

zoukiiiii ξέχασα να σου πω το πόσο δίκιο είχες! θυμάσαι που σας είχα πει πως η μπέμπα είναι μεγάλη κ θα'βγαινε δύσκολα κ.λ.π. κ μου'λεγες μην ακούς... και τα ίδια είχες πάθει κι εσύ?

2.960 η μπέμπα! Άκου μεγάλη...

Τσάμπα την τρομάρα που'χα πάρει και φοβόμουν για καισαρική :mad:.

KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

Κοριτσάκια μου καλά!!!

Εδώ είμαι και εγώ!!! Γέννησα το αγγελουδάκι μου την προηγούμενη Παρασκευή στις 26 Μαρτίου στις 22.30 με καισαρική! Θα σας πω συνοπτικά όλα αυτά που έζησα!

Την Παρασκευή λοιπόν στις 6.30 το απόγευμα, έσπασαν τα νερά! Πράγματι όπως λες Kellymania μου, ήμουν και εγώ αρκετά ψύχραιμη αν και φοβόμουν πολύ! Πήγαμε στο Ιασώ, αλλά δυστυχώς ο μπεμπούλης μου ήταν ακόμα πολύ ψηλά, είχα μόνο διαστολή 1 και παρόλο που ηταν με το κεφαλάκι προς τα κάτω, κοίταγε ταβάνι που σημαίνει ότι θα είχα έναν δύσκολο τοκετό! Με όλα αυτά τα δεδομενα λοιπόν, αλλά και λόγω της υψηλής μυωπίας όπου δεν είχα και πολλά περιθώρια να πιεστώ πολύ, καταλήξαμε τελικά σε καισαρική!

Σε 10 λεπτά είχα αγκαλιά τον άγγελό μου, ένα κουκλί, 3600γρμ!!!

Η εμπειρία μου για την καισαρική είναι ότι την πρώτη μέρα πονάς πολύ... αλλά μετά εύτυχώς όσο περνάνε οι μέρες όλα γίνονται καλύτερα!

Είμαστε από την Τρίτη στο σπιτάκι μας και θηλάζουμε αποκλειστικά!

Αλλά βρε κορίτσια, κοντεύω να κάνω μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια μου!!!

Ο μπεμπούλης ξυπνάει κάθε 3 ώρες και μετά κάθεται στο στήθος 1-2 ώρες! Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω! Σήμερα άρχισαν να με πονάνε και λίγο οι θηλές μου από τις πολλές ώρες που είναι στο στήθος μου!

Πέιτε μου βρε κορίτσια και εσείς τι κάνετε με το θηλασμό! Αφήστε που φοβάμαι μήπως κάποια στιγμή πεινασει τόσο πολύ ώστε δεν του φτάσει το στήθος μου! Τότε τι να κάνω;;; Γιατί δεν θέλω τις πρώτες 40 μέρες να δώσω συμπλήρωμα!

Σχετικά με την διατροφή, εκτός από τα πολλά υγρά, ξέρετε τι άλλο βοηθάει να έχουμε περισσότερο γάλα;;;

Kellymania μου, ελπίζω να είσαι καλά!

Αλήθεια, τι πουλάκι γέννησε;;;

Φιλάκια σε όλες σας!!

QFy6p3.png

Κοριτσάκια μου καλά!!!

Εδώ είμαι και εγώ!!! Γέννησα το αγγελουδάκι μου την προηγούμενη Παρασκευή στις 26 Μαρτίου στις 22.30 με καισαρική! Θα σας πω συνοπτικά όλα αυτά που έζησα!

Την Παρασκευή λοιπόν στις 6.30 το απόγευμα, έσπασαν τα νερά! Πράγματι όπως λες Kellymania μου, ήμουν και εγώ αρκετά ψύχραιμη αν και φοβόμουν πολύ! Πήγαμε στο Ιασώ, αλλά δυστυχώς ο μπεμπούλης μου ήταν ακόμα πολύ ψηλά, είχα μόνο διαστολή 1 και παρόλο που ηταν με το κεφαλάκι προς τα κάτω, κοίταγε ταβάνι που σημαίνει ότι θα είχα έναν δύσκολο τοκετό! Με όλα αυτά τα δεδομενα λοιπόν, αλλά και λόγω της υψηλής μυωπίας όπου δεν είχα και πολλά περιθώρια να πιεστώ πολύ, καταλήξαμε τελικά σε καισαρική!

Η εμπειρία μου για την καισαρική είναι ότι την πρώτη μέρα πονάς πολύ... αλλά μετά εύτυχώς όσο περνάνε οι μέρες όλα γίνονται καλύτερα!

Ο μπεμπούλης ξυπνάει κάθε 3 ώρες και μετά κάθεται στο στήθος 1-2 ώρες! Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω! Σήμερα άρχισαν να με πονάνε και λίγο οι θηλές μου από τις πολλές ώρες που είναι στο στήθος μου!

Πέιτε μου βρε κορίτσια και εσείς τι κάνετε με το θηλασμό! Αφήστε που φοβάμαι μήπως κάποια στιγμή πεινασει τόσο πολύ ώστε δεν του φτάσει το στήθος μου! Τότε τι να κάνω;;; Γιατί δεν θέλω τις πρώτες 40 μέρες να δώσω συμπλήρωμα!

Σχετικά με την διατροφή, εκτός από τα πολλά υγρά, ξέρετε τι άλλο βοηθάει να έχουμε περισσότερο γάλα;;;

Φιλάκια σε όλες σας!!

Καλημερα Rebitoyli να σου ζησει ο μπεμπης!

Να βαλεις κρεμουλα στις θηλες σου γιατι αμα σου τις κοψει μετα θα ειναι μεγαλυτερο το μαρτυριο σου!!!Εμενα μου εδωσε ο γιατρος μου την bepanthol!!!

Καλη Ανασταση!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Κοριτσάκια μου καλά!!!

Φιλάκια σε όλες σας!!

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΗΗΣΣΣΣΕΙΙΙΙ!!!!

Μπράβο rebithouli μου όλα καλά! Δεν ξέρεις πόσο χαίρομαι! :-P Εγώ προτείνω την Purelan της Medela για τις θηλές (καθάρή λανολίνη που δεν χρειάζεται να την αφαιρείς πριν τον θηλασμό). Αλλά αν άρχισαν να σε πονάνε ίσως το μωρό δεν πιάνει σωστά τη θηλή. Έχει όλη τη θηλαία άλω στο στόμα? Αν συνεχίσει δοκιμάστε να ανοίγει λίγο περισσότερο το στοματάκι του.

Κι εγώ έτσι ήμουν στην αρχή αλλά 5-6 φορές δεν το γλίτωσα το συμπλήρωμα περισσότερο λόγω ανασφάλειας δικής μου μήπως πεινάει ακόμη η μικρή. Τώρα πια βγάζω πότε πότε με το θήλαστρο κ της δίνω αυτό αν έχω αμφιβολία. Απλά αγχώνομαι μην πάθει "σύγχυση θηλής" με τα ρημάδια τα μπιμπερό. Θα προσπαθήσω να μη της ξαναδώσω :oops::oops::oops:.

Για το γάλα σου δεν νομίζω πως υπάρχει λόγος ανησυχίας! Όσο πιπιλάει το παιδί τόσο γάλα θα'χεις. Γι'αυτό να το βάζεις στο στήθος όποτε "γουστάρει" κοινώς! Μέσα στις 40 ημέρες η δυάδα μητέρα-στήθος/μπεμπέ θα συντονιστούν πλήρως.

Υπομονή και επιμονή!!!

Και εγώ ελπίζω να τα καταφέρω!

Στείλε μου τα νέα σου κ τις εξελίξεις!!!

Και πάλι να σου ζήσει!!!!!!:-P

KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ!

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΝ ΤΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΜΑΣ!!!

Α, και μήπως πρέπει να ζωντανέψουμε λίγο το καφέ? Αφήστε το στήθος κ πιάστε ...πληκτρολόγιο!!!

KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...