Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Άσε από μυωπία... σε σκίζω! 13 βαθμούς έχω!!! Έκανα όμως βυθοσκόπηση και ο βυθός του ματιού είναι μια χαρά, γι΄αυτό πάω και με φυσιολογικό! Δεν παύει πάντως να το σκέφτομαι!!

Γιατί βρε δεν θα κάνεις επισκληρίδιο;;;

Οι γκαβές μανάδες θα'μαστε:mrgreen: Χαχα

Επισκληρίδιο κάνεί μόνο 1 αναισθησιολόγος κ μόνο με πρόκληση, θα του το συζητήσω την Δευτέρα κ μόνο αν δεχθεί εκείνος θα μου την κάνουν. Δημόσιο βλέπεις. Στον Φ.Τ. δεν προβλέπεται μου είπαν...:evil:

KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

bubbles συνχαρητηρια για την μπεμπα!!μου φαινετε οτι πρεπει να κανουμε μια λιστα μιας και οι περισσοτερες γεννησαμε πλεον...

λογικα εχει γεννησει και το πουλακι μας ε;

rebithouli και kellymania κοντευουν οι μερουλες που θα παρετε τα νινακια σας αγκαλιτσα!!εσεις θα γεννησετε μαζι με την κουνιαδα μου.τι ωραια ρε κοριτσια ειναι φανταστικα οταν βλεπεις το αγγελουδι σου για πρωτη φορα!!

αντε αν γεννησετε και εσεις υστερα θα αρχισουμε να λεμε για ημερομηνιες απο βαφτησεις....!!!

uQEPp2.png?NlS0EyyL

uB7Ap2.png?tjCB7VEn

Καλησπέρα κοριτσάκια. Τι μου κάνετε; Bubbles να σου ζήσει το μωράκι. Εμεις χθες πήγαμε στο γιατρό. Θα περιμένουμε μέχρι τις 25 μου είπε και μετά βλέπουμε. Μάλλον τελευταία θα γεννήσω:tongue:

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Διαφημίσεις

Fani μου,πράγματι με το τάισμα-άλλαγμα και γενικώτερα τακτοποίηση του μωρού κάναμε τη νύχτα μέρα..Ευτυχώς που θα έχω τη μητέρα μου μέχρι να σαραντίσω και με βοηθάει-η κακομοίρα έχει χάσει 3 κιλά και εγώ αισίως έφτασα τα 10κιλά μείον και έχω μόνο 20 μέρες που γέννησα..

Όσο για τις υπόλοιπες μέλλουσες μανούλες να μην σκέφτεστε πότε θαρθεί ο καιρός να γεννήσετε..Ζήστε λίγο ακόμη τη στιγμή να νιώθετε τα μωράκια στις κοιλίτσες σας..και μετά θα χορτάσετε αγκαλίτσες..Αυτό που θέλω να πω είναι πως η κάθε στιγμή έχει τη μαγεία της...

Γεια σας κοριτσάκια μου!!! Ελπίζω όλες οι μανούλες να είναι καλά!!!

Πόσες έχουμε μείνει βρε παιδιά;;; Εγώ κανένα νέο! Περιμένω και περιμένω!!!

Κάναμε σήμερα το καρδιοτοκογράφημα, όλα καλά. Έχω μικρές συσπασούλες αλλά ακόμα τίποτα! Στις 31 Μαρτίου τελειώνει η ΠΗΤ μου και ίσως πάρουμε και μερικές μέρες από τον δέκατο!

Τι να πω βρε παιδιά! Νοιώθω ότι δεν θα γεννήσω ποτέ!

KELLYMANIA ΚΑΛΗ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ!!!! Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πάνε όλα καλά!

QFy6p3.png

Γεια σας κορίτσια!

Να κάνουμε μια λίστα μια που οι περισσότερες έχουμε γεννήσει. Εγώ είχα ΠΗΤ 12/3 αλλά τελικά γέννησα 3/3. Επίσης γέννησα στο ΓΑΙΑ (όχι στο ΙΑΣΩ όπως είχα δηλώσει ότι μάλλον θα γεννήσω).

Πως τα πάτε με το κλάμα του μωρού;;; Γιατί εμένα που είναι μόλις 20 μερών... έχω παρατηρήσει ότι ζητάει αγκαλιά για να ηρεμήσει (παρόλο που δεν την παίρνω συνέχεια, ώστε να το έχει συνηθίσει :S). Καμια συμβούλη; Εσείς ανταποκρίνεστε πάντα στο κλάμα του μωρού με αγκαλιά;;;

Ευχαριστώ για τη βοήθεια προκαταβολικά γιατί είμαι απελπισμένη...

cff44a61df.png

Ναταλακι μου έχεις δίκιο να κάνουμε μια λίστα..Όποια βρει χρόνο δηλαδή..Εγώ γέννησα στις 2/3 στο Ιασώ με καισαρική..

Όσο για το κλάμα εγώ όταν αρχίζει να ψευτοκλαιεί το αφήνω λιγάκι γιατί πολλές φορές κάνει μια γκρίνια και κοιμάται..Αν όμως κλαίει κανονικά το παίρνω αγκαλιά και προσπαθώ να καταλάβω τι θέλει..Ξέρεις τώρα αρχίζουν και οι κολικοί-σε μας αρχίσαν ήδη και σε πονάει η καρδια σου που δεν μπορείς να βοηθήσεις..παρά μόνο με χαδάκια,τριψιματάκια και τέτοια..

Πάντως απότι έχω διαβάσει πρέπει να τα παίρνουμε αγκαλιά γιατί διαφορετικά ενεργοποιείται το τήμα του εγκεφάλου που μπορεί να δημιουργήσει άγχος και στην μετέπειτα ζωή του..Επίσης βοηθά να ηρεμούν και η επαφή σώμα με σώμα..(π.χ.Να ακουμπας το κεφαλάκι του στο στέρνο ή στο στήθος σου αλλά δερματική επαφή εννοείται)Αυτά τα πολλά !!!!Καληνύχτα!!!

Κορίτσια εγώ γέννησα 4/3 στο Ελενα με καισαρική κοριτσάκι .

Με το κλάμα του μωρού και εγω μπερδεύομαι και δεν μπορώ να το αποκωδικοποιήσω , αλλα πάντα αν της δώσω βυζάκι σταματάει . Δεν σημαίνει πάντα οτι πεινάει , αλλα την ηρεμεί .

Εσείς θηλάζεται και πόσο συχνά ?

Κάτι άλλο κορίτσια , πόσο συχνά καθαρίζουμε την μυτούλα με τον ορό ?

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια μου!!! Ελπίζω όλες οι μανούλες να είναι καλά!!!

Πόσες έχουμε μείνει βρε παιδιά;;; Εγώ κανένα νέο! Περιμένω και περιμένω!!!

Κάναμε σήμερα το καρδιοτοκογράφημα, όλα καλά. Έχω μικρές συσπασούλες αλλά ακόμα τίποτα! Στις 31 Μαρτίου τελειώνει η ΠΗΤ μου και ίσως πάρουμε και μερικές μέρες από τον δέκατο!

Τι να πω βρε παιδιά! Νοιώθω ότι δεν θα γεννήσω ποτέ!

KELLYMANIA ΚΑΛΗ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ!!!! Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πάνε όλα καλά!

Κοριτσάκια μου γέννησα κι εγώ!!! Με έπιασαν οι πόνοι το Σάββατο τελικά στις 8:30, σπάσαν τα νερά στις 10 κ 14:25 είχα αγκαλίτσα το αγγελούδι μου!! Ευχαριστώ για τις ευχές σας, πιάσαν τόπο! Rebithouli ευχαριστώ πολύυυυυυυ!!! Εσύ κανένα νέο? Με το καλό εύχομαι κ στις υπόλοιπες κ μόλις έχω λίγο περισσότερο χρόνο θα μπω να σας πω λεπτομέρειες! Προς το παρόν ταλαιπωρούμαι λιγάκι με πετρώματα κ ράμματα, αλλά anyway θα περάσουν κι αυτά!

Φιλιά σε όλες σας κ κάθε καλό!! :tongue:

KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

Κοριτσάκια μου γέννησα κι εγώ!!! Με έπιασαν οι πόνοι το Σάββατο τελικά στις 8:30, σπάσαν τα νερά στις 10 κ 14:25 είχα αγκαλίτσα το αγγελούδι μου!! Ευχαριστώ για τις ευχές σας, πιάσαν τόπο! Rebithouli ευχαριστώ πολύυυυυυυ!!! Εσύ κανένα νέο? Με το καλό εύχομαι κ στις υπόλοιπες κ μόλις έχω λίγο περισσότερο χρόνο θα μπω να σας πω λεπτομέρειες! Προς το παρόν ταλαιπωρούμαι λιγάκι με πετρώματα κ ράμματα, αλλά anyway θα περάσουν κι αυτά!

Φιλιά σε όλες σας κ κάθε καλό!! :tongue:

Άντε βρε Kellymania! Και σε σκεφτόμουν!!! Να χου ζήσειιιιιιιι!!!!!!!! :-)

Αχ, τι καλά! Γλύτωσες και τους τεχνητούς πόνους!! Πολύ χάρηκα που πήγαν όλα τόσο καλά και εύκολα!!!

Όποτε ξεκλέψεις λίγο χρόνο περιμένω να μου πεις την εμπειρία σου γιατί εγώ κοντεύω να σκάσω από την αγωνία και το άγχος μου!

Άσε που τελικά δεν βλέπω να την γλυτώνω γμτ την πρόκληση τοκετού! Έχω 6 μέρες ακόμα μέχρι την ΠΗΤ μου και εκτός από κάτι μικροπονάκια που ειχα χθες, δεν έχω κανένα άλλο σύμπτωμα ότι θα γεννήσω!! Άσε που δε νομίζω ότι έχει κατέβει και καθόλου ο μπέμπης! Την Δευτέρα θα με ξαναδεί ο γιατρός για να δούμε αν κατέβηκε!

Φοβάμαι όμως τους τεχνητούς πόνους!!!! Αλήθεια, εσύ έκανες επισκληρίδιο;;

Και πάλι να σου ζήσει!!!!

Φιλάκια!

QFy6p3.png

Ευχαριστώ REBITHOULIS . Ελπίζω να γεννήσεις φυσιολογικά . Εγω τελικά γέννησα με καισαρική γιατί δεν είχα καθόλου σημάδια τοκετού , δεν είχε κατέβει η μπέμπα , δεν είχε εμπεδωθεί το κεφάλι και καθόταν δεξιά αλλα με το κεφαλάκι προς τα κάτω και ο τράχηλος ήταν κλειστός και σκληρός . Επίσης η μπέμπα ήταν κοντά 4 κιλά και το αμνιακό ήταν θολωμένο , οπότε στην ΠΗΤ έπρεπε να την βγάλουμε . Ο γιατρός μου πίστευε οτι δεν εχει καλές πιθανότητες να βγει με πρόκληση σε ευλογο χρονικό διάστημα και θα μπαίναμε στην ταλαιπωρία άδικα , οπότε την βγάλαμε με καισαρική . Ελπίζω εσυ να καταφέρεις να γεννήσεις φυσιολογικά αλλα πάνω απ'ολα έρχεται η υγεία μας και των μωρών μας !!!

Άντε βρε Kellymania! Και σε σκεφτόμουν!!! Να χου ζήσειιιιιιιι!!!!!!!! :-)

Αχ, τι καλά! Γλύτωσες και τους τεχνητούς πόνους!! Πολύ χάρηκα που πήγαν όλα τόσο καλά και εύκολα!!!

Όποτε ξεκλέψεις λίγο χρόνο περιμένω να μου πεις την εμπειρία σου γιατί εγώ κοντεύω να σκάσω από την αγωνία και το άγχος μου!

Άσε που τελικά δεν βλέπω να την γλυτώνω γμτ την πρόκληση τοκετού! Έχω 6 μέρες ακόμα μέχρι την ΠΗΤ μου και εκτός από κάτι μικροπονάκια που ειχα χθες, δεν έχω κανένα άλλο σύμπτωμα ότι θα γεννήσω!! Άσε που δε νομίζω ότι έχει κατέβει και καθόλου ο μπέμπης! Την Δευτέρα θα με ξαναδεί ο γιατρός για να δούμε αν κατέβηκε!

Φοβάμαι όμως τους τεχνητούς πόνους!!!! Αλήθεια, εσύ έκανες επισκληρίδιο;;

Και πάλι να σου ζήσει!!!!

Φιλάκια!

Ναι Κλειώ μου, να σου ζήσει!!!

Rebithouli μου μην ανησυχείς καθόλου! Κι εγώ έτσι έλεγα κ τελικά η μπέμπα μας διέψευσε! Τεχνητούς πόνους μου'βαλαν με 8 διαστολή αλλά τους έβγαλαν αμέσως γιατί κόντεψα να το γεννήσω μόνη μου :rolleyes:! Ευτυχώς ήμουν τυχερή γιατί είχα πολύ γρήγορα εξάλειψη τραχήλου, απλά η μπέμπα ερχόταν λιγάκι "λοξά" κ χρειαστήκαμε τη διάσημη βεντούζα! Αλλά όλα καλά! Όσο για επισκληρίδιο; Ούτε λόγος αφού θυμάσαι που σου'λεγα ότι αν πας με Φ.Τ. χωρίς τεχνητούς δεν σου κάνουν! Αλλά όλα καλά, μην αγχώνεσαι καθόλου. Θα δεις πως εκείνη τη στιγμή το μόνο που θα σε νοιάζει είναι να συνεργαστείς για να δεις το μπεμπάκι σου, με όποιο τρόπο κι αν έρθει αυτό. Σου εύχομαι ότι καλύτερο και με το καλό σε όσα κοριτσάκια περιμένουν ακόμη!

Πάντως κορίτσια, ζω ένα όνειρο!!!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...