Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 26 minutes ago, MK2012 said:

Κορίτσια μου καλησπέρα.

αν χρειαστεί να κάνετε αιματολογικές Κυριακή που τις κάνετε για να βγουν την ίδια ημέρα; Εννοώ τις κλασικές αιματολογικές που χρειάζονται για να ξεκινήσουμε το πρόγραμμα. Έχω πάρει στο ΡΕΑ αλλά λέει δε τις βγάζουν ίδια μέρα και στο Ιασώ μόνο κατ’εξαιρεση γιατί δεν έχω γιατρό μέσα στο Ιασώ.

Εγώ είχα κάνει στο Λητώ και τα αποτελέσματα είχαν βγει Κυριακή απόγευμα. Καλή δύναμη!

• Μου αρέσει 1

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Έλα βρε Elsadrm μου!!! Τι κάνεις;; Τι κανει ο μπέμπης;;; Αχ, τι καλά που έχετε γεννήσει και ειστε στο σπιτάκι σας βρε κορίτσια! Άντε να έρθει και η σειρά μας!!

γεια σου βρε ρεβιθουλι!ειμαστε μια χαρα και εγω και τα παιδακια μου!ο μικρουλης εχει λιγους κολικους αλλα ευτηχως το βραδυ κοιμωμαστε αψογα.αρχισα να αλλαζω τη διατροφη μου μπας και κατεβασω περισσοτερο γαλα.το παλευω οσο μπορω.σε λιγες μερουλες θα εχεις και εσυ τον μπομπιρακο σου αγκαλιτσα και θα ζεις το πιο τρελο ονειρο!!!προς το παρον ομως κοιμησου οσο μπορεις................

uQEPp2.png?NlS0EyyL

uB7Ap2.png?tjCB7VEn

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kellymania μην ανησυχείς καθόλου για τον τρόπο τελικά που θα γεννήσεις.

Εγώ που γέννησα στις 2/3 πήγα τελικά με πρόκληση γιατί η ΠΗΤ μου ήταν 3/3και δεν είχα και άλλα περιθώρια(το παιδάκι μου μεγάλωνε)..Είναι όλα ελεγχόμενα..Οι πόνοι στην αρχή είναι ήπιοι για να σου ενεργοποιήσουν τη μήτρα ώστε να αρχίσει να κάνει συσπάσεις,μετά σου σπάνε τα νερά και συνεχίζεις με πιο έντονους πόνους.Να θυμάσαι ότι έχεις χρόνο να πάρεις μια ανάσα ανάμεσα από τον ένα πόνο στον άλλο..Το πιο επώδυνο για μένα ήταν το χέρι που μου βάζανε κάθε τόσο για να δουν τον τράχηλο αλλά μπρος στα άλλα το υποφέρεις κι αυτό..Το πιο ευχάριστο είναι το σπάσιμο των νερών-πραγματικά ανακουφίζεσαι..όσο για μένα παρόλο που τα τράβηξα όλα τα παραπάνω δεν κατάφερα να φτάσω στο τελικό στάδιο-τις εξωθήσεις διότι το μωρό είχε σφηνώσει στη λεκανή και δεν κατέβαινε και ανγκαστήκαμε να προβούμε σε καισαρική..

Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι αν έχεις εμπιστοσύνη στο γιατρό σου μη φοβάσαι τίποτα..

Αχ βρε Makrina, έτσι όπως τα γράφεις ηρέμησα και εγώ λίγο... γιατί σήμερα που πήγα στον γιατρό αγχώθηκα και εγώ για τον ίδιο λόγο που γράφει η Kellymania.

Είμαι στην 38η εβδομάδα, το παιδί είναι ήδη 3.500 κιλά... αλλά δυστυχώς ακόμα μηδέν διαστολή και είναι και πολύ ψηλά!

Που σημαίνει ότι περιμένουμε μέχρι την ΠΗΤ... στις 31 Μαρτίου!!!

Αλλιώς με τεχνητούς! Και σίγουρα ένα μεγάλο παιδί και πρόκληση... μάλλον σημαίνει δύσκολος τοκετός!

Ουφ! αγχώθηκα!

Ξέρετε βρε κορίτσια, αν το μωρό έιναι ψηλά, πόσο καιρό θέλει για να κατέβει;;

Μπορεί π.χ να κατέβει και σε μια μέρα ή είναι απίθανο;;;;

Elsadrm μου, πολύ χαίρομαι για τα νέα σου!!! Να είσαι πάντα καλά! :-)

QFy6p3.png

Rebithouli μου το ξέρω ότι έχεις άγχος άλλα μη φοβάσαι όλα θα πάνε καλά.Όσο για την επισκληρίδιο,όχι,δεν είχα κάνει πριν μπω στο χειρουργείο..Είμαι άτομο που αντέχω τους πόνους άλλα να ξέρεις ότι και η μαία σε βοηθά με τις αναπνοές και ανακουφίζεσαι από τον πόνο σε ένα βαθμό όταν έρχεται..

Όσον αφορά για το πότε θα κατέβει το μωρό πιστεύω μπορεί και μια μέρα πριν να κατέβει και όλα να σου πάνε καλά.Αν παλι όχι θα πας με πρόκληση.Και σε αυτή την περίπτωση δεν αποκλείεται σπάζοντας τα νερά να γλιστρήσει το μωρό και να κατέβει..Έχεις καιρό ακόμη μην ανησυχείς απο τώρα αν και το ξέρω ότι είναι δύσκολο..Να είσαι σε επαφή με τον γιατρό σου όποια απορία κι αν έχεις..Πάνω απ'όλα προέχει η ηρεμία σου και η ηρεμία του παιδιού σου..Στο λέω εγώ που γενικά ψιλοντρέπομαι να ενοχλώ και να ρωτώ με το παραμικρό,αλλά στην προκειμένη περίπτωση το έκανα..

Διαφημίσεις

Ρεβυθούλη μην ανησυχείς. Κι εγώ με τράχηλο συμπαγή, μηδέν διαστολή και το παιδί να κοιτάει προς τα πάνω πήγα, με πρόκληση, και τελικά γέννησα φυσιολογικά. Το σώμα μας είναι φτιαγμένο για να αντέχει αυτή τη διαδικασία και μετά να την ξεχνάει. Στο 1ο μωρουδίσιο κλάμα.

Όσο για τους πόνους, αν μπορείς να κάνεις επισκληρίδιο, κάνε. Εγώ την είχα αλλά με άφηνε κατά διαστήματα χωρίς για να μεγαλώσει η διαστολή. Λοιπόν, όσο ήμουν με την επισκληρίδιο, κοιμόμουν!!! Τις άλλες στιγμές, τώρα πια δεν θυμάμαι, πόσο πονούσα και για πόσο.... Βοηθάει πάντως κάτι να κρατάς στη χούφτα.

Θηλάζουσες μανούλες, γιατί πονάνε οι θηλές μου ακόμα (πολύ....); Το σκιουράκι θηλάζει σωστά, με σχεδόν όλη την άλω μέσα στο στόμα. Δεν πονάω κατά τη διάρκεια του θηλασμού, πονάω όλες τις άλλες ώρες. Γαμώτο...

Ίσως φταίει που είναι λαίμαργος και με δαγκώνει μόλις το πιάνει. Μετά ηρεμεί και ρουφάει κανονικά.

Καλημερα και απο μενα.

Τι κανετε? Εγω εδω παιδευομαι λιγο με την μικρη μου , ειναι λιγο γκρινιαρουλα.

Το παιδι μπορει να κατεβει ακομα και κατα την διαρκεια της γεννας οποτε αισιοδοξια.

Εγω θηλαζω συνεχεια και οταν κοιμαται η μικρη προσπαθω να κανω οτι αλλο μπορω.

7f7174376f.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Cate να βάλεις γάλα στις θηλές και να κυκλοφορείς γυνόστηθη !!!

Σήμερα η μιρκη χτύπησε 8ωρο ύπνου...τόση ευτυχία πως να την αντέξω...ελπίζω να κρατήσει!!!!!!!!

Να μη σε στενοχωρήσω.... Αλλά και το σκιουράκι το έκανε αυτό πριν από τρια βράδια και καταχάρηκα. Έκτοτε, γυρίσαμε ξανά στα δίωρα... Καμία επαναληψιμότητα γαμώτο, αυτό το παιδί....:tongue::tongue:

Να μη σε στενοχωρήσω.... Αλλά και το σκιουράκι το έκανε αυτό πριν από τρια βράδια και καταχάρηκα. Έκτοτε, γυρίσαμε ξανά στα δίωρα... Καμία επαναληψιμότητα γαμώτο, αυτό το παιδί....:tongue::tongue:

dεν ειχαμε τοτε δυωρα αλλα 3ωρο και τη νυχτα 5ωρο υπνο...τωρα δεν μου κοιμαται την ημερα....

line_m121_beg_40_time_1214452800_text_cf20c3e9fef1e3eff220eceff520e5dfede1e9.gif

eNortjK1UjIzNrIwVLIGXDASsgKg26.png

dεν ειχαμε τοτε δυωρα αλλα 3ωρο και τη νυχτα 5ωρο υπνο...τωρα δεν μου κοιμαται την ημερα....

Αχ, είσαι πολύ τυχερή. Εμένα αν κοιμηθεί δίωρο είμαι ευχαριστημένη. Πολύ συχνά ξυπνάει πάνω στην ώρα. Είμαι ερείπιο από την αυπνία. Καλύτερα να μην κοιμάται πολύ τη μέρα, θα είναι κουρασμένο τη νύχτα....

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!

Cate μου, θα κάνω επισκληρίδιο ναι!!! Αλήθεια, γιατί βοηθάει να κρατάς κάτι στη χούφτα όπως λες;;;

Εγώ πάντως από το ένα χέρι έσφιγγα το κρεβάτι και από το άλλο το χέρι της μαίας ή του άντρα μου, εναλλάξ. Είναι πόνος που ξεκινάει, ξέρεις πως θα κορυφωθεί και μετά χαλαρώνει. Κι έπειτα πάλι από την αρχή. Γι' αυτό μάλλον βοηθάει να σφιγγεις κάτι....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...