Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 hours ago, MK2012 said:

Έχω σκοπό να κάτσω μέσα στο Σαββατοκύριακο να βάλω σε μια σειρά τις εξετάσεις. Προσπάθησα τις προηγούμενες μέρες και δεν ήθελα καν να τις βλέπω. Προσπαθώ να σκέφτομαι λίγο πιο αισιόδοξα αλλά ακόμα έχω τις διακυμάνσεις μου. Τουλάχιστον θα δούμε τον γιατρό τη Δευτέρα με τον εμβρυολόγο και έχω απορία για το τι θα πούνε. Εχουμε δρόμο μπροστά μας, νόμιζα Κ ηλπιζα πως είχαμε φτάσει πμ κοντά στο τέλος της ταλαιπωρίας.Το χειρότερο είναι πως περνάω ηλικιακά στη φάση που όπου σταθώ και όπου βρεθώ αυτές τις μέρες μου ανακοινώνουν εγκυμοσύνες. Χαίρομαι πολύ για τον κύκλο μου αλλά παράλληλα είναι τόσο κακό timing για εμένα. Αν ήξερα πως υπάρχει περιθώριο χρόνου, δε θα με ένοιαζε. Θα συνέχιζα να προσπαθώ με υπομονή. Ο παράγοντας του χρόνου σε συνδυασμό με την αμφιβολία για το πόσα αποθέματα έχουν μείνει και για πόσο είναι αυτό που με φρικάρει κυρίως. Υπομονή και δύναμη έχω αλλά δεν αρκούν μόνα τους.

Μην ανησυχείς για την ηλικία να λες πάντα ότι είσαι στην καλύτερη σου φάση για να γίνεις μανούλα (και θα είσαι μια πολύ καλή μανούλα) θα το δεις που θα έρθει η ώρα και θα γίνουν όλα όπως πρέπει. Ξέρω πολλές γυναίκες με μικρό απόθεμα και αρκετά άλλα θεματάκια και στο τελος τα κατάφεραν και μια και δύο φορες! Μην μπαίνεις στη διαδικασία να σκέφτεσαι για δότρια ωαρίων. Είναι πολύ πολύ νωρίς! Το έκανα και εγώ αυτό (χωρίς να αναφερθεί λέξη από τους γιατρούς) Είναι μια πολύ καλή  επιλογή αλλά προς το παρόν εσύ δεν έχεις εξαντλησει ολες τις υπολοιπες ! Δώσε χρόνο ! Αν θυμάμαι ήταν η πρώτη προσπάθεια αυτή ; 

Όσον αφορά την ανακοίνωση εγκυμοσύνης από φίλες συγγενείς κλπ όλες όσες δυσκολευτήκαμε-ομαστε νιώσαμε ακριβώς αυτό που νιώθεις εσύ. Χαίρεσαι αλλά την ίδια ώρα λες εγώ γιατί ακόμη;  Προς το παρόν ίσως να μην υπάρχει απάντηση. Να θυμάσαι πάντα ότι δεν είναι δική σου επιλογή δε φταις εσύ σε κάτι και δεν είσαι λιγότερο ικανή από οποιαδήποτε άλλη γυναίκα! Στην τελική η καθεμιά μας έχει την δική της πορεία. Θα παρεις τις απαντήσεις σου όταν θα έρθει η ώρα..μέχρι τότε υπομονή και αντοχή !

• Μου αρέσει 4

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

brabo elena na sou zisei!!!!

tixerouli kai gero na einai!!me ton thilasmo pws ta pate?

ton kaimo mou egw..xixi

Kala ta pame,ftou ftou ftou!gia nuxta mazeuw me to 8ilastro k tin taizw me mpoukali.opote prospa8w na min trwei ka8olou kseno gala.esu ti provlima exeis?

Euxaristw gia tis euxes!

i omorfia mou genni8ike 8 martiou!

Kala ta pame,ftou ftou ftou!gia nuxta mazeuw me to 8ilastro k tin taizw me mpoukali.opote prospa8w na min trwei ka8olou kseno gala.esu ti provlima exeis?

Euxaristw gia tis euxes!

emena den katafernei na thilasei gia kapoio logo.diladi kanei kapoies thilastikes kiniseis pou den katalabenw apolita an pipilaei h trwei

me apotelesma na min tin ftanei to bizaki k na tis dinw to gala pou bgazw me thilastro.

asta ta bizakia mou exoun ginei akordeon..xixixi:cool:

eNortjK1UjIzNDMxV7IGXDASvAKk33.png

Έλα βρε Elsadrm μου!!! Τι κάνεις;; Τι κανει ο μπέμπης;;; Αχ, τι καλά που έχετε γεννήσει και ειστε στο σπιτάκι σας βρε κορίτσια! Άντε να έρθει και η σειρά μας!!

ετσι ελεγα κ εγω..αλλα τωρα σκέφτομαι-βρε τι καλα που ειμουν με την κοιλια κ ξαπλες κ υπνο ΟΛΟΚΛΗΡΗ την νυχτα..

κορίτσια κοιμηθητεεεεεεε...

eNortjK1UjIzNDMxV7IGXDASvAKk33.png

Διαφημίσεις

Βρε petalouditsa, εσύ όταν είχες την κοιλούμπα, μπορούσες να κοιμηθείς;;;

Γιατί εγώ το βράδυ.. υποφέρω! Νοιώθω σαν φάλαινα, δεν μπορώ να γυρίσω πλευρό, πονάω παντού, πρέπει συνέχεια να σηκώνομαι για τουαλέτα και έχω τώρα και αυτούς τους πόνους περιόδου... και ολοκληρώθηκε το καρέ! :wink:

QFy6p3.png

πεταλουδιτσα μου μπραβο! πολυ σημαντικο που βγαζεις τοσο,,,πολυ καλα τα καταφερες...σημασια εχει να παιρνει το δικο σου..τωρα αν δε τα καταφερει τελικα με το στηθος δε πειραζει αφου υπαρχει τροπος να παιρνει το γαλα σου...

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Διαφημίσεις

elena na mas peis tin empeiria soy!!! telika poneses , xoris episkliridio ? oi anapnoes se voithisan i ta xehases ola ?

Ti na pw!ksekinisame aptis 8 to prwi,mou vazane xeri na doune an anoikse o traxilos,tpt egw!kata tis 11 mou spasane ta nera,eixe kanei kakakia i beba mou k anisixisame min katapiei to mikonio.ponoi toso aforitoi pou dn mporousa kan na fwnaksw!telika kata tis 14:00 eixa telia diastoli k arxisa na sproxnw!anapnoes k kourofeksala,tetia wra pou na skeftis?sproxneis opws opws!apapa pote ksana tetia empiria!

i omorfia mou genni8ike 8 martiou!

Καλησπέρα κοριτσάκια! Πως τα πάτε με τα αγγελούδια σας και τον θηλασμό?

Εγώ είχα NST σήμερα αλλά πολλή... ησυχία. Ούτε flat line να ήταν η μήτρα. Σύσπαση μηδέν. Και έτσι έχω ένα τελευταίο ραντεβού την Παρασκευή κ αν πάλι δεν... μπαίνω την Τετάρτη με πρόκληση:rolleyes:

Δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ που πλησιάζει ο καιρός ή να αγχωθώ... Ξέρετε αν αληθεύει πως οι πόνοι της πρόκλησης είναι πιο δυνατοί απ'του απόλυτα Φ.Τ.?

KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

Kellymania, δεν ξέρω αν οι πόνοι με πρόκληση είναι πιο δυνατοί, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι με τεχνητούς πόνους ο τοκετός δεν κρατάει τόοοοοοοσες ώρες όσο χωρίς πρόκληση! Κάτι είναι και αυτό! :wink:

QFy6p3.png

Kellymania, δεν ξέρω αν οι πόνοι με πρόκληση είναι πιο δυνατοί, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι με τεχνητούς πόνους ο τοκετός δεν κρατάει τόοοοοοοσες ώρες όσο χωρίς πρόκληση! Κάτι είναι και αυτό! :wink:

:rolleyes:σωστή...

KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...