Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 hours ago, MK2012 said:

Έχω σκοπό να κάτσω μέσα στο Σαββατοκύριακο να βάλω σε μια σειρά τις εξετάσεις. Προσπάθησα τις προηγούμενες μέρες και δεν ήθελα καν να τις βλέπω. Προσπαθώ να σκέφτομαι λίγο πιο αισιόδοξα αλλά ακόμα έχω τις διακυμάνσεις μου. Τουλάχιστον θα δούμε τον γιατρό τη Δευτέρα με τον εμβρυολόγο και έχω απορία για το τι θα πούνε. Εχουμε δρόμο μπροστά μας, νόμιζα Κ ηλπιζα πως είχαμε φτάσει πμ κοντά στο τέλος της ταλαιπωρίας.Το χειρότερο είναι πως περνάω ηλικιακά στη φάση που όπου σταθώ και όπου βρεθώ αυτές τις μέρες μου ανακοινώνουν εγκυμοσύνες. Χαίρομαι πολύ για τον κύκλο μου αλλά παράλληλα είναι τόσο κακό timing για εμένα. Αν ήξερα πως υπάρχει περιθώριο χρόνου, δε θα με ένοιαζε. Θα συνέχιζα να προσπαθώ με υπομονή. Ο παράγοντας του χρόνου σε συνδυασμό με την αμφιβολία για το πόσα αποθέματα έχουν μείνει και για πόσο είναι αυτό που με φρικάρει κυρίως. Υπομονή και δύναμη έχω αλλά δεν αρκούν μόνα τους.

Μην ανησυχείς για την ηλικία να λες πάντα ότι είσαι στην καλύτερη σου φάση για να γίνεις μανούλα (και θα είσαι μια πολύ καλή μανούλα) θα το δεις που θα έρθει η ώρα και θα γίνουν όλα όπως πρέπει. Ξέρω πολλές γυναίκες με μικρό απόθεμα και αρκετά άλλα θεματάκια και στο τελος τα κατάφεραν και μια και δύο φορες! Μην μπαίνεις στη διαδικασία να σκέφτεσαι για δότρια ωαρίων. Είναι πολύ πολύ νωρίς! Το έκανα και εγώ αυτό (χωρίς να αναφερθεί λέξη από τους γιατρούς) Είναι μια πολύ καλή  επιλογή αλλά προς το παρόν εσύ δεν έχεις εξαντλησει ολες τις υπολοιπες ! Δώσε χρόνο ! Αν θυμάμαι ήταν η πρώτη προσπάθεια αυτή ; 

Όσον αφορά την ανακοίνωση εγκυμοσύνης από φίλες συγγενείς κλπ όλες όσες δυσκολευτήκαμε-ομαστε νιώσαμε ακριβώς αυτό που νιώθεις εσύ. Χαίρεσαι αλλά την ίδια ώρα λες εγώ γιατί ακόμη;  Προς το παρόν ίσως να μην υπάρχει απάντηση. Να θυμάσαι πάντα ότι δεν είναι δική σου επιλογή δε φταις εσύ σε κάτι και δεν είσαι λιγότερο ικανή από οποιαδήποτε άλλη γυναίκα! Στην τελική η καθεμιά μας έχει την δική της πορεία. Θα παρεις τις απαντήσεις σου όταν θα έρθει η ώρα..μέχρι τότε υπομονή και αντοχή !

• Μου αρέσει 6

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πουλάκι με το καλό! Λογικά τώρα θα 'εχεις γεννήσει. 'Αντε τελικά γέννησες πριν από μένα. Εγώ σήμετα μπήκα στην 38η και αναμένω την Παρασκευή το doppler. Πάντώς αν είναι να γεννήσω πριν την ΠΗΤ μου θέλω να είναι στις 22 που έχει γενέθλια και ο άντρας μου. Μόνο μην είναι στις 25/3 που είναι αργία.

Κορίτσια της avent το θήλαστρο λέει που το έχω αγοράσει ή πρέπει να πάρω της medela?

Gεια σας κοριτσακια μου!!! Εχω να μπω απο πριν γεννησω. 23/2 ηρθε στον κοσμο η μπουμπου μου στις 11 το πρωι. Εζησα μια συγκλονιστικη εμπειρια απο αποψη συναισθηματων κυριως, θα σας τα πω καποια στιγμη. Η μπεμπα μου γεννηθηκε 3150γρ και ολα πηγαν καλα. Απο την μεγαλη ευτυχια αναρρωσα αμεσως, δεν καταλαβα καθολου πονο. Ειχα και την μεγαλη σπιτι και δεν ειχα χρονο να μπω, τωρα που πηγε σταθμο θα τα λεμε.

Η μπεμπα μου θηλαζει ασταματητα μερα νυχτα και εχει παρει σε 15 μερες 800γρ. Ειχαμε και ικτερο και ταλαιπωρηθηκαμε λιγο αλλα τωρα ολα καλα.

ΘΑ διαβασω και τα δικα σας νεα.

Να σας ζησουν σε οσες γεννησαν μετα απο μενα και με το καλο οσες περιμενετε.

Θα επανελθω συντομα. Φιλια!

7f7174376f.png

Gεια σας κοριτσακια μου!!! Εχω να μπω απο πριν γεννησω. 23/2 ηρθε στον κοσμο η μπουμπου μου στις 11 το πρωι. Εζησα μια συγκλονιστικη εμπειρια απο αποψη συναισθηματων κυριως, θα σας τα πω καποια στιγμη. Η μπεμπα μου γεννηθηκε 3150γρ και ολα πηγαν καλα. Απο την μεγαλη ευτυχια αναρρωσα αμεσως, δεν καταλαβα καθολου πονο. Ειχα και την μεγαλη σπιτι και δεν ειχα χρονο να μπω, τωρα που πηγε σταθμο θα τα λεμε.

Η μπεμπα μου θηλαζει ασταματητα μερα νυχτα και εχει παρει σε 15 μερες 800γρ. Ειχαμε και ικτερο και ταλαιπωρηθηκαμε λιγο αλλα τωρα ολα καλα.

ΘΑ διαβασω και τα δικα σας νεα.

Να σας ζησουν σε οσες γεννησαν μετα απο μενα και με το καλο οσες περιμενετε.

Θα επανελθω συντομα. Φιλια!

μπραβο ΖΟΥΚΙ !!!!!! θηλαζω απ το δεξι και δε μπορω να γραψω....αλλα θα τα ξαναπουμε συντομα!! Ειδες τερμα ολοι οι φοβοι κατσε και απολαυσε το τωρα !!!!!! να σου ζησει σου ευχομαι πραγματικα τα καλυτερα! εχασε στην κλινικη? 800 + οτι εχασε?

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Διαφημίσεις

Koritsakia ti kanete?epitelous mporesa k mpika internet apto kinito!opote dn mporw na diavasw sta ellinika mono me agglika grammata..loipon gennisa to koritsaki mou 8 martiou stis 14:20, 3100gr! To pws gennisa dn kserw!apo tis 8 pou mpika sto domatio toketou me proklisi,apo 0 diastoli eftasa stis 14:00 peripou stin telia diastoli!kanane k ramata k apo tote ponaw polu,dn mporw ka8olou or8ia!tetarti prepei na tin dei paidiatros k dn exoume vrei akomi kanenan!ax ti na pw?!telika mou vgikan ola ta enstikta k tin prosexw san treli!pantws moiazei se mena!

i omorfia mou genni8ike 8 martiou!

σου αυξηθηκε η παραγωγη, το μετρας με το ποσο βγαζεις με το θηλαστρο?

νομιζω πως ναι.το μερταω βγαζω περιπου 700μλ την ημερα σε 8 αντλησεις.

μας φτανει για ολα τα συμπληρώματα της ημερας.:-D

eNortjK1UjIzNDMxV7IGXDASvAKk33.png

elena, zouki na sas zisoun ta bebakia sas! Oti kalitero sas euxomai!!!:mrgreen: Poso xairomai!!!

Εγώ αν δεν γεννήσω σύντομα νομίζω πως ΘΑ ΣΚΑΣΩ!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Έχω καρδιοτοκογράφημα πάλι αύριο και βλέποντας κ κάνοντας... Το "χέρι" τρέμω περισσότερο! Αλλά αφού είναι για καλό :?:oops:

Οι υπόλοιπες που περιμένουν που είστε καλέεεεεε? Λίγη συμπαράσταση κορίτσια!!!:tongue::tongue::tongue:

KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια και απο εμενα!

zouki μπραβο!ειδες που ολα πηγαν καλα!!!!σε ειχα στο μυαλο μου συνεχεια..

elena να σου ζησει και εσενα το μπεμπε με το καλο!

αχ κοριτσια πολυ χαιρομαι που εχουμε γεννησει οι περισσοτερες!!!με το καλο οσες εμειναν!

πεταλουδιτσα βγαζεις 800 ml την ημερα ε;μπραβο σου!!!εγω βγαζω 150-200 ml σε μεγαλα κεφια....τον βαζω και στο στηθος μου συνεχεια αν και δεν εχω μπας 8 και κατεβει περισσοτερο αλλα δεν γινετε τριποτα.......

uQEPp2.png?NlS0EyyL

uB7Ap2.png?tjCB7VEn

Elena, να σου ζήσει η κοράκλα σου!!! Την ημέρα της γυναίκας γεννήθηκε!!! :-)

Kellymania, εδώ είμαστε!! Σήμερα βρε κορίτσια, από το μεσημέρι και μετά έχω πόνους περιόδου, αρκετά έντονους, αλλά ακανόνιστοι σε χρόνο!!

Για να δούμε... Την Τετάρτη έχω γιατρό!

Kellymania, πονάει όντως... το χέρι;;; Ουφ Θέε μου!! Αγχώθηκα!

QFy6p3.png

Ευχαριστούμε βρε Ελσα, να'σαι καλά!!! :mrgreen: Απ'το στόμα σου...

Rebithouli εεε, όσο να'ναι.. Αλλά μπροστά στη γέννα φαντάζομαι ότι δεν πιάνει μία άρα μη το σκέφτεσαι... Προσπάθησε να'σαι απλά όσο πιο "χαλαρή" γίνεται. Εμένα αύριο θα'ναι η τρίτη φορά!!! :evil: Μα να πληρώνεις να σου βάζουν χέρι? Έλεος... :tongue::tongue::tongue::tongue: Το ότι έχεις πονάκια είναι καλό, σημαίνει ότι προετοιμάζεσαι! Εγώ... τζίφος...

Λέτε να χώνεψα τη μπέμπα?????:confused:

KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

Ευχαριστούμε βρε Ελσα, να'σαι καλά!!! :mrgreen: Απ'το στόμα σου...

Rebithouli εεε, όσο να'ναι.. Αλλά μπροστά στη γέννα φαντάζομαι ότι δεν πιάνει μία άρα μη το σκέφτεσαι... Προσπάθησε να'σαι απλά όσο πιο "χαλαρή" γίνεται. Εμένα αύριο θα'ναι η τρίτη φορά!!! :evil: Μα να πληρώνεις να σου βάζουν χέρι? Έλεος... :tongue::tongue::tongue::tongue: Το ότι έχεις πονάκια είναι καλό, σημαίνει ότι προετοιμάζεσαι! Εγώ... τζίφος...

Λέτε να χώνεψα τη μπέμπα?????:confused:

Να την χώνεψες;;; Χαχα!! Λες;;;

QFy6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...