Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 hours ago, MK2012 said:

Έχω σκοπό να κάτσω μέσα στο Σαββατοκύριακο να βάλω σε μια σειρά τις εξετάσεις. Προσπάθησα τις προηγούμενες μέρες και δεν ήθελα καν να τις βλέπω. Προσπαθώ να σκέφτομαι λίγο πιο αισιόδοξα αλλά ακόμα έχω τις διακυμάνσεις μου. Τουλάχιστον θα δούμε τον γιατρό τη Δευτέρα με τον εμβρυολόγο και έχω απορία για το τι θα πούνε. Εχουμε δρόμο μπροστά μας, νόμιζα Κ ηλπιζα πως είχαμε φτάσει πμ κοντά στο τέλος της ταλαιπωρίας.Το χειρότερο είναι πως περνάω ηλικιακά στη φάση που όπου σταθώ και όπου βρεθώ αυτές τις μέρες μου ανακοινώνουν εγκυμοσύνες. Χαίρομαι πολύ για τον κύκλο μου αλλά παράλληλα είναι τόσο κακό timing για εμένα. Αν ήξερα πως υπάρχει περιθώριο χρόνου, δε θα με ένοιαζε. Θα συνέχιζα να προσπαθώ με υπομονή. Ο παράγοντας του χρόνου σε συνδυασμό με την αμφιβολία για το πόσα αποθέματα έχουν μείνει και για πόσο είναι αυτό που με φρικάρει κυρίως. Υπομονή και δύναμη έχω αλλά δεν αρκούν μόνα τους.

Μην ανησυχείς για την ηλικία να λες πάντα ότι είσαι στην καλύτερη σου φάση για να γίνεις μανούλα (και θα είσαι μια πολύ καλή μανούλα) θα το δεις που θα έρθει η ώρα και θα γίνουν όλα όπως πρέπει. Ξέρω πολλές γυναίκες με μικρό απόθεμα και αρκετά άλλα θεματάκια και στο τελος τα κατάφεραν και μια και δύο φορες! Μην μπαίνεις στη διαδικασία να σκέφτεσαι για δότρια ωαρίων. Είναι πολύ πολύ νωρίς! Το έκανα και εγώ αυτό (χωρίς να αναφερθεί λέξη από τους γιατρούς) Είναι μια πολύ καλή  επιλογή αλλά προς το παρόν εσύ δεν έχεις εξαντλησει ολες τις υπολοιπες ! Δώσε χρόνο ! Αν θυμάμαι ήταν η πρώτη προσπάθεια αυτή ; 

Όσον αφορά την ανακοίνωση εγκυμοσύνης από φίλες συγγενείς κλπ όλες όσες δυσκολευτήκαμε-ομαστε νιώσαμε ακριβώς αυτό που νιώθεις εσύ. Χαίρεσαι αλλά την ίδια ώρα λες εγώ γιατί ακόμη;  Προς το παρόν ίσως να μην υπάρχει απάντηση. Να θυμάσαι πάντα ότι δεν είναι δική σου επιλογή δε φταις εσύ σε κάτι και δεν είσαι λιγότερο ικανή από οποιαδήποτε άλλη γυναίκα! Στην τελική η καθεμιά μας έχει την δική της πορεία. Θα παρεις τις απαντήσεις σου όταν θα έρθει η ώρα..μέχρι τότε υπομονή και αντοχή !

• Μου αρέσει 6

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αχ κοριτσια πραγματικα ευχαριστω που ειστε και σεις και βλεπω οτι δεν ειμαι η μονη που ειμαι σε αυτο το χαλι...τι καλα να δινουμε κουραγιο η μια στην αλλη....

πεταλουδιτσα μου ειναι κολικοι γιατι εχει αερια κοκκινιζει απ το κλαμα και τεντωνει και μαζευει τα ποδαρακια της..φαινεται οτι κατι την ενοχλει....γραμμαρια εβαλε +400 απο αυτο που γεννηθηκε και πιστευω οτι ειναι καλα...το θηλαστρο δε σε ποναει φανταζομαι...ε? οταν σταματησω στηθος σκεφτομαι να συνεχισω οσο μπορω με το θηλαστρο..

αχ κατερινιω το ιδιο κανω με τον θηλασμο...γυρναω στο πλαι τα ξημερωματα οταν τα χω πια παιξει της δινω το βυζι και αποκοιμιωμαστε...τροποςτου λεγειν....

πολυ κουραση,,, το σωμα μου ειναι μουδιασμενο και τα ματακια μου ζυγιζουν τονους,

θελω να πιστευω οτι μετα τα 40 θα στρωσουν τα πραματα? φελια εσυ που εχεις και πειρα ???????

αντε κοριτσακια υπομονη και κουραγιο!!!!! ειναι μια εμπειρια και αυτο....που θα παει θα την βρουμε την ακρη μας....το ποτε δεν ξερω,,,,,, φιλια σε ολες

φανι να σου ζησει....θηλαζεις?

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βρε κορίτσια να ρωτήσω κάτι; Πού απευθυνόμαστε αν θέλουμε να νοικιάσουμε κάποιο θήλαστρο;;; Το ρωτάω από τώρα, έτσι ώστε να μην ψάχνομαι όταν με το καλό γεννήσω!

Και η γνώμη σας ποια είναι; Ποιο είναι το καλύτερο για να νοικιάσω;;; Γιατί έχω ακούσει ότι με το θήλαστρο, το γάλα σταδιακά μειώνεται. Ισχύει όντως;;;

QFy6p3.png

Βρε κορίτσια να ρωτήσω κάτι; Πού απευθυνόμαστε αν θέλουμε να νοικιάσουμε κάποιο θήλαστρο;;; Το ρωτάω από τώρα, έτσι ώστε να μην ψάχνομαι όταν με το καλό γεννήσω!

Και η γνώμη σας ποια είναι; Ποιο είναι το καλύτερο για να νοικιάσω;;; Γιατί έχω ακούσει ότι με το θήλαστρο, το γάλα σταδιακά μειώνεται. Ισχύει όντως;;;

πρεπει να ειναι νοσοκομειακο με τα αλλα αν ειναι χωρις θηλασμο κοβεται. δε ξερω που μαλλον νοσοκομειο θα μας πει η πεταλουδιτσα..

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

αν χρησιμοποιείς το σωστο θηλαστρο το γαλα σου αυξάνετε.

εδω τα χρησιμοποιούν για επανναγαλακτισμο δηλαδη να ξαναφερουν το γαλα μετα απο μηνες αποχης απο τον θηλασμό.

εγω το πηρα απο -αεροπορου παπαναστασιου 6,γουδι.τηλ. 2107485752

ισως υπαρχουν και αλλοι που νοικιαζουν νοσοκομειακά κ πιο φτηνά.

δεν ξερω καθολου δεν το εψαξα.

το συγκεκριμένο το βρηκα σε ενα βιβλιαράκι θηλασμου που εχω.

σύμφωνα με την δικη μου ερευνα το symphony ειναι το καλυτερο.

για δες και εδωhttp://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=20862

eNortjK1UjIzNDMxV7IGXDASvAKk33.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Πώς είμαστε οι ετοιμόγεννές? Ηθικόν ακμαίο? Μακάρι γιατί εμένα με έχει πιάσει μια κατάθλιψη άλλο πράγμα. Τον άντρα μου τον έχω τρελάνει. Όλο να κλαίω θέλω και δεν ξέρω τον λόγο.

Ρεβυθούλι έφτιαξες την βαλίτσα σου? Τί έχεις βάλει μέσα? Και εσείς κορίτσια που γεννήσατε πείτε μας τί να πάρουμε μαζί μας?

Σχετικά με τα θήλαστρα έχω ακούσει ότι νοικιάζουν και στα μαιευτήρια που γεννάμε αλλά δεν γνωρίζω τιμές. Εγώ αγόρασα ένα της AVENT.

Κοριτσάκια καλημέρα!

Γεννάμε κι εμείς! Πήγα γιατρό, μού είπε ότι έχω μικρή διαστολή κι αν δεν με πιάσουν οι πόνοι ως την Πέμπτη μπαίνουμε με πρόκληση λόγω γήρανσης του πλακούντα.

mWsZp3.png

καλημεεεεεεεεερα.πω πω τι κουραση κι αυτη με τον θηλασμο.αλλα αξιζει οσο τιποτα αλλο ειναι το λιγοτερο που μπορω να κανω.λοιπον εγω εχω μια απορια.ο αφαλοσ δεν εχει πεσει ακομα ειναι ετοιμοσ βασικα να πεσει και σημερα ειδα οτι στην βαση του εχει λιγο κιτρινο χρωματακι.αλλα δεν τρεχει πυον η κατι ανησυχιτικο ουτε ειναι κοκκινος ολογυρα.του βαζω συνεχωσ οινοπνευματακι.να ανησυχω;;;;;

s7xl94df5dzan06a.png

bzw594dfmcxdku61.png

λοιπον τωρα η δικια μου ιστορια.ο μπεμπακοσ μου απο την 35 βδομαδα ηταν περιτυλιγμενος με τον ομφαλιο λωρο 2 φορεσ.το χα ενα αγχος αλλα ο γιατρος δεν ανησυχουσε καθολου.αφου περασαν 2 βδομαδες πηγα για υπερηχο και να μου κοψει τα ραμματα της περιδεσης..ολα μια χαρα μου πε και θα τα ξαναπουμε αν δεν με πιασουν οι πονοι.να περπαταω αρκετα γιατι ο τραχηλος ηταν κλειστος.4 του μαρτη το βραδακι τον παιρνω τηλ να του πω οτι δεν εχω πονους αν και περπαταω παρα πολυ.μου λεει ελα αυριο απο το νοσοκομειο.η χαζη ερωτηση η δικια μου,γιατι;;;;τι θα μου κανεις;;;μου λεει θα σε δω και βλεπουμε φανη δεν μπορω να διακινδυνευσω το παιδι.ετσι στις 5 του μηνα πηγα στο νοσοκομειο το πρωι 9 ηωρα με εξεταζει και μου λεει αδυνατον ο υπερηχος εδειχνε ωδινες και εγω δεν ενιωθα τιποτα,ο τραχηλος ηταν θεοκλειστος.του λεω σε παρακαλω να μην τυραννησω το παιδι μου και σφιχτει φοβαμαι,μου λεει οκ παμε για καισαρικη αλλα με ολικη γιατι ειχα μονο λιγες μερες που κοψα το σαλοσπιρ και δεν γινοτανε ειπε ο αναισθησιολογος.καλυτερα γιατι στην συνεχεια ανακαλυψα οτι ειχα τρομερο πανικο και δεν ηθελα να γεννησω.να τουσ λεω κλαιγοντας θελω τον αντρα μου δεν παω πουθενα.ε τον εφεραν ο οποιος ομολογω γελουσε με τα χαλια μου και μου λεγε ποσο ευτυχισμενος ηταν.τεσπα.5 λεπτα πριν φυγω εγω γελουσα και ο αντρασ μου ηταν σε κατασταση σοκ και να λεει στον γιατρο να μου την προσεχεις μην παθει κατι.χιχι.στις 15΄20 βγηκε ο μπεμπακος μου στον κοσμο.δυστυχως δεν ακουσα το 1 του κλαμα αλλα ελπιζω να με συγχωρεσει.στις 16.00 τον ειδε πρωτος ο μπαμπακας που εκλαιγε απο συγκινηση και φυσικα με αναζητουσε.στις 17.05 με βγαλανε εξω και ειδα τον αντρα μου με την μαμα μου.εριξα το κλαμμα της ζωης μου οταν τους αντικρυσα να μου λενε οτι με αγαπανε και το αντρακι μου ειναι ενας υγιεστατος κουκλος.τι να περιγραψω ακομα και τωρα κλαιω.όσες δεν εχετε γεννησει ακομα ευχομαι με το καλο και οτι πονο αγχος κτλ εχετε θα τα ξεχασετε ολα μολις αντικρυσετε τα 2 ματακια να σας αναζητουν να τα αγκαλιασετε.ειναι η πιο τρυφερη εμπερια της ζωης μου.ναι εχω οικογενεια τωρα πια και νιωθω υπερηφανη που εκατσα 9 μηνες σε ακινησια στο κρεββατι αλλα τα χω ξεχασει ηδη.καθε φορα που ποναω βλεπω τον μπεμπη μου και ειμαι ως εκ θαυματος μια χαρα και λεω στον αντρα μου ποτε θα παμε για το 2ο μωρακι.σε οτι μπορω να βοηθησω ειμαι εδω σας φιλω ολες.

s7xl94df5dzan06a.png

bzw594dfmcxdku61.png

Διαφημίσεις

Αχ βρε κορίτσια διαβάζω αυτά που περνάτε με τον θηλασμό... και αγχώθηκα! :-)Νόμιζα ότι ήταν πολύ πιο εύκολα τα πράγματα...

ευκολα κοριτσακι μου δεν ειναι αλλα ειναι οτι πιο πολυτιμο μπορεις να δωσεις στο παιδι σου.στην κοινωνια που ζουμε με την μολυνση και ολα αυτα δωστου τουλαχιστον οτι πιο πολυτιμο εχεις το στηθος σου.κανε μια προσπαθεια θα σε ευγνωμονει στο μελλον.εγω προσωπικα τις πρωτες ημερες εκλαιγα μολισ ακουμπουσε την θηλη αλλα δεν το βαζα κατω.μασαζακι με ζεστο νερακι και πρασινο σαπουνι για να μαλακωσει το στηθος και γαλα πανω στην θηλη και εξω να παιρνει αερα.

s7xl94df5dzan06a.png

bzw594dfmcxdku61.png

μπραβο φανι μονο αυτο εχω να πω...σου ευχομαι τα καλυτερα

οι υπολοιπες πως ειστε σημερα???? εμεις παλι ξενυχτι σημερα...κοιμαται τωρα και περιμενω τον γιο μου απ τον παιδικο μπας και συχρονιστουμε να ξαπλωσω λιγο....

φιλια σε ολες....

κολοικους δεν εχετε κανεις ?

πεταλουδιτσα μου σε βοηθησε εσενα το θηλαστρο ? ποναει ?

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Κοριτσάκια καλημέρα!

Γεννάμε κι εμείς! Πήγα γιατρό, μού είπε ότι έχω μικρή διαστολή κι αν δεν με πιάσουν οι πόνοι ως την Πέμπτη μπαίνουμε με πρόκληση λόγω γήρανσης του πλακούντα.

με το καλοοοοοοοοοοοοοοο!!!!! να το χαρεις και ολα καλα!!!

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Κοριτσάκια καλημέρα!

Άντε με το καλό. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να μας πεις νέα σου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...