Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

τι κανουν τα κοριτσια μου???

εγω εδω το παλευω γενικως..

εχω γινει η καλυτερη φιλη με το θηλαστρο μονο στο κρεβατι δεν το παιρνω.

με το θηλασμο δεν βλεπω να τα καταφερνουμε, εξαντλείται κ η υπομονη μου...

για να δουμε.

eNortjK1UjIzNDMxV7IGXDASvAKk33.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μην ανησυχεις πεταλουδιτσα δεν εισαι η μονη.Κι εγώ όλη την ώρα πρέπει να είμαι με ένα στήθος απ΄'έξω και πάλι δεν χορταίνει και καταλήγουμε σε συμπλήρωμα..Βέβαια και το θήλαστρο είναι χρήσιμο αλλά δεν προλαβαίνει το στήθος να γεμίσει γαλα μου φαίνεται..

Ο μπέμπης μου καλά κανει και ζητά να φάει αλλά δυστυχώς το γάλα μου δε φτάνει..

Στις 31 Μαρτίου έχω ΠΗΤ Desdram! Δεν ξέρω γιατί, αλλά έχω μια διαίσθηση ότι θα γεννήσω την άλλη βδομάδα.

Μην μου λες τέτοια και με αγχώνεις. Κατσε να περάσουν καμια 15αρια μέρες ακόμα. Όχι τίποτα άλλο αλλά θέλω να μεγαλώσει λίγο και το μωρό μου. Αλήθεια που γεννάς? Εγώ στο Λητώ.

Κορίτσια γιατί τόση δυσκολία με τον θηλασμό? έλεγα ότι τα πράγματα είναι πιο εύκολα έτσι όπως τα διάβαζα στα βιβλία. Αλλά από ότι καταλαβα απέχει πολύ η πράξη από την θεωρία, ε?

Αχ κοριτσακια μου καλα που ειστε και σεις και παιρνω κουραγιο! ειμαι εξαντλημενη αυτες τις μερες...αρχισαν κωλικοι και 3-4 μερες τωρα ουτε κοιμαται καλα εχει γκρινια και ειμαστε συνεχως κολλημενες!!! κουραστηκα και πολλες φορες σκεφτηκα να δωσω ξενο....πονανε και οι θηλες μου...

κοριτσια οσες θηλαζετε μεχρι ποτε λετε να το κρατησετε ??

Ελσα ολα καλα με τον γιο μου μια απ τα ιδια με την μικρη, μας κανει βεβαια διακριτικες ζηλιες, δεν μας ακουει, λεει συνεχεια ποσο μας αγαπαει....................θελει και αυτος αγκαλιτσες και τετοια....κατα τα αλλα θελει να ανακατευεται σε ολα μεχρι και να μου ξεκουμπωσει το σουτιεν για να θηλασω.....

πεταλουδιτσα μου κουραγιο τι να πω οσο αντεξουμε...ποσο το νοικιαζεις το θηλαστρο ?

κοριτσια αυτες που πλησιαζετε ριξτε υπνους τωρα......θα με θυμηθειτεεεεεεεεεεεεεε...............

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

swity εγω ελεγα οσο παει.υστερα ελεγα τουλαχιστον 40 μερες αν μπορεσω αλλα δεν το βλεπω μιας και οσο παει και λιγοστευει το γαλα.συνηθως το βραδυ γεμιζε και το πρωι εβγαζα γυρω στα 120 ml με το θυλαστρο.σημερα το πρωι δεν καταφερα να βγαλω.αργοτερα βλεπουμε....

παντως κοριτσια υπομονη αρχες ειναι και ζοριζομαστε ολες μας που θα παει θα στρωσουν τα πραγματα.

να σας ρωτησω βρε κοριτσια κανενα νεο απο την zouki εχουμε;

uQEPp2.png?NlS0EyyL

uB7Ap2.png?tjCB7VEn

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια!

Πάντως τώρα το μωρό είναι 2200 και είμαι στην 37η εβδομάδα...Τουλάχιστον να έχει φτάσει τα 2500!!! Ξέρετε πότε μπαίνει το μωρό θερμοκοιτίδα?

Κοπέλα μου μην αγχώνεσαι!!! Εγώ γέννησα τη δική μου στις 38+1 με βάρος 2670 και ούτε θερμοκοιτίδα μπήκαμε ούτε ιδιαίτερη παρακολούθηση είχε!!! Μετά που θα γεννηθεί ένα γερό, τελειόμηνο μωρό θα βρεις τον τρόπο να το παχύνεις κι εσύ!!! Πάρε όμως μπόλικα φορμάκια και εσώρουχα 0μηνών γιατί θα "κολυμπάτε" στην αρχή!!! Με το καλό και πάνω απ'όλα γερά μωράκια σε όλες σας!!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/PqLWp2.png[/IMG][/URL]

Μην μου λες τέτοια και με αγχώνεις. Κατσε να περάσουν καμια 15αρια μέρες ακόμα. Όχι τίποτα άλλο αλλά θέλω να μεγαλώσει λίγο και το μωρό μου. Αλήθεια που γεννάς? Εγώ στο Λητώ.

Κορίτσια γιατί τόση δυσκολία με τον θηλασμό? έλεγα ότι τα πράγματα είναι πιο εύκολα έτσι όπως τα διάβαζα στα βιβλία. Αλλά από ότι καταλαβα απέχει πολύ η πράξη από την θεωρία, ε?

Βρε, επειδή έχω εγώ διαίσθηση για εμένα, δεν σημαίνει ότι θα γεννήσεις και εσύ νωρίτερα!:)

Καμμιά 15αρια μέρες ακόμα;;; Δηλαδή μετά τις 26 Μαρτίου;;;

Λες να φάμε όλο τον μήνα; Μακάρι! Στο Ιασώ θα γεννήσω! Κρίμα, αν ήμουν στο Λητώ μπορεί να συναντιόμασταν.

Αχ, βρε κορίτσια ελπίζω να βοηθήσετε και εμάς στον θηλασμό όταν θα έρθει η ώρα...

QFy6p3.png

τι κανουν τα κοριτσια μου???

εγω εδω το παλευω γενικως..

εχω γινει η καλυτερη φιλη με το θηλαστρο μονο στο κρεβατι δεν το παιρνω.

με το θηλασμο δεν βλεπω να τα καταφερνουμε, εξαντλείται κ η υπομονη μου...

για να δουμε.

Σημασία έχει η προσπάθεια πεταλουδίτσα. Όταν δεν αντέχεις άλλο, δώσε της ξένο. Κι εγώ που η μαμά μου δε με θήλασε ως μωρό, δεν έπαθα και τίποτα κακό....

Διαφημίσεις

Αχ κοριτσακια μου καλα που ειστε και σεις και παιρνω κουραγιο! ειμαι εξαντλημενη αυτες τις μερες...αρχισαν κωλικοι και 3-4 μερες τωρα ουτε κοιμαται καλα εχει γκρινια και ειμαστε συνεχως κολλημενες!!! κουραστηκα και πολλες φορες σκεφτηκα να δωσω ξενο....πονανε και οι θηλες μου...

κοριτσια αυτες που πλησιαζετε ριξτε υπνους τωρα......θα με θυμηθειτεεεεεεεεεεεεεε...............

Εγώ έλεγα όσο πάει, πριν γεννηθεί. Τώρα νιώθω κομμάτια, οι θηλές μου είναι σε κακή κατάσταση και το ξεζούμισμα με την αυπνία μαζί με έχουν κάνει ράκος. Σήμερα το πρωί έκλαιγε κι εγώ αρνούμουν να σηκωθώ για να τον θηλάσω. Είχα κοιμηθεί 1+1,5+1 ώρα, το στήθος μου πονούσε φρικτά. Τελικά τον θήλασα ξαπλωμένη....

Είμαι και πολλές ώρες μόνη εδώ μέσα, ο άντρας μου δουλεύει πολύ.... Όσο αντέξω θα τον θηλάσω. Αν και είναι κρίμα γιατί του αρέσει να με αρμέγει.

Ελσα ολα καλα με τον γιο μου μια απ τα ιδια με την μικρη, μας κανει βεβαια διακριτικες ζηλιες, δεν μας ακουει, λεει συνεχεια ποσο μας αγαπαει....................θελει και αυτος αγκαλιτσες και τετοια....κατα τα αλλα θελει να ανακατευεται σε ολα μεχρι και να μου ξεκουμπωσει το σουτιεν για να θηλασω.....

πεταλουδιτσα μου κουραγιο τι να πω οσο αντεξουμε...ποσο το νοικιαζεις το θηλαστρο ?

εισαι σιγουρη οτι ειναι κολικοι .μηπως πεινάει το παιδι??

ετσι την πατησα κ εγω και οταν αρχισα το σημληρωμα σταμάτησαν οι κολικοι.

το θηλαστρο ειναι το symphony της medela 2πλης άντλησης(βολεύει πολυ γιατι μειώνει τον χρονο στο μισο)

60 ευρο τον μηνα + 35 τισ χωανες κ τα σωληνάκια που τα αγοράζεις καινούρια κ σου μενουν.

αχχχχ καλα κουραγιααα ...ποσο σε νιωθω!

eNortjK1UjIzNDMxV7IGXDASvAKk33.png

swity ο γιός μου αποθήλασε 2 εβδομάδες πριν γεννήσω,και γι αυτό δεν πόνεσαν ποτε οι θηλές...τώρα το κοριτσάκι αν πάνε όλα καλά,όσο πάει ο θηλασμός.......

Κορίτσια οι θηλές πονάνε συνήθως όταν δεν βάζεις σωστά το μωράκι στο στήθος......

line_m121_beg_40_time_1214452800_text_cf20c3e9fef1e3eff220eceff520e5dfede1e9.gif

eNortjK1UjIzNrIwVLIGXDASsgKg26.png

κοριτσια καλησπερα σας τι κανετε;γεννησα λοιπον στις 5 του μηνα ενα αγορακι κουκλι σκετο.θα μπω να σας πω την εμπειρια μου.φιλακια

Να σου ζήσει Φανούλα μου, ότι καλύτερο εύχομαι κ να'ναι γερό κ ευτυχισμένο! Άντε, πες νέααααααααααααααααααααααα!!!

Οι υπόλοιπες "γεμιστές" κοιλίτσες τι κάνουν κοριτσάκια μου? :tongue:

KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...