Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αυτό είναι ένα θέμα.... Προς το παρόν παρακούω τον γιατρό που ήθελε 18 ημερών μωράκι να τον βάλω σε πρόγραμμα και τον θηλάζω όποτε θέλει. Οπότε άλλοτε τρώει κάθε 2 ώρες κι άλλοτε κάθε 4.... Εντελώς άτακτα.... Συνήθως τρώμε κανένα 20λεπτο από το ένα στηθός και μετά λίγο και από το άλλο, αφού ρευτούμε....

Εσύ;

δεν εχω καθολου προγραμμα απο αυριο ομως θα μετρησω και θα σου πω να συγκρινουμε...παντως εκτος απο χθες που ειχαμε δυσκολη νυχτα γενικως κοιμαται και 4 και καμοια φορα και 5 ωρες, αλλες φορες 1 η 2 αναλογως ποσο θα εχει χορτασει γιατι κοιμαται πολυ στο στηθος και δε ξυπναει με τιποτα ! και δεν παιρνει καθολου πιπιλα οποτε θελει συνεχεια στηθος και με εχει κουρασει πολυ. εσενα παιρνει πιπιλα ?

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γειά σας κορίτσια!

Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες εσάς τις τυχερές που έχετε ήδη γεννήσει και στις ακόμα τυχερότερες που τα έχουν καταφέρει με τον θηλασμό. Εγώ ακόμα αναμένω...Στισ 19/3 θα πάω να κάνω μάλλον το τελευταίο doppler και να δούμε τί θα πει τότε ο γιατρός. Πάντως τώρα το μωρό είναι 2200 και είμαι στην 37η εβδομάδα...Τουλάχιστον να έχει φτάσει τα 2500!!! Ξέρετε πότε μπαίνει το μωρό θερμοκοιτίδα?

Ρεβυθουλι και εγώ έχω αρχίσει και φοβάμαι πάρα πολύ. Μου περιέγραψε η μαία όλη την διαδικασία και με έχει πιάσει τρόμος! Για να δούμε..

Αλήθεια ποιές έχουμε μείνει?

δεν εχω καθολου προγραμμα απο αυριο ομως θα μετρησω και θα σου πω να συγκρινουμε...παντως εκτος απο χθες που ειχαμε δυσκολη νυχτα γενικως κοιμαται και 4 και καμοια φορα και 5 ωρες, αλλες φορες 1 η 2 αναλογως ποσο θα εχει χορτασει γιατι κοιμαται πολυ στο στηθος και δε ξυπναει με τιποτα ! και δεν παιρνει καθολου πιπιλα οποτε θελει συνεχεια στηθος και με εχει κουρασει πολυ. εσενα παιρνει πιπιλα ?

Δεν παίρνει πιπίλα.

Να την ξυπνάς στο στήθος, τράβα της λίγο το αυτάκι κι αν την δεις οτι δε ρουφάει πάνω από δυο λεπτά βγάλ' τη και βαλ'τη να ρευτεί. Διαφορετικά θα σου πληγιάσει τις θηλές. Κι εμένα, μια νύχτα δύσκολη, μια ανεκτή. Κάπως έτσι πάμε....

Τον έχω παρατηρήσει πάντως πως αν έχει θηλάσει καλά και από τα δυο στήθη, κοιμάται περισσότερο.

Τη δικιά σου την ενοχλούν οι βρώμικες πάνες; Γιατί το σκιουρί κοιμάται μακαρίως, εκτός αν κατουρήσει τα φορμάκια του ( είναι και αγοράκι!).... Τον αλλάζω πριν από κάθε γεύμα κι όταν τον πάρω χαμπάρι. Διαφορετικά είναι ευτυχισμένος με την παλιά του πάνα. Ευτυχώς που τα παιδιά που θηλάζουν αποκλειστικά δεν συγκαίγονται εύκολα δηλαδή....

Δεν παίρνει πιπίλα.

Να την ξυπνάς στο στήθος, τράβα της λίγο το αυτάκι κι αν την δεις οτι δε ρουφάει πάνω από δυο λεπτά βγάλ' τη και βαλ'τη να ρευτεί. Διαφορετικά θα σου πληγιάσει τις θηλές. Κι εμένα, μια νύχτα δύσκολη, μια ανεκτή. Κάπως έτσι πάμε....

Τον έχω παρατηρήσει πάντως πως αν έχει θηλάσει καλά και από τα δυο στήθη, κοιμάται περισσότερο.

Τη δικιά σου την ενοχλούν οι βρώμικες πάνες; Γιατί το σκιουρί κοιμάται μακαρίως, εκτός αν κατουρήσει τα φορμάκια του ( είναι και αγοράκι!).... Τον αλλάζω πριν από κάθε γεύμα κι όταν τον πάρω χαμπάρι. Διαφορετικά είναι ευτυχισμένος με την παλιά του πάνα. Ευτυχώς που τα παιδιά που θηλάζουν αποκλειστικά δεν συγκαίγονται εύκολα δηλαδή....

χα χα το ιδιο και η δικια μου με τις πανες... την ''βρωμιαρουλα '' ειναι και γυναικα.....

και τι κανεις οταν δεν πειναει και θελει απλα να πιπιλησει το στηθος και κλαιει...?

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Δεν παίρνει πιπίλα.

Α και δε παιρνει απο αυτακια και τετοια η δικια μου...δε ξυπναει..ο γιος μου παιζει με το αρμονιο του διπλα και αυτη....αγρον αγοραζει....

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Διαφημίσεις

Καλό κουράγιο βρε παιδιά σε εσάς με τον θηλασμό!

Άντε θα έρθει και η δικιά μας ώρα και θα θέλουμε τις συμβουλές σας! :wink:

Desdra εγώ ξέρω ότι αν το μωράκι είναι πάνω από 2 κιλά είναι μια χαρά και δεν μπαίνει θερμοκοιτίδα! Μην ανησυχείς!

Εγώ πάντως έχω κάθε μέρα πονάκια σαν πονάκια περιόδου. Λες;;; Να έρχεται η ώρα;; Άυριο έχω γιατρό. Για να δούμε...

QFy6p3.png

κατερινα απο χθες μεχρι σημερα ειμαστε στα 9-10 γευματα.. μεχρι τις 12.00 μπορει και 12 γευματα αναλογως... διαρκεια δεν εχω....μπορει και παρα πολυ αναλογως ποσο θα κοιμηθει και ποσο θα ρουφηξει...

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

γεια σας κοριτσια!!ετοιμο και το τικερακι!

εγω παλι δεν εχω πολυ γαλα κοριτσια.οσο εχω το βγαζω με το θυλαστρο και το δινω στο μωρο και τα υπολοιπα (ευτηχως οχι πολλα) γευματα του δινω ξενο.τις πρωτες μερες ημουν σαν αγελαδα τοσο πολυ γαλα ειχα.τωρα οσο περναν οι μερες λιγοστευει.τον βαζω και στο στηθος αλλα πιπιλαει μονο ο καημενος γιατι δεν εχω και τιποτα να βγαλω.

uQEPp2.png?NlS0EyyL

uB7Ap2.png?tjCB7VEn

Διαφημίσεις

κατερινα απο χθες μεχρι σημερα ειμαστε στα 9-10 γευματα.. μεχρι τις 12.00 μπορει και 12 γευματα αναλογως... διαρκεια δεν εχω....μπορει και παρα πολυ αναλογως ποσο θα κοιμηθει και ποσο θα ρουφηξει...

Έτσι κι εμείς. Τί να κάνουμε νεογέννητα είναι, δεν ξέρουν από πρόγραμμα. Τί να κάνω, άμα κλαίει και τρώει χεράκια και δεν κάθεται αγκαλιά τον ταίζω. Έστω κι αν είναι για λίγο και απλά θέλει να με πιπιλίσει... Είπαμε το πολιτευμα στο σπίτι μας δεν είναι δημοκρατία, προς το παρόν.... Το σκιουράκι αποφασίζει και διατάζει. Αν κι εσένα που είναι δεύτερο παιδάκι τα πράγματα θα είναι πιο μπερδεμένα φαντάζομαι.

γεια σας κοριτσια!!ετοιμο και το τικερακι!

εγω παλι δεν εχω πολυ γαλα κοριτσια.οσο εχω το βγαζω με το θυλαστρο και το δινω στο μωρο και τα υπολοιπα (ευτηχως οχι πολλα) γευματα του δινω ξενο.τις πρωτες μερες ημουν σαν αγελαδα τοσο πολυ γαλα ειχα.τωρα οσο περναν οι μερες λιγοστευει.τον βαζω και στο στηθος αλλα πιπιλαει μονο ο καημενος γιατι δεν εχω και τιποτα να βγαλω.

Να τον βάζεις στο στήθος Έλσα μου. Όσο πιο πολύ σε πιπιλάει, τόσο περισσότερο γάλα θα κατεβάζεις, έτσι λειτουργεί αυτός ο μηχανισμός.

καλημερουδια!

αχ κατερινα τον βαζω στο στηθος συνεχεια αλλα η μητερα φυση δεν υπακουει.....ελπιζω οσο μπορω να του δινω δικο μου γαλα γιατι στον μεγαλο δεν τα καταφερα να θυλασω,μονο 2 εβδομαδες.θα δουμε...ευτηχως ειναι ησυχος κοριτσια σαν να μην εχω μωρο...να μην τον ματιαξω....

swity για πες ο γιος σου πως το πηρε τωρα με το μωρο;ο δικος μου ειναι ξετρελαμμενος!συνεχεια τον φυλαει,ζηταει να τον παιρνει αγκαλια με βοηθαει οταν πλενω μπουκαλια η οταν θελω παμπερς κ τετοια.

uQEPp2.png?NlS0EyyL

uB7Ap2.png?tjCB7VEn

Καλό κουράγιο βρε παιδιά σε εσάς με τον θηλασμό!

Άντε θα έρθει και η δικιά μας ώρα και θα θέλουμε τις συμβουλές σας! :wink:

Desdra εγώ ξέρω ότι αν το μωράκι είναι πάνω από 2 κιλά είναι μια χαρά και δεν μπαίνει θερμοκοιτίδα! Μην ανησυχείς!

Εγώ πάντως έχω κάθε μέρα πονάκια σαν πονάκια περιόδου. Λες;;; Να έρχεται η ώρα;; Άυριο έχω γιατρό. Για να δούμε...

Πότε γεννάς κανονικά? Εγώ 29/3. Και εγώ έχω πονάκια περιόδου. Σήμερα γέννησε μια φίλη μου η οποία με περνούσε 2 εβδομάδες, οπότε υπολογίζω και εγώ σε 2 μήπως και γεννάω. ΦΟΒΑΜΑΙ.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...