Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Θέλει συνεχεια καθαρισμα με οινοπνευμα και μια αποστειρωμενη γαζα να το τυλιξεις γυρω γυρω μεχρι την επομενη φορα....

Οινόπνευμα του βάζω κάθε φορά που τον αλλάζω. Την γάζα πως την συγκρατείς στη θέση της;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας κοριτσια!!!!επανηλθα και εγω στην παρεα σας!!!γεννησα 26 του μηνος εναν μπομπιρα 3500 κιλα!!μικροτερος απο οτι περιμεναμε αλλα μια χαρα!!!

8 η καισαρικη ηταν ευκολη ημουν και ξυπνια και τα ειδα ολα και πολυ το ευχαριστηθηκα...2 μερουλες ηταν το ζορι τωρα ειμαι μια χαρα.ο μικρος μου ειναι παρα πολυ ησυχος και το βραδυ κοιμωμαστε μια χαρα.πρεπει ννα μπω να σας διαβασω και να δω τι κανετε.

swity kai cate να σας ζησουν και εσας τα ζουζουνια σας καλως ηρθαν στον κοσμο και αυτα!!!!αρε swity για μια μερα μας περασες τελικα....πρεπει να διωρθωσω και το τικερακι μου σιγα σιγα ομως.απο αυριο που θα ειμαι στη μαμα μου και θα εχω ιντερνετ θα γινουν ολα.φιλακια πολλα σε ολες!

Να σου ζήσει, Έλσα μου. Εγώ που γέννησα φυσιολογικά αλλά λίγο ζόρικα έκανα να αναρρώσω περισσότερο από 2 μέρες, οπότε εσύ μια χαρά με την καισαρική. Φτού, φτου, φτού....

Εμάς που βγήκε τελικά 3050 και τον πήραμε 2800 από το μαιευτήριο, τί να πούμε δηλαδή.... Χαίρομαι που κοιμάται το μωράκι σου. Το σκιουράκι όλο πεινάει τη νύχτα, είναι αχόρταγο μωράκι. Τον θηλάζεις;

καλησπέρα κοριτσάκια κι από μενα!Τι κάνετε??Χαθήκαμε λιγάκι ε??Βέβαια για καλό σκοπό:)))

Χτες το απόγευμα γυρίσαμε από το μαιευτήριο με το μωράκι μας..

Την Τρίτη το πρωί μπήκα με πρόκληση στις 6:30π.μ.,σπάσαμε τα νερά και περιμέναμε να κάνω συσπάσεις..

Έκανα συσπάσεις αλλά δυστυχώς ο τράχηλος ήταν ακόμη σκληρός και δεν προχωρούσε το θέμα..

Ο μπέμπης μας είχε σφηνωμένο το κεφαλάκι του λίγο στην λεκάνη μου και γι αυτό τον λόγο δεν μπορούσε να γλιστρίσει και να μαλακώσει και τον τράχηλο..

Έτσι μετά από προσπάθειες λίγων ωρών,αποφασίσαμε να προβούμε σε καισαρική...Δυστυχώς...

Όμως άξιζε τον κόπο διότι στις 13:20 είχα στην αγκαλιά μου τον μπέμπη μου!!

Έναν παίδαρο 3.650κιλά και 51εκ.ύψος...

Συγχαρητήρια σε όσες γέννησαν και τις καλύτερες ευχές μου..

Και σε όσες επρόκειται να γεννήσουν να μην φοβούνται καθόλου και τίποτα..

Έχει προνοήσει η φύση για όλα και αν χρειαστεί βοηθά και η επιστήμη!!!

Φιλιά σε όλες!!!!!!!!!!!!!!!

πολλες ευχες σε ολες που γεννησατε!!!! σας ευχομαι τα καλυτερα να σας ζησουν τα μπεμπακια σας!!! και καλο κουραγιο........ και γω νυσταζωωωωωωωωωωωωωωωω........

κατερινα γιατι χασατε τοσο στη κλινικη ? θηλαζεις αποκλειστικα / συμπληρωμα δωσατε ?

Ελσα για μια μερα ε? παλι μαζι ειμαστε...

Μακρινα μου μπραβο ! μεγαλουτσικο μωρακι...

Νανυ και σενα να σου ζησει!!!! αντε μεγαλωνει η μπεμποπαρεα μας....

Ρεβυθουλη μη φοβασαι δεν μας διαβαζεις ? ολα καλα...σε λιγο θα μας περιγραφεις τα δικα σου...και θα εισαι μες τη χαρα...

πουλακι με το καλο και συ.....

Ζουκι που εισαι ?????

κοριτσουδια σας φιλω ολες...καλη συνεχεια ....

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλες!

Δεν έχω προλάβει να διαβάσω τα νέα αλλά σε όλες τις κοπέλες που γέννησαν να χαίρονται τα μωράκια τους και καλή λοχεία. Εμεις είμαστε καλά, περιμένουμε ακόμα αλλά απ'ότι καταλαβαίνω έχει αρχίσει ο οργανισμός μου να προετοιμάζεται για τη μεγάλη στιγμή. Έχω χαθεί λιγάκι γιατί τρέχω με διαφορα θέματα που δυστυχώς προέκυψαν τελευταία και μου τρώνε χρόνο. Θα τα ξαναπούμε. Φιλάκια σε όλες!

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Καλημέρα σε όλες!

Να σας ζήσουν τα μωράκια σε όσες γέννησαν και καλό κουράγιο σε εμάς που μείναμε και περιμένουμε!

Αυτές οι μέρες μου φαίνονται ατελείωτες πάντως! Το μόνο μου άγχος είναι να είναι καλά η μπεμπούλα, παραδόξως με το θέμα του τοκετού δεν έχω αγχωθεί καθόλου, δεν το σκέφτομαι καν!

mWsZp3.png

πολλες ευχες σε ολες που γεννησατε!!!! σας ευχομαι τα καλυτερα να σας ζησουν τα μπεμπακια σας!!! και καλο κουραγιο........ και γω νυσταζωωωωωωωωωωωωωωωω........

κατερινα γιατι χασατε τοσο στη κλινικη ? θηλαζεις αποκλειστικα / συμπληρωμα δωσατε ?

Ελσα για μια μερα ε? παλι μαζι ειμαστε...

Μακρινα μου μπραβο ! μεγαλουτσικο μωρακι...

Νανυ και σενα να σου ζησει!!!! αντε μεγαλωνει η μπεμποπαρεα μας....

Ρεβυθουλη μη φοβασαι δεν μας διαβαζεις ? ολα καλα...σε λιγο θα μας περιγραφεις τα δικα σου...και θα εισαι μες τη χαρα...

πουλακι με το καλο και συ.....

Ζουκι που εισαι ?????

κοριτσουδια σας φιλω ολες...καλη συνεχεια ....

Θηλάζουμε αποκλειστικά, χωρίς συμπλήρωμα. Χάσαμε τόσο από την ταλαιπωρία, είπε ο γιατρός. Ο σκιουράκος μετά από 12 ώρες πόνους (ήμουν...σκληροτράχηλη) χρειάστηκε και 2 ώρες σχεδόν εξώθηση γιατί ερχόταν με τη μουρίτσα προς τα πάνω και έκαναν χειρισμούς οι μαίες όσο εξωθούσα!! Τελικά γύρισε λίγο στο πλάι κι έτσι βγήκε. (Μη ρωτήσεις πόσα ράμματα είχα, πολλάααααααααα). Έμεινε και μια νύχτα στη μονάδα. Αλλά είναι φυσιολογικό λέει να χάσει τόσο και τώρα έχουμε ανακτήσει το χαμένο έδαφος. Είμαστε ήδη 3250.

Όσο για την κρέμα στις θηλές από τότε που την έκοψα, οι θηλές μου σκλήρυναν κι είναι πολύ καλύτερα. Επίσης έκοψα και τα πλυσίματα στο στήθος, 2 φορές την ημέρα με το ντους μου μόνο (εντολή παιδιατρου....). Φοράω σουτιενάκι με επίθεμα και ενίοτε κυκλοφορώ σαν ξέστηθη αμαζόνα μες στο σπίτι.

Διαφημίσεις

ελσα, μακρίνα, ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να'ναι γερά και ευτυχισμένα!!!

Rebithouli κ εγώ χε...μένη είμαι, άσ'τα σε καταλαβαίνω. Η αναμονή είναι περίεργο πράγμα. Εμένα μου'παν προχθες ότι η μπέμπα έρχεται κ με τα μούτρα κ αυτό δεν είναι ιδιαίτερα καλό (κοιτάει τον ουρανό!!!:rolleyes:). Ελπίζω μέχρι να γεννήσω να γυρίσει... αλλιώς περιμένω κ εγώ τις μαίες να με σώσουν!!!

Φιλιά πολλά κοριτσάκια μου! Άντε οι υπόλοιπες που γεννήσατε?

Elena ola ok? Perimenoume nea sou!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mrgreen:

KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

κατερινιω μπραβο και την καισαρικη γλιτωσες και με το θηλασμο τα καταφερες !

και μεις αποκλειστικα αλλα δεν τρεχει το στηθος μου...δε μου χρειαζονται επιθεματα....γιατι ?????????????????????????????????????????????????

ομως τρεφεται σωστα γιατι και βαρος πηρε και πανες λερωνει και ρεβεται.......

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Αυτό νομίζω και εγώ Kellymania! Ότι η αναμονή, όσο γλυκειά και αν είναι, επειδή έχουμε μείνει λίγες πια, είναι χειρότερη...

Πάντως αυτό που λες ότι κοιτάει τον... ουρανό είναι συνηθισμένο και είναι πολύ πιθανόν να γυρίσει μέχρι την ώρα εκείνη! Στο εύχομαι! :-)

QFy6p3.png

κατερινα ανα ποση ωρα περιπου θηλαζεις και για ποση ωρα ?

Αυτό είναι ένα θέμα.... Προς το παρόν παρακούω τον γιατρό που ήθελε 18 ημερών μωράκι να τον βάλω σε πρόγραμμα και τον θηλάζω όποτε θέλει. Οπότε άλλοτε τρώει κάθε 2 ώρες κι άλλοτε κάθε 4.... Εντελώς άτακτα.... Συνήθως τρώμε κανένα 20λεπτο από το ένα στηθός και μετά λίγο και από το άλλο, αφού ρευτούμε....

Εσύ;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...