Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Εγώ έκανα μαστογραφία και υπέρηχο μαστών πριν ξεκινήσω, τα ζήτησε ο γιατρός μου. Στην μαστογραφία δεν περίμενε να δούμε τίποτα απολύτως απλά την ήθελε για τον φάκελο μου ενδεικτικη να υπάρχει μια πριν, σε περίπτωση που υπάρξουν κάποια στιγμή ευρήματα, γιατί θα μεσολαβήσει το διάστημα της IVF, της εγκυμοσύνης και του θηλασμού. Ο υπέρηχος ήταν που είχε μεγαλύτερη αξία και θα τον έκανα ούτως ή άλλως φέτος στα 36 πλέον. Τον έλεγχο θρομβοφιλιας τον έκανα τον προηγούμενο μήνα αλλά οκ τον ζήτησα εγώ, πήγα σε αιματολόγο ο οποίος είδε όλες τις εξετάσεις και το ιστορικό μου και δεν σύστηνε έλεγχο θρομβοφιλιας αλλά επειδή τον ζήτησα προχωρήσαμε και όπως είχε πει και περίμενε δεν είχα τίποτα.  Ένα ραντεβού με έναν καλό αιματολόγο θα σου λύσει αυτή την απορία για την θρομβοφιλια. Για την μαστογραφία γνώμη μου αν είσαι άνω των 35 να την κάνεις έτσι ενδεικτικά. Αν τώρα είσαι πχ 28 χρόνων και με τον υπέρηχο είσαι οκ. 

Συγγνώμη βρε κορίτσι μου μπορεί να σε προβληματίσει αυτό που θα πω αλλά 4 η TSH είναι πάρα πολύ για εξωσωματική. Οκ η τιμή έχει ανέβει από τις ορμόνες αλλά και πάλι δεν βοηθάει. Οι περισσότεροι την θέλουν κάτω από 2,5 για να προχωρήσουν και ένα μεγάλο μέρος της βιβλιογραφίας συμφωνεί. Αν σε 5 μέρες έχει πέσει 1 μονάδα μέχρι την Δευτέρα δεν θα προλάβει να ρυθμιστεί και κυρίως δεν θα είναι σταθερή. Εγώ προσωπικά δεν θα προχωρούσα, συγγνώμη που στο λέω έτσι και πολλές κοπέλες μπορεί να διαφωνήσουν αλλά είναι η άποψη μου. Τώρα για τις μέρες μέχρι Δευτέρα για να στο είπε βγαίνουν δεν είναι και τόσο μεγάλο διάστημα. Αν το ενδομήτριο είναι οκ προφανώς θα βγαίνουν και οι μέρες. Προγεστερόνη δεν δίνουν σε όλες ενέσεις. Μπορεί να παίρνεις μόνο υπόθετα, κάποιες κοπέλες παίρνουν αυτοκόλλητα ή από το στόμα ή έναν συνδυασμό όλων. 

11 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου !!! Κοιτάνε τις αιματολογικές και βλέπουν αν σε πέρνει και για αργότερα ή όχι !! Έχω κάνει ετ και 20η -21η μερα του κύκλου !!! Τώρα όσο για την  TSH   κατά την γνώμη μου αν αυτό μπορεί να επηρεάσει την έκβαση της ετ καλύτερα να την αναλάβεις και να την κάνεις στον επόμενο κύκλο ώστε να είσαι 100% καλυμμένη !!! 

10 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Καλημέρα! Έκανα πρόσφατα εμβρυομεταφορα σε φυσικό κύκλο, 22η ημέρα. Δεν παίρνω ενέσιμη προγεστερόνη αλλά 3 σε υπόθετο και 3 από το στόμα την ημέρα. 
      πριν την κάνω πήγα σε ενδοκρινολόγο γιατί έκανα καμπύλη σακχάρου και βγήκε λίγο περίεργη και εκεί είδε και την tsh που ήταν 2.37 και μου είπε ότι είναι λίγο τσιμπημένη (από τις ορμόνες γιατί πάντα είχα πολύ χαμηλή) οπότε μάλλον το δικό σου νούμερο είναι αρκετά μεγάλο. Στη θέση σου θα περίμενα να ρυθμιστεί πρώτα και μετά θα προχωρούσα. Λίγη υπομονή ακόμη! 

Εμάς μας πήρε 1 χρόνο για να μαζέψουμε τα έμβρυα και να προχωρήσουμε! 

Σας ευχαριστω πολυ πολυ κοριτσια μου για τις απαντησεις σας! Θα κανω κανονικα κ αυριο την εξεταση και θα δουμε! Επαιρνα των 137 mg και μου το πγμηγε ο ενδοκρινολογος στα 175 mg..το εχω παρει ηδη 4 μέρες..στεναχωριεμαι γτ κανω συνεχεια μετρηση κ λογω των προσπαθειών, δηλ σε καθε αιμοληψία π κανω για κάποιον λογο κανω και μια tsh και ηταν παντα καπου στο 1..ισως αν ειναι καπου στο 3.5 αυριο προχωρησω αλλιως θα την ακυρωσω..

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

μιλισα με συμβουλο που βρήκα στην λιστα της La Leche η οπια μου ειπε οτι το μωρο διχνει σημάδια σύγχυση θηλών και να κοψω εντελώς το μπουκάλι γιατι εχει μπερδευτεί.θα μου πάρει ειπε 3-4 μερες για να προσαρμοστεί και αν θέλει συμπλήρωμα βεβαίως να του δώσω αλλα με σύριγγα η καπάκι και να την βοηθήσω με συμπιέσεις(breast compression)http://www.kellymom.com/newman/15bre...mpression.html

κ εναλαξ στήθος.

πέρασαν 5 μερες που η μικρη έτρωγε μονο στήθος γιατι η σύριγγα δεν ηταν αποτελεσματική ουτε για εμενα ουτε για την μικρη.

εν το μεταξύ τσίριζε κ ειπαμε οτι ειναι κολικοί γιατι ακουγα κ τα εντερακια της να γουργουρίζουν (μάλλον γουργούριζε η κοιλια της απο την πεινα)

ξαναπαίρνω την σύμβουλο χτες και μου ειπε μην τα παρατήσω τωρα ειμαι πολυ κοντα και αφου δεν μπορούμε την σύριγγα να τησ δινω συμληρωμα με σωληνάκι και το δάχτυλο μου..

ταυτόχρονα ειχα θεση τις ιδιες ερωτήσεις στην αγλαια που για να μην σας τα πολυλογώ μου ειπε ιτι η μικρη υποσιτίζετε σοβαρά και για να μην καταλυξουμε με μόνιμα προβλήματα υγείας να πάψει να με απασχολεί το μπουκαλι και να με απασχολεί να μην παθει τιποτα το παιδι.

απο σημερα της δινω 90μλ συμληρωμα σε καθε γεύμα με μπιμπερο.

παντως σημερα κολικούς δεν εχει!!

Γεια σου πεταλουδίτσα.

Εγώ έχω μια μπέμπα 5 μηνών. Στην αρχή και εγω ήθελα αποκλειστικό θηλασμό. Σε συνδυασμό όμως το γεγονός ότι γεννήθηκε 4050 και ότι δεν είχε κατέβει πολύ γάλα, η μπεμπούλα από την ημέρα που ήρθαμε σπίτι συνέχισε να χάνει βάρος και δεν έκανε κακάκια της. Μόλις μίλησα με τον παιδίατρο και του είπα τι έχει συμβεί μου είπε αμέσως να της δώσουμε ξένο. Βέβαια να μην σταματήσω τον θηλασμό. Τελικά καταφέραμε να πίνει στήθος, γάλα που είχα βγάλει με το θήλαστρο και ξένο. Σε πληροφορώ ότι είναι μια χαρα.

Δοκίμασες να βγάζεις το γάλα σου σε θήλαστρο;

Πάντως μην βλέπεις τελείως αρνητικά το ξένο.

an1cF1X-O6k1210MDAwODM1ZHw0NDU0NTRkYXxIIGtvdW1waXRzYSBtYXMgZWluYWk.gif

Make your dreams come true!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σου πεταλουδίτσα.

Δοκίμασες να βγάζεις το γάλα σου σε θήλαστρο;

Πάντως μην βλέπεις τελείως αρνητικά το ξένο.

ναι εχω ενοικιάσει ενα νοσοκομειακό της medela και κανω αντλήσεις ολη μερα μετα τα γεύματα της μικρής.ετσι τα περισσότερα συμληρωματα ειναι απο δικο μου γαλα!

δεν το βλεπω αρνητικό..απλα ήθελα πολυ να θηλάσω αποκλειστικά.

τωρα απλα ευχομαι να μην κοψει το στήθος απο τεμπελιά. και ετσι καποια στιγμη να κόψουμε εντελως τα συμπληρωματα.

eNortjK1UjIzNDMxV7IGXDASvAKk33.png

Κορίτσια να σας ζήσουν τα μωράκια!!!Και οι υπόλοιπες με το καλό!!!!!!!!!!!

Swity γέννησες 2 μέρες μετά απο μένα...εγώ είχα ΠΗΤ αύριο 6/3,αλλά λόγω πρώτης καισαρικής γέννησα 23/2...

Πολύ σημαντικο το πρώτο γεύμα κορίτσια....εγώ την είχα πάθει στον γιό μου,λόγω αφυδάτωσης (5 μέρες ταλαιπωρήθηκα άνυδρη) έδινα στήθος και λίγο συμπλήρωμα,το οποίο πεταλουδίτσα μου το κόψαμε στις 20 μέρες...μηνν τα παρατάς...τώρα ήξερα,θηλάσαμε μέσα στη πρώτη ώρα αφου βγήκε η μπουμπου μου και τα πάμε τέλεια....φτου φτου μας!!!

Η Έλενα γέννησε;

περιμενα οτι θα γεννουσαμε καπου μαζι ησουν απ τις τελευταιες...φτου μας και μεις το ιδιο με το θηλασμο..... η Ελενα ψιλοχαθηκε πιθανοτατα γεννησε, θα μας πει με την 1η ευκαιρια φανταζομαι... να σου ζησει λοιπον φελια μου και σου ευχομαι τα καλυτερα....

καλο κουραγιο σε ολες τις θηλαζουσες . υπομονη κοριτσιααααααααα!!!

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

pigame simera to prwi ston giatro k me koitakse k leei den exei anoiksei ka8olou o traxilos.eipe na paw k to vradaki simera pali na me dei mpas k allaksei kati...alliws leei kata tis 11 to vradu tis kuriakis na kanoume eisagwgi na gennisw tin deutera!!! ax fovamai!!! 8a mpw deutera na sas pw ti egine, apo to tilefono, alla den 8a mporesw mallon na diavasw apantiseis epeidi den fenaite sta ellinika!! tespa, internet apo to spiti xa8ike telios k den eimaste gia na kanoume sindeseis..o antras mou akomi den vrike douleia:(

i omorfia mou genni8ike 8 martiou!

Διαφημίσεις

elena kali epitixia k me to kalo to mwraki sou!!! mi fobasai gia tipota, apo Deutera tha mas les gia to boubouki sou!!!

swity ipomoni k epimoni!

Κάνα νέο οι υπόλοιπες? Εγώ σήμερα νόμιζα πως έχασα λίγο υγρό (αμνιακό) αλλά πρέπει να'ταν η ιδέα μου τελικά. Θα δείξει φαντάζομαι αν είναι... :mrgreen:

Φιλάκια κοριτσούδια μου! :tongue::tongue:

KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια, τι μου κάνετε; Δεν έχω διαβάσει ακόμα τα προηγούμενα. Σήμερα γυρίσαμε από το νοσοκομείο. Γέννησα τη Δευτέρα το πρωί με καισαρική, όλα πήγαν καλά, η μπέμπα μας γεννήθηκε 2.700 γραμμάρια, και βγήκαμε σήμερα λόγω ίκτερου. Εσείς τι κάνετε; Τις ευχές μου σε όσες από τις κοπέλες γέννησαν ήδη και γρήγορα και υπόλοιπες. Αν τα καταφέρω θα μπω αύριο για περισσότερα. Καλό βράδυ και φιλάκια.

77N4p2.png

1e30b2a176.png

καλο κουραγιο σε ολες τις θηλαζουσες . υπομονη κοριτσιααααααααα!!!

Το σίγουρο είναι πως μας χρειάζεται η υπομονή.... Η σκιουρομανούλα τα έχει φτύσει από την αυπνία και το ξεζούμισμα... Και πρέπει να του κόψω και τα νυχάκια και φοβάμαι... Άσε που δεν έχει πέσει ακόμα ο αφαλός μας και τσιρίζουμε σαν τρελοί στο "μπάνιο".

Διαφημίσεις

Σε αυτό το πράγμα που του κάνουμε γυρισμένο μπρούμυτα σαν το γατί γιατί δεν έχει πέσει ακόμα ο αφαλός..... Γι' αυτό τσιρίζει.....

Εμάς γιατί δεν πέφτει;;;;;;;;;;;;;;;

γεια σας κοριτσια!!!!επανηλθα και εγω στην παρεα σας!!!γεννησα 26 του μηνος εναν μπομπιρα 3500 κιλα!!μικροτερος απο οτι περιμεναμε αλλα μια χαρα!!!

8 η καισαρικη ηταν ευκολη ημουν και ξυπνια και τα ειδα ολα και πολυ το ευχαριστηθηκα...2 μερουλες ηταν το ζορι τωρα ειμαι μια χαρα.ο μικρος μου ειναι παρα πολυ ησυχος και το βραδυ κοιμωμαστε μια χαρα.πρεπει ννα μπω να σας διαβασω και να δω τι κανετε.

swity kai cate να σας ζησουν και εσας τα ζουζουνια σας καλως ηρθαν στον κοσμο και αυτα!!!!αρε swity για μια μερα μας περασες τελικα....πρεπει να διωρθωσω και το τικερακι μου σιγα σιγα ομως.απο αυριο που θα ειμαι στη μαμα μου και θα εχω ιντερνετ θα γινουν ολα.φιλακια πολλα σε ολες!

uQEPp2.png?NlS0EyyL

uB7Ap2.png?tjCB7VEn

Γεια σου Έλσα μου!!!!!!!!!!!

Αχ, τι καλά!!!!! Δεν το πιστεύω ότι έχεις το μωράκι σου αγκαλια!! Να σου ζήσει!!!!!!!!!!

Πότε ήταν που τα λέγαμε και πότε έχεις γεννήσει και έχεις γυρίσει ήδη στο σπιτάκι σου!!

Να σου ζήσει και πάλι κοπέλα μου!!!

Άντε να παίρνουμε σειρά και εμείς!! :-)

QFy6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...