Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

σοιτυ να σου ζησει η μπεμπούλα σου.σου ευχομαι να ειναι τυχερουλα και να την δεις οπως ποθείς.

εγω τραβαω τον γολγοθα μου με τον θηλασμό.

μιλησα με σύμβουλο και με την αγλαια απο το φορουμ.

να ρωτησω..τι ειδικότητα εχει η αγλαια κ η χριστινα που απαντάνε στο φορουμ?ξερει καμια σας?

φιλακια σε ολες!

eNortjK1UjIzNDMxV7IGXDASvAKk33.png

λοιπον θυμαστε που σας ρωτουσα για συσπασεις την τεταρτη ? το βραδακυ αρχισαν να γινονται ρυθμικα και πηρα τηλ στις μαιες, μου ειπαν να παω αλλα βαριομουν ημουν καλα και δεν πηγα.. η ωρες περασαν και οι συσπασεις συχνοτερα..ξαναπαιρνω μου λενε αν φτασουν στο 5αλεπτο να ρθεις ακομα και αν δε καταλαβαινεις..κατα τις 12.30 πηγαν και 3 λεπτο και εγω μια χαρα ..φοβηθηκα ομως μη γεινει τιποτα ξαφνικο ετσι πηγαμε και με βαλανε στον τοκογραφο..συσπασεις στο φουλ 100 συνεχεια αλλα διαστολη μονο 1...ετσι με αφησανε να περασουν λιγες ωρες στον τοκογραφο και το πρωι που αρχισανε οι ''δυνατες'' δηλαδη εγω αρχισα να τις καταλαβαινω...ηρθε ο γιατρος και αρχισε η διαδικασια...ορο, κλυσματακι, αιθουσα τοκετου.. βλενα, σπασιμο νερων διαστολη 7!!! μεσα στο δωματιο χαμος οι μαιες ο γιατρος ο συζηγος με καμερα χι χι χι πλακα ειχαμε!!ολα καλα...12.20-30 το πρωι κρατουσα στην αγκαλια μου το κοριτσακι μου με δακρυα στα ματια ...............................με 2 δυνατα σπρωξιματακια πεταχτικε εξω...3250 η μπουμπουκα μου...στηθος και αγκαλιτσα.....χαζο χαμογελο κολημενο στα χειλη μου για ωρες.....εβαλα λιγη επισκλειριδιο για τα ραμματα και βοηθησα στις εξωθησεις και πηγαν ολα πολυ καλα...Ευχομαι σε ολες τα καλυτερα και να μη σας κουρασα....φιλακια πολλα!

αχ τι ωραια,συγκηνηθηκα..

εμενα με πειραξε πολυ που δεν την ειδα να βγαινει απο την κοιλια μου.

δεν την εβαλαν στο στηθος μου και περασαν 4,5 ωρες μεχρι να την δω.

ενας λογος που δεν τα καταφερνω με το στηθος ειναι που το πρωτο της γευμα της ηταν με μπιμπερο,και την ναρκωση που εφαγε το κοριτσακι μου κ ηταν ζαβλακωμενη τις πρωτες μερες.

αχ και να τα ηξερα αυτα πριν την γεννα.

και ολα αυτα γιατι ο γιατρος μου δεν μου εκοψε τα σαλοσπιρ.:evil::evil::evil:

σκέφτομαι να τον αλλαξω παντος,

λιγο η μαια που μου την εχει δωσει πολυυυ στα νευρα λιγο ο γιατρος..

τα ειπα στην μαια τα παράπονα μου,και μου λεει μα δεν σου ειπα δεν παιρνω τα ιδια λεφτα σε φτ και κτ..και ποσα λετε οτι μου εκανε εκπτωση...!!!

50 ευρο..δεν ντραπηκε???απο 300 μου το πηγε 250.

δεν τισ τα εχω δωσει ακομα..στις 40 μερες που θα παω να με εξετασει ο γιατρος θα της τα δωσω.

σκεφτομαι να κραταω 200 και να της πω..μα 200 μου ειπες?δεν κραταω αλλα επανω μου.

αχ τι ωραια,συγκηνηθηκα..

εμενα με πειραξε πολυ που δεν την ειδα να βγαινει απο την κοιλια μου.

δεν την εβαλαν στο στηθος μου και περασαν 4,5 ωρες μεχρι να την δω.

ενας λογος που δεν τα καταφερνω με το στηθος ειναι που το πρωτο της γευμα της ηταν με μπιμπερο,και την ναρκωση που εφαγε το κοριτσακι μου κ ηταν ζαβλακωμενη τις πρωτες μερες.

αχ και να τα ηξερα αυτα πριν την γεννα.

και ολα αυτα γιατι ο γιατρος μου δεν μου εκοψε τα σαλοσπιρ.:evil::evil::evil:

σκέφτομαι να τον αλλαξω παντος,

λιγο η μαια που μου την εχει δωσει πολυυυ στα νευρα λιγο ο γιατρος..

τα ειπα στην μαια τα παράπονα μου,και μου λεει μα δεν σου ειπα δεν παιρνω τα ιδια λεφτα σε φτ και κτ..και ποσα λετε οτι μου εκανε εκπτωση...!!!

50 ευρο..δεν ντραπηκε???απο 300 μου το πηγε 250.

δεν τισ τα εχω δωσει ακομα..στις 40 μερες που θα παω να με εξετασει ο γιατρος θα της τα δωσω.

σκεφτομαι να κραταω 200 και να της πω..μα 200 μου ειπες?δεν κραταω αλλα επανω μου.

ναι αυτο να κανεις...και αυτη σου ειπε οτι θα βοηθουσε τι εκανε ?! η Αγλαια καλη? την αλλη συμβουλο που την βρηκες ? συμπληρωμα δεινεις ? παντως μη το βαζεις κατω οσο μπορεις βεβαια δε θα πεθανουμε κιολας.. φιλια καλο κουραγιο... θα τα λεμε

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Διαφημίσεις

σοιτυ να σου ζησει η μπεμπούλα σου.σου ευχομαι να ειναι τυχερουλα και να την δεις οπως ποθείς.

εγω τραβαω τον γολγοθα μου με τον θηλασμό.

μιλησα με σύμβουλο και με την αγλαια απο το φορουμ.

να ρωτησω..τι ειδικότητα εχει η αγλαια κ η χριστινα που απαντάνε στο φορουμ?ξερει καμια σας?

φιλακια σε ολες!

ευχαριστω πολυ πεταλουδιτσα και για σενα τα καλυτερα

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

καλησπερα κοριτσια!!εγω αυριο γυρναω ελλαδα!!επιτελους!αντε να δουμε πως θα ναι αυτο το ταξιδι επιστροφης!!

θα προσεξω πολυ αυτο το 1ο γευμα του μωρου μου!!

θα ξαναμπω κοριτσια!ελπιζω να βρω μια ακρη με το ιντερνετ στο σπιτι!!

σας φιλω!

ναι αυτο να κανεις...και αυτη σου ειπε οτι θα βοηθουσε τι εκανε ?! η Αγλαια καλη? την αλλη συμβουλο που την βρηκες ? συμπληρωμα δεινεις ? παντως μη το βαζεις κατω οσο μπορεις βεβαια δε θα πεθανουμε κιολας.. φιλια καλο κουραγιο... θα τα λεμε

μιλισα με συμβουλο που βρήκα στην λιστα της La Leche η οπια μου ειπε οτι το μωρο διχνει σημάδια σύγχυση θηλών και να κοψω εντελώς το μπουκάλι γιατι εχει μπερδευτεί.θα μου πάρει ειπε 3-4 μερες για να προσαρμοστεί και αν θέλει συμπλήρωμα βεβαίως να του δώσω αλλα με σύριγγα η καπάκι και να την βοηθήσω με συμπιέσεις(breast compression)http://www.kellymom.com/newman/15bre...mpression.html

κ εναλαξ στήθος.

πέρασαν 5 μερες που η μικρη έτρωγε μονο στήθος γιατι η σύριγγα δεν ηταν αποτελεσματική ουτε για εμενα ουτε για την μικρη.

εν το μεταξύ τσίριζε κ ειπαμε οτι ειναι κολικοί γιατι ακουγα κ τα εντερακια της να γουργουρίζουν (μάλλον γουργούριζε η κοιλια της απο την πεινα)

ξαναπαίρνω την σύμβουλο χτες και μου ειπε μην τα παρατήσω τωρα ειμαι πολυ κοντα και αφου δεν μπορούμε την σύριγγα να τησ δινω συμληρωμα με σωληνάκι και το δάχτυλο μου..

ταυτόχρονα ειχα θεση τις ιδιες ερωτήσεις στην αγλαια που για να μην σας τα πολυλογώ μου ειπε ιτι η μικρη υποσιτίζετε σοβαρά και για να μην καταλυξουμε με μόνιμα προβλήματα υγείας να πάψει να με απασχολεί το μπουκαλι και να με απασχολεί να μην παθει τιποτα το παιδι.

απο σημερα της δινω 90μλ συμληρωμα σε καθε γεύμα με μπιμπερο.

παντως σημερα κολικούς δεν εχει!!

μιλισα με συμβουλο που βρήκα στην λιστα της La Leche η οπια μου ειπε οτι το μωρο διχνει σημάδια σύγχυση θηλών και να κοψω εντελώς το μπουκάλι γιατι εχει μπερδευτεί.θα μου πάρει ειπε 3-4 μερες για να προσαρμοστεί και αν θέλει συμπλήρωμα βεβαίως να του δώσω αλλα με σύριγγα η καπάκι και να την βοηθήσω με συμπιέσεις(breast compression)http://www.kellymom.com/newman/15bre...mpression.html

κ εναλαξ στήθος.

πέρασαν 5 μερες που η μικρη έτρωγε μονο στήθος γιατι η σύριγγα δεν ηταν αποτελεσματική ουτε για εμενα ουτε για την μικρη.

εν το μεταξύ τσίριζε κ ειπαμε οτι ειναι κολικοί γιατι ακουγα κ τα εντερακια της να γουργουρίζουν (μάλλον γουργούριζε η κοιλια της απο την πεινα)

ξαναπαίρνω την σύμβουλο χτες και μου ειπε μην τα παρατήσω τωρα ειμαι πολυ κοντα και αφου δεν μπορούμε την σύριγγα να τησ δινω συμληρωμα με σωληνάκι και το δάχτυλο μου..

ταυτόχρονα ειχα θεση τις ιδιες ερωτήσεις στην αγλαια που για να μην σας τα πολυλογώ μου ειπε ιτι η μικρη υποσιτίζετε σοβαρά και για να μην καταλυξουμε με μόνιμα προβλήματα υγείας να πάψει να με απασχολεί το μπουκαλι και να με απασχολεί να μην παθει τιποτα το παιδι.

fobero!!!!!!!!! tha xanabo....! de prolabaino tora....

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

κ εναλαξ στήθος.

Απ οτι καταλαβα δηλαδη δε βρηκες ακρη με την συμβουλο και με την Αγλαια ηρεμησατε...Δε πειραζει να παιρνει και μπιμπερο φτανει να ειναι μετα απο το στηθος.και οσο σου παει τι να κανουμε, και οτι παιρνει απο σενα καλο ειναι.. καλο κουραγιο φιλια !

οι υπολοιπες που ειστε???? τι κανουμε απο γεννητουρια ????

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Διαφημίσεις

Απ οτι καταλαβα δηλαδη δε βρηκες ακρη με την συμβουλο και με την Αγλαια ηρεμησατε...Δε πειραζει να παιρνει και μπιμπερο φτανει να ειναι μετα απο το στηθος.και οσο σου παει τι να κανουμε, και οτι παιρνει απο σενα καλο ειναι.. καλο κουραγιο φιλια !

δεν θα κατσω να κανω αλλο πειράματα με το παιδι για να δω ποια απο τις 2 εχει δικιο.

του δίνω μπιμπερό σε καθε γευμα μετα απο το στηθος 90μλ.

αν ειναι να κόψει το στήθος ασ το κοψει. προσπάθησα πολυ αλλα οχι αλλο εις βάρος του παιδιού.

ουτε το πρωτο ουτε το τελευταίο θα ειναι που θα μεγαλώσει με ξενο..ουφ.

και πολυ καλα θα κανεις...τριγονελλα δε θελεις να παρεις να σε βοηθησει ? εγω το σκεφτομαι..γιατι η δικια μου κοιμαται με το που τη βαζω στο στηθος και αν συνεχισει ετσι θα μου λιγοστεψει το στηθος θελει συνεχεια ερεθισμα...

παντως και το ξενο εχει τα καλα του...μια χαρα θα βαλετε προγραμμα και θα βγαινεις και οποτε θελεις...

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Κορίτσια να σας ζήσουν τα μωράκια!!!Και οι υπόλοιπες με το καλό!!!!!!!!!!!

Swity γέννησες 2 μέρες μετά απο μένα...εγώ είχα ΠΗΤ αύριο 6/3,αλλά λόγω πρώτης καισαρικής γέννησα 23/2...

Πολύ σημαντικο το πρώτο γεύμα κορίτσια....εγώ την είχα πάθει στον γιό μου,λόγω αφυδάτωσης (5 μέρες ταλαιπωρήθηκα άνυδρη) έδινα στήθος και λίγο συμπλήρωμα,το οποίο πεταλουδίτσα μου το κόψαμε στις 20 μέρες...μηνν τα παρατάς...τώρα ήξερα,θηλάσαμε μέσα στη πρώτη ώρα αφου βγήκε η μπουμπου μου και τα πάμε τέλεια....φτου φτου μας!!!

Η Έλενα γέννησε;

line_m121_beg_40_time_1214452800_text_cf20c3e9fef1e3eff220eceff520e5dfede1e9.gif

eNortjK1UjIzNrIwVLIGXDASsgKg26.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...