Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Nima21 είπε:

σε ευχαριστώ! Το έψαξα και τελικα εγω τα εχω τσεκαρει τα ΑΝΑ το καλοκαίρι μαζι με τις εξετασεις για θρομβοφιλια και ηταν αρνητικα.. η γνωστη μου που τα ειχε ανεβασμενα της εβαλαν εναν ορό για αυτο πριν την τελευταία εμβρυομεταφορα και πετυχε εγκυμοσυνη μετα απο πολλες αποτυχημένες προσπάθειες και μηδενικες χοριακες!  Βεβαια δεν ξερουν σίγουρα αν βοηθησε αυτο ή ηταν θεμα εμβρύων.. παντως επαιρνε κορτιζονη οπως λες προληπτικα και τη σταματησε μολις ακουσαν καρδια.. 

Αυτός ο όρος είναι βιταμίνες πρωτεινες Κ ιχνοστοιχεία λένε ότι βοηθάει intralipids τον λένε 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Kellymania... ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ!!!!!

Δεν βρίσκω δηλαδή τον λόγο να μην κάνω!!! Από την στιγμή που η επιστήμη έχει αναπτυχθεί και μας δίνει την δυνατότητα να πονάμε λιγότερο, γιατί να το αρνηθώ;;;;

Παρόλα αυτά... ΦΟ- ΒΑ -ΜΑΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εγώ ρε κορίτσια την πάτησα μάλλον... Είμαι σε δημόσιο κ πριν λίγες μέρες έμαθα πως μόνο με πρόκληση ή καισαρική σου κάνουν... ουπς...:oops: Γιατί δεν θεωρείται απαραίτητη στον Φ.Τ. (καλά βέβαια, δεν έχουν κι άδικο...)

Τι να κάνω? πρόκληση μόνο κ μόνο γι'αυτό? ΈΛΕΟΣ!!!

KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ουψ!!

δε το ξερω αυτο για τα δημοσια..ρωτα το γιατρο σου αυτος θα ξερει σιγουρα τι γινεται αλλα δε καταλαβαινω γιατι να τραβηξεις τους πονους ενω υπαρχει η επισκληριδιος..δε μπορει κατι θα γινεται..

ρεβυθουλη!!!συνεχιζεις να φοβασαι ε?χε

μετα θα τα συζηταμε και θα γελαμε!!θα χουμε αλλους φοβους και αγχη καθως θα μεγαλωνουν τα μωρακια μας!

Αχ, ναι βρε πουλάκι μου!!! Να φτάσει εκείνη η ώρα!! Να έχουμε τελειώσει και δεν πειράζει, ας έχουμε άλλα άγχη!! :wink:

Kellymania πρώτη φορά πάντως το ακούω αυτό για τα δημόσια νοσοκομεία! Μια φίλη μου όμως γεννήσε πριν ένα χρόνο στο Αλεξάνδρα και έκανε κανονικά επισκληρίδιο χωρίς να πάει με πρόκληση. Δεν ξέρω βρε Kellymania. Μήπως ισχύει μόνο για το συγκεκριμένο νοσοκομείο που θα γεννήσεις;

QFy6p3.png

ναι κι εγω δε το χω ξανακουσει..καποια λυση θα υπαρχει δε μπορει!!

σε αλλο νοσοκομειο δε θα μπορεσεις να γεννησεις?ισως αν δηλαδη μονο στο συγκεκριμενο ειναι αυτο με την επισκληριδιο..

Διαφημίσεις

κοριτσια σημερα το μεσημερι γεννησε και η ντινα (ntinagen) το αγορακι της!!!

Ντινουλα μου να σου ζησει ο γιοκας σου..

μειναμε λιγες κοριτσια!!αντε να παρουμε κι εμεις σειρα σιγα σιγα!!

ntinagen να σου ζήσει ο άντρακλας!

Άντε να'χουμε και κάνα γαμπρό...:tongue:

Κορίτσια δυστυχώς δεν έχω άλλη επιλογή, το άλλο δημόσιο που μπορώ να πάω δεν έχει καν παιδίατρο (πόσο μάλλον αναισθησιολόγο) και τα περισσότερα ιδιωτικά (εκτός από 1) είναι σαν κοιτώνες με μαμί :mrgreen:. Αλλά τουλάχιστον είναι Πανεπιστημιακό (κ ο γιατρός super) κ θα'χω το κεφάλι μου ήσυχο για όλα τα άλλα, γι'αυτό πήγα εκεί... Αλλά δεν φαντάστηκα..

εσείς που έχετε ήδη 1 παιδάκι βρε κορίτσια κ γεννήσατε με Φ.Τ. αντέχεται? Να πάρω λίγο κουράγιο... Βέβαια λένε πως είναι και διαφορετικό κάθε φορά ακόμη και στις ίδιες γυναίκες:rolleyes:

Θα το κυνηγήσω λίγο ακόμη πάντως, δεν παραιτούμαι ακόμη... ;)

KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

Να το κυνηγήσεις Κέλλυ μου, αν και εμένα που με άφησε πολλή ώρα χωρίς επισκληρίδιο για να κάνω κανονικές οδύνες γιατί δεν μαλάκωνε ο τράχηλος, δεν μου έχει μείνει καμία μνήμη του πόνου. Μόνο ο άντρας μου το θυμάται που με έβλεπε......

Καλημέρα κορίτσια.

Εμένα βγήκαν οι αιματολογικές οι επιπλέον που έκανα και έχω ταχύτητα καθίζησης των ερυθρών πολύ πάνω από το κανονικό και έτσι θα αρχίσω αντιβίωση. Τί είναι αυτό πάλι ιδέα δεν έχω. Τώρα στον 9ο εμφανίστηκαν όλα? Την πΑΡΑσκευή θα τα δει όλα ο γιατρός μου, θα κάνω και το doppler οπότε φαντάζομαι θα ξέρω αν υπάρχει κάτι για να ανησυχώ.

κοριτσουδια μου γεια σας ! σας σκεφτομαι συχνα δεν πολυπρολαβαινω ομως... Ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας !!! Ευχομαι σε αυτες που γεννησαν και σε αυτες που θα γεννησουν μεσα απ την καρδια μου τα καλυτερα και να χαρουν οσο μπορουν αυτες τις τοσο ομορφες στιγμες!

Επισης νιωθω την αναγκη να σας πω ευχαριστω για την παρειτσα που καναμε τοσο καιρο στα ασχημα και στα ομορφα...Ελπιζω να μη χαθουμε και σε λιγο που θα συνελθουμε ολες να συζηταμε για τα κατορθωματα τους και να γελαμε...

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Διαφημίσεις

κοριτσουδια μου γεια σας ! σας σκεφτομαι συχνα δεν πολυπρολαβαινω ομως... Ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας !!! Ευχομαι σε αυτες που γεννησαν και σε αυτες που θα γεννησουν μεσα απ την καρδια μου τα καλυτερα και να χαρουν οσο μπορουν αυτες τις τοσο ομορφες στιγμες!

Επισης νιωθω την αναγκη να σας πω ευχαριστω για την παρειτσα που καναμε τοσο καιρο στα ασχημα και στα ομορφα...Ελπιζω να μη χαθουμε και σε λιγο που θα συνελθουμε ολες να συζηταμε για τα κατορθωματα τους και να γελαμε...

Oooooυυυυ, τώρα αρχίζουν τα δύσκολα εξάλλου, έτσι δεν λένε? :mrgreen:

Να μας λες τα νέα σου όποτε βρίσκεις χρόνο swity, να παίρνουμε κουράγιο! Φιλιά στο μπουμπούκι σου!!!!!:wink:

Τα υπόλοιπα κοριτσάκια μας, που πήγανε? Γεννάτε καλέεε?:eek:

KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

λοιπον θυμαστε που σας ρωτουσα για συσπασεις την τεταρτη ? το βραδακυ αρχισαν να γινονται ρυθμικα και πηρα τηλ στις μαιες, μου ειπαν να παω αλλα βαριομουν ημουν καλα και δεν πηγα.. η ωρες περασαν και οι συσπασεις συχνοτερα..ξαναπαιρνω μου λενε αν φτασουν στο 5αλεπτο να ρθεις ακομα και αν δε καταλαβαινεις..κατα τις 12.30 πηγαν και 3 λεπτο και εγω μια χαρα ..φοβηθηκα ομως μη γεινει τιποτα ξαφνικο ετσι πηγαμε και με βαλανε στον τοκογραφο..συσπασεις στο φουλ 100 συνεχεια αλλα διαστολη μονο 1...ετσι με αφησανε να περασουν λιγες ωρες στον τοκογραφο και το πρωι που αρχισανε οι ''δυνατες'' δηλαδη εγω αρχισα να τις καταλαβαινω...ηρθε ο γιατρος και αρχισε η διαδικασια...ορο, κλυσματακι, αιθουσα τοκετου.. βλενα, σπασιμο νερων διαστολη 7!!! μεσα στο δωματιο χαμος οι μαιες ο γιατρος ο συζηγος με καμερα χι χι χι πλακα ειχαμε!!ολα καλα...12.20-30 το πρωι κρατουσα στην αγκαλια μου το κοριτσακι μου με δακρυα στα ματια ...............................με 2 δυνατα σπρωξιματακια πεταχτικε εξω...3250 η μπουμπουκα μου...στηθος και αγκαλιτσα.....χαζο χαμογελο κολημενο στα χειλη μου για ωρες.....εβαλα λιγη επισκλειριδιο για τα ραμματα και βοηθησα στις εξωθησεις και πηγαν ολα πολυ καλα...Ευχομαι σε ολες τα καλυτερα και να μη σας κουρασα....φιλακια πολλα!

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

ποιες αλλες γεννησαν ? τι εχασα ? δε προλαβαινω να τα διαβασω ολα ....Ελσα Ζουκι ποιες αλλες ????????Μακρινα με το καλο.... κατερινα πως τα πας, πεταλουδιτσα ??

Α και ναι τα δυσκολα αρχισαν φωτια στα μπουτια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

λοιπον θυμαστε που σας ρωτουσα για συσπασεις την τεταρτη ? το βραδακυ αρχισαν να γινονται ρυθμικα και πηρα τηλ στις μαιες, μου ειπαν να παω αλλα βαριομουν ημουν καλα και δεν πηγα.. η ωρες περασαν και οι συσπασεις συχνοτερα..ξαναπαιρνω μου λενε αν φτασουν στο 5αλεπτο να ρθεις ακομα και αν δε καταλαβαινεις..κατα τις 12.30 πηγαν και 3 λεπτο και εγω μια χαρα ..φοβηθηκα ομως μη γεινει τιποτα ξαφνικο ετσι πηγαμε και με βαλανε στον τοκογραφο..συσπασεις στο φουλ 100 συνεχεια αλλα διαστολη μονο 1...ετσι με αφησανε να περασουν λιγες ωρες στον τοκογραφο και το πρωι που αρχισανε οι ''δυνατες'' δηλαδη εγω αρχισα να τις καταλαβαινω...ηρθε ο γιατρος και αρχισε η διαδικασια...ορο, κλυσματακι, αιθουσα τοκετου.. βλενα, σπασιμο νερων διαστολη 7!!! μεσα στο δωματιο χαμος οι μαιες ο γιατρος ο συζηγος με καμερα χι χι χι πλακα ειχαμε!!ολα καλα...12.20-30 το πρωι κρατουσα στην αγκαλια μου το κοριτσακι μου με δακρυα στα ματια ...............................με 2 δυνατα σπρωξιματακια πεταχτικε εξω...3250 η μπουμπουκα μου...στηθος και αγκαλιτσα.....χαζο χαμογελο κολημενο στα χειλη μου για ωρες.....εβαλα λιγη επισκλειριδιο για τα ραμματα και βοηθησα στις εξωθησεις και πηγαν ολα πολυ καλα...Ευχομαι σε ολες τα καλυτερα και να μη σας κουρασα....φιλακια πολλα!

Μπράβο τέτοια ν'ακούω...:tongue:

KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

Αχ βρε Swity τι ωραία που τα περιγράφεις!! Να σου ζήσει! Άντε να φτάσει και η δική μας η ώρα! Εγώ κορίτσια από χθες έχω κάτι ψιλοπονάκια αλλά προφανώς είναι φυσιολογικές συσπασούλες της μήτρας γιατί το πολύ να έχω 5 φορές μέσα στην μέρα! Πλησιάζει όμως ο καιρός... :-)

QFy6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...