Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Nima21 είπε:

σε ευχαριστώ! Το έψαξα και τελικα εγω τα εχω τσεκαρει τα ΑΝΑ το καλοκαίρι μαζι με τις εξετασεις για θρομβοφιλια και ηταν αρνητικα.. η γνωστη μου που τα ειχε ανεβασμενα της εβαλαν εναν ορό για αυτο πριν την τελευταία εμβρυομεταφορα και πετυχε εγκυμοσυνη μετα απο πολλες αποτυχημένες προσπάθειες και μηδενικες χοριακες!  Βεβαια δεν ξερουν σίγουρα αν βοηθησε αυτο ή ηταν θεμα εμβρύων.. παντως επαιρνε κορτιζονη οπως λες προληπτικα και τη σταματησε μολις ακουσαν καρδια.. 

Αυτός ο όρος είναι βιταμίνες πρωτεινες Κ ιχνοστοιχεία λένε ότι βοηθάει intralipids τον λένε 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

:tongue:

Καλημέρα κοριτσάκια μου! Ας μην αγχωνόμασετε άδικα θα έλεγα... κάτι θα'χει σκεφτεί κ η φύση για το... "κατέβασμα". Το εύχομαι δηλαδή...:tongue::tongue::tongue:

Εγώ τις τελευταίες ημέρες σκέφτομαι πως θέλω να ξυπνήσω και να'χω ...γεννήσει! ΕΕΕεεε, φανταστικέ:? γυναικολόγε????

KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοριτσάκια!

Σήμερα μπαίνω και εγώ στον μήνα μου!

Έλα όμως που είμαι το χάλι μου το μαύρο! Δεν το πιστεύω αυτό που έχω πάθει! Μάλλον κρύωσα πολύ άσχημα... και έχει κλείσει η φωνή μου ΕΝΤΕΛΩΣ! Εντελώς όμως! Έχω επίσης ένα φοβερό κάψιμο στον θώρακα, βήχω και νοιώθω λες και θα βγάλω αίμα και έχω τέτοιο μπούκωμα που δεν μπορώ να πάρω ανάσα! Τι να πω ρε παιδιά! Δεν θυμαμαι τον εαυτό μου να έχει κρυώσει ξανά τόσο πολύ!!

Ε, ρε και να γεννούσα τώρα! Ούτε αναπνοές θα μπορούσα να κάνω, ούτε να φωνάξω!!! Και μη χειρότερα δηλαδή!

Πουλάκι μου, το άγχος δεν έχει φύγει... και μπορώ να σου πω έτσι όπως είμαι τώρα, έχω αγχωθεί περισσότερο γιατί θέλω την μέρα που θα γεννάω, τουλάχιστον να είμαι δυνατή από θέμα υγείας!!!

Έχεις 10 ώρες σχολή;;;; Πού την βρίσκεις τόση αντοχή ρε συ;;; Μπραβο!

Makrina καλή επιτυχία για αύριο!

Desdra τέλεια τα κιλά που έχεις πάρει! Εφόσον τρέφεται το μωράκι, μην σε νοιάζει τίποτα!

QFy6p3.png

Πουλάκι μην ανησυχείς για τα κιλά σου. Εγώ 63 ξεκίνησα, 73 γέννησα και είμαι ήδη 66.... Ε, 3 κιλά και να μου μείνουνε κάπως θα τα κουμαντάρω, έτσι δεν είναι... Αρκει να μην με πιάσει η κλεισούρα και αρχίσω τώρα να τρώω....

Πεταλουδίτσα, από ύπνο πώς πάτε; Γιατί εμείς δεν έχουμε μπει σε ρυθμό ακόμα.

τα πράγματα πανε λιγο καλύτερα με τον θηλασμό αλλα ανασα δεν μπορούμε να πάρουμε μια και αρχισαν οι κολικοι.

τα βράδια ειναι δυσκολα.. πρόγραμμα???μπα που τετοια τύχη ασε που διάβασα οτι μετα τον μηνα μπαίνουν τα πραγματα σε μια σειρά..

εσεις πως τα πατε?

eNortjK1UjIzNDMxV7IGXDASvAKk33.png

Κι εμάς τα βράδια είναι δύσκολα.... Τα πρωινά τρώει και κοιμάται τρίωρο. Τα βράδια πάνω στην ώρα θέλει να ξαναθηλάσει. Μάλλον τον πιάνει ανασφάλεια τον σκιουρή.

Διαφημίσεις

εχει κανει τη νύχτα μερα ε??κ εμενα..

υπομονη χρειαζετε.τα λεω για να τα ακούω η ιδια!!

κολικους δεν εχετε ακομα?

σου ευχομαι να μην αποκτήσετε.

ποσα γευματα κανει σε μια μερα?

eNortjK1UjIzNDMxV7IGXDASvAKk33.png

Να σου ζήσει swity μου. Ο,τι επιθυμείς για τη μικρούλα σου. Δεν είναι το πιο όμορφο μωρό σε όλον τον κόσμο; Αντικειμενικά.....

Κολικούς όχι ακόμα, πεταλουδίτσα. Αλλά κάνουμε 8-10 γεύματα τη μέρα χαλαρά....

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου θα σας τα πω ολα ! ολα καλα και η ζουζουνα μου και γω...θα βαλω μια σειρα εδω γιατι γινεται μπαχαλο....

πεμπτη πρωι γεννησαμε χθες ηρθαμε σπιτι και προσπαθω να τα προλαβω ολα....

3250 η μικρη μου ολα καλα φυσιολογικα με καμερα....χι χι χι...

θα ξαναμπω να σας πω...φιλακια πολλα σε ολες θα κατσω να σας διαβασω να δω τι εχασα...

πεταλουδιτσα που βρηκες βοηθεια τελικα ? δεινεις και συμπηρωμα η μονο δικο σου ?κατερινα εσυ ?

φιλουδια σε ολες !!!!

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

τα πράγματα πανε λιγο καλύτερα με τον θηλασμό αλλα ανασα δεν μπορούμε να πάρουμε μια και αρχισαν οι κολικοι.

τα βράδια ειναι δυσκολα.. πρόγραμμα???μπα που τετοια τύχη ασε που διάβασα οτι μετα τον μηνα μπαίνουν τα πραγματα σε μια σειρά..

εσεις πως τα πατε?

εμεις αρχισαμε κολοικους απο τωρα.....

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

swity μου να σου ζησει η κουκλιτσα σου!!περιμεναμε πως και πως νεα σου!!θα ξαναμπω το βραδυ γιατι εχω τον αντρα μου εδω και ασχολουμαι μαζι του!!

σας φιλω ολες!!

swity μου να σου ζησει η μπουμπούκα σου! Να'ναι πάντα υγιής κ ευτυχισμένη!

Αχ, πλησιάζουμε κορίτσια... :mrgreen:

Ερώτηση; Έχετε σκεφτεί για επισκληρίδιο ή το'χετε συζητήσει με το γιατρό σας? Για όσες υπολογίζουν σε Φ.Τ. ρωτάω...

KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

Kellymania... ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ!!!!!

Δεν βρίσκω δηλαδή τον λόγο να μην κάνω!!! Από την στιγμή που η επιστήμη έχει αναπτυχθεί και μας δίνει την δυνατότητα να πονάμε λιγότερο, γιατί να το αρνηθώ;;;;

Παρόλα αυτά... ΦΟ- ΒΑ -ΜΑΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

QFy6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...