Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Nima21 είπε:

σε ευχαριστώ! Το έψαξα και τελικα εγω τα εχω τσεκαρει τα ΑΝΑ το καλοκαίρι μαζι με τις εξετασεις για θρομβοφιλια και ηταν αρνητικα.. η γνωστη μου που τα ειχε ανεβασμενα της εβαλαν εναν ορό για αυτο πριν την τελευταία εμβρυομεταφορα και πετυχε εγκυμοσυνη μετα απο πολλες αποτυχημένες προσπάθειες και μηδενικες χοριακες!  Βεβαια δεν ξερουν σίγουρα αν βοηθησε αυτο ή ηταν θεμα εμβρύων.. παντως επαιρνε κορτιζονη οπως λες προληπτικα και τη σταματησε μολις ακουσαν καρδια.. 

Αυτός ο όρος είναι βιταμίνες πρωτεινες Κ ιχνοστοιχεία λένε ότι βοηθάει intralipids τον λένε 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

τωρα που λεμε για ραγαδες .... εγω δεν εχω δει καμια προς το παρον...θα εχω λετε μετα???? βασικα δεν ειχα ποτε προβλημα κ ειναι το δερμα μου ετσι...αλλα δεν ξερω, θα εχω μετα???:confused:

i omorfia mou genni8ike 8 martiou!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια!

ελενα για να μην εχεις ως τωρα δε θα κανεις και μετα..ειναι καθαρα θεμα δερματος..εγω παντα ειχα πολυ ευαισθητο δερμα...@#$%%$#@$..αυτο βρηκα να παρω απο τον πατερα μου..αχ..ακομη δε μου εχει φυγει η υστερια!!χαχα

μακρινα μετρας ωρες ως αυριο ε??ξεκουρασου κανε και ενα χαλαρωτικο μπανακι το βραδυ και ολα θα πανε σουπερ!με το καλο σου ευχομαι και παλι να κρατησεις το μωρακι σου!!θα μπορεσεις να μας ενημερωσεις καπως η οταν επιστρεψετε παλι σπιτι?

ρεβυθουλη πως εισαι σημερα?εχει φυγει καθολου το αγχος η μπα??

εγω θα φυγω σε κανα μισαωρο εχω 10 ωρες σχολη..δε παλευεται η κατασταση!!ευτυχως ειναι η τελευταια μου εβδομαδα και μετα για ενα μηνα θα κατσω για να γεννησω!!

την καλημερα μου σε ολες

Διαφημίσεις

Kαλημέρα κοριτσάκια μου!!Ελπίζω και η σημερινή μέρα να μας βρίσκει όλες καλά και ακμαιότατες!!

Πουλάκι μην ανησυχείς για τις ραγάδες ανακαλυψα κι εγω αυτόν τον μήνα ότι έβγαλα..Είναι 2κακές κόκκινες και άσχημες κάτω από την κοιλιά(μια δεξιά και μια αριστερά)Δεν τις θέλω και δεν μου αρέσουν...:confused:

Αχ Elena μου μια χαρά που δεν είδες καμιά ραγάδα ως τώρα..Η αλήθεια είναι πως ενα σοκ το παθαίνεις όταν τις βλέπεις..:oops:

Καλημέρα! Σήμερα ζυγίστικα (κάθε Δευτέρα ζυγίζομαι γιανα δω τί πέρνω κάθε βδομάδα) και πήρα 700 gr. Πολύ χάρηκα γιατί έτσι μάλλον κάτι θα έχει πάρει και το παιδάκι μας γιατί τις τελευταίες βδομάδες όλο έχανα. Τώρα πια μπορώ να λέω ότι έχω πάρει +4 κιλά από την αρχή. Ελπίζω μόνο να μην τα χάσω την άλλη εβδομάδα πάλι. Α, και σήμερα μπήκα επισήμως στον μήνα μου. Επιτέλους.

Πεταλουδίτσα, τόσο άσχημα τα πράγματα με τον θηλασμό. Μακάρι να τα καταφέρεις γιατί και εγώ είμαι πολύ υπέρ και δεν θέλω να πάνε στραβα τα πράγματα σε μένα. Θέλω να τα καταφέρω!

Πουλάκι , άσε την σκόνη και ξεκουράσου, Στο τέλος είμαστε, μην τα θαλασσώσουμε τώρα.

Μακρίνα, καλή επιτυχία αύριο. Εύχομαι να πάνε όλα καλά.

Διαφημίσεις

Desdra μου να σαι καλα για τις ευχές σου..

Πάντως από κιλά είσαι μια χαρά,τι μια χαρα τέλεια θα έλεγα..

Αντε με το καλό κι εσύ στην αντίστροφη μέτρηση για να δεις το παιδάκι σου μιας και μπήκες στο μήνα σου..

Ελπίζω βέβαια να μην τον φας όλο όπως κι εγώ και στο τέλος πας με πρόκληση και τα συναφή..

Elena εσένα τι σου είπε ο γιατρός σου?Πότε σε βλέπει να γεννάς?

ο γιατρος λεει να κατσω οσο με παει, δλδ κ αυτη την βδομαδα δεν εχει προβλημα!!! να παρει κ αλλα κιλακια, αν κ δεν ξερουμε ποσο ειναι η μπομπιρινα μας γιατι δεν διχνει κιλα στο μηχανημα του...την τελευταια φορα που πηγαμε ειπα εγω αν δεν βγει αυτη τη βδομαδα τοτε να παμε με προκληση κ αυτος λεει ενταξει θα τα πουμε την επομενη φορα δλδ αυριο που εχω κ παλι ραντεβου!!! θα του πω δεν αντεχω κ να την κανουμε δευτερα που ειναι κ μερα της γυναικας!!! η μαμα μου λεει ειναι λιγο ψηλα ακομα δεν κατεβηκε...η αληθεια ειναι δεν πολυ περπαταω...κ μου φαινεται θα ξεκινησω εντατικα περπατημα..απλα παω μεχρι το σουπερ κ μετα δεν μπορω να παρω τα ποδια μου!!! κουραζομαι παρα πολυ!!!:cry:

i omorfia mou genni8ike 8 martiou!

Elena μου σε καταλαβαινω απόλυτα..Κι εγώ έτσι το πήγα το θέμα..Με είδε την Προηγούμενη Παρασκευή μου λέει κάτσε λίγο ακόμη τι βιάζεσαι..Ωραία λέω κι εγώ θα περιμένω..Πάω προχτες την παρασκευή και μου λέει:το παιδι είναι ψηλά ακόμη,τρέφεται μια χαρά αλλά όσο παίρνει κι άλλα γραμμάρια θα βγει πιο δύσκολα..Η ΠΗΤ μου είναι μέχρι την Τετάρτη 3/3..Το σκέφτηκα και έτσι αποφάσισα να πάω αύριο...Αυτά....

Να σου πω κι εγώ ότι δεν πολυπερπατούσα τον τελευταίο μήνα..Αλλά ούτε και ο γιατρός μου είπε περπάτα πολυ..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...