Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Nima21 είπε:

σε ευχαριστώ! Το έψαξα και τελικα εγω τα εχω τσεκαρει τα ΑΝΑ το καλοκαίρι μαζι με τις εξετασεις για θρομβοφιλια και ηταν αρνητικα.. η γνωστη μου που τα ειχε ανεβασμενα της εβαλαν εναν ορό για αυτο πριν την τελευταία εμβρυομεταφορα και πετυχε εγκυμοσυνη μετα απο πολλες αποτυχημένες προσπάθειες και μηδενικες χοριακες!  Βεβαια δεν ξερουν σίγουρα αν βοηθησε αυτο ή ηταν θεμα εμβρύων.. παντως επαιρνε κορτιζονη οπως λες προληπτικα και τη σταματησε μολις ακουσαν καρδια.. 

Αυτός ο όρος είναι βιταμίνες πρωτεινες Κ ιχνοστοιχεία λένε ότι βοηθάει intralipids τον λένε 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ πουλάκι να σαι καλα!!Πραγματικά με αυτά που μου λες παίρνω θάρρος!Όντως Η τρίτη είναι πολύ κοντά και αυτό αρχίζει να με αγχωνει και ευχάριστα και ¨"δυσάρεστα"...

Εύχομαι σε όλες μας να πάνε όλα καλά!!!Και πολύ υπομονή!!!

σκεψου πως θα χεις το μωρακι σου αγκαλιτσα σε 2 μερες!!τελειο ε?

και κοιμησου οσο μπορεις τωρα γλυκια μου γιατι μετα θα λες δε κοιμομουν τοτε που μπορουσα!!καλα ο γιατρος δε σου πε τιποτα για τη διαδικασια?

γεια σας κοριτσια!!

δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω αλλα ειπα να πω ενα καλησπέρα.

τραβάω μεγάλο ζορι με το θηλασμό. μίλησα με μια σύμβουλο και το βασικό που μου ειπε ειναι να μην δινω ΚΑΘΟΛΟΥ με μπιμπερό γιατι το παιδι μπερδεύετε..κιαν θελει συμπλήρωμα να του δίνω με σύριγγα.

αποτέλεσμα να την εχω στο στήθος για ώρες μεχρι να χορτάσει γιατι αν την αφήσω κατω ουρλιάζει.

περναω δυσκολες ωρες...ποσο θα αντεξω δεν ξερω.

η σουιτι χάθηκε η μο φαινετε??εχω χάσει κατι?

eNortjK1UjIzNDMxV7IGXDASvAKk33.png

πεταλουδίτσα μου τι γκυκό μωράκι να σου ζήσει και πάλι!!Ο θηλασμός είναι σίγουρα δύσκολος αλλά αφού αξίζει τον κόπο χαλάλι και όλα...

Πουλάκι,πράγματι ο γιατρός δε μου είπε τίποτε για τη διαδικασία..Αυριο το απόγευμα θα μιλήσω μαζί του για τις λεπτομέρειες..Στο παρά πέντε έ??Δεν ξέρω του έχω τόση εμπιστοσυνη που δεν αγχώνομαι για τα ιατρικα παρά μόνο για την ηρεμια και την ψυχολογια μου..

Η Swity πραγματι χάθηκε..Είμαι σίγουρη ότι με την πρώτη ευκαιρία θα μας ενημερώσει..:rolleyes:

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια! Βρε παιδιά, δεν είναι και τίποτα ιδιαίτερες ιατρικές γνώσεις! :-)

Με διαστολή 10 του τραχήλου γεννάμε! Φυσικά, όσο μεγαλώνει η διαστολή, τόσο μεγαλύτερος είναι ο πόνος! Την επισκληρίδιο, δεν μπορούμε να την κάνουμε από την αρχή, αλλά μόνο όταν φτάσουμε σε διατολή 3. Αυτά!!!

Η Έλσα θα έχει γεννήσει τώρα!! Έλσα μου, αν τύχει και διαβάσεις, καλή λοχεία!!!

QFy6p3.png

πω ρε πεταλουδιτσα ζορι που τραβας..αρα εχεις γαλα τωρα??εγω παντως εβγαζα το γαλα και του το δινα με μπιμπερο και ολα καλα..κουραγιο..

οντως η ελσα πρεπει να χει γεννησει..ισως μπει σε λιγες μερες να μας πει τι εγινε!καλη λοχεια και απο μενα!και η swity πρεπει να γεννησε για να μη μπει τοσες μερες!!

κοριτσια εβαλα μια σκουπα στο σπιτι και απο τοτε που τελειωσα εχω πεθανει στους πονους απο συσπασεις..οπως οταν γεννουσα ενα πραγμα..πηρα ενα ολοκληρο γιουτοπαρ να δω τι θα γινει..δεν αντεχω..μα δε γινεται να με φαει και η σκονη!!

ευχαριστώ κοριτσια να ειστε καλα!

πουλακι λεω να ακολοθησω τις συμβουλές τις συμβούλου και αν σε 3-4 μερες πουμου ειπε πως θα φτιάξουν τα πράγματα, δεν φτιάξουν θα το ριξω στο μπιμπερο ..

Διαφημίσεις

κοριτσια εβαλα μια σκουπα στο σπιτι και απο τοτε που τελειωσα εχω πεθανει στους πονους απο συσπασεις..οπως οταν γεννουσα ενα πραγμα..πηρα ενα ολοκληρο γιουτοπαρ να δω τι θα γινει..δεν αντεχω..μα δε γινεται να με φαει και η σκονη!!

τα γιουτοπαρ μου εγεγε ο γιατρος μου οτι καλο οταν μπεις στον μηνα σου πρεπει να τα σταματάς για να αφήσεις την μήτρα να κανει την δουλεια της.

ευχομαι να τα καταφερεις και να μη χρειαστει μπιμπερο!!

εμενα μου πε να τα συνεχισω ως την παρασκευη και μετα βλεπουμε!

πως ειναι η κατασταση στο σπιτι με τη μικρη σου??ανακατωσουρα?θυμαμαι πως ηταν οταν ειχα παει εγω με το μικρο που ολοι τρεχαμε και δε φταναμε και γελαω!!

Πουλάκι μου εγώ θα έλεγα να ξεκουραστείς λιγάκι και άσε τη σκόνη να κάνει πάρτυ στο σπίτι...Βέβαια θα μου πεις ποιος μιλάει τώρα γιατί κι εγώ κάτι παθαίνω με την σκονίτσα...

|Swity μου αν σου είπε ότι θα στρώσει το θέμα με το μωρό κάτι παραπάνω θα ξέρει..Αλλιώς και τα μπιμπερό για τέτοιες περιστάσεις χρειάζονται...

κι εγω κατι παθαινω με τη σκονη ειναι η αληθεια..τι το θελα κι εγω..τωρα ειμαι λιγο καλυτερα αλλα η μικρη κοβει βολτες!

και εχω παθει υστερια μιας και μολις ξεμυτισαν 2 ραγαδες καινουριες.τι θα κανω κοριτσια??παρηγοριστε με σας παρακαλωωωω

δε φταναν 10 κιλα που εχω βαλει ηδη , δε φταναν οι ραγαδες απο την πρωτη γεννα που δεν ειχανε καν ασπρισει τωρα εχω κι αλλες..εχει γεμισει η κοιλια μου..αρχιζω να χω ανασφαλειες...

κι εγω κατι παθαινω με τη σκονη ειναι η αληθεια..τι το θελα κι εγω..τωρα ειμαι λιγο καλυτερα αλλα η μικρη κοβει βολτες!

και εχω παθει υστερια μιας και μολις ξεμυτισαν 2 ραγαδες καινουριες.τι θα κανω κοριτσια??παρηγοριστε με σας παρακαλωωωω

δε φταναν 10 κιλα που εχω βαλει ηδη , δε φταναν οι ραγαδες απο την πρωτη γεννα που δεν ειχανε καν ασπρισει τωρα εχω κι αλλες..εχει γεμισει η κοιλια μου..αρχιζω να χω ανασφαλειες...

πουλακι μην ανησυχεις για τις ραγαδες!!!! τις εκανες απο την εγκυμοσυνη κ οχι σαν κατι 15χρονα που εχουν ειδη ραγαδες κ ειναι 300κιλα!!!! οσες εχουμε ραγαδες απο αυτο πρεπει να ειμαστε περιφανες!!!!!! εγκυες ειμαστε οχι χοντρες απο ατελειωτο φαι!!!! το καλοκαιρακι θα μαυρισεις κ δεν θα φαινεται πολυ!!!!!:)

i omorfia mou genni8ike 8 martiou!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...