Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Nima21 είπε:

σε ευχαριστώ! Το έψαξα και τελικα εγω τα εχω τσεκαρει τα ΑΝΑ το καλοκαίρι μαζι με τις εξετασεις για θρομβοφιλια και ηταν αρνητικα.. η γνωστη μου που τα ειχε ανεβασμενα της εβαλαν εναν ορό για αυτο πριν την τελευταία εμβρυομεταφορα και πετυχε εγκυμοσυνη μετα απο πολλες αποτυχημένες προσπάθειες και μηδενικες χοριακες!  Βεβαια δεν ξερουν σίγουρα αν βοηθησε αυτο ή ηταν θεμα εμβρύων.. παντως επαιρνε κορτιζονη οπως λες προληπτικα και τη σταματησε μολις ακουσαν καρδια.. 

Αυτός ο όρος είναι βιταμίνες πρωτεινες Κ ιχνοστοιχεία λένε ότι βοηθάει intralipids τον λένε 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

δε πρηζεις καμια μας!!αλλωστε γι αυτο ειμαστε εδω να συζηταμε τις σκεψεις μας και τα αγχη μας!!

αλλα μην αγχωνεσαι ολα θα πανε τελεια!!θα δεις δεν ειναι τοσο τραγικο οσο ακουγεται!!κι εω ετσι τα σκεφτομουν αλλα ολα καλα στο τελος!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσια... Τι ωραια που τα λετε , εγω γεννησα περσι τον Απριλη και θα ηθελα και παλι να ημουν εγκυος αλλα στην φαση την δικια σας με την μεγαλη κοιλιτσα , εγω ημουν ελεφαντας αλλα μονο απο μπροστα γιατι ειχα μονο κοιλια .... Πατνως μην ανχωνεσται ολα καλα θα πανε , θα γεννησετε καποια στιγμη απλα τωρα απολαυστε τον υπνο και το πολυ φαι , α και αν μπορειτε να περπατατε συχνα θα σας κανει καλο!!!

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

Kellymania που το ξέρει ότι έχει ήδη 2 διαστολή;;;

Πάντως ο πόνος δεν είναι συγκεκριμένος. Θέλω να πω ότι μπορεί να έχεις διαστολή 3 και να μην πονάς τόσο πολύ... και από την άλλη μπορεί να πονάς και παρόλα αυτά να μην έχεις καθόλου διαστολή!

Αχ, βρε κοριτσάκια μου μακάρι να πάνε όλα καλά! Το ξέρω, σας έχω πρήξει, αλλά... έλα που φοβάμαι!!!! :-)

της έβαλε "χερι" ο γιατρός προχθές...

Παρεπιπτόντως η φιλενάδα μου γέννησε πρωί πρωί! και την τρίτη είχε ραντεβού για πρόκληση γιατί αύριο έκλεινε τις 40 εβδομάδες. Γιούπι...!!!:lol::lol:

KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

Καλησπέρα κι απο μένα.Πολύ χαίρομαι που σας βρίσκω μια χαρά όλες!Εγω πήγα χτες στο γιατρό και μου είπε πως το παιδί είναι ψηλά ακόμη.Ομως επειδή είναι ήδη 3500κιλά και την Τετάρτη κλείνω τον μήνα μου συμφων'ησαμε να πάμε με πρόκληση την Τρίτη το πρωί και ο θεός βοηθός..Θα μου σπασουν τα νερά,θα προσπαθησουμε για φυσιολογικο τοκετό και στην τελική θα προβώ σε καισαρική-αν δεν πιάσουν όλα τα παραπάνω...Ουφ!Αγχώθηκα και με το που τα γραψα μόνο..

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! Τί είναι αυτά που συζητάται για διαστολές 2, 3 κτλ. Εγώ δεν ξέρω καν τί σημαίνουν αυτά και ο γιατρός μου δεν μου έχει πει τίποτα. Όταν του λέω πώς θα καταλάβω ότι γεννάω μου απαντάει ότι όταν έρθει η ώρα θα το καταλάβεις! Άκου απάντηση. Πάντως την δευτέρα μπάινω στο μήνα μου και χαίρομαι πολύ για αυτό. Επιτέλους! Πουλάκι και εμένα με έχουν πιάσει πόνοι στη μέση αλλά ακόμα υποφέρονται.

desdra βλεπω σε κατατοπισε ο γιατρος!!κουραγιο τωρα που εισαι στην τελικη ευθεια κι εσυ!!εμενα οι πονοι συνεχιζονται..αχ αλλα ισως ειναι λιγο καλυτερα.στην πλατη..γιατι οι συσπασεις δεν εχουν περασει..πω αυτα τα γιουτοπαρ απατη μου φαινονται!!δε μου κανουν σχεδον τιποτα!!

Διαφημίσεις

πωπω μακρνα την τριτη!!σε 2 μερες!!τελειο!!αχ ποσο θα θελα κι εγω!το μονο που θελω ειναι να γυρισω ελλαδα να μου πει η γιατρος ποτε θα ειναι και η δικη μου ημερομηνια για καισαρικη!!

αν θα σου σπασουν τα νερα εκει δεν ειναι τιποτα να ξερεις!!κι εμενα αυτο μου χανε κανει στο πρωτο.δε καταλαβα τιποτα.και μαλιστα δε μου ειπανε τιποτα πως θα μου σπασουν τα νερα .απλα μου βαλανε μια μικρη λεκανιτσα και αυτο ηταν ολο!μα αυτο το πραγμα να μην ενημερωνουν μερικες μαιες ειναι τραγικο.που πρεπει να το ξερω εγω..και γω θελω τουλαχιστον να ξερω τι προκειται να γινει..κυριως σε μια διαδικασια οπως αυτη του τοκετου που ειναι αγνωστη σε μια πρωταρα μελλουσα μαμα..αδικο εχω??τελος παντων

εσυ να μην αγχωνεσαι!!

καλημερα κοριτσια!!

ελενα τα καταφερες!!

πως εισαι??κανενα συμπτωμα??

μπα δεν τα καταφερα!!! ειμαι στη μανα μου κ εχει φουλ ιντερνετ!!!!

ι μπομπιρινα μου ουτε καν σκεφτεται να βγει μου φαινεται!!!! κ αποτι νομιζω αν δεν γεννησ ω απο μονη μου θα το παμε για την αλλη δευτερα προκληση!!! εγω εχω τριτη γιατρο κ θα μου τα πει ολα εκεινη την ημερα κ αν μου πει να περιμενουμε θα του πω ουτε με σφαιρες!!!! δεν αντεχω αλλο ΤΕΛΟΣ!!!! βαρεθηκα την κιλουμπα μου κ πρεπει να πιασω κ δουλεια συντομα!!!

ποσο γιουτοπαρ πινεις την ημερα???

i omorfia mou genni8ike 8 martiou!

αχ αγχος με τη δουλεια ελενα..αχ..ειδες?φουλ ιντερνετ η μαμα!!αυτα ειναι!εμενα στο σπιτι στην ελλαδα δεν εχει..κλαψ

κι εγω βαρεθηκα την κοιλαρα μου!!εχει παρει διαστασεις τεραστιες μιλαμε!!ο αντρας μου που θα ρθει αυριο θα παθει σοκ!!

γιουτοπαρ μισο καθε 6 ωρες..δηλαδη 2 χαπακια συνολικα καθε μερα!!ουφ..ως τη παρασκευη πρπει να τα παρω και μετα βλεπουμε..

αχ αγχος με τη δουλεια ελενα..αχ..ειδες?φουλ ιντερνετ η μαμα!!αυτα ειναι!εμενα στο σπιτι στην ελλαδα δεν εχει..κλαψ

κι εγω βαρεθηκα την κοιλαρα μου!!εχει παρει διαστασεις τεραστιες μιλαμε!!ο αντρας μου που θα ρθει αυριο θα παθει σοκ!!

γιουτοπαρ μισο καθε 6 ωρες..δηλαδη 2 χαπακια συνολικα καθε μερα!!ουφ..ως τη παρασκευη πρπει να τα παρω και μετα βλεπουμε..

κ εγω ετσι επινα αλλα επειδη πονουσα αρκετα μου εκανε 1 χαπι ανα 6ωρο...μηπως κ εσενα πρεπει να κανει ετσι!!! να ρωτησεις τον γιατρο γιατι δεν ειναι καλο να πονας!!!!!

i omorfia mou genni8ike 8 martiou!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...