Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

bubbles αφου αιματωνεται καλα ειστε μια χαρα!!μη συνεχιζεις να αγχωνεσαι!!αν κατι δε πηγαινε καλα με την αιματωση θα σου το λεγε!!ποτε θα ξαναπας τωρα?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

και τι σου ειπε??

ότι ναι μεν έχω συσπάσεις άλλα δεν είναι έτοιμος ο τράχηλος ακόμη. Είναι δοκιμαστικές. Και για το αίμα μου είπε πως είναι φυσιολογικό (την ίδια ημέρα που τον πήρα). Πάντως τις συσπάσεις εγώ δεν τις καταλαβαίνω. μόνο 1-2

KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

Διαφημίσεις

αρα εχει δρομο ακομη..αφου ειναι ολα φυσιολογικα αυτο εχει σημασια!!εγω αρχισα και εχω και πονους στην πλατη..τι να ναι αυτο αραγε??ουφ!!

αν είναι χαμηλά, μάλλον "ανοίγουν" ή "μαλακώνουν" τα κόκκαλα, Ή έτσι έχω ακούσει τέλος πάντων...:tongue:

Σε ποια εβδομάδα εμπεδώνεται το μωρό υποτίθεται? πουλακι οι δυό μας βλέπω.. Εγώ έβαλα internet στο σπίτι επιτέλους κ έτσι μπαίνω συχνότερα τώρα!:lol:

KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

επιτελους!!χεχε

νομιζω μετα την 38η αλλα δεν ειμαι και σιγουρη!πητ εχεις εκει καπου μεσα μαρτιου?εγω θα γεννησω μαλλον απο 15 εως 20..εκεινη τη βδομαδα!και δεν αντεχω να περιμενω ως τοτε..μ εχει πιασει μια ανυπομονησια γιατι πλεον δε μπορω να κινουμαι και με μεγαλη ευκολια , ποναω , αναστεναζω..αχ δε ξερω!περιεργη κατασταση!

επιτελους!!χεχε

νομιζω μετα την 38η αλλα δεν ειμαι και σιγουρη!πητ εχεις εκει καπου μεσα μαρτιου?εγω θα γεννησω μαλλον απο 15 εως 20..εκεινη τη βδομαδα!και δεν αντεχω να περιμενω ως τοτε..μ εχει πιασει μια ανυπομονησια γιατι πλεον δε μπορω να κινουμαι και με μεγαλη ευκολια , ποναω , αναστεναζω..αχ δε ξερω!περιεργη κατασταση!

κι εγώ τελική έχω 21-22. Αλλά η μικρούλα... δεν είναι πια κ τόσο μικρούλα άρα θα δούμε... Πολύ περίεργη κατάσταση, έχεις δίκιο! :rolleyes:

Πάντως όντως, κι εγώ είδα μεγάλη διαφορά με το που μπήκα στο μήνα. Μία δουλειά κάνω κ σταματάω να ξαποστάσω! Άσε που με προσπερνάνε κ οι γριές με τις μαγκούρες στο δρόμο! ΈΛΕΟΣ:eek:!!!

KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

χαχα οντως και απο μενα πιο γρηγορα πανε!!

ασε που μπαλατζαρω κι ολας!!

δε μιλαω το οτι παραπονιεμαι συνεχεια και ολοι μου λενε αμαν οχι το ενα δε μπορεις οχι πονας συνεχεια..αλλα τι να κανω κι εγω η καημενη..μονη μου να τα υπομενω ολα???

Διαφημίσεις

χαχα οντως και απο μενα πιο γρηγορα πανε!!

ασε που μπαλατζαρω κι ολας!!

δε μιλαω το οτι παραπονιεμαι συνεχεια και ολοι μου λενε αμαν οχι το ενα δε μπορεις οχι πονας συνεχεια..αλλα τι να κανω κι εγω η καημενη..μονη μου να τα υπομενω ολα???

ας περπατούσαν κι αυτοί σαν "υπερμεγέθους" πιγκουίνοι κ βλέπαμε μετά! Γκρρρ... :-P Πάντως, όντως είμαστε λίγο αστείες ομολογώ... σαν φούσκες με νερό.. και όχι ιδιαίτερα χρήσιμες!

Α, ίσως για οδοστρωτήρας! χαχαχα:lol::lol::lol:

KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

Γεια σας κοριτσάκια μου και από εμένα! Σήμερα πήγα στον γιατρό. Ευτυχώς όλα καλά! Τον ρώτησα και για την επισκληρίδο, η οποία τελικά γίνεται αφού έχουμε διαστολή 3!! Γμτ, γιατί φοβάμαι τόσο;;;;

QFy6p3.png

Γεια σας κοριτσάκια μου και από εμένα! Σήμερα πήγα στον γιατρό. Ευτυχώς όλα καλά! Τον ρώτησα και για την επισκληρίδο, η οποία τελικά γίνεται αφού έχουμε διαστολή 3!! Γμτ, γιατί φοβάμαι τόσο;;;;

Μια φίλη μου έχει ήδη 2 κ είναι σπίτι κ περιμένει χωρίς πόνους χωρίς τίποτα! Αρα μια χαρά σε βρίσκω :tongue:

Πάντως κι εγώ αγχω΄νομαι κορίτσια η αλήθεια είναι...:rolleyes:

ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ!!!:lol:

KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

καλημερα!!εγω θυμαμαι πως οταν ημουνα σπιτι πονουσα πολυ..οταν βγηκαμε για να παμε στην κλινικη δε καταλαβαινα και πολλα μιας και κοιτουσα εξω και ξεχνιομουν!μετα μπηκα μεσα και μου κανανε σχεδον αμεσως επισκληριδιο οποτε δε καταλαβαινα τιποτα!εβλεπα τηλεραση και περιμενα!οτι να ναι!

παντως κι εγω αγχωνομαι..

εχω και πολλους πονους στην πλατη και η μικρη ειναι πολυ ανησυχη σημερα..ουφ!!

Kellymania που το ξέρει ότι έχει ήδη 2 διαστολή;;;

Πάντως ο πόνος δεν είναι συγκεκριμένος. Θέλω να πω ότι μπορεί να έχεις διαστολή 3 και να μην πονάς τόσο πολύ... και από την άλλη μπορεί να πονάς και παρόλα αυτά να μην έχεις καθόλου διαστολή!

Αχ, βρε κοριτσάκια μου μακάρι να πάνε όλα καλά! Το ξέρω, σας έχω πρήξει, αλλά... έλα που φοβάμαι!!!! :-)

QFy6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...