Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• dimu.tra Σε ευχαριστώ για την απάντηση...Ναι γνωρίζω την ανακατοσουρα του δημοσίου αλλά και τα λεφτά για τις ιδιωτικές κλινικές πολλά..Εννοεις να πάω επίσκεψη στο ιατρείο του γυναικολόγου κ να του πω αν μπορεί να μου κάνει λαπαροσκόπηση σε δημόσιο κ πόσα θέλει αν καταβαινω σωστά Ε;

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα σε όλες! Χθες γύρισα σπίτι από το Λητώ! Ηδη έχω έναν μπεμπούλη 6 ημερών, και δεν μπορώ να το πιστέψω! όλα πήγαν πολύ καλά, αν και δεν ήθελα να κάνω καισαρική. Από τη στιγμή όμως που πήρα αγκαλιά το μωρό μου δεν το σκέφτομαι πια, είναι ότι ομορφότερο έχω ζήσει! Εύχομαι σε όλες σας να σας ζήσουν τα μωράκια και στις κοπέλες που δεν γέννησαν ακόμη να έχουν μία τόσο όμορφη εμπειρία όσο τη δική μου. Σας ευχαριστώ για την παρέα που μου κάνατε τόσο καιρό που σας διάβαζα, αν και δεν συμμετείχα πολύ, και θα συνεχίσω.

elina 8, είμαι στο ΤΣΜΕΔΕ

eNortjKzUjI0MjIxMlWyBlwwFWACzQ,,96.png

eNortjKzUjI0tbQ0tlCyBlwwFcUC4A,,28.png

ek31 να σου ζήσει ο μπέμπης σου. Εύχομαι να είναι υγιέστατος και καλότυχος και να είστε πάντα ευτυχισμένοι!!

Ξέρεις τίποτα για τη διαδικασία για να σου δώσουν το επίδομα τοκετού στο ΤΣΜΕΔΕ? Πήγα να ρωτήσω την προηγούμενη εβδομάδα και μου είπαν ότι χρειάζεται η βεβαίωση από το μαιευτήριο, ληξιαρχική πράξη γέννησης του μωρού, το βιβλιάριο μου και 2 υπεύθυνες δηλώσεις (δεν κατάλαβα βέβαια τι θα λένε οι δηλώσεις) και δε μου είπαν πόσο άμεσα το δίνουν το επίδομα.. Δηλαδή αν τα πάει ο άντρας μου τα χαρτιά όσο θα είμαι ακόμα στην κλινική, μπορεί και να του τα δώσουν την ίδια στιγμή ή θέλει χρόνο η διαδικασία?

Καλημέρα κορίτσια!

ek31 να σου ζήσει ο μπεμπούλης σου! να τον χαίρεστε!

και να μπαίνεις να μας λες πώς τα πάτε τώρα στο σπίτι! γράψε μας και την ιστορία του τοκετού!

petalouditsa εσείς πώς πάτε; έστρωσαν καθόλου τα πράγματα;

swity που είσαι σήμερα; μήπως έχουμε κανένα νέο;

poulaki και στις υπόλοιπες που αργούμε ακόμα...υπομονή, κάθε μέρα τώρα μου φαίνεται αιώνας!

mWsZp3.png

Kαλημέρα κοριτσούδια, πως είστε σήμερα; ek31 να σου ζήσει ο μπεμπάκος, να είναι πάντα γερός και χαρούμενος. Εγώ πήγα εχθες στο γιατρό για τελευταία φορά. Ολα καλά, μας είπε, η μπέμπα έχει φτάσει τα 2.900 και υπολογίζει ότι θα τα πιάσουμε τα 3 κιλά μέχρι τη Δευτέρα. Κάνω καισαρική και την παίρνει 15 νωρίτερα από την ΠΗΤ λόγω ζαχάρου και θρομβοφιλίας. Αλλά κορίτσια, να πω την αμαρτία μου, δεν ξέρω αν θα άντεχα μέχρι τέλος, ήδη δεν μπορώ να κουνηθώ από το σπίτι. Λαχανιάζω πάρα πολύ εύκολα, δεν μπορώ να κάνω τίποτα, από το κρεβάτι στον καναπέ και τούμπαλιν. Τέλος πάντων, κοντεύουμε. Φιλάκια σε όλες.

77N4p2.png

1e30b2a176.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!! Βλέπω γέννησαν και άλλες εγκυουλες και πολύ χαίρομαι αν και βλέπω η καισαρική παέι φουλ. Να σας ζήσουν. 'Αντε και οι υπόποιπες με έναν πόνο. Διαβάζω για το πόσο τροφαντά είναι τα παιδάκια σας και πολύ ζηλεύω. Εγ'ω ε'ομαι στην 35η και μέχρι την Παεασκευή ήταν μόνο 1950. Πολύ ανυσηχώ. και εγώ δεν λέω να πάρω γραμμάριο . Είμαι +3 από την αρχή της εγκυμοσύνης. Μόνο κοιλιά φαίνεται.

Νόμιζα ότι ο θηλασμός ήταν εύκολη υποθεση. Έχω πάρει και θήλαστρο της AVENT. Είναι καλό?

Την άλλη εβδομάδα μου είπε ο γιατρός να κάνω και κάποιες άλλες μικροβιολογικές εξετάσεις. Τί καινούριο είναι πάλι αυτό?

Desdra κι εμένα η μπουμπού στις 33+6 ήταν 1.811γρ και η γιατρός μου είπε ότι θεωρείται μικρούλα. Αύριο έχω ξανά ραντεβού και ελπίζω να μεγάλωσε αρκετά γιατί έχω κατααγχωθεί. Πάντως δεν έχει σχέση με το δικό μου βάρος διότι είμαι ήδη +11 κιλά.

mWsZp3.png

Γειά σας κορίτσια μου. Γέννησα στις 19-2 την Παρασκευή με έναν ελαφρώς δύσκολο φυσιολογικό τοκετο (μόνο 14 ώρες...). Βγήκαμε χθες γιατί είχαμε λίγο ίκτερο. Και τώρα προσαρμοζόμαστε.

Να σου ζήσει Cate!

Νομίζω την δική σου ιστορία τοκετού να μας την πεις αναλυτικά αφού γεννήσουμε όλες! Ακούγεται λίγο τρομακτική:D:D

Πώς τα πάτε τώρα; Θηλάζεις; Κοιμάσαι καθόλου;

mWsZp3.png

Διαφημίσεις

cate να σου ζησει !!!!

εγω οταν ειχα προβλημα με τις θηλες (κομματιασμενες που λες) εβαζα συνεχεια κρεμουλα μπεπανθολ η κατι παρομοιο..και σε κανα 2 μερες περνουσε..

με τον ικτερο ολα καλα?

bubbles απο τη στιγμη που δεν ανησυχησε ο γιατρος σου για το βαρος του μωρου μην αγχωνεσαι!!σιγουρα δεν εχει σχεση με το δικο μας βαρος!να μας πεις αυριο μετα το γιατρο ποσο εγινε το μωρακι σου τωρα!εμενα στις 33 εβδομαδες ηταν 2033 γραμμαρια..

Ύπνος λίγος, πολύ λίγος, κορίτσια. Θηλάζουμε καλά προς το παρόν, αλλά οι θηλές μου είναι.... κομματιασμένες. Καμιά συμβουλή;

να σου ζήσει cate μου!

έχω ακούσε τα εξής:

όχι ξέπλυμα συνέχεια με νερό, απέφυγέ το

άσε τις θηλές ξεσπέπαστες όσο περισσότερο μπορείς

άπλωνέ τους (στις θηλές) λίγο απ'το γάλα σου κ άφηνέ το να στεγνώσει

κ βάζε τους αν βρεις μια κρέμα λανονίνης της medela ή την lasminoh (το ίδιο είναι και οι δύο). Οι γνώστριες του θέματος λένε πως δεν χρειάζεται να την καθαρίζεις κιόλας την κρέμα πριν θηλάσεις!

Ελπίζω να βοήθησα! Petalouditsa νομίζω πως μπορεί να σε βοηθήσει η aglaia στο parents.gr Είναι πιστοποιημένη σύμβουλος θηλασμού κ από ότι είχα διαβάσει απαντάει σε όλες τις ταλαιπωρημένες μανούλες. Μπες κ κάνε μια δοκιμή. Εντωμεταξύ στο parents (σκέτο) υπάρχουν πολλά χρήσιμα θέματα, μπες κ κάνε αναζήτηση στα θέματα θηλασμός.

Υ.Γ. Όλα αυτά που γράφω τα'χω διαβάσει μόνο, δεν τα 'χω δοκιμάσει ούτε είμαι ειδικός. Μην πάρω κ καμιά μανούλα στο λαιμό μου.

Φιλιά σε όλες! :lol:

KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...